Η εκδίκηση του κερατωμένου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Ο παιδικός μου και κολλητός μου φίλος έκανε παρέα με ένα παιδί. Μια μέρα έτυχε να πάμε για φαΐ εγώ, ο κολλητός μου, ο φίλος του και η γκόμενα μου. Είχα μια ελεύθερη σχέση, δηλαδή δεν με ενδιέφερε αν κοίταζε αλλού, μόνο να την γαμάω ήθελα.

Καθώς τρώγαμε, παρατήρησα πως ο φίλος του κολλητού μου την κοίταζε παράξενα. Κάποια στιγμή σηκώθηκε και είπε:

-    «Πάω στην τουαλέτα».

Μετά από λίγο η γκόμενα μου πήγε κι αυτή στην τουαλέτα. Εγώ αμέσως κατάλαβα ότι ήταν επίτηδες αυτή η σύμπτωση αλλά δεν είπα τίποτα.

Μια μέρα έτυχε να πάω εγώ με τον κολλητό μου στο σπίτι του φίλου του. Καθόμασταν στο σαλόνι όταν άκουσα μια φωνή να λέει:

-    «Νίκο! Είσαι μόνος σπίτι;»

Ήταν η αδερφή του, μια ψηλή μελαχρινή με καστανά μάτια και πολύ ωραίο σώμα. Καθώς κατέβαινε τα σκαλιά, το βλέμμα μου καρφώθηκε στις καυλωμένες ρώγες της και στο κοντό σορτσάκι που φορούσε.

Τέλος πάντων, μας την γνώρισε και πιάσαμε την κουβέντα. Όταν αυτός πείνασε μαζί με τον κολλητό μου και αποφάσισαν να πάνε να πάρουν φαγητό, εγώ σκέφτηκα το σκηνικό με την γκόμενα μου και είπα να πάρω εκδίκηση αφού έβλεπα πως με κοιτάει και κάπως περίεργα η αδερφή του.

Αφού έφυγαν ανέβηκε πάνω γρήγορα. Μετά από περίπου δέκα λεπτά ακούω να με φωνάζει και να μου λέει:

-    «Έλα πάνω να δεις το δωμάτιο μου γιατί θέλω να το βάψω και δεν ξέρω τι χρώμα…»

Εγώ αμέσως δεν έχασα ευκαιρία και ανέβηκα. Εκεί αντίκρισα κάτι απίστευτο! Είχε γδυθεί η πουτάνα και ήταν μόνο με το στρινγκάκι της. Καύλωσα αμέσως αφού παρατήρησα ότι ήταν υγρό. Σηκώθηκε και έβαλε το χέρι της μέσα στο παντελόνι μου και μου είπε:

-    «Είναι τόσο σκληρός και μεγάλος μόνο για πάρτη μου;»

-    «Ναι…», της είπα αμέσως εγώ.

Έσκυψε και φτύνοντας το κεφαλάκι άρχισε τα τσιμπούκια. Τον έπαιρνε όλο μέσα στο στόμα της και τον έφτυνε πότε - πότε ώσπου να με καυλώσει τελείως. Όταν καύλωσα στο φουλ την έριξα στο κρεβάτι της και με την γλώσσα μου της έγλειφα το τρυφερό ροζ μουνάκι της από το οποίο έτρεχαν τα υγρά.

Αυτή βόγκαγε σιγανά και γλυκά. εγώ την γαμούσα με την γλωσσούλα μου ώσπου δεν άντεξε και έχυσε. Γυρνάει τότε και μου λέει:

-    «Σκίσε με. Θέλω να με σκίσεις. Θέλω να νιώσω τον μεγάλο σου πούτσο μέσα στο υγρό μουνάκι μου…»

-    «Ναι σκύλα! Θα σε σκίσω!», της είπα.

Την έβαλα στα τέσσερα και άρχισα να την γαμάω. Όσο την άκουγα που βογκούσε, την γάμαγα όλο και πιο γρήγορα ακούγοντας τις μπάλες μου να χτυπάνε πάνω στο μουνάκι της. Έχυσε πάνω στον πούτσο μου και μετά γύρισε για να με κάνει να χύσω παίρνοντας τσιμπούκια και πίνοντας τα χύσια της από τον πούτσο μου. Δεν κρατήθηκα και την έχυσα μέσα στο στόμα.

Πέσαμε στο κρεβάτι να ξεκουραστούμε και κάποια στιγμή σκέφτηκα να την γαμήσω από τον κώλο. Δεν της είπα τι σκεφτόμουν παρά άρχισα να της βάζω δάχτυλο. Στην αρχή ένα και μετά δύο μαζί μέσα στο μουνάκι της μέχρι που άρχιζαν πάλι να τρέχουν τα υγρά της…

Όπως άρχισα να της γλείφω το μουνάκι με μια κίνηση της έγλειψα την τρυπούλα και έχωσα γρήγορα το δάχτυλο μου στον κώλο της. Αυτή ούρλιαξε απότομα καθώς την γάμαγα με το χέρι μου. Δεν έλεγε τίποτα παρά μόνο ούρλιαζε. Τότε έχωσα τον καυλωμένο πούτσο μου μέσα στον κώλο της και την γάμαγα με μανία. Αυτή φώναζε:

-    «Μην σταματάς, σε παρακαλώ….»

Εγώ όμως τίποτα. Συνέχιζα να της ξεσκίζω την κωλάρα μέχρι που έχυσα μέσα στο κωλαράκι της.

Από τότε μέχρι και σήμερα όποτε πάω σπίτι του… πλέον φίλου μου, όποτε βρίσκουμε ευκαιρία με τσιμπουκώνει, όπως και σήμερα που θα πάω πάλι.

Αυτή ήταν η ιστορία και να ξέρετε πως όταν σας γαμάνε την γκόμενα εσείς τους γαμάτε την αδερφή.

 

(Copyright protected OW ref: 8272)