Γαμημένος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Μου άνοιξε την πόρτα του δωματίου του ξενοδοχείου όπου παρατήρησα μια σειρά από ‘παιχνίδια’ πάνω στο κρεβάτι. Μου είπε να είμαι υπάκουος και να κάνω ότι μου λέει.

Έσκασα ένα χαμόγελο για να εισπράξω ένα δυνατό χαστούκι, που μου έτσουξε το μάγουλο. Μου είπε να ανοίξω το στόμα μου, πράγμα που δεν έκανα. Τότε μου έσφιξε με τα χέρια της την μύτη, και όταν αναγκάστηκα να ανοίξω το στόμα μου για να πάρω αέρα, με έφτυσε.

Αμέσως της ανταπέδωσα, γεγονός που την έκανε έξαλλη. Συνειδητοποίησα ότι την προκαλούσα γιατί διασκέδαζα με την όλη φάση. Με γύρισε μπρούμυτα και παρά την αντίσταση μου, κατάφερε να μου δέσει τα πόδια στις άκρες του κρεβατιού.

Η συνέχεια ήταν πολύ οδυνηρή. Έβγαλε τη μία γόβα της και άρχισε να με χτυπάει με αυτή. Ένιωσα πόνο και της είπα να σταματήσει. Αντ’ αυτού έπιασε το μαστίγιο και κατέληξε να με χτυπάει με όλη της την δύναμη. Κάθε χτύπημα ήταν κυριολεκτικά σαν ηλεκτρικό ρεύμα.

Είχα αρχίσει να τρέμω και της φώναξα: «Έλεος!». Ο κώλος μου είχε πάρει φωτιά και πονούσε τρομερά. Με ρώτησε αν θα έκανα ότι ήθελε και της απάντησα καταφατικά. Μου είπε να της δώσω τον λόγο μου και της τον έδωσα. Μου είπε ότι με γούσταρε και ότι ήταν σίγουρη ότι θα τιμούσα τον λόγο μου. Και εγώ ο ίδιος της είχα πλέον δοθεί πλήρως.

Μου είπε να κάτσω στα τέσσερα στο πάτωμα, και αυτή κάθισε στο κρεβάτι μπροστά μου. Μου είπε να μην κουνηθώ καθόλου. Άρχισε να με φτύνει στο πρόσωπο συνεχώς. Πήγα να σκουπιστώ και μου φώναξε να μείνω ακίνητος. Τα σάλια άρχισαν να στάζουν στο πρόσωπο μου.

Όπως ήμουν με έβαλε να της γλείψω τα πόδια και ιδίως τα δάχτυλα των ποδιών, και αυτό της άρεσε πολύ γιατί άρχισε να βογκάει από ευχαρίστηση. Στην συνέχεια της έγλειψα το μουνί, που ήταν ξυρισμένο και μύριζε ωραία, καθώς και την κωλοτρυπίδα. Όπως ήμουν στο κρεβάτι, μου είπε να κάτσω ανάσκελα και παίρνοντας τον δονητή μου είπε να τον γλείψω.

Με κάποια απροθυμία υπάκουσα, ενώ με παρότρυνε να τον βάλω όσο το δυνατόν πιο βαθιά στο στόμα μου. Μου είπε να γυρίσω μπρούμυτα και να ανοίξω τα πόδια μου. Πράγματι γύρισα κι αυτή άρχισε να μου χαϊδεύει τα κωλομέρια. Μου είπε ότι είχα φανταστικό κώλο, πλησιάζοντας και αγγίζοντας την κωλοτρυπίδα μου.

Έβαλε ένα λιπαντικό και σιγά - σιγά έχωσε ένα δάχτυλο στον κώλο μου. Αντανακλαστικά έκλεισα τα πόδια μου και σφίχτηκα, κάτι που προκάλεσε την οργή της. Μου έπιασε τα αρχίδια και τα έσφιξε δυνατά, και μου είπε να ανοίξω τα πόδια μου εκείνη την στιγμή. Έβαλε από κάτω μου ένα μαξιλάρι και μου έχωσε ένα δάχτυλο μέσα μου και μετά και ένα δεύτερο…

Άρχισε να με γαμάει με μανία με τα δάχτυλα της. Στην αρχή πόνεσα, αλλά μετά άρχισα να την καταβρίσκω, όπως και εκείνη. Πήρε τον δονητή και με πολύ επιδέξιες κινήσεις τον έβαλε μέσα μου. Πονούσα, αλλά δεν αντέδρασα καθόλου. Στην συνέχεια και ενώ άφησε τον δονητή μέσα στον κώλο μου, με καβάλησε και έχωσε τον πούτσο μου στο υγρό μουνί της.

Μετά από μερικά κουνήματα ένιωσα το μουνί της να σφίγγει με τρομερή δύναμη τον πούτσο μου ενώ άρχισε να με λέει πουτάνα, ξεκωλιάρα και να με χαστουκίζει. Αφού με έχυσε, έβγαλε τον δονητή από τον κώλο μου και με έβαλε να τον γλείψω ενώ ταυτόχρονα άρχισε να ρουφάει τον σηκωμένο πούτσο μου.

Δεν άργησα να τελειώσω μέσα στο στόμα της αλλά δεν κατάπιε τα χύσια μου. Τα κράτησε στο στόμα της σηκώθηκε, πήγε προς την τουαλέτα και με διέταξε να την ακολουθήσω. Όταν έφτασα είχε απλώσει τα χύσια μου στην πλάτη της και είχε στηθεί στα τέσσερα.

- «Τώρα κατούρα με παλιοβρώμα!», μου είπε και τρελάθηκα.

(Copyright protected OW ref: 8293)