Η πρώτη μου φορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Θυμάμαι πολύ καλά και εικόνες περνούν μπροστά μου σαν κινηματογραφική ταινία…

Καθόσουν στον καναπέ. Εγώ απέναντι στην πολυθρόνα. Μιλήσαμε πολύ… Αρκετά βράδια. Για την αποφοίτησή μου, που ήταν σε τέσσερις βδομάδες, ακόμα και για τον έρωτα.

Κάποια στιγμή σου εκμυστηρεύτηκα ότι ήμουν ακόμα παρθένος στα δεκαοκτώ μου. Σου μίλησα για τα αισθήματά μου. Τα αισθήματα και οι ορμές μου ήθελαν να είσαι η πρώτη γυναίκα που θα έκανα έρωτα. Ποθούσα να είσαι εσύ που θα με περπατούσες στα μονοπάτια του έρωτα την πρώτη μου φορά και ας είχες τα διπλάσια χρόνια μου.

Σηκώθηκες και ήρθες προς το μέρος μου, έσκυψες δίπλα στην πολυθρόνα μου, πήρες το κεφάλι μου στα δυο σου χέρια και με φίλησες. Τα βλέμματα μας συναντήθηκαν και στα μάτια σου διέκρινα απέραντη τρυφερότητα. Τα χείλη μας ξανάσμιξαν και η γλώσσα σου παρακίνησε την γλώσσα μου σε ένα τρυφερό παιχνίδι.

Αναθάρρησα και άφησα τα χέρια μου να γλιστρήσουν πάνω στα στήθη σου. Ένιωθα τα δύο απαλά και τρυφερά βουναλάκια σου και ένιωθα τον ερεθισμό μου να πολλαπλασιάζεται. Σηκωθήκαμε και άρχισες να με γδύνεις φιλώντας και χαϊδεύοντας το γυμνό στήθος μου. Μετά σου έβγαλα το πουλόβερ και το σουτιέν και γέμισα με φιλιά κάθε γωνιά του γυμνού κορμιού σου. Αγκαλιαστήκαμε και ένιωσα την θέρμη του κορμιού σου.

Μετά έβγαλες το τζιν σου και με αργές βασανιστικές κινήσεις το κιλοτάκι σου ενώ εγώ είχα χάσει την λαλιά μου έτσι γυμνή που ήσουν μπροστά μου. Με βοήθησες να γδυθώ και τα γυμνά κορμιά μας ξαναενώθηκαν με μια σφιχτή αγκαλιά.

Ήταν ένα εξαιρετικό συναίσθημα να χαϊδεύω το γυμνό κορμί σου. Τα χέρια μου γλιστρούσαν σε όλο το κορμί σου μένοντας όμως λίγο παραπάνω στα στητά στήθη σου στα υπέροχα οπίσθια και στην τριχωτή σου ήβη. Ο ερεθισμός μου είχε φθάσει στο ζενίθ. Με οδήγησες στην κρεβατοκάμαρα και ξαπλώσαμε στο μεγάλο διπλό κρεβάτι σου.

Για μια ακόμα φορά αφήσαμε τα χέρια μας να εξερευνήσουν τα κορμιά μας. Έπιασες το πέος μου και το οδήγησες μέσα σου. Ένιωσα πολύ γρήγορα τον οργασμό να με παρασέρνει.. Ήταν γρήγορος οργασμός, πολύ γρήγορος. Ένιωσα απογοήτευση. Από την απογοήτευση και την ντροπή που ένιωθα ήθελα να φύγω τρέχοντας.

Με πήρες τρυφερά στην αγκαλιά σου και άφησες την γλώσσα σου να ενωθεί με την δική μου. Γλίστρησες φιλώντας όλο μου το σώμα και έφτασες στο πέος μου. Άρχισα να νιώθω τον ερεθισμό να επιστρέφει καθώς έγλειφες και πιπίλιζες τρυφερά το πέος μου. Με έγλειφες τρυφερά και παθιασμένα.

Συνέχισες να με γλείφεις σε αντίθετη κατεύθυνση τώρα. Έφτασες στο κεφάλι μου και μου ψιθύρισες γουργουρίζοντας ότι είναι η σειρά μου τώρα. Άλλο που δεν ήθελα. Κατέβηκα φιλώντας το κορμί σου αργά και βασανιστικά μέχρι το αιδοίο σου. Το έγλειφα και που και που δάγκωνα τρυφερά την κλειτορίδα σου.

Ένιωθα τον ερεθισμό και την αναστάτωσή σου να χτυπούν κόκκινο. Δεν άντεχες άλλο αυτό το μαρτύριο αλλά κι εγώ περίμενα την εξιλέωση. Στήθηκες στα τέσσερα δείχνοντας μου τι πρέπει να κάνω…

Το ερεθισμένο πέος μου ακούμπησε το αιδοίο σου που ήταν μούσκεμα και βυθίστηκε με ένα χτύπημα μέσα σου. Εσύ γουργούριζες όλο ηδονή συνεχίζοντας να κουνάς ρυθμικά την λεκάνη σου. Ερεθισμένη στο έπακρο με ξάπλωσες ανάσκελα και ανέβηκες πάνω μου. Το πέος μου μπήκε στο υγρό αιδοίο και εσύ άρχισες σε ένα ξέφρενο ρυθμό να κουνάς την λεκάνη σου.

Ένιωθα τον κόσμο να χάνεται… τόσο μεγάλος ήταν ο ερεθισμός μου. Χούφτωσα τα υπέροχα στήθη σου και άφησα τον εαυτό μου να οδηγηθεί στην υπέρτατη ηδονή. Ένιωθα το σπέρμα μου να μην υπακούει στις επιθυμίες μου. Σαν καυτή λάβα ξεχύθηκε και γέμισε το αιδοίο σου. Ο ταυτόχρονος οργασμός ήταν πραγματικότητα.

Το πέος μου συνέχιζε να εκτοξεύει σαν πίδακες κάθε φορά που οι σπασμοί από το αιδοίο σου του το επέτρεπαν. Έπεσες ξέπνοη δίπλα μου ανασαίνοντας βαριά αλλά γεμάτη από ηδονή και ικανοποίηση.

Η μέρα αυτή ήταν σημαδιακή και για τους δυο μας γιατί υπήρξε η αρχή μιας τρελής και γεμάτης έρωτα συνέχειας…

 

(Copyright protected OW ref: 8300)