Που να μην ήμασταν στη θάλασσα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Μου συνέβη πριν μερικές μέρες που επέστρεφα από διακοπές που κάναμε σε ένα νησί των Κυκλάδων.

Περιμέναμε στο λιμάνι το πλοίο της επιστροφής εγώ και η γυναίκα μου. Υπήρχε μεγάλος συνωστισμός στον μικρό χώρο που όλοι οι επιβάτες περιμέναμε να ανοίξουν την πόρτα να επιβιβαστούμε στο πλοίο.

Όπως ήμουν όρθιος δίπλα στην γυναίκα μου, δίπλα μου ακριβώς, με ακουμπούσε κιόλας, ένα μανούλι καμιά εικοσιπενταριά χρονών, φορώντας μια μίνι άσπρη φούστα και ένα κίτρινο μπλουζάκι, χωρίς σουτιέν, που οι ρώγες της διαγράφονταν πολύ καθαρά.

Όσο μαζευόταν ο κόσμος, τόσο πολύ με πίεζε στο δεξί μου χέρι, που το στήριζα στον τοίχο δίπλα μου. Κοιτάζοντας την, διαπίστωσα ότι ήταν με την μητέρα της με την οποία συνομιλούσε.

Κατέβασα διακριτικά το χέρι μου χαμηλότερα στο ύψος των γλουτών της και αυτή, αφού το κατάλαβε, με στρίμωξε πιο πολύ κάνοντας τον πούτσο μου να μην αντέχει το παντελόνι μου. Κουβέντιαζα διάφορα με την γυναίκα μου φοβούμενος μην καταλάβει τίποτα.

Σε μια στιγμή δεν άντεξα και χάιδεψα το μπούτι της που ήταν σφιχτό και λείο. Όχι μόνο δεν αντέδρασε. αλλά μου έριξε μια ματιά που άφηνε να εννοηθεί να συνεχίσω. γιατί της άρεσε το παιχνίδι που μόλις είχα αρχίσει…

Προχώρησα το χέρι μου πολύ αργά πιο χαμηλά ανάμεσα στα σκέλια της και με το δάχτυλο μου παραμέρισα το στρινγκάκι της και αμέσως κατάλαβα το υγρό από καύλα μουνάκι της. Είχα πάρει φωτιά!

Σταμάτησα αμέσως να μην με πάρουν χαμπάρι και προφασιζόμενος την ζέστη δικαιολόγησα τον ιδρώτα στο πρόσωπο μου.

Ανεβήκαμε όλοι στο πλοίο και την έχασα. Μετά από καμιά ώρα βγήκα μόνος στο κατάστρωμα να κάνω τσιγάρο. Την βλέπω στην κουπαστή να αγναντεύει το πέλαγος. Πάω δίπλα της και της λέω:

-    «Σε ψάχνω πολύ ώρα μωράκι. Με έχεις κάνει τούρμπο!»

Γυρίζει, χαμογελάει και μου λέει με θράσος το πουτανάκι:

-    «Ακολούθα…»

Μπαίνει στις γυναικείες τουαλέτες και γρήγορα μπαίνω κι εγώ. Κλειδώνει και χωρίς να πει τίποτα μου κατεβάζει το παντελόνι και με τσιμπουκώνει άγρια. Είπα θα χύσω αμέσως, αλλά κρατήθηκα.

Τραβιέμαι, την γυρίζω μπροστά, κατεβάζω το στρινγκ που φορούσε, της το βγάζω και την βάζω να σκύψει. Της τον χώνω με μανία στο μουνί της που έσταζε από τα καυλωμένα υγρά της. Βόγκηξε και λέει:

-    «Πάρε με άγρια πουτσαρά μου! Τι καυλί είναι αυτό;»

Γρήγορα τον πετάω έξω και τον χώνω στον κώλο της που την έκανα να βγάλει μια κραυγή από τον πόνο που ένιωσε. Φοβήθηκα ότι θα μας ακούσουν και συνέχισα λίγο πιο χαλαρά. Αυτή όμως ήθελε άγρια γαμήσια και μου λέει:

-    «Πιο άγρια γαμιά μου!»

Τότε λοιπόν δεν καταλάβαινα τίποτα και της δίνω χαστούκια στον κώλο της μπαινοβγαίνοντας άγρια.

-    «Χύνω!», μου λέει.

Και βάζοντας το χέρι μου στο μουνί της με πλημμύρισε με τα χύσια της. Λες και με κατουρούσε ήταν! Δεν κρατήθηκα άλλο και τραβήχτηκα να χύσω. Γυρνάει απότομα και τον παίρνει στο στόμα και δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη.

Σκουπιστήκαμε γρήγορα και έφυγα χωρίς να την ρωτήσω ούτε πως την λένε. Η αγωνία μου μην με πάρουν χαμπάρι ήταν τόσο μεγάλη που δεν την ρώτησα τίποτα. Γύρισα στην γυναίκα μου και ευτυχώς δεν κατάλαβε τίποτα.

Αυτό το ταξίδι θα μου μείνει αξέχαστο. Είμαι χαρούμενος που μοιράστηκα την περιπέτεια.


(Copyright protected OW ref: 7019)