Πρωτόγνωρη εμπειρία με καλσόν

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Είμαι 38 χρονών, όχι ιδιαίτερης εμφάνισης, μένω σε μια μικρή πόλη της Κέρκυρας και είμαι παντρεμένος με μια υπέροχη κοπέλα 34 χρονών. Είμαστε μαζί εδώ και έξι χρόνια.

Πριν πέντε περίπου χρόνια, αρχίζει η ιστορία που θα σας διηγηθώ και αποτελεί μια σειρά ανακαλύψεων και νέας διάστασης στο σεξ για μένα. Ήταν Απόκριες και αποφασίζουμε να ντυθούμε για ένα πάρτι. Πάμε να διαλέξουμε στολές. Η Στέλλα επιμένει να πάρω γυναικεία στολή.

- «Θα έχει περισσότερη πλάκα!», είπε.

Αντέδρασα λίγο, αλλά έβλεπα την εικόνα μου ντυμένος γκομενάρα και μου φάνηκε ιδιαίτερα αστείο οπότε συμφώνησα. Γυρίζουμε σπίτι και ετοιμαζόμαστε. Η Στέλλα, αφού με έβαψε, μου λέει:

- «Πήγαινε στο υπνοδωμάτιο, τα έχω όλα έτοιμα. Ντύσου και φύγαμε!»

Στο δωμάτιο με περίμενε μια έκπληξη. Εκτός από τη στολή, υπήρχαν στο κρεβάτι, ένα κορμάκι της μαύρο δαντελένιο και ένα καλσόν στο χρώμα του δέρματος. Πάντα με ερέθιζαν τα εσώρουχα στις γυναίκες και με τρέλαινε η θέα των γυναικείων ποδιών με καλσόν. Τώρα έπρεπε να φορέσω ένα καλσόν και ένα κορμάκι γυναικείο.

Από απλή περιέργεια, αλλά αισθανόμενος ότι κάτι διαφορετικό θα συνέβαινε, άρχισα με τρεμάμενα χέρια να φορώ το καλσόν, μιμούμενος τις κινήσεις της Στέλλας όταν αυτή φορούσε κάθε πρωί το καλσόν της.

Αρκετά αδέξια, αλλά σιγά - σιγά, το κατάφερα. Φόρεσα (εντελώς γυμνός από μέσα) το καλσόν. Και τότε έγινε το θαύμα. Ένα κύμα πρωτόγνωρων αισθήσεων με πλημμύρισε. Ένιωσα χιλιάδες αόρατα χέρια να με χαϊδεύουν συνεχώς. Δεν κρατήθηκα και έπεσα στο κρεβάτι και άρχισα να χαϊδεύω τα πόδια μου, τα μπούτια μου, τον πούτσο μου τον κώλο μου. Ζούσα ένα όνειρο.

Πέρασαν λίγα λεπτά που χαϊδευόμουνα με κλειστά μάτια ώσπου ανακάλυψα ότι η Στέλλα ήταν μπροστά μου και με κοιτούσε.

- «Ντροπή!!!»

Δεν είχα που να κρυφτώ. Έμεινα κοκαλωμένος φορώντας μόνο το καλσόν και τον ερεθισμό μου να φαίνεται έντονα κάτω από τη διαφάνεια του καλσόν. Η Στέλλα χαμογέλασε.

- «Σου αρέσει μωρό μου;», ρώτησε και με πλησίασε.

Άρχισε να μου χαϊδεύει τα μπούτια με τα νύχια της, από το γόνατο μέχρι τα αρχίδια μου πάνω από το καλσόν. Νέα κύματα ηδονής. Έλιωσα και το μόνο που κατάφερα να ψελλίσω ήταν:

- «Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει… Μου αρέσει πολύ… αλλά έτσι νιώθετε οι γυναίκες όταν φοράτε καλσόν;»

Χαμογέλασε, πήρε το χέρι της από πάνω μου και μου είπε:

- «Ντύσου γρήγορα! Έχουμε αργήσει».

Φοβερά ερεθισμένος, φόρεσα το κορμάκι και με τη βοήθειά της την υπόλοιπη στολή. Ήταν στολή μάγισσας που είχε ένα βαθύ σκίσιμο στο πλάι. Βέβαια από εκεί δεν φαινόταν το κορμάκι που φορούσα, αλλά ήταν πολύ απλό με το χέρι της να πλησιάσει και να μου χαϊδέψει τον ήδη έτοιμο να εκραγεί πούτσο μου. Ένα ζευγάρι mules και έτοιμος (ή έτοιμη).

Στη διαδρομή δεν σταμάτησε να με χαϊδεύει στα μπούτια μου. Δεν κατάλαβα πως φτάσαμε, πότε τελείωσε το πάρτι… μόνιμα είχα το νου μου στο καλσόν που φορούσα και συνέχιζε να μου δίνει ηδονικές αισθήσεις.

Γυρίζοντας σπίτι έμεινα μόνο με το καλσόν και το κορμάκι και η Στέλλα μόνο με το καλσόν της. Κάναμε άγριο έρωτα φορώντας μόνο τα καλσόν και μπορώ να σας πω ότι η αίσθηση του να φοράμε και οι δύο καλσόν και να τριβόμαστε ήταν μοναδική.

Πάνω στην καύλα μου της ζήτησα να με αφήνει να φοράω πιο συχνά καλσόν και μου απαίτησε να φορώ κάθε φορά που θα ήμασταν μαζί στο κρεβάτι.

Από τότε άλλαξαν πολλά στη ζωή μου. Έγινα σκλάβος των γυναικείων εσωρούχων και ιδιαίτερα των καλσόν. Δεν υπάρχει μέρα που να μη φορέσω καλσόν και να νιώσω σαν την πρώτη φορά εκείνες τις αισθήσεις.

Βέβαια και στο σεξ άλλαξαν πολλά. Μου εκμυστηρεύτηκε μετά από ένα εξάμηνο περίπου ότι πριν γνωριστούμε είχε για δύο χρόνια σχέση με γυναίκα και τα παιχνίδια τους με τα εσώρουχα και τα καλσόν ήταν στο καθημερινό πρόγραμμα. Αυτό βέβαια με απογείωσε, αλλά όταν της ζήτησα να τη δω μαζί με μία άλλη γυναίκα, μου είπε:

- «Αδύνατον! Πλέον έχω εσένα για γυναίκα όποτε θέλω…»

Περιττό να σας πω ότι οι δονητές και τα παιχνίδια με κάθε μορφής ερωτικά βοηθήματα, δίνουν και παίρνουν. Σχεδόν καθημερινά στήνομαι στα τέσσερα και με στραπόν μπαίνει μέσα μου.

Δεν μπορώ να πω ότι με ελκύουν οι άντρες, αλλά θα ήθελα πολύ να νιώσω κάτι πιο ζωντανό μέσα μου. Μόνη προϋπόθεση θα είναι να έχουμε τα ίδια γούστα. Δηλαδή να φορά και ο παρτενέρ μου καλσόν και γυναικεία εσώρουχα.

Τελικά ο προβληματισμός μου, είναι αν κάπου όλα αυτά είναι υπερβολή. Θα ήθελα πολύ να ξέρω αν πραγματικά οι γυναίκες ερεθίζονται όταν φορούν καλσόν, αν φορούν καλσόν χωρίς κιλοτάκι και αν θα τους ερέθιζε η ιδέα να κάνουν σεξ με άντρα ντυμένο γυναικεία.

Μήπως δηλαδή όλα αυτά προέρχονται από την προηγούμενη σχέση της γυναίκας μου και για τον γύρω κόσμο αποτελούν extreme καταστάσεις…

(Copyright protected OW ref: 8284)