Εγώ και η γυναίκα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Δεν θα μπω σε μεγάλες εισαγωγές, αλλά στην ουσία της ιστορίας που είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Είμαι 38 (ας πούμε Νίκος) και η γυναίκα μου 34, Μαρία, και είμαστε παντρεμένοι τέσσερα χρόνια. Πολλές φορές όταν πηδιόμαστε, φαντασιώνουμε ανοιχτά τις σκέψεις μας και χύνουμε υπέροχα. Σχεδόν πάντα βάζουμε κι άλλους στο παιχνίδι, αλλά ποτέ δεν έχουμε κάνει κάτι.

Πριν δύο μήνες περίπου, είχαμε πάει στα μπουζούκια με ένα άλλο φιλικό ζευγάρι, που δεν σας κρύβω ότι έχω πολλές φορές μαλακιστεί για τη γυναίκα, τη Μαρία. Διασκεδάσαμε, ήπιαμε (η πηγή του κακού) και γενικά περάσαμε πολύ καλά, όπως πάντα άλλωστε. Τα μπουζούκια τα κλείσαμε σχεδόν και αποχωριστήκαμε με το φιλικό ζευγάρι και ο κάθε ένας πήρε τον δρόμο της επιστροφής.

Εμείς δεν είχαμε πάρει αυτοκίνητο, με τη λογική ότι θα πίναμε και έτσι βρήκαμε ένα ταξί και το σταματήσαμε. Ο οδηγός, ένας κύριος κοντά στα πενήντα, έπινε καφέ και μάλλον δούλευε για πρωί, αφού σε λίγο θα ξημέρωνε. Η γυναίκα μου κι εγώ καθόμασταν στο πίσω κάθισμα και μέσα στην ζαλάδα και την κούραση μας ψιλοτραγουδάγαμε, ενώ μιλάγαμε με τον οδηγό περί ανέμων και υδάτων.

Η συζήτηση άρχισε να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα και ο τύπος άρχιζε να λέει ένα ανέκδοτο για μια ζωντοχήρα. Είχαμε ξεκαρδιστεί στο γέλιο ενώ είχαμε φτάσει ήδη στο σπίτι και περιμέναμε να τελειώσει το ανέκδοτο για να φύγουμε. Μέσα στην μέθη μου του λέω:

-    «Ανέβα πάνω να πιούμε ένα τελευταίο…»

Η γυναίκα μου με αγριοκοίταξε λίγο, αλλά και αυτής η μέθη ήταν μεγάλη, οπότε και δεν είπε τίποτα. Ο τύπος στην αρχή δεν απάντησε, αλλά στη συνέχεια είπε:

-    «Άντε, ας σας κάνω λίγο παρέα…»

Έτσι και έγινε. Σε λίγο ανεβήκαμε πάνω και του έβαλα ένα ποτό. Η γυναίκα μου καθόταν δίπλα του και πέταξε τα παπούτσια λέγοντας ότι την έχουν σακατέψει. Παρά τη μέθη μου είχα συνειδητοποιήσει ότι άρχισε να υπάρχει μια ερωτική ατμόσφαιρα και μου έκανε τρομερή εντύπωση η στάση της γυναίκας μου που δεν μίλαγε.

Σε κάποια στιγμή άρχισε να κάνει μασάζ στα τα πόδια της αφού είχαν εξαντληθεί από το χορό και τα παπούτσια. Ο ταξιτζής είχε αρχίσει τα κοιτάζει τα πόδια της και χωρίς πολλές κινήσεις και ερωτήσεις, ενώ μιλάγαμε, βρέθηκε να της κάνει μασάζ στις πατούσες.. Εκείνη κάπου αιφνιδιάσθηκε και κάπου της άρεσε αφού την ξεκούραζε. Μου έκανε τρομερή εντύπωση που τα πράγματα είχαν φτάσει ως εκεί και πραγματικά δεν ήξερα τι μπορεί να γίνει στη συνέχεια…

Δεν ανεβήκαμε στο σπίτι με την αίσθηση ότι θα γινόταν κάτι ή τουλάχιστον ότι θα προκαλούσαμε εμείς κάτι. Η Μαρία ήταν ξαπλωμένη στον καναπέ, ακουμπώντας το κεφάλι της στα γόνατά μου, ενώ τα πόδια της στα γόνατα του ταξιτζή που της τα έτριβε. Μεταξύ μέθης, κούρασης και υπνηλίας της γυναίκας μου, ο τύπος άρχισε να χαϊδεύει εκτός από τις πατούσες και τις γάμπες, ενώ το χέρι του ήταν προφανές ότι πήγαινε σιγά - σιγά προς τα πάνω, κάθε του ματιά ήταν σαν να παίρνει άδεια για να προχωρήσει κι εγώ με τη στάση μου του την έδινα.

Τα χέρια του έφτασαν στην κορυφή του καλσόν, πάνω από την κιλότα και άρχιζαν να το κατεβάζουν. Εκείνη τη στιγμή η Μαρία πήγε να κάνει μια κίνηση για να σταματήσει, αλλά τα δικά μου χέρια έπιασαν τα δικά της και τα οδήγησα στο καυλί μου. Της έβγαλε το καλσόν και συνέχισε με την κιλότα. Έσκυψε και έβαλε το κεφάλι του ανάμεσα στα σκέλια της. Άρχισε να της κάνει γλειφομούνι και οι πρώτες βαριές ανάσες έβγαιναν από το στόμα της.

Ξεκούμπωσα το παντελόνι και της έβαλα στο χέρι την ψωλή μου ενώ στην κάτω πλευρά του καναπέ ο ταξιτζής την έγλειφε. Σιγά - σιγά έγειρε το κεφάλι της και μου τον πήρε στο στόμα… Ο ταξιτζής έβγαλε από την τσέπη του μια καπότα, την φόρεσε και άρχισε να της το βάζει. Οι κραυγές άρχισαν να δυναμώνουν ενώ ο ρυθμός που τη γαμούσε δυνάμωνε… Δεν είχε βγάλει τα ρούχα του, είχε κατεβάσει μόνο το φερμουάρ και την πηδούσε με την ψωλή κάγκελο να μπαινοβγαίνει στο καυλωμένο μουνί της. Με κοιτούσε και μου αποκρίθηκε με μια κραυγή:

-    «Τι μουνί είναι αυτό ρε φίλε! Έχω να γαμήσω πολύ καιρό τόσο όμορφα!»

Η γυναίκα μου τον είχε εγκλωβίσει μέσα στα πόδια της που ήταν στον αέρα και ταυτόχρονα μου έκανε πίπα. Με μια κίνηση πέφτουμε στο χαλί και την γυρνάει ανάποδα. Άρχισε να την γαμάει σαν σκυλάκι ενώ εγώ πλέον ήμουν στα γόνατα και μου τον τρόμπαρε υπέροχα. Είχε λιώσει από την καύλα, αλλά κι εγώ το ίδιο.. Μου γαμούσαν τη γυναίκα μου και το χαιρόμουν απίστευτα. Σε μια στιγμή αφήνει τον πούτσο μου και ανεβαίνει στο αφτί μου και μου ψιθυρίζει:

-    «Θέλω να πάρω στον στόμα μου το καυλί του…»

Της απαντάω θετικά και της λέω ότι θα τη γαμήσω εγώ όσο του κάνει πίπα. Αυτή μου έδωσε μια απάντηση που τα έχασα..

-    «Όχι, κάτσε απέναντι.. στον άλλο καναπέ. Εσύ ευθύνεσαι γι’ αυτό, οπότε τουλάχιστον άσε με να το κάνω όπως θέλω…»

Και έτσι έγινε. Κάθισα απέναντι και άρχιζα να μαλακίζομαι ενώ τον πίπωνε άγρια. Ο ταξιτζής είχε ξεθαρρέψει και την έβριζε ενώ τα χέρια του έδιναν ρυθμό στο κεφάλι της γυναίκας μου. Ξαφνικά η Μαρία σηκώθηκε, τον πήρε από το χέρι και άρχισε να τον τραβάει προς το δωμάτιο ενώ με κοίταξε και μου είπε:

-    «Εσύ να μείνεις εδώ και να την παίζεις…»

Τρελάθηκα! Εκεί που πήγαινα να σταματήσω αυτό το παιχνίδι η καύλα μου μεγάλωνε και δεν μίλησα. Σε λίγο ήταν στο κρεβάτι μας και τα βογκητά της ήταν δυνατά, ενώ έτριζε το κρεβάτι από το πήδημα! Η πόρτα ήταν κλειστή και δεν μπορούσα να καταλάβω ακριβώς τι γινόταν, αλλά συνέχιζα να τον παίζω.. δεν ήθελα να χύσω… κρατιόμουνα πολύ ώρα.

Κάποια στιγμή το κρεβάτι σταμάτησε να τρίζει και για λίγα δευτερόλεπτα υπήρξε σιγή.. Δεν άντεξα και πήγα προς το δωμάτιο και άνοιξα λίγο την πόρτα. Ο ταξιτζής της έβαζε κρέμα και ξαφνικά της τον έχωσε στον κώλο. Της Μαρίας ο κώλος ήταν χαλαρός γιατί την πηδούσα πολλές φορές από πίσω. Της άρεσε πολύ. Στο θέαμα αυτό δεν άντεξα και έχυσα πάνω στην πόρτα ενώ αυτοί βογκούσαν δυνατά. Πήγα στο σαλόνι και άναψα ένα τσιγάρο, ενώ μέσα γαμιόντουσαν. Εκεί με πήρε ο ύπνος…

Ξύπνησα μετά από δυο - τρεις ώρες περίπου και υπήρχε ησυχία. Πάω στο δωμάτιο και τους βλέπω να κοιμούνται. Ξυπνάω τον ταξιτζή κι αυτός χωρίς πολλά λόγια, ντύθηκε και έφυγε. Η Μαρία ξύπνησε κι αυτή και χωρίς να πει τίποτα, πήγε στο μπάνιο και ξαναγύρισε ενώ αυτός είχε φύγει.


(Copyright protected OW ref: 7023)