Η πρώτη παρτούζα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Γεια σας! Είμαι ο Τάσος από μια επαρχιακή πόλη της Β. Ελλάδος και θα σας πω μια ιστορία από παλιά.


Ήμασταν για καφέ με τον κολλητό σε ένα καφέ και χαλαρώναμε βλέποντας τις γυναίκες και σχολιάζαμε.. Ξαφνικά πέφτει μήνυμα από μια γκόμενα του κολλητού (η κυρία ήταν τότε 47 χρονών, τώρα 55, άλλα κρατιόταν μια χαρά).

Η Μ. ήταν 1.70 μελαχρινή, με βυζί 3άρι και με μια κωλάρα που κόλαζε και άγιο. Ο Π. μου λέει:

-    «Ρε μαλάκα, θέλεις να γαμήσουμε παρτούζα;»

Εγώ τον κοιτούσα περίεργα... και είπα:

-    «Ναι. Πώς θα γίνει το σκηνικό;»

-    «Άστο πάνω μου!», μου λέει κι αρχίζει ένα παιχνίδι με μηνύματα.

Την έκανε τούρμπο από καύλα και στο τέλος της λέει ότι ήταν μαζί μου για καφέ και να ερχόμουν μαζί του στο σπίτι της. Μετά από λίγο, απαντάει οκ. Μετά από λίγο πάμε στο σπίτι της,(η κυρία ήταν χωρισμένη) και μας βάζει ένα ποτό. Αρχίζει η συζήτηση περί ανέμων και υδάτων, και μετά από λίγο αρχίζει το πανηγύρι. Να απλώνουν χέρια ο Π. με την Μ. και εγώ να έχω μείνει μαλάκας.

Το παιχνίδι χόντρυνε επικίνδυνα και η Μ. με βλέπει και κάνει νόημα στον Π. να φύγω. Αλλά μου λέει ο Π. να μείνω και της κατεβάζει το παντελόνι και αρχίζει το χαμούρεμα και αρχίζει να ξεντύνεται κι αυτός! Κατεβάζει το βρακί του και βλέπω μια πουτσάρα 23 πόντους τουλάχιστον και χοντρή (αυτά τα έμαθα μετά)! Τότε του λέω:

-    «Ρε μαλάκα, τι είναι αυτό που έχεις; Είσαι προικισμένος. Γάμησε τα!»

Αυτός γελάει και της τον δίνει στον στόμα. Η κυρία δεν μπορούσε να τον πάρει όλον μέσα. Αφού καύλωσε για τα καλά, φοράει καπότα και αρχίζει να την σουβλίζει στον καναπέ και μου κάνει νόημα να μπω κι εγώ στο παιχνίδι και σε χρόνο ρεκόρ τα πετάω όλα. Ο δικός μου ο πούτσος είναι νορμάλ (16 πόντους και λίγο χοντρός) και μπαίνω στην φάση και της τον δίνω στο στόμα της και η κυρία τον έπαιρνε όλο μέσα της.

Μετά από λίγο, αφού και εγώ έγινα τούρμπο, φοράω καπότα και βγαίνει ο φίλος μου από το μουνί της και μπαίνω εγώ και ο Π. της τον δίνει στο στόμα. Τι ωραία γούστα. Και εκεί που την γαμούσα, μου κάνει νόημα ο Π. να βγω. Βγαίνω και την βάζει να κάτσει με τον κώλο της στον πούτσο του. Πρέπει να μας άκουσε η μισή πόλη..

Μετά από λίγο αρχίζω κι εγώ σιγά - σιγά να μπαίνω στο μουνί της. Αρχίζω να δυναμώνω το κούνημα μέχρι που συγχρονιστήκαμε με τον άλλον. Η κυρία τα είδε όλα. Άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της και να χύνει ασταμάτητα. Και να φωνάζει:

-    «Να την ξεφτιλίσουμε και να την γαμάμε συνέχεια! Ρε τι έχασα τόσα χρόνια… Το καλύτερο γαμήσι!»

Μετά από λίγο, δεν αντέξαμε και αρχίζουμε να βγαίνουμε από μέσα της και πετάμε τις καπότες και αρχίζει η Μ. να τρομπαίρνει τις πούτσες μας. Πρώτος έχυσε ο Π. και μετά εγώ. Τι να σας πω ρε παιδιά, σταγόνα δεν άφησε να πέσει..

Μετά πήγαμε για μπάνιο και μετά κανένα τσιγάρο, λίγο χαλάρωση! Μετά από λίγο αρχίζει το δεύτερο ημίχρονο και η παράταση και τα πέναλτι! Ξημερώσαμε και πήγαμε σπίτι κομμάτια αλλά ευτυχισμένοι…

 

(Copyright protected OW ref: 8279)