Τρελό μωρό παίζει με δονητές

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Μπήκαμε μαζί στο σπίτι μας. Είχαμε να βρεθούμε δύο εβδομάδες και οι καύλες μας ήταν απίστευτες. Είχα φτάσει σε σημείο να πονάω από την καύλα. Στο δρόμο είχαμε πει τα τυπικά, ξέραμε και οι δύο τι θα επακολουθούσε. Πήρες μια καρέκλα και την έστησες απέναντι στο κρεβάτι.

-    «Γδύσου και κάτσε!», μου είπες αυταρχικά.

Σε υπάκουσα χωρίς αντίρρηση. Πήρες τα χέρια μου και μου τα έδεσες σφιχτά πίσω στην καρέκλα. Έκανες το ίδιο και με τα πόδια μου. Μετά με άφησες και πήγες να κάνει μπάνιο. Επέστρεψες μετά από δεκαπέντε λεπτά περίπου. Κάποια στιγμή μου φάνηκε ότι άκουσα αναστεναγμούς αλλά δεν ήμουν σίγουρος.

Ξάπλωσες μπρούμυτα στο κρεβάτι και άρχισες να διαβάζεις ένα περιοδικό. Άνοιξες τα πόδια σου ώστε να μπορώ να διακρίνω το μουνάκι σου και κυρίως την τρυπούλα του κώλου σου. Το μουνί σου γυάλιζε από τα υγρά. Ήξερα ότι ήσουν καυλωμένη πάρα πολύ και κρατιόσουν με το ζόρι να μην τελειώσεις.

Πέρασαν περίπου δέκα λεπτά έτσι. Κάποια στιγμή έκλεισες το περιοδικό και γύρισες να με κοιτάξεις. Ο πούτσος μου είχε ορθωθεί περήφανος και απαιτητικός. Πεσμένη στα τέσσερα, σαν σκύλα, πλησίασες. Έβγαλες έξω τη γλώσσα σου και τον πλησίασες. Ενστικτωδώς τέντωσα το κορμί μου για να τον χώσω στο στόμα σου.

Το περίμενες και τραβήχτηκες πριν προλάβω. Τα μάτια σου γυάλισαν από καύλα, αυτό ακριβώς ήθελες. Πήρες ένα μαντήλι και μου έδεσες τα μάτια. Ήταν η τιμωρία που δεν έκατσα ήσυχος. Σε άκουσα να ψάχνεις, να κουβαλάς μια καρέκλα.

-    «Δεν έπρεπε να το κάνεις. Έβαλα την κάμερα κι ότι κάνω από εδώ και στο εξής θα το δεις στην τηλεόραση. Δεν μ’ αρέσεις όμως εκεί, έχω την εντύπωση ότι με βλέπεις. Μην τολμήσεις να κάνεις κάτι παραπάνω απ’ ότι σου πω γιατί θα χύσεις αύριο, κι αν…»

Ήρθες και μου έλυσες πρώτα πόδια και μετά τα χέρια. Δεν αντέδρασα γιατί ήθελα να δω τι έχεις στο μυαλό σου. Με έδεσες στο κρεβάτι, στο δικό μου μισό. Πάλι πόδια και χέρια με τα μάτια πάλι κλειστά.

-    «Τώρα είναι καλύτερα. Θα σου διηγούμαι τι συμβαίνει. Θα πάρω και τους δύο δονητές και θα γαμηθώ και από τις δύο τρυπούλες μου. Θα χύσω στα τέσσερα σαν καλή πουτάνα αλλά εσύ δεν θα το δεις! Τώρα έχω ανοιχτά όσο μπορώ τα πόδια και βάζω δάχτυλο στο μουνάκι μου. Μάλλον δάχτυλα, τι να μου κάνει το ένα. Έβαλα τέσσερα μέσα και γαμιέμαι καριόλη! Θα βάλω κι ένα στο κωλαράκι μου για ν’ ανοίξει. Θα ήθελες να είσαι από πάνω μου και να με σκίζεις καυλιάρη μου; Σίγουρα θα το ήθελες αλλά πληρώνεις την ανυπακοή σου. Έβαλα τρία δάχτυλα στον κώλο μου! Με το ζόρι κρατιέμαι να μη χύσω. Αχ με ξεσκίζω απ’ όλες τις τρύπες την ψώλα κι εσύ απλά με ακούς. Βλέπω τον πούτσο σου να ψάχνει τρύπα να χωθεί και καυλώνω κι άλλο η σκύλα! Τώρα θα γυρίσω στα τέσσερα και θα χώσω και τους δύο δονητές με τη μία μέσα μου η πουτανάρα!»

Σε άκουσα να γυρνάς. Όλη αυτή την ώρα ένιωθα τον πούτσο μου να μεγαλώνει, να είναι έτοιμος να εκραγεί. Ήξερα ότι μόλις τελείωνες θα μου ορμούσες με περισσότερη λύσσα, θα ήσουν πολύ περισσότερο καυλωμένη από πριν. Ήξερα ότι αν δεν τελείωνες από τον πούτσο μου, πάνω στο καυλί μου, δεν θα ηρεμούσες!

-    «Ααααχχχχχ! Τους έχωσα μέσα και τους δύο πούστη! Τώρα με ξεσκίζω την σκρόφα! Ακούς τον θόρυβο που κάνουν; Τους νιώθω και τους δύο να μου ξεσκίζουν τις τρύπες! Θα με βλέπω στην κάμερα μετά και θα θέλω πάλι να το κάνω. Τώρα έχω κάτσει γονατιστή και έχω στερεώσει τους δονητές στο κρεβάτι και γαμιέμαι. Τρίβω τις ρώγες μου και πονάω! Πονάνε οι ρώγες μου, το μουνί μου, ο κώλος μου και τρελαίνομαι! Γουστάρω να με ξεσκίζουν έτσι και να με πονάνε! Χύνω η πουτάνα! Χύνει η ψώλα σου δίπλα σου κι εσύ ακούς γαμιόλη! Χχχχχύυυυυννννωωωω η ξεσκισμένηηηηηηηηη!!! Χύνωωωωωωωω!!!»

Πρέπει να μας άκουσε ολόκληρη η γειτονιά αλλά δεν μας ένοιαζε. Σε άκουσα να καταρρέεις δίπλα μου. Το χέρι σου πήγε στον πούτσο μου κι άρχισες να τον παίζεις αργά. Ένιωσα την ανάσα σου στο λαιμό μου και μετά την γλώσσα σου να με γλείφει. Άφησες τον πούτσο μου κι άρχισες να γλείφεις το χέρι μου. Πρώτα το δεξί και μετά το αριστερό. Πιπίλησες κάθε δάχτυλο των χεριών μου σαν να έπαιρνες πίπα στο καθένα.

Μετά κατέβηκες και άρχισες να γλείφεις τις ρώγες μου. Το έκανε με πάθος, με λύσσα. Κάποιες φορές με πονούσες. Είχες καυλώσει και πάλι, ήθελες πάλι να χύσεις. Με έγλειψες ολόκληρο εκτός από εκεί που ήθελα περισσότερο!

-    «Θέλω να γαμηθώ τώρα με πούτσο! Θέλω να σε χύσω. Μόνο που δεν ξέρω πως. Ας αρχίσω να πηδιέμαι και θα αποφασίσω στην πορεία…»

Ήρθες από πάνω μου και με μια κίνηση κάρφωσες τον πούτσο μου μέσα σου. Ήσουν τόσο υγρή που μπήκα ολόκληρος χωρίς καμία αντίσταση. Άρχισες να με πηδάς με αργό ρυθμό. Ήθελες να με νιώσεις μέσα σου.

-    «Με τρελαίνει το καυλί σου γαμιά μου! Κανένας δονητής δεν μπορεί να το αντικαταστήσει. Τώρα έβαλα κι ένα δάχτυλο στην καημένο το κωλαράκι μου και φτιάχνομαι περισσότερο! Δεν το πιστεύω ότι θα χύσω και πάλι τόσο γρήγορα. Θα σε χύσω καύλα μου! Η πουτάνα σου θα χύσει το καυλί σου και μετά θα στο καθαρίσω με τη γλωσσίτσα μου από τα χύσια μου καύλα μου! Χύνω πάλι η πόρνη! Παρ’ τα πούστη! Σε χύνωωωω!»

Τώρα ο ρυθμός σου ήταν τρελός. Γαμιόσουν και με γαμούσες σαν τρελή. Ένιωσα το κορμί σου να σπαρταράει από τον οργασμό. Το μουνί σου να συσπάται, το δάχτυλο στο κώλο σου να μπαινοβγαίνει σαν τρελό. Κατέρρευσες πάνω μου. Στη συνέχεια κύλησες το κορμί σου στο πλάι. Πάλευες να βρεις πάλι την ανάσα σου.

-    «Τώρα η σειρά σου. Επιστρέφω αμέσως!»

Σε άκουσα να βγαίνεις από το δωμάτιο και στη συνέχεια να ανοίγεις το ψυγείο. Επέστρεψες πάλι πίνοντας νερό. Ήρθες δίπλα μου και με καβάλησες σε στάση 69. Έφερες το μουνί σου στο πρόσωπό μου και ταυτόχρονα έχωσες τον πούτσο μου στο στόμα σου. Είχες πιει παγωμένο νερό και η αίσθηση του κρύου στον πούτσο μου μ’ έκανε να τιναχτώ.

Όρμησα στο μουνί σου που έσταζε ακόμη από τον δεύτερο οργασμό σου χώνοντας την γλώσσα μου μέσα σου. Αντέδρασες επιταχύνοντας το ρυθμό σου. Με το ένα χέρι σου τον έπαιζες και ταυτόχρονα τον έχωνες στο στόμα σου. Με το άλλο σου χέρι έπαιζες με την τρυπούλα μου… Το δαχτυλάκι σου έπαιζε με τα όρια της… Όταν έμπαινε μέσα της όμως μεγάλωνε τις καύλες μου ακόμη περισσότερο…

Είχαμε και οι δύο ξεφύγει, ήμασταν σε άλλο κόσμο! Έγλειφα, δάγκωνα, ρουφούσα και πάλι από την αρχή. Ένιωθα το σπέρμα μου να βράζει μέσα στ’ αρχίδια μου αναζητώντας διέξοδο. Όσο πλησίαζα στον οργασμό, τόσο σε έγλειφα και περισσότερο, όλο και πιο έντονα. Όταν ένιωθα ότι θα έχυνα άρχισα να μουγκρίζω. Επιτάχυνες κι άλλο τον ρυθμό σου κολλώντας το στόμα σου σαν βεντούζα στον πούτσο μου και ταυτόχρονα σε άκουσα να μουγκρίζεις κι εσύ.

«Δεν μπορεί να χύσει πάλι…», σκέφτηκα. Όμως κι εγώ άρχισα να γλείφω σαν τρελός την κλειτορίδα σου. Κι έχυσες και πάλι! Ταυτόχρονα με εμένα! Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από το να σου παίρνει πίπα μια γυναίκα και να τελειώνετε ταυτόχρονα. Κυριολεκτικά τον πήρες όλο στο στόμα σου! Έχυνες τα υγρά σου στο πρόσωπό μου και στο στόμα μου κι έκανα το ίδιο!

Ήταν ο τελειότερος οργασμός που είχα ποτέ! Πραγματικά είχα μουδιάσει ολόκληρος και είχα χάσει τον κόσμο! Το επόμενο πράγμα που κατάλαβα ήταν να με λύνεις και να μου ψιθυρίζεις:

-    «Δεν το πιστεύω! Ήταν τέλειο! Σ’ ευχαριστώ μωρό μου! Σ’ αγαπάω…»

 

(Copyright protected OW ref: 8286)