Η συνάδελφος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Όπως πήγαινα, προς τον ψύκτη για να πω λίγο νεράκι, στρίβω στον διάδρομο και ξαφνικά παγώνω... Βλέπω, μπροστά στο μηχάνημα μία συνάδελφο να γεμίζει ένα μπουκάλι με νερό. σαραντάρα, παντρεμένη, μαμά δύο παιδιών.

Γιατί πάγωσα; Γιατί είδα τι φορούσε… Ένα ελαφρύ φόρεμα μέχρι τα γόνατα, στη μέση εφαρμοστό και παρακάτω στον κώλο, αποκαλυπτικό. Τεζάριζε πάνω της. Διαγράφονταν ολοκάθαρα, δύο κωλομάγουλα και στην μέση το στρινγκ που ανέβαινε αρκετά ψηλά στη μέση της.

Αμέσως καύλωσα. Ήταν και ελαφρά σκυμμένη πάνω από τον ψύκτη για να μην χύνεται το νερό και ο κώλος της, σχήμα αχλαδιού, αρκετά τουρλωτός, προς το μέρος μου, σαν να με καλούσε να τον χουφτώσω... Ξεπάγωσα, πήγα κοντά της και είπαμε τα συνηθισμένα.

-    «Τώρα τελειώνω…», μου λέει.

«Κι εγώ το ίδιο!», πήγα να της πω, αλλά κρατήθηκα. Τώρα ήμουν ακριβώς πίσω της, σε απόσταση μισού μέτρου από τα φουσκωμένα κωλομάγουλα της. Ο πούτσος μου πήγαινε να σπάσει από την καύλα και παραλίγο να κολλήσω πάνω της, αλλά και πάλι κρατήθηκα.
Ώσπου ξαφνικά έγινε το μοιραίο. Ήμασταν μόνοι σ’ εκείνο το σημείο του διαδρόμου.

Την βλέπω να πετάγεται προς τα πίσω και να προσπαθεί να κρατήσει το μπουκάλι που γέμιζε.. Με την κίνηση αυτή που έκανε, ήρθε και κόλλησε πάνω μου, έτσι ώστε ο πούτσος μου ήρθε και κόλλησε στο χώρισμα του κώλου της με δύναμη. Έκανα κι εγώ προς τα μπρος για να πιάσω το μπουκάλι μην πέσει κάτω και πραγματικά, ένιωσα το καυλί μου να χώνεται βαθειά ανάμεσα στα κωλομέρια της.

Με το ένα χέρι έπιασα το μπουκάλι και με το άλλο έπιασα αυτήν από κάτω από το χέρι της, στην μασχάλη της για να μην πέσει (και καλά). Περιττό να σας πω, ότι με τα ακροδάχτυλα μου ακούμπησα το πλάι του βυζιού της.

Κρατηθήκαμε σε αυτή τη στάση δευτερόλεπτα, που εμένα μου φάνηκαν σαν αιώνες. Ο πούτσος μου χωμένος κανονικά στην κωλοχαραμάδα της και τα κωλομάγουλα της να ακουμπάνε πάνω στη λεκάνη μου...! Παραλίγο να μου φύγουν εκείνη τη στιγμή τα χύσια μου και να γίνω ρεζίλι.

Γρήγορα όμως ξεκολλήσαμε, τραβήχτηκα από πίσω της, και την ρώτησα εάν χτύπησε. Μου είπε όχι και με ευχαρίστησε που ήμουν εκεί και την κράτησα. Της είπα δεν κάνει τίποτα και απομακρύνθηκε προς το γραφείο της κουνώντας τον υπέροχο κώλο της και στρώνοντας το φόρεμα της. Εγώ φυσικά πήγα στην πιο απομακρυσμένη τουαλέτα, τον έβγαλα έξω και έκλεισα τα μάτια μου, σκεφτόμενος…

Την πλησίασα από πίσω, γονάτισα και της ανασήκωσα το φόρεμα μέχρι την μέση της. Κρατώντας έτσι ψηλά, άρχισα να της δαγκώνω τα κωλομάγουλα, πότε το ένα και πότε το άλλο. Έβαλα την γλώσσα μου στη σχισμή του κώλου της και ενώ της χάιδευα τα μπούτια, την έγλειφα κατά μήκος του κορδονιού. Εκείνη τουρλώθηκε ελαφρά και άνοιξε λίγο παραπάνω τα μπούτι της.

Τράβηξα το κορδονάκι στο πλάι και άρχισα να σέρνω την γλώσσα μου κατά μήκος της κωλοχαραμάδας της από ψηλά την μέση μέχρι χαμηλά, ανάμεσα στα μπούτια της, κάνοντας στάσεις στην κωλοτρυπίδα της και φυσικά στα μουνόχειλα της. Είχε αρχίσει να υγραίνεται. Ένιωθα στη γλώσσα μου μια γλυκιά υγρασία που έβγαινε από τα καυτά της μουνόχειλα.

Της έκανα τελείως στην άκρη το στρινγκ. Της άνοιξα με τις παλάμες μου τα κωλομάγουλα. Μμμ…. μια ροδοκόκκινη τρυπούλα άνοιξε μπροστά μου σαν γαρυφαλλάκι! Έσπρωξα την γλώσσα μου μέσα της. Την ένιωσα να τινάζεται και να κρατιέται πιο καλά από τον ψύκτη. Της γαμούσα με την γλώσσα μου τον κώλο της ενώ της χούφτωνα τα μπούτια σφίγγοντας τα.

Κατέβαζα τη γλώσσα μου προς τα μουνόχειλα της, τα έβαζα ανάμεσα τους, έπαιρνα υγρά από το μουνάκι της και της ξαναγαμούσα το κωλαράκι. Ήτανε λέει Σαββατοκύριακο και ήμασταν μόνοι μας στην εταιρεία.

Το πήρα απόφαση. Σηκώθηκα, την πίεσα να χαμηλώσει κι άλλο την μέση της και να ανοίξει τέρμα τα μπούτια της. Το έκανε τρέμοντας από καύλα. Ξεκούμπωσα το παντελόνι μου και πετάχτηκε έξω ο καυλωμένος μου πούτσος, τόσο σκληρός όσο δεν τον είχα ξανανιώσει. Πλησίασα πίσω της και ακούμπησα το πουτσοκέφαλο, ανάμεσα στα μουνόχειλα της τα κατακόκκινα και καυτά. Έβαλα το κεφαλάκι ανάμεσα και το έβγαλα. Ήταν γεμάτο από τα υγρά της και τα δικά μου τα πρώτα -που άρχισαν βγαίνουν... Τον ακούμπησα ακριβώς πάνω στην τρυπούλα του κώλου της.

-    «Μη! Τι πας να κάνεις; Δεν θέλω…», μου λέει βραχνά, αλλά όχι πειστικά.

Δεν της απάντησα. Με μία απότομη και βίαια κίνηση τον κάρφωσα μέσα της. Πετάχτηκε. Ήμουν εκτός εαυτού από την καύλα, το ίδιο κι αυτή. Άρχισα να της γαμάω τον κώλο με δύναμη, λύσσα και πάθος. Τα αρχίδια μου χτύπαγαν πάνω στα μουνόχειλα της με δύναμη. Μετά από τρεις - τέσσερις κινήσεις καρφώθηκα μέσα της και έμεινα εκεί. Άρχισα να χύνω. Έχυνα μέσα στον κώλο της και ένιωθα ένα δαχτυλίδι να μου τον σφίγγει στην βάση του. Κάθε φορά που η κωλοτρυπίδα της έσφιγγε τον πούτσο μου έχυνα και όταν ξέσφιγγε σταματούσα.

Με έκανε να χύσω ότι κουβαλούσαν τα αρχίδια μου μέσα στον κώλο της. Με στράγγισε. Και η κωλοτρυπίδα της σφιχτή μου τον κράταγε καυλωμένο, μέχρι να αδειάσω τα πάντα μέσα της. Όταν τραβήχτηκα και την κοίταξα ήταν ορθάνοιχτη και είχε αρχίσει να βγάζει από μέσα της τα περισσευούμενα υγρά μου. Έσφιγγε τον κώλο της και τα χύσια μου πετάγονταν έξω από την τρύπα της κυλούσαν στα μουνόχειλα της και από εκεί στα μπούτια της.

Άνοιξα τα μάτια μου. Το πάτωμα μπροστά μου, μέσα στην τουαλέτα που βρισκόμουν είχε γεμίσει από τα χύσια μου, το ίδιο και η παλάμη μου. Ήταν μια από τις ωραιότερες μαλακίες που είχα τραβήξει ποτέ μου. Η πιο ζωντανή φαντασίωση! Ήταν αυτό που λένε: «Άμα πετύχει η μαλακία, τύφλα να έχει το γαμήσι!»

Συμμαζεύτηκα, φτιάχτηκα και βγήκα έξω. Λες και ήξερε τι είχα κάνει, την είδα να περνάει από μπροστά μου και να χαμογελάει ελαφρά. Απομακρύνθηκε κουνώντας τα υπέροχα κωλομάγουλα της. Αυτά που μου είχαν κάνει τη ζημιά!

 

(Copyright protected OW ref: 8302)