Στο πάρτι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Η μουσική ακουγόταν μέχρι την είσοδο. Η φασαρία και οι φωνές από το διαμέρισμα της φίλης μου με έκαναν να απορώ για το τι θα συναντήσω…

Η κοπέλα είχε μετατρέψει το σπίτι της σε κλαμπ. Μπαίνοντας, η πιθανότητα της ασφυξίας ήταν μεγάλη. Αν δεν είχα πιει κάτι από το σπίτι, θα πάθαινα σίγουρα κρίση αγοραφοβίας με τόσο κόσμο.

Μου έβαζα ένα ουισκάκι και κοιτούσα που θα κάτσουμε με τον κολλητό μου όταν την είδα… Μια κοπέλα με ένα απίστευτα τολμηρό φόρεμα έκλεψε την προσοχή μου. Η ματιά μου καρφώθηκε στην υπέροχη πλάτη της την οποία το φόρεμα άφηνε εκτεθειμένη μέχρι επικίνδυνα χαμηλά.

Την παρακολουθούσα με το βλέμμα μου. Όταν στράφηκε προς το μέρος μου είδα πως οι μυτερές της ρώγες προεξείχαν απειλητικά από το φόρεμα της. Η έκπληξη ήρθε όταν κατάφερα να σηκώσω λίγο πιο ψηλά το βλέμμα μου. Διαπίστωσα πως αυτή η απεσταλμένη της κολάσεως ήταν γνωστή μου.

Είχα τουλάχιστον δύο χρόνια να την δω, αλλά σίγουρα ο χρόνος κάθε άλλο παρά την αδίκησε. Την πλησίασα και χαιρετηθήκαμε εγκάρδια. Έδειχνε αγχωμένη διότι η οικοδέσποινα ήταν κολλητή της. Είχε πάρει και η ίδια επάνω της τη διοργάνωση.

Μου είπε πως είναι μαζί με τον γκόμενο της και μου έδειξε που κάθονται. Θυμόμουν να τον έχω συναντήσει αλλά χωρίς ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Η αισθησιακή φωνή της ούτως ή άλλως θόλωνε τη σκέψη.

Της έκανα ένα κομπλιμέντο για τη διοργάνωση και την άφησα να τρέχει από εδώ και από εκεί για να βλέπει αν όλα βαίνουν καλώς. Τα μάτια μου ωστόσο δεν μπορούσαν να την εγκαταλείψουν τόσο εύκολα.

Μιλούσα αδιάφορα με φίλους και το μυαλό μου ταξίδευε στο πως θα μπορούσα να ιδρώσουμε αγκαλιά με την παλιά μου γνώριμη. Παρακολουθούσα κάθε κίνηση της, παρά το ασφυκτικό πλήθος. Έπρεπε να κάνω κάποια κίνηση…

Η κρεβατοκάμαρα είχε μετατραπεί σε δωμάτιο γκαρνταρόμπας. Όλα τα πανωφόρια των καλεσμένων τοποθετούνταν στο δωμάτιο. Την πλησίασα και ζήτησα το παλτό μου. Προφασίστηκα πως χρειαζόμουν το κινητό μου το οποίο τάχα βρισκόταν μέσα.

Προθυμοποιήθηκε να με βοηθήσει παρά το χάος που επικρατούσε. Μπήκαμε στο δωμάτιο όπου η ανάπαυλα από τη φασαρία το έκανε να μοιάζει με όαση. Της το είπα. Χαμογέλασε και μου είπε πως όλη η “δράση” είναι έξω κλείνοντας το μάτι.

Η ατάκα πως η πιο όμορφη κοπέλα της βραδιάς ήταν εκεί μαζί μου ήταν παραπάνω από αυτονόητη. Της το είπα. Το αλκοόλ φαίνεται έκανε τη δουλειά του στο να λυθεί η γλώσσα μου. Χαμογέλασε ζεστά. Έσκυψα και την φίλησα.

-    «Είναι το αγόρι μου μέσα! Τι κάνεις;», είπε, ενώ ανταπέδιδε το φιλί.

Η ένταση της βραδιάς μετατρεπόταν σε ένα πάθος χωρίς λογική. Πέσαμε στο κρεβάτι ανάμεσα στα μπουφάν. Οι γλώσσες μας είχαν μπλεχτεί σε ένα ατέλειωτο παιχνίδι. Τα κορμιά μας είχαν κολλήσει και αναζητούσαμε ο ένας τον άλλον…

Άρχισα να ρουφάω κάθε εκατοστό του κορμιού της κατεβαίνοντας από το λαιμό της. Είχα μόλις βάλει τη ρώγα της στο στόμα μου όταν μου είπε αναστενάζοντας να βιαστώ. Ο πούτσος μου κόντευε να σπάσει.

Σήκωσα το φορεματάκι της και έβγαλα το μικροσκοπικό της στρινγκ. Ήταν ήδη μουσκεμένο. Είναι ευλογία η υγρασία σε μια γυναίκα! Έβγαλα το παντελόνι μου βιαστικά και χώθηκα μέσα της. Ένιωθα το υγρό της υπέροχο μουνάκι να με εγκλωβίζει καθώς έμπαινα αργά μέσα της ολόκληρος.

Ένιωσα τα αρχίδια μου να ακουμπάνε στον πισινό της και άρχισα να την γαμάω αργά και δυνατά. Ανάμεσα στους αναστεναγμούς της, ψιθύρισε με δειλή φωνή:

-    «Σκίσε με μωρό μου…!»

Έβαλα τα πόδια της στους ώμους μου και άρχισα να την σφυροκοπώ σαν τρελός. Έσκουζε και δάγκωνε ένα μαξιλάρι για να μην ουρλιάξει. Πηδιόμασταν σαν ζώα. Ήλπιζα μόνο στη φασαρία για να μη μας ακούσουν.

Είχα πιαστεί από τον τέλειο πισινό της και προσπαθούσα να παίξω με την κωλοτρυπίδα της όταν την ένιωσα να τρέμει ολόκληρη. Το μουνάκι της σφίχτηκε γύρω από τον πούτσο μου και όλο το σωματάκι της τρανταζόταν.

Έχυνε υπέροχα! Δεν μπορούσα να την αφήσω να ηρεμήσει όμως. Έπρεπε να αδειάσω. Ένιωθα τα αρχίδια μου έτοιμα να σκάσουν από το σπέρμα.

-    «Χύσε μέσα μου. Παίρνω χάπι…»

Δεν ήθελα άλλη πρόσκληση. Άρχισα να αδειάζω το σπέρμα μου μέσα στο υπέροχο μουνάκι της. Χαμογελούσε.

-    «Πού είναι το παλτό σου;», είπε πειραχτικά.

-    «Στο αυτοκίνητο…», απάντησα.


(Copyright protected OW ref: 7027)