Η αρχή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Με λένε Αλέξη και είμαι 22 ετών. Όταν ήμουν μικρότερος, είχα την φαντασίωση να πάω με μια μεγαλύτερη, από σαράντα ετών και πάνω.

Μετά από πολύ ψάξιμο και ατέλειωτες χυλόπιτες, μόλις άκουγαν την ηλικία μου, γνώρισα μια γυναίκα, την Έλενα. Ήταν 48 ετών, χωρισμένη, με δύο παιδιά. Σχεδόν αμέσως είπαμε να βγούμε.

Συναντηθήκαμε κάπου κοντά στο σπίτι μου. Ήταν πολύ νευρικά και αμήχανα στην αρχή. Η Έλενα δεν ήταν από τις γυναίκες που πρόσεχες. Ήταν μετρίου αναστήματος, γεματούλα, μια καθημερινή νοικοκυρά που θα έβλεπες στην λαϊκή και ούτε θα πρόσεχες, αλλά είπα να δοκιμάσω.

Ήμουν δεκαεννιά τότε και δειλά, σαν να μην το πίστευα, της πρότεινα να πάμε σπίτι μου. Σχεδόν αμέσως γδυθήκαμε. Ήξερε τι ήθελε από μένα. Με έγδυσε και με πήρε στο στόμα της. Εγώ ήμουν ήδη καυλωμένος.

Ήξερε να γλείφει πολύ καλά και με σταμάτησε λίγο ακριβώς πριν χύσω. Με έριξε στο κρεβάτι και με καβάλησε. Οδήγησε με μαεστρία το καυλί μου μέσα της και με γάμησε κανονικά σαν πεινασμένη σκύλα που είχε καιρό να γαμηθεί.

Δεν άντεξα και πολύ… έχυσα γρήγορα. Πήγα να κάνω ένα ντους κι όταν γύρισα την βρήκα να παίζει μόνη της και με κάλεσε να την γλείψω. Σαν υπνωτισμένος έσκυψα και έχωσα τα μούτρα μου ανάμεσα στα ιδρωμένα μουνόχειλα της και άρχισα να την γλείφω σαν σκυλάκι.

Καθόμουν στα γόνατα και έγλειφα το τριχωτό μουνί της, ενώ αυτή έτριβε την κλειτορίδα της, ώσπου μου φώναξε:

-    «Έλα μαλάκα! Τι κάθεσαι; Ξέσκισε με!»

Μπήκα μέσα της εύκολα. Σίγουρα είχε πάρει πολύ μεγαλύτερους πούτσους από τον δικό μου. Άρχισα να γαμάω όσο πιο γρήγορα, απότομα και δυνατά μπορούσα. Ήταν τέλεια να έχω από κάτω μου και να ξεσκίζω μια νοικοκυρούλα, μια φαινομενικά ήρεμη, σεμνή, χωρισμένη γυναίκα με παιδιά.

Ήθελα να την γαμήσω από παντού, να ζήσω την φαντασίωση μου. Βγήκα από το υγρό μουνί της και χωρίς προειδοποίηση, της τον έχωσα με τη μία στον κώλο. Αλλά αυτός που ξαφνιάστηκε περισσότερο ήμουν εγώ. Μπήκα μέσα της το ίδιο εύκολα όπως στο μουνί της.

-    «Από τον κώλο σ’ αρέσει καλύτερα, ε; Είσαι και πολύ μεγάλη ξεκωλιάρα!», της είπα.

-    «Σκίσε με μαλάκα!», ήταν η μόνη απάντηση.

Δεν άργησα να χύσω εκεί με την ψωλή μου βαθιά καρφωμένη στον ώριμο και καλογαμημένο κώλο της.

Σηκωθήκαμε, κάναμε μαζί ένα ντουζάκι και αράξαμε στο κρεβάτι γυμνοί να τα πούμε. Με την κουβέντα ξανακαύλωσα… Έσκυψε και με πήρε ξανά στο στόμα της. Η γαμιόλα ήξερε να γλείφει πολύ καλά. Κούναγα κι εγώ την λεκάνη μου σαν να της γαμούσα το στόμα.

-    «Μόνο μην τελειώσεις στο στόμα μου. Πες μου όταν είναι…», μου είπε.

Δεν πρόλαβε να τελειώσει τη φράση της και τον ξανάβαλε μέσα μέχρι το λαρύγγι της. Είχα τρελαθεί από την καύλα και κουνούσα ρυθμικά την λεκάνη μου. «Τι ψωλορουφήχτρα Θεέ μου!», σκεφτόμουν.

Δεν άντεχα άλλο… Δεν πρόλαβα να πω και πολλά… έβγαλα ένα μουγκρητό και έσπρωξα το καυλί μου όσο πιο βαθιά, στο λαρύγγι αυτής της ώριμης γαμιόλας, μπορούσα. Δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Οι πρώτες ριπές σπέρματος βάζω στοίχημα πήγαν κατευθείαν στο στομάχι της. Έβγαλε άτσαλα τον πούτσο μου από τα χείλη της.

-    «Είσαι μεγάλος πούστης. Θα σε γαμήσω!», μου είπε με ψιλοχαμογελαστό ύφος.

Με το σπέρμα να κυλάει από τα χείλη της , ήρθε κοντά να με φιλήσει. Δεν αντέδρασα και πολύ και βρέθηκα να γεύομαι το ψωλόχυμα μου σε ένα βαθύ γλωσσόφιλο.

Λίγες μέρες αργότερα την πήρα τηλέφωνο να βρεθούμε. Δεν αρνήθηκε. Δώσαμε  ραντεβού σε ένα πονηρό ξενοδοχείο. Όσο περιμέναμε να μας δώσουν δωμάτιο, είδαμε δύο άντρες να περιμένουν μαζί. Ψιλογέλασα και γύρισα να σχολιάσω. Ο ένας ήταν πενηντάρης γεροδεμένος και ο άλλος νεαρούλης, στην ηλικία μου μάλλον.

Σύντομα μας έδωσαν το κλειδί και ανεβήκαμε πάνω. Σχολίασα το γεγονός και χαμογελάσαμε. Μπήκαμε στο δωμάτιο και γδυθήκαμε αμέσως. Ξάπλωσε κατευθείαν στο κρεβάτι και με φώναξε να την γλείψω. Δεν αρνήθηκα. Την ρουφούσα και την έγλειφα με μανία. Ώσπου με σταμάτησε, με τράβηξε και με διέταξε:

-    «Ξέσκισε μου την μήτρα πούστη! Γάμα με άγρια!»

Αμέσως ανέλαβα δράση και γαμούσα όσο πιο γρήγορα και βαθιά μπορούσα. Την άκουγα να βογκάει, την έβλεπα να κοκκινίζει και δεν άντεξα από την καύλα και έχυσα. Ξάπλωσα λαχανιασμένος δίπλα της να πάρω μια ανάσα, αλλά ανέλαβε κατευθείαν δράση…

Έσκυψε και πήρε το πεσμένο πουλάκι μου στο στόμα της. Το έγλειφε και το καθάριζε γλυκά και έτσι σύντομα ένιωσα σιγά - σιγά να μεγαλώνει στο στόμα της. Τον έβγαλε και άρχισε να μου γλείφει τα αρχίδια. Πρώτα το ένα, μετά το άλλο, πότε και τα δύο μαζί…

Ξαναέβαλε τον καυλωμένο πούτσο μου στο στόμα της και τον έγλειφε αργά και βασανιστικά ενώ μάλαζε τα αρχίδια μου. Δήθεν τυχαία πέρασε το δάχτυλο της από την τρύπα μου. Μια… δύο… είδε μάλλον ότι δεν αντέδρασα και πολύ, και με την ευκαιρία που έτρεχαν τα σάλια της στο καυλί μου, έσπρωξε το δάχτυλο της μέσα μου.

Σαν να με διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα. Τινάχτηκα αλλά δεν είπα κουβέντα. Προσπαθούσα να καταλάβω τι έγινε. Ένιωθα το δάχτυλο της να στριφογυρνάει μέσα μου, αλλά ένιωθα και ατέλειωτη καύλα. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήταν το τσιμπούκι που μου έκανε ή το δάχτυλο που με καύλωνε τόσο.

Η Έλενα πήρε περισσότερο θάρρος και έβαλε σύντομα και δεύτερο. Δεν σταμάτησε να με γλείφει. Άρχισα να κουνιέμαι ρυθμικά χωρίς να καταλαβαίνω αν ήθελα να νιώσω το καυλί μου πιο βαθιά στο στόμα της ή τα δάχτυλα της πιο βαθιά μέσα μου…

Δεν άργησα να χύσω. Αυτή τη φορά δεν αντέδρασε, δεν είπε κουβέντα… μόνο άφησε να κυλήσει το σπέρμα στα αρχίδια μου και από κει στην κωλοτρυπίδα μου, όπου το έσπρωχνε με τα δάχτυλα της, αφού δεν είχε σταματήσει να τα κουνάει μέσα μου.

Είχα αρχίσει να ηρεμώ αλλά ακόμα δεν είχε σταματήσει να με σκίζει, με τα τρία πλέον δάχτυλα.

-    «Σου άρεσε το τσιμπούκι;», με ρώτησε.

-    «Ναι!»

-    «Πρέπει να φύγω…», μου είπε. «Δουλεύω νωρίς αύριο. Την άλλη εβδομάδα τα παιδιά μου θα λείπουν. Θα σε πάρω να κανονίσουμε αν θες…»

-    «Φυσικά!», απάντησα.

Γύρισα σπίτι και σκεφτόμουν τι είχε γίνει. Ήμουν ακόμα καυλωμένος και όσο σκεφτόμουν την Έλενα να με γαμάει με τα δάχτυλα της ήξερα πως αυτό ήταν μόνο η αρχή… Δεν άντεξα άλλο… έκλεισα τα μάτια και με το ένα χέρι έπιασα σφιχτά τον πούτσο μου και οδήγησα το άλλο στην τρύπα μου…

Δειλά - δειλά άρχισα χώνω το δάχτυλο μου βαθιά. Έφερνα την εικόνα στο μυαλό μου και άρχισα να μαλακίζω την ψωλή μου και να δαχτυλιάζω άγρια την τρύπα μου.

Συνεχίζεται…


(Copyright protected OW ref: 7024)