Η αρραβωνιασμένη συνάδελφος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Μια πρόσκληση από την Διεύθυνση της εταιρίας που εργάζομαι για μια δεξίωση πριν από τις εορτές, ήταν η αφορμή για μια συγκλονιστική περιπέτεια. Η δεξίωση προς τιμή των στελεχών της επιχείρησης έγινε σε μια από τις καλύτερες αίθουσες του Hotel Caravel, εκεί συγκεντρώθηκαν όλα τα στελέχη της εταιρείας με συζύγους, φίλους, αρραβωνιαστικούς κ.λ.π. Συνοδευόμενος κι εγώ κατά τη διάρκεια της δεξίωσης αρκέσθηκα απλά σε συζητήσεις με άλλα στελέχη και ταυτόχρονα θαύμαζα τις ωραίες μούνες συνοδούς.

Κάποια στιγμή διαπίστωσα ένα γυναικείο βλέμμα να έχει καρφωθεί πάνω μου, ήταν μια σαραντάρα περίπου, μούνα με ένα εξώπλατο φόρεμα που το σκίσιμό του άφηνε ακάλυπτο όλο το μπούτι, το έκφυλο βλέμμα της με είχε κυριολεκτικά αναστατώσει, (ευτυχώς που η συνοδός μου κάπου είχε βαρεθεί και συνέχεια με ρώταγε πότε θα φύγουμε και δεν είχε δώσει σημασία στις ματιές που ανταλλάσαμε).

Κάπου τρεις τα ξημερώματα ο κόσμος άρχισε σιγά - σιγά να αποχωρεί. Με πλησίασε ένας μικρόσωμος τύπος γύρω στο 1.60 που είχα μιλήσει για λίγο μαζί του κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, μας χαιρέτησε και με μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι πλησίασε την σαραντάρα μούνα για να φύγουν μαζί. Ένιωσα έκπληξη γιατί αυτός με 1.60 ύψος και βάρος περίπου 55 κιλά πως κατάφερνε να επιβιώνει δίπλα σε μια τέτοια μουνάρα που ήτανε 1.70, με δυνατή κωλάρα και τέλειο βυζί.

Φεύγοντας μου είπε: «Ξέχασα να σας συστήσω την αρραβωνιαστικιά μου Γεωργία Μ.» Μετά τα σχετικά η Γεωργία που δεν μου ήταν τελικά τελείως άγνωστη μας είπε ότι είχε έρθει προ εξαμήνου στην Αθήνα σαν στέλεχος υποκαταστήματος της Θεσσαλονίκης και θα έμενε μόνιμα εδώ γιατί σε λίγες ημέρες θα παντρευόταν τον μικρόσωμο αυτό τύπο, τον 44χρονο Βαγγέλη Κ. όπως τον έλεγαν, ο οποίος μάλιστα ήταν τέρας μόρφωσης έχοντας κάνει στην πληροφορική δυο Μάστερ και ένα Διδακτορικό. Όταν φθάσαμε σπίτι μετά την δεξίωση από το φαγητό και το ποτό έπεσα ξερός για ύπνο, προτού όμως κοιμηθώ αναρωτιόμουν πως θα μπορούσα να ξαναδώ αυτή την μουνάρα με τον δυνατό κώλο και τις μεγάλες μπουτάρες, και που την έχω ξαναδεί.

Την άλλη ημέρα Κυριακή που έψησα καφέ το πρωί ψάχνοντας τα τσιγάρα μου στο σακάκι, βρήκα ένα σημείωμα με ένα τηλέφωνο 697/3.... Τα ‘χασα η μούνα είχε ρίξει με τρόπο το τηλέφωνό της στη τσέπη μου χωρίς να την πάρει κανείς είδηση. Την άλλη ημέρα την πήρα τηλέφωνο ,μιλήσαμε για αρκετή ώρα, η Γεωργία, 41 ετών, εργαζόταν σαν στέλεχος στη Θεσσαλονίκη και πριν έξι μήνες είχε μετακομίσει στην Αθήνα με τον αρραβωνιαστικό της, ο οποίος είχε προαχθεί πρόσφατα σε Διευθυντή και ήταν έτοιμοι να παντρευτούν. Όταν μου είπε ότι είναι φίλη της Μαρίας, μιας συναδέλφου που εργάζεται στο τμήμα μου την θυμήθηκα.

Όταν ενημέρωνα τη Μαρία για την δουλειά σαν καινούργια στην εταιρεία (βλέπε την ιστορία: «Η συνάδελφος»), η Γεωργία είχε έρθει να διδάξει σε σεμινάριο από την Θεσσαλονίκη και μάλιστα είχαν και εγκάρδια συνομιλία.

-    Κώστα ας μιλήσουμε με ανοιχτά χαρτιά. Η Μαρία μου είπε για τη σχέση που είχατε, πόσο σοβαρός και εχέμυθος είσαι, αλλά και για πολλά άλλα! Θέλω να γνωρισθούμε καλύτερα…

Πράγματι, αν και αιφνιδιάσθηκα, συνήλθα γρήγορα και της πρότεινα να συναντηθούμε κάπου για καφέ αλλά η ίδια μου πρότεινε μια και ο Βαγγέλης έλειπε για δυο ημέρες στη Θεσσαλονίκη για δουλειά της εταιρίας να συναντηθούμε σπίτι της κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό του Αμαρουσίου.

Πράγματι μετά τη δουλειά τηλεφώνησα σπίτι ότι λόγω του συνηθισμένου φόρτου εργασίας θα αργούσα (τα στελέχη των εταιρειών δεν έχουν ωράριο) και σε λίγη ώρα χτύπαγα το κουδούνι του διαμερίσματος της. Με υποδέχθηκε ντυμένη κανονικά και τίποτε δεν έδειχνε αυτό που θα ακολουθούσε. Μιλήσαμε για διάφορα θέματα ακόμα και για τη δουλειά και τη συνεργασία που θα είχαμε από δω και πέρα. Τμηματάρχης εγώ, Υποδιευθύντρια αυτή, και Διευθυντής ο Βαγγέλης του Τομέα που από δω και μπρος θα εργαζόμασταν.

-    Σ' ευχαριστώ Γεωργία για την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις και για τη συνεργασία που θα έχουμε, αλλά γι’ αυτό το θέμα με κάλεσες σπίτι σου;

-    Θα καταλάβεις γρήγορα Κώστα. Τον Βαγγέλη τον θέλω μόνο για γάμο… ήδη συντηρώ ένα παιδί από τον πρώτο μου γάμο γιατί ο πρώην σύζυγός μου μένει μόνιμα στο εξωτερικό και δεν ενδιαφέρεται. Αν και το διαζύγιο έχει βγει σε βάρος μου έχω την επίβλεψη του παιδιού μου που είναι και υιοθετημένο. Μέχρι να πεις το ποτό σου έρχομαι.

Πήγε στην κρεβατοκάμαρα και σε λίγο εμφανίσθηκε με ένα φοβερό μίνι διάφανο νυχτικό. Όλα ήταν σχεδόν έξω… οι μπουτάρες της, η κωλάρα της πεταγόταν από το στενό νυχτικάκι, και από μέσα ξεχώριζε ένα μικρό στρινγκάκι. Κόντευα να χύσω από αυτά που έβλεπα ευτυχώς με συνέφερε γρήγορα με τα λεγόμενά της.

-    Κώστα μπορεί ο Βαγγέλης να είναι καλός, χρυσός, και τέρας μόρφωσης αλλά στο σεξ έχει μεσάνυχτα. Κάνει έρωτα μια φορά το μήνα αλλά και με τον τρόπο που το κάνει βρίσκεται 150 χρόνια πίσω. Πέρα από την φυσιολογική στάση δεν ξέρει τίποτε άλλο. Άσε που όταν τον αγκαλιάζω, μικρόσωμος και δυνατός όπως είναι νομίζω ότι έχω αγκαλιά το γιό μου, και επειδή δεν λέει να ξεφύγει από τις αρχές του λέω να ζήσω τον έρωτα με άλλο άνδρα και τον Βαγγέλη θα τον έχω μόνο για σύζυγο. Μιλάω με τις φίλες μου το τι κάνουν με τους άνδρες τους και με τους γκόμενους και παθαίνω. Άσε που η Μαρία μου περιέγραψε το τι κάνατε τον καιρό που γαμιόστασαν.

Δεν περίμενα τίποτε άλλο τα ρούχα έφυγαν γρήγορα από πάνω μου τις έσκισα το στρινγκάκι αφού της πέταξα από πάνω το ανύπαρκτο νυχτικό που φορούσε και άρχισα να της κάνω ένα τρομερό γλειφομούνι. Της ρούφαγα την κλειτορίδα και η γλώσσα μου περιφερόταν στα μουνόχειλα αλλά και στο υπόλοιπο καλοξυρισμένο μουνάκι της. Ουρλιάζοντας και με φοβερές κραυγές έχυσε απανωτά δυο φορές.

-    Χύνωω! Χύνωωω! Χύνωωωωω Κώστα μου! Χύνω και ξαναχύνω… το μουνί μου θέλει να αδειάσει!

Την γύρισα σε στάση πισωκολλητού και της τον κάρφωσα στη μούνα της, που κυριολεκτικά είχε κάνει μούσκεμα τον καναπέ του σαλονιού που γαμιόμασταν.

-    Τι σου κάνω μούνα μου;

-    Με γαμάς γαμιά μου! Σκίσε μου τη μουνάρα! Έλα… χύσε… θέλω να νιώσω τη γλύκα του χυσίματος μέσα στη μουνάρα μου. Μη φοβάσαι, έχω πάρει χάπια και δεν μένω έγκυος. Σκίσε μου το μουνάκι! Αφού ο μαλάκας μου δεν μπορεί να με ικανοποιήσει…

-    Τώρα χύνω καύλα μου! Χύνωω! Χύνωωω!

Άδειασα όλο το σπέρμα μου μέσα, αλλά στη στάση που βρισκόμασταν το περισσότερο βγήκε έξω από το μουνί της… αλλά αυτή με το χέρι της πασάλειψε την κοιλιά της. Ξαπλώσαμε και κάναμε ένα τσιγάρο. Πάνω στην κουβέντα μου είπε ότι είχε να γαμηθεί από τον κώλο από τότε που ήταν φοιτήτρια, ούτε ο άνδρας της, της το είχε κάνει. Όσο για τον Βαγγέλη, ούτε λόγος. Την έστησα στα τέσσερα, πήρα τη βαζελίνη από το ντουλάπι της τουαλέτας και της πασάλειψα καλά την σούφρα. Είχα βάλει αρκετή και ο πούτσος μου, παρότι ήταν σφικτή, δεν δυσκολεύτηκε να μπει σιγά - σιγά μέσα.

-    Αχ, τι μου κάνεις! Αχ! Αχ! Τι καύλα είναι αυτή; Έλα γάμα με πιο δυνατά στην κωλάρα! Ναι! Ναι! Ναι!

Τη γύρισα ανάσκελα, της έφερα τα πόδια στους ώμους και της τον έχωνα πότε στη μουνάρα πότε στην κωλάρα. Το κορμί της τρανταζόταν από συνεχή κύματα σπασμών που της επέφεραν οι οργασμοί. Όταν ήρθε η στιγμή να χύσω αυτή τη φορά τραβήχτηκα και ένα κύμα σπέρματος τινάχτηκε στην κοιλιά της. Αυτή δε με τα χέρια της πασάλειψε το στήθος της και όσο περίσσεψε την κωλάρα της.

Σε λίγες ημέρες έγινε και ο γάμος τους στην Αθήνα, ήμουν προσκεκλημένος όπως και όλα τα στελέχη αλλά και αρκετά άτομα από το υπόλοιπο προσωπικό της εταιρεία μας. Μετά από λίγες ημέρες έπεσε και άλλο γαμήσι όταν ο Βαγγέλης είχε μεταβεί στο εξωτερικό για μία συνδιάσκεψη στελεχών, στο χώρο των τηλεπικοινωνιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τυφλά ερωτευμένος με την Γεωργία, που να φαντασθεί το κέρατο που έφαγε! Πανέξυπνος στη δουλειά του και με μεγάλη καριέρα αλλά και… «Μεγάλα κέρατα».

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")