Στο Λονδίνο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Ήμασταν με τον άντρα μου στο Λονδίνο για μερικές μέρες ξεκούρασης. Κάθε μέρα κάναμε τις βόλτες μας στα πανέμορφα πάρκα, στα μαγαζιά αφού προσωπικά τα πάω καλά με τα ψώνια.

Τα βραδάκια συνήθως πηγαίναμε σε κάποια παμπ της γειτονιάς αφού το Λονδίνο είναι γεμάτο, και πίναμε καμιά μπιρίτσα.

Ένα βράδυ μου λέει ο άντρας μου να ντυθώ λίγο καλύτερα, λίγο σέξι γιατί θα πηγαίναμε σε ένα πιο μοντέρνο κλαμπάκι. Έβαλα μια μπλούζα λίγο διαφανές και μία φούστα με ένα μεγάλο σχίσιμο στο πλάι. Όλο το πόδι σχεδόν έξω και με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια το πόδι μου φαινόταν ατελείωτο.

Πήραμε ένα ταξί και ο άντρας μου έδωσε τις οδηγίες στον οδηγό. Δεν είχα ιδέα που πηγαίναμε. Στο ταξί όλο μου χάιδευε το πόδι και καμιά φορά έβαζε το χέρι του πιο ψηλά ανάμεσα στα πόδια μου.

-    «Σε θέλω καυλωμένη γιατί η σημερινή βραδιά θα είναι αξέχαστη!», μου είπε.

Εγώ αναρωτήθηκα τι είχε στο μυαλό του αλλά ταυτόχρονα το μουνί μου πήρε φωτιά και οι ρώγες μου πετάχτηκαν. Φτάσαμε σε ένα μπαρ, σκοτεινό, κατεβήκαμε κάτι σκάλες, που ίσα - ίσα που ακουγόταν η μουσική.

-    «Τι είναι αυτό το μέρος;», ρώτησα.

-    «Ο παράδεισος!», μου απάντησε.

Μόλις μπήκαμε πρόσεξα στο μπαρ έναν πολύ ωραίο, γεροδεμένο μαύρο, που χαμογέλασε μόλις με είδε. Πρόσεξα ότι έκλεισε το μάτι στον άντρα μου. «Τι γίνετε;», αναρωτήθηκα.

Μου έβαλε ένα ποτό και κάθισα στο σκαμπό μπροστά στο μπαρ, όλο το πόδι έξω από το σκίσιμο και άρχισα να παρατηρώ το κόσμο. Ποιον κόσμο δηλαδή, πρόσεξα ότι ήμουν η μοναδική γυναίκα και το μπαρ είχε μόνο μαύρους. Πάνω από 15 άτομα, γεροδεμένα με κοιτούσαν…

-    «Τι είναι εδώ;», ρώτησα τον άντρα μου.

-    «Εδώ μωρό μου σήμερα έκλεισα το μπαρ για το σύλλογο των T.B.C. «Thick Black Cocks», μου εξήγησε, «…και η σταρ της βραδιάς είσαι εσύ. Σε λίγο θα κλείσουν τις πόρτες μόλις έρθουν όλοι και η βραδιά τότε θα ξεκινήσει…»

Γούρλωσα τα μάτια μου καταλαβαίνοντας τι γινόταν. Μέσα στο μπαρ μετρούσα ήδη είκοσι μαύρους άντρες,

Και οι πόρτες έκλεισαν!!!

Ο άντρας άρχισε να μου ξεκουμπώνει την μπλούζα βγάζοντας τα βυζιά μου έξω. Όλα τα μάτια στραμμένα επάνω μου. Με σήκωσε ο άντρας μου και με ανέβασε πάνω στο μπαρ βγάζοντας μου την φούστα, αφήνοντας μόνο το πολύ μικρό στρινγκάκι.... και ανοίγοντας τα πόδια, όλοι να βλέπουν το μουνί μου.

Με πλησίασε ένας μαύρος και μου έσκισε το στρινγκάκι από πάνω μου.

-    «Αυτό δεν χρειάζεται! Να βλέπουμε καλύτερα...»

Είδα ότι άρχιζαν όλοι να βγάζουν τα ρούχα τους... Τρόμαξα. Δεν είχα ξαναδεί τόσο μεγάλες και χοντρές ψωλές. Γούρλωσα τα μάτια μου. Με έπιασε ένας και με κατέβασε κάτω και μου είπε να γονατίσω. Αμέσως εγώ γονάτισα και με περικυκλώσανε με τις ψωλές τους.

-    «Άρχισε να γλείφεις πουτάνα!»

Άρπαξα μία και την έβαλα στο στόμα μου, έπιασα με το κάθε χέρι μου μία και άλλαζα ψωλές στο στόμα μου συνέχεια... δεν μπορώ να φανταστώ πόσες είχα γύρω μου.... Οι ψωλές όλο και μεγάλωναν, χόντραιναν που οι περισσότερες δεν χωρούσαν πολύ στο στόμα μου...

-    «Ελάτε να την βάλουμε στο τραπέζι να την γαμήσουμε!»

Με σήκωσαν και με ξάπλωσαν σε ένα τραπέζι, μου κρατούσαν τα πόδια ανοικτά να μην μπορώ να αντισταθώ και με μία κίνηση μπήκε ο πρώτος. Ούρλιαξα αφού η ψωλή του ξέσκιζε τα μουνόχειλα μου τραβώντας τα για να καταφέρει να μπει.

Για να μην φωνάζω κανόνισαν να έχω μια ψωλή στο στόμα συνέχεια να με πνίγει. Μου τραβούσαν τα μαλλιά να ανοίξω το στόμα μου καλύτερα για να μπορούν να χώσουν τις ψωλές τους βαθιά στο λαρύγγι μου.

Το μουνί μου είχε πάρει φωτιά αφού ένας - ένας χώνανε τις χοντρές ψωλές του μέσα... Είχα χάσει το μέτρημα.

-    «Γυρίστε την να δούμε το κωλοτρυπίδι της... να το δουλέψουμε, να το σκίσουμε να το γαμήσουμε!»

Γέλασαν και ο μπάρμαν έφερε ένα μπουκάλι ουίσκι. Με γύρισαν μπρούμυτα, μου δέσανε τα πόδια με τις ζώνες τους στα πόδια του τραπεζιού ανοικτά, μου δέσανε και τα χέρια στα απέναντι πόδια του τραπεζιού, ώστε να μην μπορώ να κουνηθώ καθόλου με τον κώλο μου και το μουνί εκτεθειμένο στους μαύρους γαμιάδες μου.

Ο μπάρμαν έχυσε το ουίσκι στον κώλο μου και στο μουνί μου.

-    «Έτσι για να καταλάβεις καλύτερα το ξέσκισμα. Κάθε φορά θα χύνω λίγο να μπαίνει μέσα σου το οινόπνευμα να σε ακούμε να τσιρίζεις!»

Δύο μαύροι πήραν τις ζώνες τους και άρχισαν να μου χτυπούν τα κωλομάγουλα. Ένιωσα την πρώτη ψωλή να πλησιάζει την κωλοτρυπίδα... Βρεγμένη όπως ήταν την κάρφωσε βαθιά στο κώλο μου...

Οι γαμιάδες μου έδερναν τα κωλομάγουλα ώστε να μην μπορώ να καταλάβω που πονάω περισσότερο, στο κωλοτρυπίδι που μου γαμούσαν, στο μουνί που έβαζαν τα χοντροδάκτυλα τους, ή τα πληγωμένα από το μαστίγωμα κωλομάγουλα μου…

Άλλαζαν συνέχεια οι γαμιάδες μου, ένας να μου γαμάει των κώλο, μετά ένας στο μουνί και πάντα ένας στο στόμα. Δεν ξέρω πόση ώρα με είχαν έτσι μπρούμυτα και πόσοι με γαμούσαν μία και δύο φορές…

-    «Ρε! Μάτωσε το κωλοτρυπίδι, της μάτωσε!!!», είπε ένας. «Την γαμιόλα... δεν άντεξε τις ψωλές μας!», είπε γελώντας.

Με έλυσαν και με γονάτισαν κάτω με τις καυλωμένες ψωλές τους να με περιτριγυρίζουν.

-    «Τώρα θα σε χύσουμε όλοι στη μούρη σου, στο κορμί σου, παντού! Πουτάνα, καριόλα!»

Όλοι γύρω μου με τις πούτσες τους έτοιμες να εκραγούν και εγώ στη μέση να περιμένω τα χύσια τους… Ένας - ένας άρχιζαν να με χύνουν παντού... Ξαφνικά είχα χύσια από όλες τις κατευθύνσεις να έρχονται... να με λούζουν…

Σκέτη καύλα!

Ο άντρας μου πλησίασε, με σήκωσε και με παρουσίασε στους γαμιάδες μου λέγοντας ότι κάθε φορά που θα είμαστε Λονδίνο θα με φέρνει να με γαμάνε όλοι και όποιοι άλλοι είναι στο κλαμπ των: «Thick Black Cocks».


(Copyright protected OW ref: 7226)