Η πρώτη μας παρτούζα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Μια πολύ καλή σχέση ενός ζευγαριού, με μόνη προϋπόθεση τον πουριτανισμό της κοπέλας για τις παρτούζες και το πρωκτικό σεξ, εξελίσσεται σε μια βραδιά με απρόσμενες εκπλήξεις και για τους δύο… Το ζευγάρι πηγαίνει διακοπές σε ένα νησί, όπου εκεί γνωρίζουν δυο πιτσιρικάδες. Η βραδιά εξελίχτηκε ραγδαία, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, σε μια απίστευτη παρτούζα και τους πιτσιρικάδες να ξεφεύγουν απ’ τα όρια…

Η ιστορία:

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη πριν δύο χρόνια όταν εγώ ήμουν 29 και η τότε κοπέλα μου (Μαρία) 27.

Καταρχήν να περιγράψω την Μαρία για να ξέρετε περί τίνος πρόκειται. Με ύψος 1. 65 και μόλις 49 κιλά, δεν πέρναγε απαρατήρητη. Είχε μεσαίου μεγέθους στήθος και απίστευτα στητό κωλαράκι. Μελαχρινή με καστανά μάτια και πάντοτε ξυρισμένη.

Ήμασταν ήδη τρία χρόνια μαζί και η σεξουαλική μας ζωή ήταν πολύ καλή. Με μόνη εξαίρεση ότι ποτέ δεν με είχε αφήσει να την πάρω από πίσω. Ήταν βλέπετε αρκετά πουριτανή σε ορισμένα πράγματα πάνω στο σεξ.

Ήταν καλοκαιράκι… μόλις είχαν ξεκινήσει οι διακοπές μας όταν της ανέφερα το θέμα: Τις φαντασιώσεις μου, να την δω δηλαδή με άλλον άντρα. Ήταν κατηγορηματικά αρνητική λέγοντας πως ήταν κάτι που την αφήνει αδιάφορη.

Μετά από δύο ημέρες έφτασε στο ξενοδοχείο μας μια παρέα έφηβων που στην πορεία διαπίστωσα ότι όλοι ήταν φίλοι μεταξύ τους. Ακριβώς δίπλα στο δωμάτιο μας έμεναν δύο από τους νεαρούς, που όπως έμαθα αργότερα ήταν δεκαοκτώ ετών.

Το απόγευμα της ημέρας που έφτασαν στο ξενοδοχείο μας έπιασα συζήτηση μαζί τους και κουβέντα στην κουβέντα τους είπα για την φαντασίωση μου και για τις αντιρρήσεις της κοπέλας μου. Μεταξύ αστείου και σοβαρού μου είπαν πως αν ήθελα, ήταν στην διάθεση μου.

Τότε και αφού με εξίταρε η ιδέα να πηδήξουν την Μαρία δύο πιτσιρικάδες, τους είπα το σχέδιο μου. Το βράδυ θα βρισκόμασταν όλοι στο μπαρ του ξενοδοχείου και αφού θα πότιζα τη Μαρία αρκετά ποτάκια, θα την πήγαινα στο δωμάτιο και μετά από πέντε λεπτάκια θα έρχονταν κι αυτοί. «Ή θα δεχόταν να εκπληρώσει την φαντασίωση μου ή θα με χωρίσει…», σκέφτηκα. Το μόνο που τους είπα ήταν να μην επιχειρήσουν να πειράξουν το κωλαράκι της γιατί θα έβαζαν σε κίνδυνο να χαλάσει όλο το σκηνικό.

Έτσι και έγινε λοιπόν. Το βραδάκι πήγαμε με την Μαρία για ποτάκι, όπου και φυσικά την πότισα τόσο όσο χρειαζόταν για να μην έχει ιδιαίτερες αναστολές. Φεύγοντας για το δωμάτιο έκανα νόημα στους δύο πιτσιρικάδες να ακολουθήσουν διακριτικά και να μπουν στο δωμάτιο πέντε λεπτά αφού μπω εγώ και η Μαρία. Είχα φροντίσει βέβαια νωρίτερα να τους δώσω την δεύτερη κάρτα εισόδου του δωματίου μας.

Έτσι λοιπόν μπήκαμε την Μαρία στο δωμάτιο και κατευθείαν την ξάπλωσα στο κρεβάτι μιας και ήμουν απίστευτα καυλωμένος. Της έβγαλα όλα τα ρούχα καθώς και τα εσώρουχα και ξεκίνησα να της γλείφω το μουνάκι. Η Μαρία είχε κλείσει τα μάτια της και βογκούσε από ηδονή. Μετά από λίγο βλέπω μέσα στο δωμάτιο τους δύο νεαρούς οι οποίοι ήταν ήδη γυμνοί! Τους κάνω νόημα να ξαπλώσουν δεξιά και αριστερά της Μαρίας πράγμα και το οποίο έκαναν.

Μόλις η Μαρία τους κατάλαβε προσπάθησε να σηκωθεί τρομαγμένη από την παρουσία τους, όμως της έπιασαν τα χέρια και την καθήλωσαν στο κρεβάτι. Με το άλλο τους χέρι της χάιδευαν τα βυζιά και άρχισαν ο καθένας τους να γλείφουν τις ρώγες της. Η Μαρία μέσα στη ζαλάδα της από το ποτό, τους έλεγε να σταματήσουν αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα ικανή να τους σταματήσει.

Μετά από λίγο σηκώθηκα και τους είπα ότι είναι όλη δική τους. Έκατσα σε έναν καναπέ απέναντι ώστε να βλέπω τα πάντα πεντακάθαρα. Έκατσα λοιπόν απέναντι τους και έπαιζα με τον πούτσο μου αργά - αργά μη θέλοντας να τελειώσω γρήγορα…

Ο ένας από τους δύο είχε κατέβει και έγλειφε τη μουνάρα της ενώ ο δεύτερος της είχε καρφώσει το καυλί του στο στόμα της. Ξαφνικά αυτός που την τσιμπούκωνε φοράει προφυλακτικό, ξαπλώνει ανάσκελα και την βάζει με την βοήθεια του δεύτερου να κάτσει πάνω του.

Όταν μπήκε μέσα της η Μαρία τρελάθηκε από καύλα. Την γαμούσε απίστευτα δυνατά. Ο άλλος είχε πάει από πίσω και της έγλειφε την κωλοτρυπίδα. Αυτό που συνέβη στη συνέχεια με εκνεύρισε αλλά με καύλωσε ταυτόχρονα απίστευτα πολύ…

Ο δεύτερος που την έγλειφε με μια κίνηση σηκώθηκε και χωρίς προφυλακτικό έβαλε το καυλί στο κωλαράκι της Μαρίας. Αυτή μόλις κατάλαβε την πρόθεση του έκανε να φύγει αλλά την κράτησε ο άλλος σταθερή και ο δεύτερος της τον κάρφωσε με μιας όλον μέσα. Η Μαρία βόγκηξε από πόνο αλλά αυτοί δεν σταμάτησαν.

Την γαμούσαν αλύπητα μέχρι που χύσανε και οι δύο μουγκρίζοντας από καύλα. Έκαναν μπάνιο και έφυγαν. Εγώ και η Μαρία συνεχίσαμε να κάνουμε άγριο σεξ μέχρι το πρωί. Δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ ξανά για εκείνη την μέρα…

(Copyright protected OW ref: 8289)