Η Αφέντρα Μαρίνα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Ήταν Παρασκευή μεσημέρι. Έφυγα βιαστικά από την δουλειά, αφού είχα ήδη αργήσει στο ραντεβού μου…

Ένιωθα πολύ ερεθισμένος και έτρεμα από καύλα στην ιδέα ότι σύντομα θα ήμουν μπροστά της. Είχα τρομερή ανάγκη να υπηρετήσω μια ανώτερη ύπαρξη που θα μου συμπεριφερόταν σαν τιποτένιο δουλικό.

Ο πρόσφατος χωρισμός μου με την προηγούμενη σχέση μου με είχε επηρεάσει καθοριστικά στην απόφαση που είχα πάρει. Ήθελα πλέον κάτι διαφορετικό κάτι δυνατό και ανώτερο... μια ξεχωριστή Αφέντρα να την υπηρετώ πιστά σαν σκύλος της σε όλη μου την ζωή και όποτε αυτή το απαιτούσε.

Καθώς οδηγούσα και παρά τα 31 μου χρόνια, έβλεπα με απάθεια τις γυναίκες γύρω μου. Το μυαλό μου ήταν κολλημένο σε αυτή, την υπέρτατη Αφέντρα Μαρίνα, που θα με έκανε το τέλειο δουλικό της, σκεύος ηδονής της, πουστράκι και πουτανάκι της, αρσενικό τσουλί στα πόδια της!

Δεν άργησα να φτάσω στην διεύθυνση που μου είχε υποδείξει με το e-mail της η Αφέντρα Μαρίνα. Πάρκαρα το αυτοκίνητο και κατέβηκα. Χτύπησα το κουδούνι. Σύντομα η πόρτα άνοιξε. Την είδα μπροστά μου μένοντας έκπληκτος και άφωνος. Ήταν πανέμορφη επιβλητική και αυστηρή.

-    «Εμπρός! Τι περιμένεις; Τσακίσου, μπες μέσα! Άργησες!», μου φώναξε και τραβώντας με από το μπράτσο με έσπρωξε μέσα στο δωμάτιο κλείνοντας και κλειδώνοντας την εξώπορτα.

Έκανα να απολογηθώ για την καθυστέρηση όμως η Αφέντρα Μαρίνα ούτε καν φάνηκε να με ακούει. Γύρισε και με κοίταξε με απάθεια.

-    «Άσε τα λόγια μαλάκα και γδύσου! Δεν ήρθες εδώ για να κάνουμε κουβέντα. Σκάσε λοιπόν και γδύσου! Πήγαινε μετά να κάνεις μπάνιο και να ξυριστείς καλά σε όλο σου το σώμα. Δεν θέλω να δω τρίχα! Και μετά έλα εδώ να με βρεις. Τσακίσου!!!», μου φώναξε οργισμένη.

Γδύθηκα αμέσως και έκανα όπως μου είπε. Είχα καυλώσει αφάνταστα με τον τρόπο που μου συμπεριφερόταν. Η επιβλητική της φωνή αντηχούσε στα αφτιά μου καθώς έκανα ντους. Έπειτα ξυρίστηκα όπως μου είπε σε όλο μου το σώμα. Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και ένιωσα ντροπή εξευτελισμό αλλά και ηδονή, αφού η Αφέντρα μου άρχισε να με κάνει το δουλικό της.

Βγαίνοντας από το μπάνιο κατευθύνθηκα βιαστικά στο καθιστικό. Την είδα να κάθεται αναπαυτικά στον καναπέ. Μου είπε να πλησιάσω. Με εξέτασε λεπτομερώς σε όλο μου το σώμα για να δει εάν είχα ξυριστεί καλά. Μου είπε να σκύψω μπροστά της και να ανοίξω καλά τα κωλομέρια μου.

Υπάκουσα αμέσως. Είχα αρχίσει να νιώθω σαν πουτάνα και καύλωνα ασταμάτητα. Ο τρόπος που με επιθεωρούσε ήταν φοβερά εξευτελιστικός.

-    «Μωρή καριόλα! Δεν σου είπα να ξυριστείς καλά; Γιατί μωρή πουτάνα δεν ξύρισες καλά την κωλοτρυπίδα σου; Εεε;», μου φώναξε όλο οργή και άρχισε να με χαστουκίζει με όλη της την δύναμη στα καλοφτιαγμένα μου κωλομέρια.

Σταμάτησε να με χτυπάει όταν ο κώλος μου έγινε κατακόκκινος από τις παλαμιές της, ενώ εγώ παρέμενα σκυμμένος με το κώλο μου τεντωμένο μπροστά της. Η Αφέντρα Μαρίνα με έστειλε ξανά να ξυριστώ στην κωλοτρυπίδα μου. Αυτή την φορά ήμουν προσεκτικός.

Επιστρέφοντας μου είπε να γονατίσω στα πόδια της και να γλείψω τα παπούτσια της. Φορούσε ψηλοτάκουνες γόβες που με τρέλαιναν.

-    «Περπάτησα πολύ σήμερα, καριόλα! Τα πόδια μου κουράστηκαν και ίδρωσαν. Βγάλε τα παπούτσια και ξεκίνα να γλείφεις τις πατούσες και τα δάκτυλα των ποδιών μου! Πρώτα με το καλσόν και μετά χωρίς. Βρώμα!»

Ρίγη ηδονής διαπερνούσαν ολόκληρο το σώμα μου καθώς έβγαλα τα παπούτσια της Αφέντρας μου και άρχισα να τρίβω με την γλώσσα μου τις θεϊκές της ιδρωμένες πατούσες πάνω από το υγρό της καλτσόν.

-    «Έτσι καριόλα, δούλα… γλείφε. Έχεις πολλά να γλείψεις ακόμα, πουτάνα! Θα σε κάνω εγώ το τέλειο πουστράκι!», άκουγα την φωνή της καθώς έγλειφα τα πόδια της τρελά καυλωμένος και ζαλισμένος από το υπέροχο άρωμα τους.

Η καύλα μου δεν περιγράφονταν. Η Αφέντρα με είχε ολόγυμνο και γονατιστό να σκουπίζω με την γλώσσα μου τις γυμνές της πατούσες και τα δάκτυλα των ποδιών της. Έγλειφα σαν σκύλα με τον πούτσο μου διαρκώς καυλωμένο.

-    «Μμμμ… γλείφεις καλά καριόλη. Ελπίζω να ξέρεις να γλείφεις το ίδιο καλά και άλλα πράγματα…!», μου είπε και σηκώθηκε. «Συνέχισε να γλείφεις!», μου είπε καθώς άρχισε να περπατάει ξυπόλητη μέσα στο σπίτι.

Εγώ στα τέσσερα την ακολουθούσα προσπαθώντας να γλείφω όσο πιο πολύ μπορούσα τα πόδια της. Περπατούσε έτσι για αρκετή ώρα έχοντας με να σέρνομαι σαν το σκυλί. Τα γόνατά μου με πονούσαν αφόρητα ενώ η Αφέντρα Μαρίνα με κοίταζε με σαρκαστικό και αυστηρό βλέμμα.

-    «Σήκω και κάνε μου καφέ, δούλα!», με πρόσταξε.

Με μεγάλη ανακούφιση σηκώθηκα και πήγα στην κουζίνα. Όση ώρα έφτιαχνα τον καφέ η Αφέντρα μου, μιλούσε στο τηλέφωνο. Όταν της πρόσφερα τον καφέ ήπιε μια γουλιά και μετά με κοίταξε.

-     «Λοιπόν δούλα, πως σου φαίνεται εδώ; Σου αρέσει;»

-    «Μάλιστα Κυρία…», απάντησα αμέσως.

-    «Δεν αμφιβάλω... Βλέπω άλλωστε τι μεγάλη τσούλα είσαι. Δεν χορταίνεις ξεφτίλισμα, παλιοβρώμα! Θα γίνεις μεγάλη πουτάνα εσύ, να μου το θυμάσαι!», είπε και αρπάζοντας με από τα μαλλιά με τράβηξε κοντά της.

Έφερε το πρόσωπο μου μπροστά στο δερμάτινο σορτς της εκεί που πεταγόταν ένα τεράστιο φούσκωμα. Με έβαλε να γλείφω το δέρμα από το σορτς της για αρκετή ώρα. Η δυνατή μυρωδιά του δέρματος κολλούσε πάνω στην γλώσσα μου, ενώ από μέσα ένιωθα το τεράστιο παλούκι της.

-    «Γλείφε παλιοβρώμα.. γλείφε!», μου φώναζε καθώς έγλειφα ασταμάτητα.

Παράλληλα μου έριχνε δυνατά χαστούκια στα κωλομέρια.

-    «Βγάλε μου το σορτσάκι και δείξε μου πόσο μεγάλη ψώλα είσαι!», μου φώναξε και με χαστούκισε στο πρόσωπο δυνατά.

Βγάζοντας το σορτς της Αφέντρας Μαρίνας πετάχτηκε μπροστά στο πρόσωπο μου τεράστιο και σκληρό το παλούκι της. Ένα άσπρο χοντρό και μακρύ στραπόν με χοντρό πουτσοκέφαλο. Άρχισα να γλείφω το πουτσοκέφαλο της με την γλώσσα μου ξανά και ξανά, παίρνοντας το στο στόμα, μέσα - έξω, ξανά και ξανά…

Δεν χόρταινα να το γλείφω και να το ρουφάω καθώς η Αφέντρα με έβριζε και με ξευτίλιζε ασταμάτητα.

-    «Γλείφε πουστράκι. Έτσι… πάρ’ το όλο στο στόμα παλιοβρώμα! Αχόρταγη πούστρα!!! Γλείφε να συνηθίσεις γιατί από δω και πέρα θα τρελαθείς στα τσιμπούκια! Στο πεζοδρόμιο θα σε βγάλω καριόλη να γλείφεις και να ρουφάς τους πορνόγερους. Έτσι σου αξίζει, πουστράκι!»

Η Αφέντρα κάποια στιγμή αποτραβήχτηκε κι έμεινα με ανοιχτό το στόμα και τα σάλια μου να τρέχουν.

-    «Στήσου ψώλα! Ήρθε η ώρα να γίνεις γυναίκα…»

Στήθηκα στα τέσσερα στον καναπέ της κι εκείνη ήρθε πίσω μου. Μου έπιασε τα κωλομέρια μου και τα παραμέρισε δυνατά αφήνοντας την παρθένα τρυπούλα μου εκτεθειμένη στις ορέξεις της.

-    «Πολύ στενή είσαι ψωλίτσα μου…! Παρθένα είσαι;»

-    «Ναι Κυρία…», είπα με τρεμάμενη φωνή, απ το φόβο γι’ αυτό που θα ακολουθούσε.

-    «Τώρα θα σου πάρω εγώ την παρθενιά σου πούστρα μου. Θα σε κάνω γυναίκα!», είπε κι άρχισε να σπρώχνει το μουσκεμένο απ’ τα σάλια μου παλούκι της στην τρυπούλα μου.

Με ξέσκιζε. Πόναγα, βόγκαγα, ανάσαινα με δυσκολία αλλά η Αφέντρα Μαρίνα συνέχιζε ακάθεκτη. Η κωλοτρυπίδα μου με έκαιγε, τεντωνόταν υπερβολικά, νόμιζα πως θα σκιστεί στα δύο, όταν κάτι χοντρό τη διαπέρασε και μετά έγινε λίγο πιο υποφερτός ο πόνος.

Κατάλαβα πως το πουτσοκέφαλό της μπήκε ήδη ολόκληρο μέσα μου και τώρα έμπαινε το υπόλοιπο παλούκι.

-    «Πάρτον πούστη… πάρ’ τον! Ήρθες αντράκι και σ’ έκανα πουστίτσα… Σ’ έκανα ψώλα, πουτάνα! Πάρτον γαμιόλη!», με έβριζε και με σφυροκοπούσε πια δυνατά.

Είχα χάσει τον κόσμο γύρω μου… Το μόνο που ένιωθα ήταν η ξεσκισμένη κωλοτρυπίδα μου και το καυλί της που με διαπέρναγε σαν έμβολο ασταμάτητα, γρήγορα και δυνατά. Είχε αρχίσει πάλι να μου αρέσει. Ο πόνος είχε υποχωρήσει και πια απολάμβανα και το γαμήσι και το ξεφτίλισμα της Αφέντρας μου.

-    «Κουνιέσαι ψώλα; Σου αρέσει, εεε; Έτσι πούστρα… γαμήσου στο καυλί μου. Γαμήσου ξεκωλιάρα πουτάνα! Φάτον δούλα! Έτσι…»

Με είχε πιάσει απ’ τη μέση και πια με γάμαγε με άγριο ρυθμό. Με είχε ακινητοποιήσει στον καναπέ και μου έχωνε το καυλί της ως τ’ αρχίδια μέσα μου.

-    «Χύνω πουτάνα… χύνω πούστη μου! Σε χύνω παλιόπουστρα! Σε γκαστρώνω ψώλα! Πάρ’ τα!!!»

Έχυνε κι έτρεμε από πάνω μου. Έμεινε ακίνητη μέσα μου ενώ ένιωθα το σώμα της να συσπάται ακόμη απ’ τους απανωτούς οργασμούς.

Κάποια στιγμή ανασηκώθηκε, έβγαλε το καυλί της από μέσα μου και μ’ άφησε εκεί στον καναπέ, ανήμπορο ακόμη να συνέλθω. Άκουσα το νερό στο μπάνιο να τρέχει και μετά από κανένα δεκάλεπτο γύρισε με το σώμα της φρεσκοπλυμένο.

Με πήρε στο δωμάτιό της και μου έδωσε γυναικεία εσώρουχα να φορέσω, γιατί όπως είπε πια ήμουν γυναίκα και δεν έπρεπε να φοράω τίποτε άλλο. Μου έδωσε ένα κατάλογο με δουλειές που θα έπρεπε να κάνω και ντύθηκε βιαστικά. Φεύγοντας έκλεισε δυνατά την πόρτα και την κλείδωσε χωρίς να μου πει που πάει ή πότε θα έρθει…

 

(Copyright protected OW ref: 7148)