Η γαλλίδα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Καλησπέρα στην μεγάλη παρέα του site. Η ιστορία που θα σας πω συνέβη πριν από λίγες ημέρες.

Λοιπόν, είμαι ο Γιώργος, 35 χρονών από επαρχία. Με την Κάτια (ας πούμε) γνωριστήκαμε πριν από περίπου ένα μήνα από το site, παντρεμένη κι αυτή. Ξεκινήσαμε να μιλάμε για να γνωριστούμε.

Ξεκινήσαμε να αλλάζουμε μηνύματα και για να πω την αλήθεια, στην αρχή έλεγα μήπως φάω καμιά ήττα γιατί όλη η κουβέντα είχε ένα μυστήριο. Μετά από επιμονή δική μου συνεννοηθήκαμε να βρεθούμε ένα απόγευμα για αναγνωριστική.

Βρεθήκαμε και ενώ ήμασταν στο αυτοκίνητο έκανα την κίνηση αλλά έφαγα στοπ στην προσπάθεια μετά από ένα φιλί να ξεκινήσουμε τα χάδια. Στην αρχή ξενέρωσα αλλά είπα που θα πάει, θα γίνει το σκηνικό.

Εντωμεταξύ η γαλλιδούλα είναι περίπου στο 1.85, με μακριά μαύρα μακριά μαλλιά (στο στοιχείο μου) αδύνατη, το στήθος της σε μικρό ας πούμε μέγεθος αλλά με τεράστιες ρώγες, και έναν υπέροχο τουρλωτό κώλο και είναι 42 χρονών.

Όταν φύγαμε άνοιξα τα μηνύματα και είδα μηνύματα πως ότι θέλει να με δει ότι με γουστάρει κλπ. Κάθε μέρα μιλάμε όπου σιγά - σιγά ξεκινήσαμε με ερωτικά μηνύματα… πως με θέλει, πως θέλει να κάνουμε έρωτα, κλπ.

Την Κυριακή που μας πέρασε κανονίσαμε να βρεθούμε το βράδυ. Το μόνο πρόβλημα μας ήταν που θα πάμε. Σε ξενοδοχείο δεν ήθελε, λόγω της δουλειάς και της δουλειάς μου και παντρεμένοι και οι δυο μας (τα κακά της επαρχίας). Έτσι αποφάσισα να πάρω το αμάξι της δουλειάς μου (ένα κλειστό βαν) και βρισκόμαστε.

Ξεκινήσαμε με ένα υπέροχο παθιάρικο φιλί και σιγά - σιγά αρχίσαμε τα παιχνίδια. Της ξεκούμπωσα το πουκάμισο και άρχισα να της ρουφάω το στήθος. Εκείνη τη στιγμή άρχισα να βλέπω μια άλλη γυναίκα από αυτό που έδειχνε…

Άρχισε να βογκάει και μου ρουφούσε δυνατά τη γλώσσα. Εγώ ξεκίνησα να την γλείφω από το λαιμό, κατέβηκα στην κοιλιά της κι άρχισα να γλείφω τα πόδια της. Περνούσα τη γλώσσα μου μέσα από τα μπούτια της και συνέχισα με το υπέροχο μουνάκι της.

Με το που έβαλα τη γλώσσα μου, άρχισε να μου πιέζει το κεφάλι και εγώ εξακολουθούσα να την γλείφω. Δεν πρέπει να πέρασαν παραπάνω από πέντε λεπτά, και ενώ η γλώσσα μου σκάλιζε τη μουνάρα της, αρχίζει να φωνάζει σαν τρελή και πλημμύρα από τα παχιά της τα χύσια γέμισαν το στόμα μου.

Εγώ ήμουν τόσο καυλωμένος που μετά, όταν ξεκίνησε ένα τέλειο τσιμπούκι, ήμουν έτοιμος να χύσω. Της είπα ότι θα τελειώσω κι αυτή τρομπάριζε ακόμα περισσότερο. Με το που έχυσα, έκλεισε τα χειλάκια της και με ρούφηξε μονομιάς.

Εντωμεταξύ σταματήσαμε για λίγο γιατί μέσα στο κλουβάκι είχε τόση ζέστη που από τον ουρανό του αμαξιού έπεφταν σταγόνες από την πολλή θερμοκρασία και τον ιδρώτα μας.

Μέχρι να δροσιστούμε μου είπε ότι ο άντρας της είχε πάνω από ένα χρόνο να την γλείψει και είχε τρελαθεί. Ξεκινήσαμε για δεύτερο γύρο άπου μετά από ένα τρίψιμο με τα βυζάκια της ήρθε κα έκατσε επάνω μου. Εκείνη τη στιγμή τρελάθηκα! Πηδούσε και άρχιζε να φωνάζει στα γαλλικά.

Την πιάνω, την γυρνάω στα τέσσερα και αρχίζω να της τραβάω τα μαλλιά. Αυτή φώναζε συνεχώς:

-    «Ξεκώλιασε με! Κάνε με πουτάνα! Γάμα με!»

Πιάνω κάποια στιγμή τη ζώνη μου και άρχιζα να της χτυπάω το κωλαράκι. Τρελαινόταν, έτρεμε συνέχεια, χτυπιόταν και μου έλεγε να την γαμάω δυνατά. Έπειτα κάθεται κάτω, της σηκώνω τα πόδια και αρχίζω να την γλείφω. Αφού την έγλειφα, πέρναγα την γλώσσα μου και από το υπέροχο κωλαράκι της και έκανε λες και την χτυπούσε ρεύμα.

Μου είπε ότι θέλει στα τέσσερα πάλι και δεν της χάλασα το χατίρι. Αμέσως μπήκα και την σφυροκοπούσα. Συνέχιζε να φωνάζει τόσο που λέω ότι θα ακουστούμε στα δυο χιλιόμετρα.

-    «Γάμα με! Ξεκώλιασε με! Κάνε με πουτάνα του κερατά! Ξεφτίλισε με στο γαμήσι!», μου έλεγε.

Ξεκίνησα να της πασπατεύω το κωλαράκι αλλά με φρενάρισε και μου είπε ότι θέλει αν και έχει καιρό να γαμηθεί αλλά θα μου το δώσει σε άλλο χρόνο. Εγώ ενώ την πασπάτευα, άρχισε να τρελαίνεται. Ακόμη ένιωσα το φούσκωμα από το μουνάκι της και άρχιζα να της λέω αυτά που ήθελε.

-    «Κοντεύω γαμιά μου… Ξεκώλιασε με!», μου έλεγε.

-    «Είμαι έτοιμος…», της λέω.

-    «Ρίξ’ τα μου καριόλη στη μήτρα μου να νιώσω τα χύσια σου! Τρύπησε με!», μου φωνάζει.

Σε κλάσματα δευτερολέπτου, αρχίζει να τσιρίζει και ένα καυτό κύμα μου έρχεται από το σωθικά της. Όπως ήταν φυσικό, μες στην τρέλα μας, την κωλοδαχτυλιάζω και της τα ρίχνω μέσα της. Αυτή αντί να ηρεμήσει, μου λέει:

-    «Κράτα το δάχτυλο σου μέσα στο κωλαράκι μου..»

Ένιωθα για πάνω από πέντε λεπτά να βγαίνουν χυσάκια της από την μουνότρυπα της. Είχαμε τρελαθεί και οι δυο μας από την πολλή την καύλα αλλά και από την υπερβολική ζέστη… κοντέψαμε να λιποθυμήσουμε.

Ακολούθησε άλλος ένας γύρος αλλά το καλύτερο θα περιμένω να χύσω μέσα στο κωλαράκι της την επόμενη φορά.

Πιστεύω να μην σας κούρασα με τη μακροσκελή αφήγηση μου και πιστεύω να σας άρεσε. Στην επόμενη θα σας έχω νέα από το καυτό κωλαράκι της γαλλιδούλας μου…


(Copyright protected OW ref: 7050)