Πίπα στις τουαλέτες της σχολής

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία έγινε την Πέμπτη που μας πέρασε. Γράφαμε μάθημα στην σχολή και λίγο πριν τελειώσει η ώρα, ολοκλήρωσα, παρέδωσα το γραπτό και πήγα προς τις τουαλέτες. Είναι αγοριών, των κοριτσιών δεν λειτουργούν, για κάποιο λόγο. Έτσι και τα κορίτσια χρησιμοποιούν τις δικές μας τουαλέτες.

Εκεί μπήκε και η λέκτορας (η κυρία Νόρα) που ήταν υπεύθυνη για την επιτήρηση (κοντά στα 40, σχετικά ψηλή, βαμμένο light κόκκινο μαλλί καρέ, με δυσανάλογα μεγάλα βυζόμπαλα και κωλαράκι δυσανάλογα μικρό και στρουμπουλό. Συναντηθήκαμε για να πλύνουμε τα χέρια μας και χαιρετηθήκαμε.

-    «Δεν ήξερα ότι γράφατε. Πώς πήγατε;», με ρώτησε.

-    «Μια χαρά νομίζω…», της απαντώ, συνεχίζοντας: «Έχω μια απορία στο τελευταίο ερώτημα στην πρώτη ερώτηση, εκεί που ρωτάγατε άμα πάρει κάποιος viagra και εμφανίσει πρόβλημα με την καρδιά του, όταν πάει στο νοσοκομείο τι δεν πρέπει να του χορηγήσουμε. Θυμάμαι το ένα σίγουρα το έγραψα σωστά, το δεύτερο με επιφύλαξη και το τρίτο δεν είμαι σίγουρος...» μου απαντά

-    «Ε, ας μην πάρεις 10, ας πάρεις 9!», μου απαντά.

Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την φράση της και πάνω που πήγα να μιλήσω, με διέκοψε λέγοντας:

-    «Ελάτε σε μισή ώρα στο γραφείο μου, να σας δείξω πού βρίσκεται στο βιβλίο η απάντηση. Ηρεμήστε… να θυμηθείτε τι γράψατε και μπορεί να είναι όλα σωστά!»

-    «Μακάρι…», είπα εγώ

Όμως ήδη υπήρχε κάτι στην ατμόσφαιρα, μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα… Μόνοι στις τουαλέτες, απόλυτη ησυχία και εμείς οι δύο να συζητάμε ιατρικά θέματα...

Λίγο η ζέστη, λίγο το στενό κάπρι που φόραγα και δεν μπορούσε να κρύψει τον πούτσο μου που είχε αρχίσει να ξυπνά από τον λήθαργο της εξεταστικής, λίγο η καθηγήτρια που έβγαλε καθρεφτάκια και χτένα να φτιάξει το μαλλί της, αφήνοντάς μου περιθώριο να θαυμάζω αυτά τα υπέροχα στρογγυλά και μεγάλα σαν μπάλα ποδοσφαίρου βυζόμπαλά της, άρχισαν να ξυπνάνε επικίνδυνα τον πούτσο μου.

Προφανώς και το πρόσεξε η πουτάνα και μου έκλεισε πονηρά το μάτι:

-    «Μου κρατάς λίγο τα πράγματα να ετοιμαστώ πιο εύκολα; Άμα μεγαλώνει η γυναίκα, της παίρνει πιο πολλή ώρα να ετοιμαστεί για να μπορεί να παρουσιαστεί στον έξω κόσμο…», μου είπε.

Προτιμώ να σε πάρω εγώ, ήθελα να της πω, εδώ και τώρα, αλλά συγκρατήθηκα απλώς να κοιτάω τις βυζάρες της και της απάντησα:

-    «Δεν έχετε ανάγκη, μια χαρά κρατιέστε! Όλοι στα αμφιθέατρα σας περνάνε για μεταπτυχιακή!», της είπα και μου έσκασε ένα γλυκό χαμόγελο.

-    «Αυτό θα μου το πληρώσεις petit jolie enfant!», μου έκανε η Γαλλοτραφής λέκτορας.

Και βλέποντάς με που την κοίταζα εμφανώς καυλωμένος και παρατηρώντας τον πούτσο μου που πάλευε να σκίσει μποξεράκι και κάπρι και να βγει έξω, μου χουφτώνει τον πούτσο και με καθοδηγεί σε μια τουαλέτα, κλείνει κλειδώνει και μου λέει:

-    «Τώρα θα δεις τι παθαίνουν des enfants aux yeux noirs που με προκαλούν!», είπε.

Και μου κατέβασε το κάπρι και μου χούφτωσε το κωλαράκι…

-    «Έχω αδυναμία στα σκληρά και πεταχτά κωλαράκια…!»

Συνέχισε και κατέβασε το μποξεράκι μου και πήρε στο στόμα της τον πούτσαρό μου που ήταν ήδη τούρμπο καυλωμένος. Ήξερε η πουτάνα να γλείφει πολύ καλά, χωρίς να δαγκώνει… κι έκανε ένα τσιμπούκι… μα τι τσιμπούκι! Άλλο πράγμα!

Αυτό φάνηκε κι απ' τα μουγκρητά μου έβγαζα, ενώ αυτή κάθε τόσο τον έβγαζε απ’ το στόμα της για να μου κάνει παρατηρήσεις:

-    «Μην μουγκρίζεις, θα μας ακούσουν…!»

Και συνέχιζε πάλι επί το έργον! Έγλειφε το πουτσοκέφαλο, μετά τον έπαιρνε όλο μέσα και τον ρούφαγε σαν λυσσασμένη παρθένα (ετών 39), μετά έβαζε στο στόμα της και τα δύο μου αρχίδια και με πέθαινε. Μετά μου ρούφαγε με μανία το πουτσοκέφαλο και με ανάσταινε, ώσπου απ' τις καύλες (είχα και μέρες να τραβήξω μαλακία) άρχισε να φουσκώνει…

Λίγο πριν αρχίσει να χύνει, πιάνει με το χέρι της την βάση του πούτσαρού μου και την σφίγγει δυνατά, βάζει στο στόμα της όλον τον πούτσαρό μου και δεν με αφήνει να χύσω! Μαγικό κόλπο!

Όταν είδε ότι απέφυγα την εκσπερμάτιση και ήταν όλα οκ, έβγαλε το στόμα της και άφησε το χέρι της. Ε, εκεί ξέφυγαν κάτι λίγα χύσια. Εγώ έμεινα να την κοιτάω μαλάκας. Αυτή μου χούφτωσε το κωλαράκι και με προσκάλεσε να πάω στο γραφείο της να πιούμε κάτι…

Έφυγε δίνοντάς μου ένα χαστουκάκι στο κωλαράκι, αδιαφορώντας εάν θα μας έβλεπε κανείς ή όχι…

Η συνέχεια της κυρίας Νόρας σε λίγες μέρες…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")