Δυο χρόνια κρυμμένο πάθος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Μιλούσαμε χρόνια στο site αλλά είχαμε βρεθεί μόνο μια φορά και δεν είχαμε καταφέρει να ξαναβρεθούμε, κάτι που θέλαμε πολύ και οι δύο.

Τελικά δύο χρόνια μετά την πρώτη μας συνάντηση βόλεψε να ξαναπάω Αθήνα και το πρώτο πράγμα που κανόνισα ήταν μια συνάντηση μαζί του. Σχεδόν είχα ξεχάσει πόσο όμορφο μωρό ήταν. Αγκαλιαστήκαμε και με φίλησε τον λαιμό. Βρήκαμε ένα ήσυχο μαγαζί και μπήκαμε μέσα. Καθίσαμε στο μπαρ και πήραμε τα ποτά μας. Αρχίσαμε να μιλάμε όπως μιλούσαμε πάντα για χίλια πράγματα, για την προηγούμενη μας συνάντηση, για το πόσο μας έλειπε και στους δύο που πια δεν είχαμε καθημερινή επαφή. Το ένα ποτό έφερε το άλλο και είχαμε χαλαρώσει εντελώς. Αλλάξαμε μαγαζί και πήγαμε σε ένα άλλο εκεί κοντά και συνεχίζαμε να μιλάμε.

Η ατμόσφαιρα μεταξύ μας όμως είχε αλλάξει πολύ. Χωρίς να λέμε τίποτα ιδιαίτερο η ατμόσφαιρα είχε γίνει πολύ ερωτική. Άρχισα να ασχολούμαι με τα χέρια του. Ένα κόλλημα που έχω εδώ και πάρα πολλά χρόνια με τα χέρια. Κοιταζόμασταν στα μάτια και δεν λέγαμε τίποτα. Κάποια στιγμή μου πρότεινε να πάμε σπίτι του και να αράξουμε εκεί. Άλλο που δεν ήθελα. Ήξερα ότι είχε σχέση δύο χρόνια αλλά δεν έμεναν μαζί οπότε όλα καλά.

Φτάσαμε στο σπίτι του. Βγάλαμε τα μπουφάν μας και αράξαμε στο σαλόνι. Εκείνη την ώρα ξεκινούσε και η αγαπημένη μου σειρά την τηλεόραση και όπως έμαθα την παρακολουθούσε κι αυτός. Κάθισε δίπλα μου και ακούμπησε το χέρι του στο πόδι μου κι εγώ έπαιζα απαλά με τα μαλλιά του. Κάθε τόσο γυρίζαμε και κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον στα μάτια.

Η σειρά είχε τελειώσει και έφερε το χέρι του στο πρόσωπό μου. Άγγιξε απαλά τα χείλη μου και έκλεισα τα μάτια. Ένιωσα την ανάσα του στον λαιμό μου. Άρχισε να με φιλάει και να με δαγκώνει απαλά. Έμπλεξα τα χέρια μου στα μαλλιά του. Με ξάπλωσε στον καναπέ και ήρθε από πάνω μου. Το χέρι του κατέβηκε προς το στήθος μου ενώ με εξακολουθούσε να μου φιλάει τον λαιμό.

Έβαλε το χέρι του κάτω από την μπλούζα μου και άρχισε να με χαϊδεύει τρυφερά. Άρχισε να με ξεντύνει αργά μόλις έβγαλε και το σουτιέν μου ανασηκώθηκε και με κοίταξε, του χαμογέλασα ντροπαλά, χούφτωσε και με τα δυο του χέρια το στήθος μου και άρχισε να με φιλάει. Μου ρουφούσε πότε την μια ρώγα, πότε την άλλη, πότε πιο απαλά, πότε πιο δυνατά. Έκλεισα τα μάτια και το απόλαυσα... «Κι αν αυτό χάλαγε την φιλία μας;». Η σκέψη με τρόμαξε... και αμέσως την έδιωξα από το μυαλό μου...

Άρχισα να του χαϊδεύω την πλάτη, είχε υπέροχο απαλό δέρμα. Του τράβηξα την μπλούζα και του την έβγαλα. Κόλλησε το σώμα του πάνω στο δικό μου και τα χείλη μας ενώθηκαν σε ένα άγριο φιλί. Μου δάγκωνε απαλά τα χείλη.

- «Πάμε μέσα;», του ψιθύρισα ναζιάρικα.

Σηκωθήκαμε και χωρίς να σταματήσει να με φιλάει με οδήγησε στο δωμάτιο του, με έριξε στο κρεβάτι και χωρίς να σταματάμε ούτε στιγμή να φιλιόμαστε, μου ξεκούμπωσε το παντελόνι και έβαλε το χέρι του στο μουνάκι μου, Με χάιδευε με κυκλικές κινήσεις. Άρχισε να με φιλάει σε όλο το σώμα αργά και ερεθιστικά αφήνοντας μικρές δαγκωματιές παντού. Ήξερε πόσο μου αρέσει να με δαγκώνουν. Όταν ένιωσα την ανάσα του κοντά στο μουνάκι μου κόπηκε η αναπνοή. Με φιλούσε στο εσωτερικό των μηρών ενώ εξακολουθούσε να με χαϊδεύει. Μόλις η γλώσσα του άγγιξε την κλειτορίδα μου ένα βογκητό ανακούφισης ξέφυγε από τα χείλη μου.

Επιτέλους αυτό που φαντασιωνόμουν εδώ και δύο χρόνια γινόταν πραγματικότητα. Τα χείλη του άρχισαν να ρουφάνε την κλειτορίδα μου που είχε πρηστεί από την προσμονή. Μου έβαλε δάχτυλο και με ρυθμικές κινήσεις προσπαθούσε να φτάσει όσο πιο μέσα γινόταν. Τραντάχτηκα ολόκληρη από τον πρώτο οργασμό και εκείνος αντί να σταματήσει βυθίστηκε στο μουνάκι μου και με έγλειφε ακόμα πιο δυνατά. Χτυπιόμουν από καύλα... Δεν άντεχα τον ήθελα μέσα μου... να τον νιώσω να με γαμάει... όπως είχα τόσες φορές φανταστεί. Ανασηκώθηκα και τον τράβηξα πάνω μου.

Το σώμα του άγγιξε το δικό μου και άρχισε να τρίβει απαλά τον πούτσο του στο μουνάκι μου. Μπήκε μέσα μου, απαλά τρυφερά στην αρχή χαϊδεύοντας μου το πρόσωπο, φέρνοντας τα δάχτυλα του στα χείλη μου. Έβγαλα την γλώσσα μου και άρχισα να του γλείφω και να του δαγκώνω τα δάχτυλα... που με είχαν τόσο μαγέψει από την πρώτη φορά που τον είχα δει.

Ο ρυθμός του γινόταν όλο και πιο γρήγορος και πιο βίαιος... Ένα πάθος που περίμενε δύο χρόνια για να ξεσπάσει και να έρθει στην επιφάνεια και να κορυφωθεί. Σήκωσα τα πόδια μου ψηλά και τα έκλεισα στη μέση του. Ήθελα να τον νιώσω σε όλο του το μήκος. Τα κορμιά μας ήταν συντονισμένα λες και δεν κάναμε έρωτα για πρώτη φορά. Υπήρχε αρμονία. Με είχε σφίξει στην αγκαλιά του. Άνοιξα τα μάτια μου και τον κοίταξα…

- «Άσε με να έρθω από πάνω σου…», του ψιθύρισα ανάμεσα στα βογκητά μου.

Γύρισε ανάσκελα και ανέβηκα πάνω του. Άρχισα να ανεβοκατεβάζω το μουνάκι μου πάνω στον πούτσο του... όλο και πιο γρήγορα... και πιο δυνατά. Είχα χάσει κάθε αίσθηση του χρόνου. Είχα χαθεί σε μια ατελείωτη καύλα. Δεν μπορούσα να μιλήσω.

Άνοιξα τα μάτια μου και τον κοίταξα. Έπαιζε με το στήθος μου και έφερε για άλλη μια φορά τα δάχτυλα του στο στόμα μου. Του άρεσε κι εκείνου παρόλο που του φαινόταν παράξενη η τρέλα μου με τα χέρια... το έβλεπα στα μάτια του καθώς με κοιτούσε να του ρουφάω και να του δαγκώνω τα δάχτυλα...

Εκείνη την ώρα χτύπησε το τηλέφωνό του και τον προσγείωσε απότομα...

- «Σήκωσε το…», του είπα γελώντας.

- «Είσαι τρελή;», απάντησε στον ίδιο τόνο.

- «Ναι είμαι... Σήκωσέ το...»

Με το που απάντησε σηκώθηκα από πάνω του και μόλις με κοίταξε με παράπονο και απορία κατέβηκα χαμηλά και τον πήρα στο στόμα μου. Σταμάτησε να μιλάει και έμεινε με το τηλέφωνο στο χέρι να κοιτάει τον πούτσο του που έμπαινε στο στόμα μου αργά και βασανιστικά... Μετά από μισό λεπτό τον άκουσα να λέει:

- «Συγνώμη, έβλεπα κάτι στην τηλεόραση. Τι έλεγες;»

Του χαμογέλασα ναζιάρικα. Μόλις έκλεισε το τηλέφωνο με ανασήκωσε και με τράβηξε πάνω του και με το χέρι του οδήγησε ξανά τον πούτσο του στο μουνάκι μου.

- «Δεν αντέχω άλλο…», μου είπε. «Θέλω να σε χύσω!»

- «Κι εγώ δεν κρατιέμαι άλλο…», απάντησα. «Αλλά θέλω να χύσουμε ο ένας στο στόμα του άλλου!»

Ήθελα όσο τίποτα να νιώσω την γεύση από το σπέρμα του... Να γίνω ένα με τον οργασμό του... Γυρίσαμε σε στάση 69 και σχεδόν αμέσως τελειώσαμε βογκώντας από καύλα. Ξάπλωσα δίπλα του και τον φίλησα στο στόμα. Τα υγρά μας μπερδεύτηκαν μέσα στα στόματα μας...

- «Το...», ξεκίνησε να λέει ταυτόχρονα με μένα.

Κοιταχτήκαμε... Καταλάβαμε τι ήταν αυτό που ήθελε να πει ο ένας στον άλλον...

- «Θα μείνεις εδώ το βράδυ...;», μου είπε καθώς του χάιδευα τα μαλλιά.

- «Φυσικά μωρό μου...»

Και αποκοιμηθήκαμε αγκαλιά με ένα ήρεμο χαμόγελο…

(Copyright protected OW ref: 8271)