Μια φίλη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ο «Ν» και ανεβαίνω Αθήνα περίπου μια φορά το μήνα. Κάποια φορά λοιπόν ανεβαίνοντας, γνωρίζω μέσω κάποιου κοινού γνωστού μια κυρία μεγαλύτερη μου, αλλά σκερτσόζα και πολύ ναζιάρα.

Το βράδυ που γνωριστήκαμε με έτρωγε συνέχεια με τα μάτια και έψαχνε να βρει ευκαιρία να μου μιλήσει. Το ίδιο βράδυ, αφού καταφέραμε να μείνουμε για λίγο μόνοι, αλλάξαμε τηλέφωνα και βρεθήκαμε την επόμενη μέρα για καφέ.

Αφού είπαμε αρκετά, της είπα ότι έχω σχέση, αλλά και ότι ποτέ δεν είμαι αρνητικός σε νέες εμπειρίες και γνωριμίες. Αφού κόμπιασε στην αρχή μου είπε ότι θα ήθελε να κανονίσουμε να βρεθούμε σε κάποια από τις επόμενες επισκέψεις μου στην Αθήνα.

Έτσι και έγινε. Κανόνισε με μια φίλη της να βγούμε όλοι μαζί για ποτό. Καθώς καθόμασταν και βλέπαμε το πρόγραμμα και αφού η ώρα είχε περάσει, έκατσε δίπλα μου και άρχισε να με χαϊδεύει με τρόπο και να με φιλάει στα κλεφτά στο λαιμό, ενώ το χέρι της που και που χάιδευε τον καυλωμένο πούτσο μου.

Είχα καταλάβει ότι ήταν ώρα πλέον να φύγουμε. Έτσι κι έγινε. Αφήσαμε τη φίλη της με κάποιους άλλους στο μαγαζί και βγήκαμε έξω να πάρουμε ταξί για το σπίτι της όπου ήταν μόνη.

Μέχρι να έρθει το ταξί φιλιόμασταν στο πεζοδρόμιο και μου τον έπαιζε κανονικά πάνω από το παντελόνι καθώς οι λίγοι περαστικοί χάζευαν το θέαμα.

Κάποια στιγμή ήρθε και το ταξί. Για καλή μου τύχη, το σπίτι ήταν κοντά στο μαγαζί και έτσι δεν χρειάστηκε να την ξεσκίσω μέσα στο ταξί.

Φτάνοντας σπίτι πήγε κατευθείαν στο μπάνιο να φρεσκαριστεί και μου έβαλε ένα ποτό να χαλαρώσω.

Μετά από λίγο βγήκε με το μπουρνούζι να κρέμεται από το πλούσιο στήθος της. Με βία κρατιόμουν αλλά έπρεπε να κάνω ένα ντουζάκι γιατί βρώμαγα κι εγώ τσιγαρίλα από το κλαμπ.

Βγήκα και με περίμενε καθισμένη στο κρεβάτι. Μόλις με είδε ξάπλωσε - και καλά για να κοιμηθεί - βγάζοντας το μπουρνούζι, αποκαλύπτοντας τις καυλωμένες ρώγες της. Μου γύρισε την πλάτη και έκανε την κοιμισμένη, μέχρι μου πέταξα κι εγώ το μπουρνούζι και μπήκα στο κρεβάτι κολλώντας τον πούτσο μου στην πλάτη τις.

Τότε γύρισε και άρχισε να με φιλάει σαν τρελή ενώ εγώ της χάιδευα το ζεστό και πλέον υγρό μουνάκι της. Μετά από λίγο με παρακάλαγε να την κάνω να χύσει, οπότε κατέβηκα κάτω και της έκανα ένα πολύ αργό και βασανιστικό γλειφομούνι.

Μου γέμισε το στόμα με χύσια πάνω από δυο φορές κι ακόμα δεν είχαμε αρχίσει. Ήταν πράγματι πολύ καυλιάρα η γκόμενα καθώς καθόλη τη διάρκεια έσπρωχνε με βία το κεφάλι μου μέσα στα μουνόχειλα της.

Τα παιχνίδια όμως τελείωσαν και ήρθε η ώρα να γεμίσει το στόμα της με το καυλί μου. Αφού μου φίλησε όλο το κορμί κατέληξε στ’ αρχίδια μου που της γέμισαν το στόμα και τα ρούφαγε για ώρα.

Μετά άρχισε να γλείφει και να παίζει με τη γλώσσα της το πουτσοκέφαλο μου που λίγο ήθελε να σκάσει από καύλα και να γεμίσει με καυτά χύσια το πρόσωπο της.

Μετά από ένα τέλειο τσιμπούκι την ξάπλωσα ανάσκελα και τη γάμησα γονατιστός. M’ αρέσει να βλέπω το καυλί μου να ξεσκίζει τέτοιες τσουλίτσες. Το βρισίδι που έπεσε δεν περιγράφεται καθώς και οι μελανιές στα κωλομέρια της.

Αυτή μου έριχνε σφαλιάρες στο πρόσωπο και εγώ πείσμωνα και τη γαμούσα όλο και πιο δυνατά.

Αφού χόρτασε πούτσο ανάσκελα, τη γύρισα και στα τέσσερα και τη γάμησα σαν ζώο με τ’ αρχίδια μου να χτυπάνε βίαια πάνω στην κλειτορίδα της.

Κάποια στιγμή κουράστηκα και όπως ήταν στα τέσσερα της είπα να γυρίσει (εννοούσα στο πλάι με κλειστά τα πόδια) αλλά αυτή γύρισε το πρόσωπο στην ψωλή μου και ζήταγε να της γεμίσω το στόμα με τον πούτσο μου.

Δεν αρνήθηκα και μιας και της τα είχα μαζεμένα, δεν ήταν λίγες οι φορές που την έπνιξα με το τουμπανιασμένο καυλί μου.

Σε ανταμοιβή όμως την έβαλα να γονατίσει και βαστάει τα μαστάρια της καθώς θα έχει το στόμα ανοιχτό και θα παρακαλάει για τα χύσια μου. Το πρώτο κύμα ήρθες και την πέτυχε στο μέτωπο, τα επόμενα στο υπόλοιπο πρόσωπο και στις βυζάρες της.

Αφού δεν είχα να χύσω άλλο τον πήρε στο στόμα της να τον στραγγίξει όπως όριζε η καλή ανατροφή της.

Καθαρός και στραγγισμένος τον έβαλα ανάμεσα στα βυζιά της που είχαν χύσια ακόμα για μια ισπανική και μετά από λίγο ξανακαύλωσα (με τρελαίνει το στήθος, μπορώ να καυλώνω συνέχεια).

Μην πιστεύοντας στα μάτια της και με μεγάλη χαρά μου γύρισε την πλάτη τις και βάζοντας το δάχτυλο της στην κωλοτρυπίδα της, μου έδειξε το δρόμο. Όπως ήταν το λοστάρι μου υγρό από τα χύσια, το κάρφωσα με δύναμη στην κωλοτρυπίδα της.

-    «Σκίσε με γαμιά μου, δυνατά!», πρόλαβε να πει μόνο και μετά μόνο δυνατά βογκητά πόνου και καύλας.

Αφού την ξέσκισα από πίσω δυνατά μέχρι να πλημμυρίσει το μουνάκι της με χύσια, χαλάρωσα πλέον και την έστειλα πάλι στον πούτσο μου για πίπα μέχρι να τελειώσω. Άναψα το τσιγαράκι μου και συνέχισα το ποτό μου ενώ το πουτανάκι μου ρούφαγε το καυλί μου, πότε χαλαρά και πότε αχόρταγα.

Το τσιμπούκι συνεχίστηκε για ώρα μέχρι που την έχυσα βαθιά στο λαρύγγι ευχαριστώντας την για την όμορφη βραδιά που περάσαμε.

Από τότε συμφωνήσαμε να μην ξαναβρεθούμε γιατί απ’ ότι μου είπε έχει κι’ εκείνη σχέση και φοβάται μην κολλήσει.

Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία όμως… και ήθελα να τη μοιραστώ.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")