Τέλειο γαμήσι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Με λένε Ιωάννα, είμαι 21 χρονών, ξανθιά, 1.74, 57 κιλά. Ήταν μέσα Ιουλίου και είχα πάει στο χωριό μου για τρεις εβδομάδες.

Ένα βράδυ λέω στην ξαδέρφη μου να πάμε στο διπλανό χωριό για ποτό. Αυτή δέχτηκε αφού εκείνη την ημέρα δεν δούλευε. Μόλις φτάσαμε και καθίσαμε, είδαμε ότι δεν είχε πολύ κόσμο και ξενερώσαμε λίγο. Εκεί ήταν όμως ο Χρήστος. Ένας μελαχρινός, 24 χρονών, 1.85, 73 κιλά με άτριχο σώμα και γυμνασμένος.

Τον Χρήστο τον ήθελα από τότε που ήμουν 14 χρονών, ο Χρήστος όμως είχε σχέση. Επειδή βαρεθήκαμε και δεν είχαμε τι να κάνουμε, πάμε και παίρνουμε μια πίτσα και ψαχνόμασταν ποιος θα μας γυρίσει πίσω.  Λέω στον Χρήστο εάν μπορεί κι αυτός δέχτηκε αμέσως (εκείνο τον καιρό η γκόμενα του έλειπε στην Αθήνα για δουλειές).

Εκείνη την στιγμή είπα μέσα μου: «Ότι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει σήμερα». Μόλις μπήκαμε στο αμάξι (εγώ μπροστά) μας ρώτησε εάν θέλαμε να πάμε αλλού για ποτό και είπαμε όχι. Μόλις φτάσαμε στο χωριό σταματάει στο σπίτι μου για να κατέβω και του λέω:

-    «Πάμε να αφήσουμε τη Νικολέτα και με αφήνεις μετά».

Και έτσι έγινε (μια εβδομάδα ήμουν μόνη στο σπίτι). Μόλις ξαναφτάσαμε σπίτι τον ρωτάω εάν θέλει ένα κομμάτι πίτσα και μου λέει «Ναι». Του δίνω και μόλις το δαγκώνει, παίρνω το κομμάτι και δαγκώνω κι εγώ. (ξέχασα να πω ότι φορούσα μια τζιν κοντή φούστα και ένα άσπρο μπλουζάκι). Με κοιτάει και μου χαμογελάει.

Τότε τον φίλησα και έπιασα το καυλί του. Όσο φιλιόμασταν ένιωθα τον πούτσο του να σκληραίνει. Του λέω:

-    «Ξέχασε τα όλα κι έλα σπίτι μου να κάνουμε έρωτα…»

Με ξαναφίλησε και έβαλε το χέρι του στο μουνί μου.

-    «Πάμε!», μου λέει.

Πριν καλά - καλά ανοίξω την πόρτα, ξεκίνησε να με φιλάει και να μου βγάζει τα ρούχα, μέχρι που έμεινα με το σουτιέν και το στρινγκ. Έπειτα του βγάζω την μπλούζα και εκεί έμεινα κάγκελο όταν είδα το τέλειο του σώμα. Του κατέβασα και το παντελόνι και είδα ότι ο πούτσος του ήταν έτοιμος να βγει από το μαύρο μποξεράκι.

-    «Σήμερα μωρό μου θα τα δεις όλα! Και ετοιμάσου… δεν θα κοιμηθείς καθόλου!», μου λέει.

-    «Δώστα όλα μωρό μου!», του λέω.

Κατεβάζει το μποξεράκι και εκεί είδα έναν τεράστιο πούτσο 21-22 εκατοστά και χοντρό. Μου έπιασε το κεφάλι και μου έβαλε τον πούτσο του στο στόμα. Ήμουν έτοιμη να πνιγώ. Έπειτα με σήκωσε και με πέταξε στο κρεβάτι και με γάμησε από το μουνί. Έχυσε μέσα στο στόμα μου.. Δεν άφησα να μου φύγει τίποτα τα ρούφηξα όλα.

Έπειτα με γύρισε και μου είπε:

-    «Ελπίζω να το έχεις κάνει από πίσω επειδή εγώ θα σε γαμήσω από δω..»

Του είπα «Ναι» και συνέχισε.. Μόλις το έβαλε όλο μέσα, πόνεσα λίγο αλλά μετά το ευχαριστήθηκα.. Έτσι συνεχίσαμε όλο το βράδυ ώσπου το πρωί είδαμε τις πρώτες ακτίνες του ήλιου και κοιμήθηκα στην αγκαλιά του.

Όταν ξύπνησα τον έγλειψα σε όλο το σώμα και του πήρα πίπα. Μου είπε:

-    «Μωρό μου το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Εάν θες μπορούμε για δυο εβδομάδες να βλεπόμαστε το βράδυ και να περνάμε καλά…»

-    «Το ίδιο κι εγώ μωρό μου. Θέλω να έρχεσαι κάθε βράδυ και να συνεχίσουμε αυτή την ιστορία…», του λέω.  

Φόρεσε τα ρούχα του, μου έδωσε ένα καυτό φιλί και έφυγε. Για δύο εβδομάδες περνούσαμε καλά.. Έπειτα, όποτε βλεπόμαστε κανονίζουμε και γαμιόμαστε... Αυτό το καλοκαίρι ήταν τέλειο!

 

(Copyright protected OW ref: 8285)