Οι διαστροφές μιας κορασίδας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Βρισκόμουν υπό επήρεια μέθης σε ένα σπίτι μιας έφηβης, η οποία ήταν ικανή να με κάνει να καυλώσω με οτιδήποτε άρρωστο της περνούσε από το μυαλό. Την είχα γνωρίσει σε έναν καλοκαιρινό κινηματογράφο, που είχα πάει με κάτι φίλους μου μέσα στη μέση του καλοκαιριού κι εκείνη είχε έρθει μόνη.

Η ταινία ήταν η «Στρέλα», μια τραβεστί η οποία είχε χαθεί με τον πατέρα της από μικρή ηλικία, κι έπειτα συναντήθηκαν ξανά μετά από χρόνια, όντας εκείνη πλέον γυναίκα, και κάνανε έρωτα -μη γνωρίζοντας εκείνος ότι γαμιέται με την κόρη του-. Από μόνο του, ως γεγονός, μου είχε κάνει εντύπωση. Μια κοπέλα μόνη της, Ιούλιο μήνα, σε μια τέτοια ταινία...

Εκείνη είχε κοντό μαλλί, και φορούσε ένα τζινάκι και ένα μπλουζάκι με έξω τους ώμους. Έβαζε τη μουτσούνα της μέσα στο χάρτινο φάκελο με τα ποπ κορν και αφού σάλιωνε τα χείλη της, τα ακουμπούσε σ’ εκείνα για να κολλήσουν πάνω στα χείλη της. Ήμουν αποφασισμένος να της μιλήσω στο τέλος της ταινίας, και τελικά το έκανα.

Εκείνη δεν έδειξε να της φάνηκε και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η κίνησή μου, ωστόσο δέχτηκε να σημειώσει τον αριθμό μου σε κάτι ποστ που είχε στην τσάντα της - στα οποία παρατήρησα κι άλλους αριθμούς, και φαντάστηκα ότι μέχρι εκεί ήταν η ιστορία μου μαζί της. Ωστόσο έπεσα έξω.

Το ίδιο βράδυ, έχοντας κάνει το μπανάκι μου και έχοντας βρει την ηρεμία του σπιτιού μου, μου έρχεται το μήνυμα ουρανοκατέβατο. «Τι λες να βρισκόμασταν τώρα; Πού μένεις; Μπορείς να έρθεις σπίτι μου εάν θέλεις, είμαι μόνη μου και μένω Πετρούπολη. Το κορίτσι από το θερινό».

Σε είκοσι λεπτά ήμουν σπίτι της. Μου άνοιξε και με υποδέχτηκε με ένα φαρδύ σορτσάκι και με ένα λεπτό τιραντάκι. Ήταν πάρα πολύ όμορφη, με ένα διακριτικό κραγιόν στα χείλη, και χαμόγελο σαρδόνιο. Κάτσαμε στο δωμάτιό της. Πιάσαμε την συζήτηση, ρωτώντας την εγώ για την ταινία, κι εκείνη μου απάντησε ότι η ταινία ήταν αρκετά Ντεσαντική και για ελληνική παραγωγή ήταν πολύ καλή.

Μου έδειξε τους τοίχους της, που ήταν διακοσμημένοι, με γυμνά πορτραίτα, σκιτσογραφίες από νουβέλες του Απολινέρ, και σχέδια του Τζόρτζ Γκρος. Είχε μια περίεργη αισθητική. Ήρθε κοντά μου και μου έγλειψε με τη γλώσσα της τα χείλη, τη ρούφηξα και ένιωσα την αλμύρα από τα ποπ κορν. Εκείνη μου χάιδεψε την πούτσα μου, που είχε αρχίσει να καυλώνει, πάνω από το παντελόνι.

Τραβήχτηκε και πήγε στο γραφείο της, παίρνοντας ένα ψαλιδάκι. Γύρισε και κάθισε ανοίγοντας τα πόδια. Τράβηξε από το ένα σκέλος το στρινγκάκι της έξω απ’ το φαρδύ σορτς, και με το ψαλίδι το έκοψε. Το έπιασε με το χέρι της και το άφησε στον αέρα. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Το μικρό βρακάκι της έσταζε. Δεν μπορούσα να το πιστέψω - είχα δει χυμένα στρινγκάκια, αλλά αυτό ήταν σαν να ήταν βουτηγμένο σε κουβά με νερό.

Το άφησε να πέσει στο πάτωμα. Με έγδυσε και ήρθε πάνω μου. Μου ψιθύρισε στο αφτί ότι θέλει να φέρω ένα φίλο μου να την γαμήσει, και ότι με εμένα μόνο θα παίζει. Η πούτσα μου έγινε κάγκελο και την άφησα να συνεχίσει να μου λέει ότι θέλει. Έσκυψε και άρχισε να μου ρουφάει και να μου τραβάει τις θηλές σαν να ήμασταν λεσβίες. Η πούτσα μου είχε πρηστεί κι εκείνη την πλησίαζε…

Μου ρούφηξε το καυλί και το τράβηξε. Μετά άρχισε να γλιστράει την πούτσα μου όλο και πιο βαθιά στο στόμα της, με αργό ρυθμό. Η γλώσσα της μου χάιδευε το καυλωμένο παλούκι μέσα στο στόμα της με τα σάλια της και η πούτσα μου έφτασε μέχρι το λαρύγγι της. Το λαρύγγι της είχε ανοίξει και η πούτσα μου βρισκόταν μέσα στο καυλόστομά της.

Μετά βγήκε το ίδιο αργά αφήνοντας τα δόντια της να γρατζουνίσουν τον κορμό της πούτσας μου. Άφησε μπόλικα σάλια να τρέξουν στα αρχίδια μου, κυλώντας στη χαράδρα του κώλου μου. Τον ξαναπήρε στο στόμα της, αρχίζοντας να κοπανιέται πάνω στην πούτσα μου

Άφησε μπόλικα σάλια να τρέξουν στα αρχίδια μου, κυλώντας στη χαράδρα του κώλου μου. Τον ξαναπήρε στο στόμα της, αρχίζοντας να κοπανιέται πάνω στην πούτσα μου ενώ εκείνη ήταν χωμένη ολόκληρη μέσα στον υγρό θάλαμο του στόματός της. Το καυλί μου ακουμπούσε τον πάτο και γλιστρούσε στα πηχτά σάλια. Εκείνη έβγαζε ήχους πνιξίματος και μουρμουρητά.

Μου τον άφησε λίγο πριν χύσω όλα τα ποτάμια μου μέσα της. Με άφησε να ξεκαυλώσω και ξαναρούφηξε τις ρώγες μου. Ξανακατέβηκε και άρχισε να σαλιώνει μόνο με τη γλώσσα της τα αρχίδια μου. Τα χούφτωσε και τα ανασήκωσε. Έχωσε την γλώσσα της ανάμεσα από τα κωλομέρια μου κι εκείνη γλίστρησε στην κωλοτρυπίδα μου. Άρχισε να της δίνει γλωσσόφιλα, μέχρι που ένα δάχτυλο της μπήχτηκε μέσα μου, πολύ απότομα.

Δεν κατάλαβα τίποτα μέχρι να μπει… ένιωθα μόνο την κωλοτρυπίδα μου γεμάτη με ένα δάχτυλο το οποίο με ερέθιζε τρελά. Κουνιόμουν σαν τρελός. Το έβγαλε αργά και το σκούπισε πάνω στα μάγουλά της.

Μετά γδύθηκε και μου πήρε ένα δάχτυλό μου και το άφησε στο μουνάκι της. Το έβαλα μέσα της και ήταν καυτό. Το έβγαλε και το έγλειψε με θέρμη. Σάλιωσε άλλα δύο και τα έβαλε μέσα στο μουνί της. Με άφησε να τα κινήσω με την ταχύτητα που ήθελα γαμώντας το καυλωμένο μουνί της. Τα έβγαλα και με έβαλε να τα γλείψω, και φυσικά το έκανα ευχαρίστως.

Με ξάπλωσε και ήρθε από πάνω μου με το κωλαράκι της. Γονάτισε και μου έδωσε καθαρά να γλείψω μόνο την κωλοτρυπίδα της. Της έχωσα τη γλώσσα μέσα όσο μπορούσα. Ήμουν έτοιμος να την δαχτυλώσω όταν δύο δάχτυλα πάνω απ’ τη μέση της, κατευθύνθηκαν εκεί. Μπήκαν ενωμένα και αργά, και ο κώλος της τα αγκάλιασε και τα ρούφηξε μέχρι το τέλος τους.

Σηκώθηκε και τα έβγαλε, σκουπίζοντάς τα στα μάγουλά της ξανά. Είχα τρελαθεί. Κάθισε πάνω μου και η πουτσάρα μου μπήκε στο μουνί της που έβραζε. Αρχίσαμε να γαμιόμαστε σαν τρελοί. Εκείνη με χαστούκιζε και μου έκανε υποδείξεις για την ταχύτητα. Με έφτυσε στη μούρη και με έγλειψε.

Έσκυψε και μου ψιθύρισε πως θα ήθελε να μπει ο μικρός αδερφός της μέσα και να πλησιάσει στα πρόσωπά τους, να του βγάλει έξω το άτριχο πουλί και να το ρουφήξει έτσι όπως θα ήταν πιο καυλωμένο από όλες τις μεγάλες πούτσες που έτρωγε. Είχα τρελαθεί… την γαμούσα και άκουγα. Με ξαναέφτυνε και συνέχιζε…

Ήθελε να τον αφήσει να χύσει πάνω στην μούρη μου. Ήταν τα πιο γλυκά χύσια που θα μπορούσε θα φάει. Θα τα έγλειφε από πάνω μου, και θα με άφηνε να δοκιμάσω μερικά, που σίγουρα θα έκανα σαν τρελός να τα δοκιμάσω.

Όσο μου τα έλεγε ήμουν πλήρως προετοιμασμένος σε περίπτωση που γινόταν. Με έκανε ότι ήθελε. Καύλωνα με ότι άρρωστο και να έλεγε. Με έκανε να τρέμω από καύλα και να θέλω να κάνω ότι πιο άρρωστο θα μπορούσε εκείνη να σκεφτεί. Έγλειφα τα σάλια από τις φτυσιές της και φανταζόμουν τα χύσια του πιτσιρικά αδερφού της.

Σηκώθηκε λίγο από πάνω μου και κάθισε πάνω στο καυλί μου ξανά. Ήταν φοβερά. Είχε κάτσει με το κωλαράκι της, το οποίο κατάπιε την πούτσα μου στο στενό του θάλαμο.

Άρχισε να μιλάει δυνατά και να κοπανιέται πάνω μου έχοντας τα δύο χέρια της στο κρεβάτι για να στηρίζεται. Έλεγε ότι ήθελε να βάλει τον αδερφό της να με γαμήσει με το μικρό αλλά καυλωμένο τσουτσούνι του, και μου έχωσε με το δεξί της χέρι δύο δάχτυλα στον κώλο. Συνέχισα να την γαμάω διαολεμένα και απλά της είπα να συνεχίσει.

Κοπανιόμουν στον κώλο της και τη μία χωνόμουν βαθιά στον κώλο της, την άλλη χωνόντουσαν βαθιά τα δάχτυλα της στη κωλοτρυπίδα μου, που είχε γλυκαθεί τρελά και ήθελε γαμήσι σαν κι αυτό που της έκανα εγώ.

Είχα αφεθεί. Ήθελα να με γαμήσει ο αδερφός της. Ήθελα ότι ήθελε. Τα φανταζόμουν όσο μίλαγε. Θα τον έβαζε, έλεγε, να χώσει το καυλωμένο πουλί του, μέσα στον κώλο μου όσο εγώ θα γαμούσα τον δικό της.

-    «Θέλω τα χύσια του αδερφού μου. Δεν αντέχω άλλο. Θέλω να τον δω να χύνει. Στο πρόσωπό σου. Ή να του τα καταπιώ κατευθείαν…», μου είπε.

Δεν άντεχα άλλο. Τα μπούτια μου έτρεμαν. Εκείνη έχυνε σαν χαλασμένη βρύση. Της είπα ότι θα χύσω. Η πουτσάρα μου έκανε σπασμούς. Εκείνη κατέβηκε και τον πήρε στο στόμα.. Τον έχωσα στο λαρύγγι της και άρχισα να χύνω σαν τρελός. Άδειαζα και φώναζα. Εκείνη κατάπινε με μεγάλες γουλιές και ρούφαγε..

Μετά ντύθηκε χωρίς να πει κουβέντα. Ντύθηκα κι εγώ. Μου έδωσε το στρινγκάκι της. Έφτασα σπίτι. Ξάπλωσα ανάσκελα και έσβησα τα φώτα. Έπιασα το στρινγκάκι της και το μύρισα. Μύριζε όλο κάτουρο...

 

(Copyright protected OW ref: 8282)