Νύχτα καλοκαιριού

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα νησί των Κυκλάδων όπου ο Νίκος συναντά τυχαία σε μια παρέα μια συμφοιτήτρια, την Ελένη, από τα παλιά. Πάντα υπήρχε μια έλξη μεταξύ τους αλλά δεν είχε γίνει τίποτα στο παρελθόν. Το βράδυ αυτό όμως, της συνάντησης, έμελλε να ανατραπούν όλα… και η βραδιά να καταλήξει σε  ένα απίστευτο γαμήσι όπου, όπως αποδείχθηκε,  η Ελένη ήταν μια λυσσάρα κι επιδόθηκε σε τρελές πίπες και όχι μόνο…

Η ιστορία:

Η ιστορία αυτή είναι αληθινή και διαδραματίστηκε τον Αύγουστο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών.

Είμαι ο Νίκος και είχα πάει διακοπές με τους φίλους μου σε νησί των Κυκλάδων. Η παρέα αποτελούνταν από τέσσερα αγόρια ηλικίας εικοσιδύο ετών. Από τους τέσσερις, οι δύο είχαμε πάει όντας ελεύθεροι, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους δύο οι οποίοι είχαν αφήσει πίσω τις κοπέλες τους. Ξεκινήσαμε λοιπόν από την πόλη μας για να περάσουμε μια αξέχαστη εβδομάδα.

Όπως κάθε βράδυ, έτσι και το συγκεκριμένο της ιστορίας, αποφασίσαμε να πάμε για ένα ποτό. Ντυθήκαμε και ετοιμαστήκαμε να περάσουμε ένα ωραίο βράδυ. Όντας ελεύθερος το τελευταίο διάστημα, σίγουρα δεν θα με χαλούσε να γνωρίσω και καμιά κοπέλα και να περάσουμε καλά.

Εκεί που καθόμασταν, συναντήσαμε τυχαία μια παρέα γνωστών από την πόλη από την οποία καταγόμαστε και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τη βραδιά όλοι μαζί. Έτσι πληρώσαμε και φύγαμε όλοι μαζί για γνωστό μαγαζί της περιοχής.

Στην παρέα αυτή υπήρχε και η Ελένη, μια συνομήλικη μου φοιτήτρια με την οποία στο παρελθόν έτυχε να γνωριστούμε, αλλά παρόλο που υπήρχε μια έλξη μεταξύ μας δεν έγινε κάτι, καθώς βρισκόμασταν και οι δύο σε σχέση. Τώρα είχαμε βρεθεί, ελεύθεροι και οι δύο, να συζητάμε όλη τη νύχτα και ξέροντας τι θα ακολουθήσει αργότερα στο ξενοδοχείο.

Πράγματι η συνέχεια δόθηκε στο δωμάτιο μου. Και αφού ζήτησε από το φίλο μου με τον οποίο μέναμε μαζί στο δωμάτιο, να πάει να μείνει το βράδυ στο δωμάτιο των υπόλοιπων δύο παιδιών, ξεκινήσαμε για το ξενοδοχείο.

Δεν προλάβαμε να μπούμε μέσα και αμέσως πέσαμε στο κρεβάτι και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Της έβγαλα το μπλουζάκι και άρχισα να γλείφω το στήθος της.

Πολύ γρήγορα μου έβγαλε το πουκάμισο και άρχισε σιγά - σιγά να κατεβαίνει μέχρι να μου κατέβασε και το παντελόνι και το μποξεράκι και τον έβαλε όλο στο στόμα της. Με είχε καυλώσει τρελά. Ήξερα να παίρνει πολύ καλές πίπες. Συνέχισε να μου περιποιείται τον πούτσο μου για πολλή ώρα, μέχρι μου που ζήτησε να της το βάλω στο μουνάκι της.

Μου ζήτησε ένα προφυλακτικό και μου το φόρεσε. Μου είπε ότι θέλει να ξαπλώσω στο κρεβάτι και να μου καβαλήσει τον πούτσο. Ανέβηκε από πάνω μου και ο πούτσος μου εξαφανίστηκε μέσα στο ξυρισμένο της μουνάκι. Αν και όπως μου είπε πονούσε στην αρχή (η πούτσα μου είναι κανονικού μεγέθους, αλλά αρκετά χοντρή) άρχισε πολύ γρήγορα να χοροπηδάει πάνω μου.

Μετά από αρκετή ώρα της είπα ότι έχυσα μέσα της, πάντα με καπότα. Και αφού το έβγαλα από μέσα της, αυτή το ξαναπήρε στο στόμα της και όταν ήρθε η ώρα να χύσω μου ζήτησε να την χύσω στο πρόσωπο. Ήθελα πολύ να της το βάλω και στο κωλαράκι της, αλλά δυστυχώς μου είπε ότι δεν ήθελε.

Έμεινε όλο τη νύχτα στο δωμάτιο μου, αλλά νωρίς το πρωί με ξύπνησε. Έπρεπε να γυρίσει στο ξενοδοχείο της.

Δυστυχώς το μεσημέρι θα έφευγε από το νησί. Δώσαμε ραντεβού για να συναντηθούμε όταν επιστρέψω κι εγώ πίσω στην πόλη μου. Ντύθηκε, φιληθήκαμε και αποχαιρετιστήκαμε, προς το παρόν τουλάχιστον.

Εγώ έμεινα ξαπλωμένος στο κρεβάτι, κρατώντας την ανάμνηση μιας ωραίας καλοκαιρινής νύχτας και ελπίζοντας πως και οι επόμενες νύχτες της παραμονής μου στο νησί θα είναι το ίδιο έντονες και καυτές.

 

(Copyright protected OW ref: 8262)