Η θεογκόμενα στο μπαράκι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Ξεκινήσαμε όλοι μαζί μια παρέα οκτώ ατόμων από Θεσσαλονίκη για να πάμε Καλλιθέα όπου όπως ξέρετε γίνεται χαμός κάθε σαββατόβραδο.. Ήμασταν οκτώ φίλοι.

Εγώ με τον κολλητό μου δεν θέλαμε να πάμε σε κλαμπ γιατί θα γινόταν χαμός και θα ήμασταν σαν σαρδέλες λόγω του ότι έπαιζε ένας πολύ γνωστός dj εκείνη την ημέρα.

Έτσι λοιπόν εγώ και ο κολλητός μου ο Μάκης πήγαμε σε ένα μπαράκι λίγο πιο κάτω από τα κλαμπ. Σε όλοι την παρέα ήμασταν οι μόνοι που έχουμε σπρώξει γκόμενα. Για να πω την αλήθεια είναι το μόνο πράγμα που μας αρέσει να κάνουμε και το κάνουμε τέλεια.

Μόλις μπαίνουμε που λέτε μέσα στο μπαράκι πιάνουμε δύο θέσεις με απόσταση τριών θέσεων μεταξύ τους.

Η τύχη μας χαμογέλασε μόλις μπαίνει μέσα μια γκομενοπαρέα τεσσάρων ατόμων. Οι τρεις από αυτές ήταν θεογκόμενες η άλλη όμως ήταν άστα να πάνε.. Οπότε αμέσως πιάσαμε δουλειά. Μόλις παραγγέλνουν πάω και στη μία από τις τρεις και της λέω:

-    «Πώς γίνεται να είστε μόνες τέτοια ώρα;»

Μου απάντησε πως ήρθαν μόνο για να ξεκουραστούν και όχι για να πηδηχτούν. Η απάντηση της αμέσως μου έδειξε πως ήταν μια απελευθερωμένη νέα. Ότι πρέπει δηλαδή. Της είπα ότι έχω πάθει τη πλάκα μου μαζί της και τέτοια άλλες μαλακίες και για μια στιγμή σταματήσαμε να μιλάμε και κοιτιόμασταν..

Τότε πήρα την αφορμή να της την πέσω. Αμέσως πλησίασα στο στόμα της και καθώς πήγα να την φιλήσω σήκωσε το κεφάλι της.

Δεν κώλωσα και άρχισα να πιπιλίζω τον αισθησιακό αυτό λαιμό της με αργό ρυθμό. Αυτό γινόταν αρκετή ώρα και σε διάφορα σημεία. Μόλις σταμάτησα και γύρισα να δω τις φίλες της, είδα τον κολλητό μου να τα ρίχνει στην ξανθιά και πήρα φόρα..

Προτείνω να φύγουμε αλλά δεν θέλανε. Έτσι η δικιά μου και η άλλη φίλη της πάνε στην τουαλέτα. Εγώ κάθομαι και περιμένω πότε θα γυρίσει συζητώντας με την τρίτη φίλη της..

Μόλις έρχονται χωρίς να χάνω καιρό της ζητάω να έρθει να μου δείξει που είναι οι τουαλέτες. Οπότε την πιάνω από το χέρι και πάμε κάτω. Μόλις φτάσαμε την σπρώχνω στο τοίχο και την φιλάω παθιασμένα σε όλα τα ανοιχτά σημεία του σώματος της και αμέσως μπαίνουμε σε μια τουαλέτα.

Ρίχνω το καπάκι την βάζω να κάτσει στα τέσσερα πάνω στο καπάκι και αρχίζω το γλείψιμο. Μόλις τελείωσα αυτή ήταν έτοιμη να λιποθυμήσει από την καύλα. Έμοιαζε με γυναίκα που έχει ρουφήξει ένα κιλό ηρωίνη.. Δεν μπορούσε να μου πάρει πίπα σε αυτή την κατάσταση κι έτσι ανεβήκαμε πάνω.

Καθώς καθόμασταν και την έβλεπα, σαν να είχε αλλάξει κάτι πάνω της. Το ήθελε πολύ… έτριβε το μουνί της πάνω στο τζιν μου με μανία και με τη μία σηκωνόμαστε και φεύγουμε.. Πήγαμε στο ξενοδοχείο μου και γαμιόμασταν για τέσσερις ώρες ώσπου ξημέρωσε για τα καλά..

Πρώτη φορά συνάντησα γκόμενα τόσο αντοχή στο γαμήσι. Εγώ σαν κύριος δεν ήθελα να δείξω ότι κουράστηκα κι έτσι συνέχισα να παίζω... Το μεσημέρι που ξύπνησα είδα αυτήν και τις φίλες της να κάνουν μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου που έμενα..

Πήρα το μαγιό μου κατέβηκα κάτω και κάναμε μπάνιο όλοι μαζί. Βγάλαμε φωτογραφίες και μετά κάναμε ηλιοθεραπεία. Έλειπε όμως μια από τις τρεις γκόμενες η ξανθιά...

Που λέτε να ήταν άραγε..; Τι παίχτηκε με τον κολλητό μου; Χμμ… Θα σας πει αυτός καλύτερα με περισσότερες λεπτομέρειες. Αν αποφασίσει ποτέ να στρωθεί να γράψει την ιστορία του...

 

(Copyright protected OW ref: 8273)