Η φίλη της μαμάς με ξεζούμισε (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
H Ανθή είναι μια πολύ καυλιάρα γυναίκα, φίλη της μάνας μου, που εδώ και τρία χρόνια κάνω τα πιο απίστευτα γαμήσια μαζί της. Για πιο πολλές λεπτομέρειες δείτε το πρώτο μέρος της ιστορίας: «Η φίλη της μαμάς με ξεζούμισε».

Ήταν μια πολύ βροχερή μέρα που δεν είχα διάθεση να πάω πουθενά. Κάποια στιγμή, γύρω στις επτά το βράδυ, χτύπησε το κινητό μου. Ήταν η Ανθή που με μια πολύ καυλιάρικη φωνή μου είπε:

-    «Έλα γαμιά μου, τι θα έλεγες να περάσεις από το σπίτι μου κατά τις δέκα το βράδυ; Με τη σημερινή βροχή έχω απίστευτες καύλες. Τι θα έλεγες; Θα ήθελες να μου τις σβήσεις;»

Μόνο που την άκουσα καύλωσα. Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να της αρνηθώ. Έκανα μπάνιο και ξεκίνησα έτσι ώστε να είμαι σπίτι της την συγκεκριμένη ώρα. Φτάνοντας στη μονοκατοικία της κατάλαβα ότι είχε όρεξη για πολλά γούστα. Είχε ανάψει το τζάκι, είχε βάλει χαμηλά απαλή μουσική και καθόταν μπρούμυτα σε ένα τεράστιο τραπέζι που είχε στο σαλόνι απέναντι από ένα μεγάλο καθρέπτη.

-    «Μωρό μου, σε βλέπω συνεπέστατο στο ραντεβού σου!», μου είπε.

-    «Κι εσένα έτοιμη για όλα…!», της είπα.

Το θέαμα που έβλεπα ήταν κάτι το απίστευτα καυλωτικό. Φορούσε ένα μπορντό διάφανο baby doll με ασορτί ζαρτιέρες με ένα λεοπάρ στρινγκάκι. «Η πουτάνα πάντα φορούσε τα πιο καυλιάρικα εσώρουχα που είχε στο μαγαζί της!», είπα από μέσα μου. Ξεκίνησε με το να βάζει το χέρι της μέσα στο παντελόνι μου παίζοντας με τον ήδη πρησμένο πούτσο μου, ενώ εγώ της έβγαλα σιγά - σιγά το baby doll αφήνοντας την μόνο με το λεοπάρ στρινγκάκι της.

Μου κατέβασε το παντελόνι και άρχισε να μου κάνει μια αριστοτεχνική πίπα όπως μόνο αυτή ξέρει. Η αίσθηση ήταν απίστευτη. Αισθανόμουν να με διαπερνάει ηλεκτρικό ρεύμα. Ώσπου δεν κρατήθηκα και έχυσα μέσα στο στόμα της, κάνοντας την να καταπιεί το καυτό σπέρμα μου.

-    «Μην νομίζεις ότι τελειώσαμε για σήμερα…», μου είπε ενώ συνέχισε να με πιπώνει.

Σχεδόν αμέσως ο πούτσος μου έγινε ξανά κάγκελο. Πήγα ακριβώς από πάνω της και έβαλα το καυλί μου ακριβώς πάνω από το στρινγκάκι της και το έτριβα ανάμεσα στη σχισμή που σχηματίζουν τα τέλεια κωλομάγουλα της.

-    «Έτσι γαμιά μου, γάμα μου την σχισμή! Καυλώνω πολύ έτσι…»

Έβλεπα την κωλάρα της και ήθελα όλο και πιο πολύ να την ξεσκίσω. Και φυσικά δεν μου αρνήθηκε. Κατέβασα το στρινγκάκι της και έβαλα τον πρησμένο πούτσο μου σιγά - σιγά στο τέλειο και σφιχτό κωλαράκι της.

Η Ανθή αρχικά αναστέναζε βαριά αλλά στη συνέχεια έδειχνε ότι το καραγουστάρει. Χρόνο με τον χρόνο έμπαινα όλο και πιο πολύ μέσα της ώσπου τα αρχίδια μου χτυπούσαν τα κωλομέρια της. Την γαμούσα όλο και πιο δυνατά. Η αίσθηση ήταν απίστευτη για μένα. Αναστέναζε όλο και πιο πολύ.

-    «Έτσι γαμιά μου… ξέσκισε μου τον κώλο μου! Το ξέρω ότι το γουστάρεις!»

Εγώ αύξανα την ένταση όλο και πιο πολύ. Ώσπου δεν κρατήθηκα άλλο. Βγήκα και της ζήτησα να την χύσω στα βυζιά της. Γύρισε, όρθωσε τα βυζιά της και έβαλα το καυλί μου ανάμεσα τους. Ξεκίνησα να την γαμάω αλλά κι αυτή άρχισε να σφίγγει το καυλί μου με τις βυζάρες της ώσπου με αλαλαγμούς τέλειωσα στα βυζιά της πετώντας καυτό σπέρμα παντού στο πρόσωπο και στα μαλλιά της.

Κάναμε ένα τσιγάρο γυμνοί δίπλα στο τζάκι και συνεχίσαμε. Όλο το βράδυ εκείνο πηδιόμασταν με συντροφιά απαλή μουσική και τον ήχο της βροχής. Αλλά θα σας το διηγηθώ σε άλλες ιστορίες.

Περιμένω τις εντυπώσεις σας…

(Copyright protected OW ref: 8280)