Καυτή πανσέληνος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Συνέβη πριν δυο μέρες. Ήταν 24 Αυγούστου, βραδιά με πανσέληνο.  Κανονίσαμε να βγούμε να δούμε και να απολαύσουμε το φεγγάρι σε ένα εξοχικό κέντρο με ωραία θέα.  

Κατά τις δέκα πέρασαν ο Χάρης και η Λένα και μας πήραν με το αμάξι τους. Η γυναίκα μου σαράντα ετών, με καμπύλες, ντυμένη με λευκό μπλουζάκι που αποκάλυπτε τα καυλιάρικα βυζιά της και μίνι φούστα με σκίσιμο που μόλις έκρυβε τα επίμαχα σημεία.

Καθίσαμε πίσω και ξεκινήσαμε.  Στη διαδρομή μου αρέσει πάντα να τη χαϊδεύω στα μπουτάκια. Έτσι έβαλα το χέρι μου ανάμεσα τους και την χάιδευα ανεβαίνοντας όλο και πιο ψηλά. Ανακαλύπτω σύντομα το χέρι μου να ακουμπά το μεταξένιο τρίχωμα στο μουνάκι της χωρίς κανένα εμπόδιο.  Η πουτανίτσα μου δε φορούσε εσώρουχο.  

Η πούτσα μου 17 πόντους πετάχτηκε σαν ελατήριο μέσα στη βερμούδα που φορούσα. Με κοίταξε και μου ψιθύρισε:

-    «Απόψε θα σε τρελάνω…!»

Καθώς συζητούσαμε, ο Χάρης γύρισε, αφού οδηγούσε η γυναίκα του και κοίταζε πίσω.  Έβλεπε που την χάιδευα και χαμογελούσε.  Σίγουρα του άρεσε αλλά δεν φανταζόταν τι ακουμπούσα!

Φτάσαμε.  Είχε πολύ κόσμο και σε λίγο βρεθήκαμε να καθόμαστε στη σειρά εγώ, η γυναίκα μου, ο Χάρης και η Λένα. Συζητούσαμε περί ανέμων και υδάτων και κάποια στιγμή η κουβέντα ήρθε στο σεξ.  Απέναντι μας καθόταν δυο ζευγάρια αλλοδαπών που μας μιλούσαν πότε - πότε, αλλά εμείς δεν είχαμε όρεξη για αγγλικά κλπ.

Το φεγγάρι ακριβώς πάνω μας και η νύχτα μεταμορφωμένη σε μέρα. Ξαφνικά βλέπω αστειευόμενη τη γυναίκα μου να πιάνει το χέρι του Χάρη και να λέει:

-    «Άγγιξε να δεις απαλότητα γιατί η γυναίκα σου λέει δεν της αρέσει πολύ η κρέμα μου…»

Εγώ συζητούσα με τη Λένα αλλά άκουγα και κρυφο-έβλεπα.  Η Λένα μάλλον δεν πήρε είδηση αφού μιλούσε με την αγγλίδα. Βάζει ο Χάρης το χέρι του και το ανεβάζει σιγά - σιγά.  Ακουμπά τις τριχούλες του μουνιού της και αιφνιδιάζεται. Σκύβει και βλέπει ότι δεν φορούσε τίποτα.  

Άρχισε να ιδρώνει. Η γυναίκα μου ανοίγει τα μπουτάκια της περισσότερο, αγγίζει τα μουνόχειλα που τα είχε πάντα περιποιημένα φρεσκοξυρισμένα και καυλωμένα.  Αρχίζει ένας χορός… Σκέφτομαι να πάρω τη Λένα να χορέψουμε να δω τι θα κάνουν.  Ανεβαίνουμε στην πίστα.  Εγώ παρακολουθώ πάντα.  

Βλέπω να έχει χώσει το χέρι του κάτω από το τραπέζι και τη γυναίκα μου να ψιλοχουφτώνει από καύλα τα βυζιά της -δήθεν αδιάφορα.  Κάποια στιγμή τη βλέπεις να πηγαίνει προς τουαλέτα.  Εκείνος μένει λίγη ώρα.  Φαινόταν αναποφάσιστος.  Σε δυο - τρία λεπτά τον βλέπω να σηκώνεται, να ισιώνει το παντελόνι και την πούτσα του, και να προχωράει αδιάφορα προς τις τουαλέτες.

Δεν χάνω ευκαιρία… ο χορός συνεχίζεται με μεγάλο κέφι για όλους στην πίστα.  Διάφοροι που έπιασαν στο χορό με απομάκρυνα από τη Λένα.  Πολύς κόσμος, χαμός στην πίστα! Σε τέσσερα - πέντε λεπτά φεύγω. Η Λένα χορεύει με μια φίλη της που συναντήθηκαν εκεί.

Κατεβαίνω στις τουαλέτες.  Μπαίνω στις ανδρικές… ησυχία.  Πάω δίπλα στις γυναικείες, η πόρτα ελάχιστα ανοιχτή. κοιτάζω μέσα…  Η γυναίκα μου καθισμένη στο μάρμαρο των νιπτήρων και ο Χάρης βυθισμένος με τη γλώσσα του στο μουνάκι της. Της το τρώει στην κυριολεξία σαν να μην έχει ξαναγλείψει μουνάκι. Της ανεβάζει και τα δύο πόδια στο μάρμαρο.  

Τώρα βλέπω καλύτερα.  Το μουνάκι της γυαλίζει από χύσια. Ο Χάρης της καρφώνει τη γλώσσα του στη σχισμή της και εκείνη τινάζει το κορμί της ψηλά. Ξαφνικά ανοίγει τα μάτια και με βλέπει. Μου κάνει νόημα να μη μιλήσω.  Ακούω βήματα και πάω στις ανδρικές τουαλέτες.  

Κατεβαίνουν δυο κυρίες, γνωστά ονόματα από την τοπική αυτοδιοίκηση του νησιού.  Παρακολουθώ… πλησιάζουν σιγά, αφού άκουσαν αναστεναγμούς, κοιτάζουν από τη μισάνοιχτη πόρτα και μένουν με ανοιχτό στόμα. Κοιτάζονται μεταξύ τους και χαμογελούν συνεχίζοντας να παίρνουν μάτι.

Σε λίγο βλέπω μέσα από την τουαλέτα που ήμουν το χέρι της μιας να χώνεται και να χαϊδεύει τα βυζιά της άλλης.  Εκείνη δεν αντιδρά, μάλλον το απολαμβάνει γιατί της δίνει ένα γλωσσόφιλο.  Οι φωνές και οι αναστεναγμοί από τις γυναικείες τουαλέτες με έχουν τρελάνει.  Οι δύο κυρίες γυρίζουν πίσω χωρίς να ενοχλήσουν.  

Πετάγομαι πάλι έξω, κοιτάζω προς τις σκάλες.  Η μια χαϊδεύει τον κώλο της άλλης και γελούν. Ρίχνω μια ματιά από τη μισάνοιχτη πόρτα. Η γυναίκα μου έχει ανεβάσει τα πόδια της στους ώμους του Χάρη και εκείνος σφυροκοπά ανελέητα το μουνάκι της με τον πούτσο του. Έχουν ιδρώσει… η γυναίκα μου του χαϊδεύει τα αρχίδια και τον προκαλεί.  

-    «Έλα καυλιάρη μου… άδειασε την πούτσα σου στη μουνάρα μου! Χύσε με όπου θέλεις με την χοντρόπουτσα σου!»

Εκείνος της γλείφει τα δάχτυλα του άλλου χεριού. Η γυναίκα μου γυρνάει προς την πόρτα… Τώρα της κάνω νόημα εγώ να μη μιλήσει.  Είναι απίστευτα καυλωμένη, το ίδιο κι εγώ. Νιώθω ότι απόψε η νύχτα θα είναι η μεγαλύτερη σε καύλα στη ζωή μου. Λίγα δευτερόλεπτα από τη σκέψη αυτή και βλέπω τη μουνίτσα μου να ουρλιάζει:

-    «Χύνωωωωωωωωω! Χύνω η πουτάναααα! Μη σταματάς! Γάμα το μουνί μου! Μην το λυπάσαι! Χύνωωωω!»

Βλέπω το Χάρη να χαμογελά και να πιέζεται να μη χύσει ακόμα, όμως δεν αντέχει και ξεσπά:

-    «Χύνω καριόλα μου!!! Χύνω το μουνάκι σου καύλαααα! Είσαι απίστευτη καύλααα! Χύνωωωω!!!! Κι άλλο!!!»

Τους αφήνω να το απολαύσουν ολοκληρωτικά.  Ανεβαίνω ξανά στην πίστα.  Ατέλειωτος ο χορός συνεχίζεται. Βλέπω το Χάρη να βγαίνει και να πηγαίνει στη θέση του. Σε λίγο η γυναίκα μου έρχεται δίπλα μου.  Σκύβει και μου λέει:  

-    «Ήταν μόνο τα εισαγωγικά για απόψε…»

Η βραδιά συνεχίστηκε όπως πρόβλεψα.  Η συνέχεια της σε επόμενα.


(Copyright protected OW ref: 7025)