Πως με ξεφτίλισε η γυναίκα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Κυριακή πρωί και η γυναίκα μου έλειπε με μια φίλη της εκτός Αθηνών. Εγώ σηκώθηκα νωρίς και ετοιμάστηκα για το ραντεβού που είχα με την Αφέντρα μου…

Φόρεσα ένα άσπρο στρινγκάκι της γυναίκας μου και ένα ζευγάρι άσπρες κάλτσες, όπως με είχε διατάξει η Αφέντρα μου και έβαλα από πάνω τα ρούχα μου για να πάω στο σπίτι της. Βγήκα από το σπίτι και μπήκα σε ένα ταξί.

Η αίσθηση της κάλτσας πάνω μου ήταν πολύ αισθησιακή και δυσκολευόμουν να καθίσω μέσα στο μικροσκοπικό στρινγκάκι που φορούσα. Αγωνιούσα πολύ, γιατί η Αφέντρα μου, μου είχε υποσχεθεί πως την ημέρα αυτή θα μου έκανε μια μεγάλη έκπληξη.

Έφθασα στο σπίτι της Αφέντρας μου και ανοίγοντας με τα κλειδιά που μου είχε δώσει μπήκα στο σπίτι της και πήγα κατευθείαν στην κουζίνα για τις καθημερινές δουλειές μου, όπου με περίμενε το γράμμα της Αφέντρας μου που μου έλεγε αφού τελειώσω τις δουλειές μου να πάω στην κρεβατοκάμαρα και να ακολουθήσω τις οδηγίες που θα μου έδινε.

Έκανα όπως μου είπε, έπλυνα τα πιάτα, τα άπλυτα εσώρουχά της και αφού τακτοποίησα λίγο, έτρεξα στην κρεβατοκάμαρα όπου με περίμενε ένα δέμα με ένα γράμμα επάνω. Άνοιξα το γράμμα και το διάβασα. Μου έλεγε να ανοίξω το πακέτο και να φορέσω αυτά που θα βρω μέσα, αφού πλυθώ και ξυριστώ παντού για να γίνω καλή «τσουλίτσα», όπως με αποκαλούσε.

Άνοιξα το πακέτο. Είχε μέσα μια μικροσκοπική κόκκινη φουστίτσα, ένα σουτιέν με ενίσχυση, ένα άσπρο μπλουζάκι και κόκκινες γόβες. Επίσης είχε ένα δαχτυλίδι για τον πούτσο το οποίο τον κρατούσε καυλωμένο όσο το φορούσα.

Πολλές φορές με έντυνε γυναίκα και με έβαζε να κάνω δουλειές στο σπίτι, έτσι δεν απόρησα και πολύ και χωρίς δεύτερη σκέψη πήγα στο μπάνιο και αφού έκανα ένα μπάνιο ξύρισα τον πούτσο τα πόδια και το κωλαράκι μου τελείως για να γίνω μια καλή τσουλίτσα.

Στη συνέχεια φόρεσα το δαχτυλίδι στον πούτσο μου, το στρινγκάκι της γυναίκας μου με τις κάλτσες και από πάνω προσπάθησα να φορέσω την κόκκινη φουστίτσα, πράγμα που με δυσκόλεψε αρκετά γιατί αφενός ήταν μικροσκοπική και με δυσκολία με χωρούσε, αφετέρου η καύλα που μου δημιουργούσε το δαχτυλίδι ήταν μεγάλη και έτσι δεν μπορούσα να στρώσω τη φούστα σωστά πάνω μου.

Τα κατάφερα τουρλώνοντας λίγο τον κώλο μου πίσω και φόρεσα το σουτιέν με την ενίσχυση, αφού έβαλα μέσα και δύο μικρές μπαλίτσες για να μεγαλώσουν τα βυζάκια μου.

Φόρεσα μετά τις γόβες με αρκετή δυσκολία και ευτυχώς που η γυναίκα μου κάποτε που σε κάποιο αποκριάτικο πάρτι που είχαμε διοργανώσει και είχαμε κάνει αλλαγή ρόλων (με είχε ντύσει πουτάνα και αυτή ήταν ο νταβατζής μου) μου είχε δείξει πώς να περπατάω χωρίς να πέφτω και συγχρόνως να κουνάω και τον κώλο μου για να γίνομαι πιο προκλητική όπως μου έλεγε.

Μάλιστα τότε την είχε βρει τόσο μαζί μου που με ξεφτίλισε στους καλεσμένους μας δείχνοντας τον κώλο μου σηκώνοντας την φούστα μου και λέγοντας ότι είμαι η καλύτερη τσιμπουκλού που για λίγα ευρώ θα μπορούσα να τον πάρω από όλους και να με χρησιμοποιήσουν οι γυναίκες της παρέας για την ευχαρίστησή τους όπως εκείνες ήθελαν.

Τότε θυμάμαι παρόλο που είχα καυλώσει με την όλη κατάσταση, τσακωθήκαμε μετά γιατί θεώρησα πως με προσέβαλε στους καλεσμένους μας.

Τότε χτύπησε το τηλέφωνο και όταν το σήκωσα ήταν η Αφέντρα μου που με διέταζε να πάω αμέσως σε μια συγκεκριμένη καφετέρια όπου εκεί είχαμε γνωριστεί την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε, όπως ήμουν ντυμένος και πως αν δεν ήμουν εκεί σε μισή ώρα από τότε, θα έχανα την έκπληξη που μου είχε ετοιμάσει.

Μου το έκλεισε χωρίς να προλάβω να αρθρώσω λέξη. Δεν ήξερα τι να κάνω. Από τη μία ντρεπόμουν πολύ να βγω έτσι ντυμένος στο δρόμο (γιατί άλλο στο σπίτι που δεν με έβλεπε κανένας άλλος παρά μόνο η Αφέντρα μου και άλλο στο δρόμο που κυκλοφορεί τόσος κόσμος) και από την άλλη δεν ήθελα να χάσω την έκπληξη που μου είχε ετοιμάσει η Αφέντρα μου.

Κοίταξα στον καθρέπτη και με έκπληξη διαπίστωσα πως ήμουν μια πουτάνα πρώτης τάξης και πως πιο όμορφος ήμουν ντυμένος γυναίκα παρά άντρας. Περπάτησα πάνω - κάτω και αποφάσισα να πάω στο ραντεβού και για να μην με αναγνωρίσει κανείς να ολοκληρώσω τη μεταμφίεση μου σε γυναίκα με ένα καλό χτένισμα, μέικ-απ και βάψιμο.

Βάλθηκα λοιπόν όσο πιο γρήγορα μπορούσα να βαφτώ και να μεταμορφωθώ σε γυναίκα αφού αυτό ήταν που επιθυμούσε η Αφέντρα μου. Όταν τελείωσα και με το κόκκινο κραγιόν στα χείλη μου (βρήκα ένα στο κομοδίνο της Αφέντρας μου) διαπίστωσα ότι πολύ δύσκολα θα μπορούσε κανείς να καταλάβει πως δεν ήμουν γυναίκα αλλά άντρας. Είχα μεταμορφωθεί σε πρώτης τάξεως πουτάνα.

Ξεκίνησα αμέσως γιατί είχα είδη αργήσει, κατέβηκα στο δρόμο και μπήκα στο πρώτο ταξί που βρήκα. Ένιωθα πολύ παράξενα που κυκλοφορούσα έτσι ντυμένος και προσπαθούσα να το παίζω αδιάφορος στα βλέμματα των αντρών που με παρακολουθούσαν. Η καύλα μου εντωμεταξύ είχε μεγαλώσει και ο πούτσος μου έβγαινε πάνω από το στρινγκάκι.

Ο ταξιτζής κοιτούσε συνέχεια τα μπούτια μου και με έφερνε σε μεγάλη αμηχανία, μέχρι που ευτυχώς φτάσαμε και κατέβηκα γρήγορα για να απαλλαγώ από το βλέμμα του. Εκεί έπρεπε όπως πάντα να περιμένω την Αφέντρα μου απ’ έξω μέχρι να έλθει και μετά να μπούμε μέσα μαζί.

Πήγα όσο πιο παράμερα μπορούσα για να μη με βλέπουν, αλλά διαπίστωσα ότι όποιος άντρας περνούσε με κοιτούσε σαν αντικείμενο και προσπαθούσε να δει κάτω από τη φούστα μου ή σχολίαζε τα μπούτια μου. Ευτυχώς η Αφέντρα μου δεν άργησε και όταν έφτασε κοντά μου, με κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω αυστηρά και στη συνέχεια χαμογελώντας μου είπε:

-    «Τι κάνει η τσουλίτσα μου; Σήμερα είσαι στις ομορφιές σου! Πάμε μέσα που μας περιμένουν…»

Απόρησα γιατί δεν μου είχε πει τίποτα για άλλα άτομα και πήγα να ρωτήσω αλλά είχε γυρίσει ήδη την πλάτη και προχωρούσε προς την είσοδο της καφετέριας. Την ακολούθησα κατεβάζοντας το κεφάλι και προσπαθώντας να δείχνω όσο περισσότερο μπορούσα γυναίκα για να μην με καταλάβουν.

Μπήκαμε μέσα και περπατώντας ανάμεσα από τα τραπέζια, ένιωθα τα βλέμματα όλων γύρω μου να είναι κολλημένα στα μπούτια και στο κωλαράκι μου. Ξαφνικά ένιωσα να μου έρχεται ο ουρανός σφοντύλι από αυτό που αντίκρισα στο γωνιακό τραπέζι που κατευθυνόμαστε…

Η γυναίκα μου με την φίλη της μας χαιρετούσαν και μας φώναζαν να πάμε προς το μέρος τους…!!! Πήγα να φύγω αλλά με συγκράτησε η φωνή της Αφέντρας μου.

-    «Μικρή, έλα να χαιρετήσεις τις φίλες σου!»

Ήταν πολύ αργά πια… Χαμήλωσα τα μάτια μου και κοιτάζοντας το πάτωμα πλησίασα το τραπέζι. Η Αφέντρα μου, μου έριξε μια αυστηρή ματιά και αμέσως της τράβηξα την καρέκλα να καθίσει.

-    «Μπορείς να καθίσεις κι εσύ τώρα!», μου είπε και μου έδειξε την καρέκλα δίπλα της.

Κάθισα όπως - όπως και μια δεύτερη ματιά με επανέφερε στην πραγματικότητα.

-    «Όπως σου έχω μάθει!», μου είπε και κοκκίνισα σαν παντζάρι.

Άνοιξα λίγο τα πόδια μου, έτσι ώστε να φαίνονται τα μπούτια μου και η μύτη από το άσπρο κιλοτάκι μου.

-    «Έτσι μπράβο! Από δω η Νάντια…», με σύστησε. «Αλλά γνωρίζεστε νομίζω, έτσι δεν είναι Νάντια;»

-    «Μμμμ…», ήταν η απάντησή μου.

-    «Γεια σου Νάντια!», μου απηύθυνε το λόγο η γυναίκα μου και συνέχισε: «Είσαι μια κούκλα σήμερα βλέπω. Γιατί και τις άλλες ημέρες δεν ντύνεσαι ανάλογα; Την Μαρίνα την γνωρίζεις ασφαλώς. Δεν θα την χαιρετήσεις;»

-    «Γεια σου Μαρίνα…», είπα ντροπιασμένος.

-    «Γεια σου κι εσένα Νάντια!», μου απάντησε η Μαρίνα. «Δεν ήξερα πως η Βάσω (η γυναίκα μου) είχε τέτοια τσουλίτσα στο σπίτι της. Που την έκρυβες τόσο καιρό Βάσω;»

Εκεί έκοψε την κουβέντα η Αφέντρα μου και είπε:

-    «Η Νάντια από δω και μπρος θα σας ανήκει. Θα υπηρετεί και εσάς όπως ακριβώς υπηρετεί εμένα σαν καλή δούλα και θα μπορείτε να την χρησιμοποιείτε όπως και όποτε θέλετε. Όπως βλέπετε είναι εκπαιδευμένη και είναι μια πολύ καλή πουτάνα που ικανοποιεί οποιοδήποτε βίτσιο χωρίς δεύτερη κουβέντα. Εγώ θα σας αφήσω τώρα να χαρείτε την γνωριμία σας, αλλά πρώτα η Νάντια θα πάει στην τουαλέτα να βγάλει το δαχτυλίδι που φοράει και να βάλει αυτό στην κωλοτρυπιδούλα της…»

Μου δίνει ένα μικρό καυλάκι με ένα πλαστικό ελατήριο στην άλλη άκρη. Το παίρνω και προσπαθώ να το εξαφανίσω για να μην το καταλάβουν οι άνθρωποι γύρω. Πάω σχεδόν τρέχοντας στις γυναικείες τουαλέτες και μπήκα στην πρώτη άδεια που βρήκα. Κατέβασα το στρινγκάκι μου και έβγαλα το δαχτυλίδι από τον πούτσο μου που κόντευε να φτάσει στο στόμα μου από την καύλα! Πήρα το μικρό καυλάκι και το έχωσα σιγά - σιγά στην κωλοτρυπίδα μου και τύλιξα το ελατήριο στον πούτσο μου.

Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό. Ένιωθα σε κάθε κίνησή μου το καυλί να μου γαργαλάει την κωλοτρυπίδα και το ελατήριο να κρατάει τον πούτσο μου σηκωμένο κάγκελο. Πώς να ξαναφορέσω το στρινγκάκι μου; Ήταν πολύ δύσκολο γιατί ο πούτσος μου πεταγόταν κάγκελο και σήκωνε και τη φούστα μου.

Μετά από πολλή προσπάθεια κατάφερα να τον φυλακίσω και τουρλώνοντας ακόμη περισσότερο το κωλαράκι μου σηκώθηκα επιτέλους όρθιος. Εκείνη τη στιγμή άνοιξε η πόρτα της τουαλέτας που από την βιασύνη μου ξέχασα να κλειδώσω και μπαίνει μέσα η γυναίκα μου.

-    «Τι κάνει η δουλίτσα μου;», με ρώτησε και κοίταξε το κωλαράκι μου που ήταν τουρλωμένο. «Έβαλε το παιχνιδάκι της στο κωλαράκι της; Ε, μικρή μου;»

-    «Ναι…», απάντησα.

-    «Ωραία! Κάνε τώρα πιο ‘κει γιατί θέλω να κατουρήσω!»

Έκανα στην πάντα και αφού σήκωσε τη φούστα της κατέβασε το κιλοτάκι της και άρχισε να κατουράει με τα πόδια ανοιχτά για να μπορώ να βλέπω το κάτουρο που έτρεχε. Αφού τελείωσε μου είπε:

-    «Καθάρισέ με τώρα!»

Πήγα να πάρω χαρτί τουαλέτας και αμέσως μου φώναξε:

-    «Με τη γλωσσίτσα σου φυσικά μωρό μου. Και μετά να μου καθαρίσεις και την κωλοτρυπίδα γιατί ίδρωσε τόση ώρα που καθόμουν στην καρέκλα…»

Έβγαλα τη γλώσσα μου έξω και άρχισα να καθαρίζω το μουνί της από τα κάτουρα και την κωλοτρυπίδα της από τον ιδρώτα. Κάποια στιγμή σηκώθηκε πάνω και αφού ανέβασε το κιλοτάκι της και κατέβασε τη φούστα της, μου είπε:

-    «Τώρα πήγαινε στον καθρέφτη να βαφτείς και πάλι για να μην σε καταλάβουν και μετά έλα στο τραπέζι που σε περιμένουμε! Έχω πολλά σχέδια για σένα σήμερα. Εντάξει Νάντια;», και μου έκλεισε πονηρά το μάτι.

Μου έδωσε από την τσάντα της ένα κόκκινο κραγιόν και έφυγε. Εγώ πήγα στον καθρέφτη και αφού ξαναβάφτηκα επέστρεψα στο τραπέζι με αρκετή δυσκολία εξαιτίας του πλαστικού καυλιού που είχα μέσα στον κώλο μου. Η Αφέντρα μου είχε φύγει και η Μαρίνα μου είπε πως άφησε παραγγελία τα πράγματά της να της τα πάω στο επόμενο ραντεβού.

-    «Λοιπόν μωρό μου, είσαι μεγάλη πουτάνα!», μου είπε η γυναίκα μου και έκλεισε πονηρά το μάτι στην Μαρίνα. «Τόσο καιρό μου το έπαιζες άντρας κι εσύ τον παίρνεις αβέρτα! Έτσι πουστράκι μου;»

Κοκκίνισα σαν παντζάρι και δεν ήξερα τι να πω…

«Μην ντρέπεσαι μωράκι μου. Μου αρέσεις περισσότερο έτσι. Άλλωστε εγώ έβαλα την Αφέντρα σου να σου την πέσει και να σε εκπαιδεύσει για να σε χαρώ τώρα εγώ και οι φίλες μου. Θα είσαι η δούλα μας, η πουτανίτσα μας που θα την γαμάμε όταν μας κάνει κέφι και θα μας υπηρετεί χωρίς αντίρρηση. Άλλωστε αυτό δεν θέλεις κι εσύ;»

-    «Ναι…», απάντησα λιγότερο διστακτικά πια.

-    «Μαρίνα τι λες; Πάμε σπίτι να χαρούμε το νέο μας απόκτημα;»

-    «Φυσικά! Ανυπομονώ να παίξω μαζί της…!»

Και σηκωθήκαμε να πάμε στο αμάξι της Μαρίνας. Φθάσαμε στο αμάξι και η γυναίκα μου περίμενε να τους ανοίξω την πόρτα για να μπουν και οι δύο στο πίσω κάθισμα και εγώ έπρεπε να οδηγήσω μέχρι το σπίτι. Όταν φτάσαμε είχα άλλο πρόβλημα. Πως θα κατέβαινα από το αυτοκίνητο. Μπορεί να με γνώριζε κάποιος γνωστός. Η γυναίκα μου το κατάλαβε και μου είπε:

-    «Τι έγινε Νάντια; Γιατί ντρέπεσαι να κατέβεις; Τι φοβάσαι; Έτσι κι αλλιώς μια τσουλάρα είσαι και σου αρέσει. Να μην ντρέπεσαι λοιπόν να το δείχνεις. Κατέβα λοιπόν και άνοιξέ μας τις πόρτες να κατεβούμε!»

Κατέβηκα και ευτυχώς δεν υπήρχε κανείς στο δρόμο. Άνοιξα την πόρτα και αφού κατέβηκαν, τσακίστηκα να ανοίξω και την πόρτα της πολυκατοικίας και να καλέσω το ασανσέρ. Μέσα στο ασανσέρ η γυναίκα μου σήκωσε τη φουστίτσα μου και δείχνοντας το κωλαράκι μου στην Μαρίνα έλεγε:

-    «Βλέπεις τι τσουλίτσα είναι Μαρίνα; Και μου έκανε και ότι δεν ήθελε η πουτάνα. Θα την τιμωρήσω όμως γι’ αυτό μόλις πάμε σπίτι!»

Και μου έριξε μια τσιμπιά στον κώλο. Φτάσαμε πάνω και αφού άνοιξα την πόρτα μπήκαμε μέσα και πριν ακόμα προλάβω να κλείσω την πόρτα, νιώθω ένα χέρι να μου πιάνει τα αρχίδια και ένα άλλο να με πιέζει στο πάτωμα.

-    «Κάτω τσούλα! Βγάλε μας αμέσως τα παπούτσια και γλείψε μας τα πόδια!», ήταν η εντολή της γυναίκας μου.

Αμέσως έπεσα στα τέσσερα και τους έβγαλα τις γόβες. Έγλειφα τις πατούσες τους και τους καθάρισα τα δαχτυλάκια ένα - ένα από τον ιδρώτα, πρώτα πάνω από τις κάλτσες και μετά από κάτω, αφού τις έβγαλα μία - μία και παράλληλα έγλειφα τα πόδια τους από πάνω μέχρι κάτω.

Η γυναίκα μου πότε με κλωτσούσε, πότε έβαζε τη Μαρίνα να με πατήσει με τα πόδια της και πότε μου σήκωνε τη φουστίτσα για να φαίνεται το καυλί μου και η κωλοτρυπίδα μου που τόση ώρα είχε ανοίξει από το καυλί που ήταν χωμένο μέσα.

-    «Κοίτα την πουτάνα πως έχει καυλώσει! Κοίτα την τσούλα!», φώναζε η Μαρίνα και μου έπαιζε τον πούτσο με το πόδι της.

-    «Λοιπόν Νάντια αρκετά έπαιξες. Καιρός να μας κάνεις έναν καφέ να πιούμε!», είπε η γυναίκα μου και με μια κλωτσιά στον κώλο με έσπρωξε στην κουζίνα.

Άρχισα να φτιάχνω τους καφέδες όταν η γυναίκα μου γύρισε από το μπάνιο με ένα μικρό μπολάκι που βάζαμε νερό στο γατί. Αφού ετοίμασα τους καφέδες η γυναίκα μου, μου είπε να φέρω και ένα φακελάκι καφέ για να πιω και εγώ. Απόρησα γιατί δεν καταλάβαινα που θα έπινα τον καφέ, αλλά ακολούθησα τις οδηγίες της. Της πήγα ένα φακελάκι και αφού μου έδωσε το μπολάκι στο χέρι μου είπε:

-    «Κράτα το εκεί ακίνητο και περίμενε…»

Και αφού σήκωσε την φούστα της Μαρίνας την έβαλε να λυγίσει τα πόδια της και να καθίσει πάνω από το μπολάκι με τα πόδια ανοιχτά.

-    «Πρόσεχε να μην χυθεί τίποτα κάτω!», μου είπε, και τότε κατάλαβα τι εννοούσε!

Η Μαρίνα άρχισε σιγά - σιγά να κατουράει μέσα από το βρακί της και εγώ έπρεπε να μην αφήσω τίποτα να πέσει κάτω. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί το κάτουρο μέσα από το βρακί πήγαινε προς όλες τις κατευθύνσεις και έτσι αναπόφευκτα λερώθηκε το πάτωμα καθώς τσουλούσε πάνω στα μπούτια της Μαρίνας.

-    «Παλιοκαριόλα! Δούλα! Άχρηστη! Γλείφε τα τώρα από το πάτωμα και καθάρισε και το βρακί της Μαρίνας από το κάτουρο με το στόμα σου!», μου είπε η γυναίκα μου και έσπρωξε το κεφάλι μου στο πάτωμα.

Αφού καθάρισα όσο γινόταν τα κάτουρα από το πάτωμα και τα μπούτια και το βρακί της Μαρίνας, η γυναίκα μου πήρε το μπολ με ότι κάτουρα είχαν μαζευτεί και αφού έριξε μέσα τον καφέ από το φακελάκι, μου είπε:

-    «Ξέρω πως τον καφέ σου τον πίνεις με γάλα. Τώρα θα κάνουμε γάλα από αυτά τα αρχιδάκια για να βάλουμε στον καφέ σου και να τον πιεις. Εντάξει πουτανίτσα; Με μια διαφορά όμως. Απαγορεύεται να αγγίξεις τον πούτσο σου! Ούτε θα γαμήσεις ούτε θα τον παίξεις, ούτε θα στον παίξει κανείς! Πρέπει να χύσεις όπως οι πουτάνες. Έλα λοιπόν στο μπάνιο…»

Και τραβώντας με από το σουτιέν με οδήγησε στο μπάνιο όπου με έβαλε να καθίσω ανάσκελα με το κεφάλι πάνω από τη λεκάνη και το στόμα ανοιχτό. Οδήγησε τη Μαρίνα και την έβαλε να καθίσει πάνω μου, με αποτέλεσμα να πνίγομαι γιατί δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Κάποια στιγμή πήρε τη θέση της Μαρίνας και ανοίγοντας τα κωλομάγουλα της τελείως κάθισε ξανά πάνω μου και άρχισε να κουνιέται, μέχρι που ξαφνικά ένας πίδακας από κάτουρα ξεχύθηκαν στο στόμα μου και κόντεψε να με πνίξει τελείως.

-    «Πιες τα όλα!», μου φώναξε. «Μην αφήσεις τίποτα να πέσει έξω παλιοτσούλα! Γι’ αυτό είσαι φτιαγμένη, για να γλείφεις κάτουρα, πόδια και να καθαρίζεις κώλους. Κάνε λοιπόν αυτό που ξέρεις καλύτερα!»

Εντωμεταξύ η Μαρίνα είχε πιάσει το πλαστικό καυλί από τον κώλο μου και το στριφογύριζε μέσα - έξω! Η μία με κατουρούσε και η άλλη με γαμούσε! Μεγαλύτερη ξευτίλα από αυτή δεν υπήρχε! Και όμως η καύλα μου είχε φτάσει στο απροχώρητο! Ήμουν μια πραγματική τσούλα που γαμιόταν από παντού και την χρησιμοποιούσαν όπως θέλανε και αυτό με καύλωνε αφόρητα!

Σε κάποια στιγμή η γυναίκα μου με πιάνει από τα μαλλιά και με τραβάει στο σαλόνι, ενώ η Μαρίνα βγάζει από την τσάντα της ένα σχοινάκι με κάτι μπαλίτσες επάνω. Με βάζουν να πέσω στα τέσσερα και ενώ η Μαρίνα μου βγάζει το καυλί από την κωλότρυπα η οποία είναι πια ορθάνοιχτη, αρχίζει να μου βάζει μία - μία τις μπάλες από το σχοινάκι μέσα, ενώ η γυναίκα μου παίρνει ένα διπλό πλαστικό πούτσο και αφού μου τον χώνει στο στόμα για να τον τσιμπουκώσω, ξαπλώνει ανάσκελα και βάζει την άλλη άκρη του στο μουνί της και αρχίζει να γαμιέται και να γαμάει το στόμα μου με μανία.

Κάποια στιγμή αλλάζουν θέση και η γυναίκα μου έρχεται από πίσω μου ενώ η Μαρίνα μου τσιμπάει τις ρώγες και τις στριφογυρίζει με μανία! Η γυναίκα μου πιάνει ξαφνικά το κορδονάκι και το τραβάει απότομα έξω με αποτέλεσμα να νιώσω σα να με πέρασε ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ η Μαρίνα κάθεται μπροστά μου στα τέσσερα και ανοίγοντας την κωλάρα της μου την χώνει στο πρόσωπο και μου λέει:

-    «Γλείφε πούστρα μέχρι να χύσω!»

Και ενώ εγώ αρχίζω να γλείφω, η γυναίκα μου παίρνει τον διπλό πλαστικό πούτσο και χώνει τη μία άκρη στην κωλάρα της, την δε άλλη στην δική μου και αρχίζει να με γαμάει και να γαμιέται με μανία!

«Γαμήσου πουτάνα μέχρι να χύσεις! Ούρλιαζε! Πάρτον μέσα στο κωλάντερό σου και χύσε όπως οι πουτάνες! Να δεις πως είναι να σε γαμάνε και να χύνεις! Αυτό άλλωστε δεν θέλεις; Γι’ αυτό δεν είσαι φτιαγμένη; Γλείφε την κωλάρα της φίλης μου καθώς εγώ γαμάω την δική μου στον κώλο σου παλιοπούστρα! Τσούλα! Πουτάνα! Ξεκωλιάρα! Πες το… Τι είσαι και τι θέλεις; Τι χρειάζεσαι; Πες το!»

-    «Να με γαμάνε…», είπα σιγά.

-    «Δεν σε άκουσα. Φώναξέ το! Να σε ακούσουν οι πάντες! Πες το… Φώναξέ το, ούρλιαξε!» μου λέει η γυναίκα μου και μου σκίζει με το πλαστικό καυλί την κωλάρα.

-    «Ναι παλιοψωλού! Φώναξε τι είσαι!», μου λέει και η Μαρίνα η οποία τρίβει το μουνί της και τον κώλο της στο πρόσωπό μου και στην κυριολεξία με έχει λούσει από τα υγρά της.

-    «Ναι! Είμαι μια ψωλού!», άρχισα να φωνάζω. «Είμαι μια πουτάνα που όμοιά της δεν υπάρχει! Είμαι μια τσούλα, η δούλα σας, το κοριτσάκι για όλες τις δουλειές! Δεν βλέπετε τι ωραία που μου πάει η φουστίτσα; Τα κωλαράκι μου είναι το πιο πουτανιάρικο κωλαράκι που υπάρχει! Μόνο σαν κοριτσάκι θα ντύνομαι από ‘δω και πέρα! Θα σας κάνω όλες τις δουλειές. Θα είμαι η προσωπική σας τουαλέτα. Θα μπορείτε να με κατουράτε όποτε θέλετε. Θα έρχομαι μαζί σας έξω και θα με ξεφτιλίζετε όπως θέλετε χωρίς να φέρνω καμία αντίρρηση. Γι’ αυτό γεννήθηκα. Για να γλείφω κώλους. Γαμήστε με μέχρι να χύσω την πουτάνα. Σκίστε με! Είμαι η πουτάνα σας!»

Εκείνη τη στιγμή ένιωσα έναν πίδακα από χύσια στο στόμα μου και αναγκάστηκα να σταματήσω να μιλάω για να μην πνιγώ. Η Μαρίνα έχυνε και ένας καταρράκτης από χύσια έπεφτε στο στόμα μου!

-    «Παρ’ τα πουτάνα!», φώναξε και μου έχωσε το κεφάλι ακόμα περισσότερο μέσα στην κωλάρα της.

-    «Παρ’ τα τσούλα!», φώναξε και η γυναίκα μου και ένιωσα τους σπασμούς από τον οργασμό της στον κώλο μου.

Έχυναν και οι δύο συγχρόνως και με γαμούσαν από παντού.

-    «Τώρα μπορείς να χύσεις κι εσύ!», μου είπε η γυναίκα μου.

Άρχισε να στριφογυρίζει το καυλί στην κωλάρα μου και να μου ρίχνει σκαμπίλια στον κώλο. Η Μαρίνα μου έχωσε το βυζί της στο στόμα και με το χέρι της μου γρατζουνούσε τις ρώγες.

-    «Χύσε καριολίτσα! Χύσε δούλα!», μου είπε η Μαρίνα.

Ένιωσα τα αρχίδια μου να έχουν πρηστεί και να μην αντέχουν άλλο. Εκεί ήταν και η αποκορύφωση. Η γυναίκα μου έβγαλε τον πούτσο από τον κώλο μου και έχωσε μέσα τρία δάχτυλα που τα στριφογύριζε και τα λύγιζε μέσα μέχρι να βρει τον προστάτη μου… Παράλληλα με το άλλο χέρι μου γρατζουνούσε τα αρχίδια.

Ήμουν εκεί… απροστάτευτος εκτεθειμένος στα βίτσια της γυναίκας μου που με γαμούσε, με μια γυναίκα να με θηλάζει σαν μωρό, να μου γρατζουνάνε τα βυζιά και τα αρχίδια και να είμαι ντυμένος κοριτσάκι και να συμπεριφέρομαι σαν τη μεγαλύτερη πουτάνα. Ήμουν μια πραγματική τσούλα… Και μου άρεσε. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα τα δάχτυλα της γυναίκας μου να βρίσκουν τον προστάτη μου και τον γαργαλάνε. Δεν άντεξα άλλο… Έχυνα!

-    «Χύνω!», φώναξα με όλη μου τη δύναμη. «Χύνω η πουτάνα, η ξεσκισμένη, η ξεφτιλισμένη, η τσούλα, η καριόλα! Γαμήστε με από παντού! Χύνω και χωρίς να αγγίξω τον πούτσο μου! Έτσι χύνουν οι πουτάνες! Είμαι η πουτάνα σας!»

Η Μαρίνα που το είχε καταλάβει από πριν είχε πάρει το μπολάκι και το κρατούσε κάτω από τον πούτσο μου για να μαζέψει τα χύσια μου. Αφού έχυσα στο μπολάκι, ήρθε η γυναίκα μου και κρατώντας το κεφάλι μου ανάσκελα μου λέει:

-    «Μπράβο Νάντια! Είσαι καλή δούλα. Τώρα που κατάλαβες το ρόλο σου εδώ μέσα, μπορείς να πιεις και το καφεδάκι σου με το πιο φρέσκο γαλατάκι που υπάρχει! Έλα μωρό μου… Πιες το καφεδάκι σου σαν καλή πουτανίτσα που είσαι…»

Μου έχυσε το μπολάκι με τα κάτουρα, τον καφέ και τα χύσια μου στο στόμα. Τα ήπια όλα λαίμαργα και η γυναίκα μου, μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στο μάγουλο.

-    «Τώρα είσαι ο άνδρας που ήθελα πάντα!», μου είπε και με έφτυσε στο στόμα.

Από τότε η ζωή μας έχει αλλάξει ριζικά και εγώ έχω γίνει η καλύτερη δούλα που υπάρχει. Γαμιέμαι οποτεδήποτε μου το ζητήσει η γυναίκα μου και είμαι ένα κανονικό κοριτσάκι που κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού.

Μετά από τον πρώτο καιρό σταμάτησα πια να δουλεύω και ανέλαβα 100% το νοικοκυριό του σπιτιού και οτιδήποτε μου ανέθετε η γυναίκα μου. Η Αφέντρα μου ερχόταν που και που στο σπίτι και με βάζανε μαζί με τη γυναίκα μου να κάνω διάφορα πράγματα (άλλωστε μετά έμαθα ότι ήταν παλιές φίλες και ότι η γυναίκα μου την είχε βάλει να με κάνει κοριτσάκι και να με μάθει να γαμιέμαι σαν πουτάνα).

Μια φορά αφού μου φόρεσαν ένα ολόσωμο κορμάκι και μια φουστίτσα πλισέ πράσινη, με άσπρες μπότες και άσπρα γάντια, με βάλανε να σφουγγαρίσω όλη την ταράτσα της πολυκατοικίας, έτσι ώστε σκύβοντας να βλέπουν όλοι στην γειτονιά τα μπούτια μου για να μάθουν πόσο τσούλα είμαι και να μπορέσω να βρω γυναίκες που θα γουστάρανε να με γαμήσουν.

Δεν με δίνανε ευτυχώς ποτέ σε άντρες αλλά μόνο σε γυναίκες που τους άρεσε να ικανοποιούνται με ένα κοριτσάκι που θα τους ικανοποιούσε όλα τα βίτσια. Κάποτε οργάνωσαν ένα πάρτι και είχαν καλέσει δέκα γυναίκες, όλες παντρεμένες, που μερικές ήλθαν με ένα στραπόν κάτω από τα ρούχα τους.

Εγώ ήμουν ντυμένος με στολή υπηρέτριας με την ποδίτσα μου και από κάτω φορούσα ένα ροζ στρινγκάκι με ένα καυλί χωμένο στον κώλο μου. Απαγορευόταν να πάω τουαλέτα από το πρωί της ίδιας ημέρας και έπρεπε να περπατάω με τον κώλο μου τουρλωμένο και τα πόδια μου λίγο ανοιχτά συνεχώς.

Αφού τις σέρβιρα το ποτό τους, άρχισαν να με πειράζουν χουφτώνοντας τον κώλο μου και τσιμπώντας μου τα βυζάκια. Όταν ήλθαν στο κέφι με έβαλαν να τους χορέψω στριπτίζ και να μείνω με το στρινγκ και το καυλί στον κώλο μου. Τότε ήρθαν δύο με στραπόν και με ανάγκασαν να του πάρω πίπα ενώ η γυναίκα μου με την Αφέντρα μου, μου γαργαλούσαν τις πατούσες.

Το μαρτύριο ήταν φοβερό και έγινε ακόμη χειρότερο όταν η Μαρίνα άρχισε να μου χαϊδεύει τα αρχίδια μου με ένα φτερό. Έτρεμα ολόκληρος αλλά η καύλα μου είχε φτάσει στα ύψη. Μετά έπρεπε να βγάλω από όλες τα παπούτσια και να τους γλείψω τα πόδια για να καθαρίσουν. Κάποια ήρθε από πίσω και αφού μου έβγαλε το καυλί από τον κώλο μου, άρχισε να με γαμάει με το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού της. Η κωλάρα μου ήταν πια αρκετά ανοιχτή για να δεχτεί οτιδήποτε μεγέθους πούτσο έτσι δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να βάλει μέσα και δεύτερο δάχτυλο.

Αφού τους έπλυνα όλων τα πόδια με τη γλώσσα μου, με βάλανε να καθίσω ανάσκελα πάνω στο τραπέζι του σαλονιού με τα πόδια ανοιχτά και ήλθαν τρεις από πάνω μου όπου η μία έκατσε πάνω στο στόμα μου και δεν μπορούσα να αναπνεύσω, η άλλη ανάποδα στην κοιλιά μου και μου τσίμπαγε τις ρώγες, ενώ η τρίτη κάθισε πάνω στον πούτσο μου και ενώ πηδιόταν μόνη της, γιατί εγώ δεν μπορούσα να κουνηθώ, μου έχωνε στην κωλοτρυπίδα μου ένα πλαστικό πούτσο 20 εκατοστών περίπου.

-    «Κοιτάτε την πουτανίτσα μου!», είπε η γυναίκα μου. «Έχει ανοιχτεί τελείως για σας. Είναι δική σας και μπορείτε να την πάρετε και σπίτι σας άμα θέλετε. Είναι το καλό μου κοριτσάκι, η μικρή τσουλίτσα μου. Έλα μικρή μου, άνοιξε τώρα το στοματάκι σου τελείως για να πάρεις κι εσύ το ποτό σου!»

Εκείνη τη στιγμή ένιωσα έναν πίδακα από κάτουρα να τρέχουν μέσα στο στόμα μου και κόντεψα να πνιγώ γιατί το μουνί ήταν κολλητά στο στόμα μου και τα κάτουρα έτρεχαν με πολύ δύναμη στο λάρυγγά μου, ενώ η κωλοτρυπίδα της ήταν στην μύτη μου με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αναπνεύσω καθόλου.

Εντωμεταξύ αυτή που πηδιόταν με τον πούτσο μου τον είχε βγάλει, είχε γυρίσει αλλιώς με το πρόσωπο σε μένα και είχε χώσει τον πούτσο μου στον κώλο της, ενώ την κωλοτρυπίδα μου την είχε αναλάβει η γυναίκα μου με τα δάχτυλά της. Ένιωσα άλλους τρεις πίδακες από κάτουρα πάνω μου. Με κατουρούσαν όλες μαζί και φώναζαν:

-    «Μπράβο Βάσω! Ο άντρας σου είναι καταπληκτικός! Τον έχεις εκπαιδεύσει τέλεια! Τέτοια προσωπική τουαλέτα δεν υπάρχει αλλού!»

Εντωμεταξύ επειδή από το πρωί δεν είχα πάει τουαλέτα, τώρα πια κρατιόμουν με το ζόρι και με τόσες γυναίκες γύρω μου να με κατουράνε, δεν άντεχα άλλο…

-    «Σας παρακαλώ…», φώναξα. «Αφήστε με να κατουρήσω. Δεν αντέχω άλλο…!»

Η γυναίκα μου όμως δεν με άφησε να φύγω, μέχρις ότου να με κατουρήσουν όλες, όπως είπε. Πράγματι άλλαζαν θέσεις η μία μετά την άλλη και με κατουρούσανε μέχρις ότου είχα κάνει μπάνιο στα κάτουρα και βρωμούσα ολόκληρος.

Μετά με πήρε η Αφέντρα μου από το χέρι και με οδήγησε στο μπάνιο, όπου με έβαλε μέσα στην μπανιέρα ανάσκελα και μου είπε να βάλω τα πόδια μου στου ώμους μου. Επειδή δεν τα κατάφερνα καλά ήρθαν όλες μαζί από πάνω μου και με έσπρωχναν έτσι ώστε ο πούτσος μου να φτάσει το στόμα μου. Όταν ήταν πια αρκετά κοντά με διέταξε η γυναίκα μου:

-    «Τώρα μπορείς να κατουρήσεις πούστρα μου. Κατούρα πάνω σου για να πλυθείς! Έτσι κάνουν οι πουτάνες!»

Και παράλληλα μου τον έπαιζε. Είχα ξεφτιλιστεί τελείως και ήμουν πια μια πραγματικά ξεσκισμένη πουτάνα. Μια τσούλα που γαμιόταν και έχυνε από όλες τις τρύπες και είχα μεταμορφωθεί εντελώς σε γυναίκα και μάλιστα λεσβία. Η γυναίκα μου με ξεφτίλιζε στις φίλες της εντελώς και μου έπαιζε το καυλί μου που ήταν έτοιμο να κατουρήσει μπροστά στο πρόσωπό μου.

Δύο άλλες είχαν χώσει από δύο δάχτυλα στην κωλοτρυπίδα μου και καθώς την άνοιγαν, έφτυναν μέσα και μου ρίχνανε σκαμπίλια στα κωλομάγουλα. Μια άλλη ήρθε πάνω από τον κώλο μου με τα πόδια ανοιχτά και άρχισε να με ξανακατουράει αλλά μέσα στην κωλότρυπα αυτή τη φορά. Η Μαρίνα μου έπιασε τη μύτη με τα δυο της δάχτυλα και δεν με άφηνε να ανασάνω. Ένιωθα την τέλεια ξευτίλα αλλά και την τέλεια ηδονή ταυτόχρονα. Το κάτουρο ερχόταν παράλληλα με το χύσι και δεν μπορούσα πια να συγκρατηθώ με τίποτα…

-    «Γαμήστε με την πουτάνα!!!», άρχισα να ουρλιάζω. «Σκίστε μου τον πάτο! Είμαι μια τσούλα! Γεννήθηκα για να με κατουράνε και για να με γαμάνε. Πάρτε με από παντού και κατουρήστε με! Ανοίχτε μου τον κώλο! Τώρα έρχομαι, χύνω, κατουράω, γαμήστε με κι άλλο!!!»

Φώναζα και το κάτουρο ζεστό έτρεχε στο πρόσωπό μου και στο στόμα μου και με έπνιγε. Από πίσω με γαμούσαν με δύναμη. Αφού λούστηκα με τα κάτουρά μου, άρχισα να χύνω καθώς η γυναίκα μου έπαιζε τον πούτσο μου με μανία.

-    «Πιες τα όλα πουτανίτσα!», μου φώναζε και κατεύθυνε τα χύσια μου στο στόμα μου. «Μην πέσει τίποτα έξω!»

Έχυνα και τα έπινα συγχρόνως. Αφού έχυσα, η γυναίκα μου είπε στις φίλες της να με αφήσουν για λίγο στην ησυχία μου, για να πλυθώ και να αλλάξω φόρεμα. Μετά θα ξαναπήγαινα κοντά τους για να τις υπηρετήσω…

Αυτές και άλλες πολλές ιστορίες που θα ακολουθήσουν ήταν η ζωή μου σαν γυναίκα πια…!

 

(Copyright protected OW ref: 8311)