Η δύσκολη Ντίνα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με τη Ντίνα γνωριστήκαμε μέσω ενός κοινού φίλου. Στην αρχή δεν μου έλεγε τίποτα…

Ήταν απλώς μια νταρντανογυναίκα, όμως όσο την κοίταγα, τόσο με έβρισκα πράγματα πάνω της που ήταν άκρως ερεθιστικά, όπως τα τεράστια βυζόμπαλα της και η κωλάρα της.

Όμως η γνωριμία μας δεν φάνηκε να έχει μέλλον, αφού ούτε κι αυτή είπε τίποτε, άλλωστε νομίζω ότι τα είχε εκείνη την περίοδο.

Μετά από κανένα μήνα με πήρε ο φίλος μου και μου λέει:

-    «Μάντεψε με ποια σου κανόνισα…»

Και μου λέει πως η τύπισσα είχε μείνει μόνη και προφανώς είχε καύλες και του ζήτησε να κανονίσει να βρεθούμε, όπως και έγινε.

Για φαγητό πήγαμε, όχι τίποτα ιδιαίτερο, και μετά μας άφησαν μόνους. Ήθελα να δω μέχρι που σκοπεύει να το πάμε και της λέω:

-    «Δεν  παίρνουμε καμιά ταινία και να αράξουμε σπίτι μου;»

Για καλή μου τύχη ήταν ιδιαίτερα θερμή στην πρόταση μου.

Πήγαμε σπίτι και έβαλα την ταινία να παίζει. Κάτσαμε δίπλα αλλά δεν έβλεπα κάτι το ενθαρρυντικό, κάτι που θα μπορούσα να πιαστώ και να χωθώ. Όταν η ταινία πλησίαζε προς το τέλος, λέω από μέσα μου: «Ή τώρα ή ποτέ!», και απλώνω το χέρι μου και την χουφτώνω…

Αμέσως αυτή γυρνάει και με αρχίζει σε κάτι γλωσσόφιλα. Δεν χάνω κι εγώ την ευκαιρία και της ξεκουμπώνω το τζιν. Το γαμημένο ακόμα το θυμάμαι! Το πιο σφικτό τζιν που έχω συναντήσει! Δεν έβγαινε με τίποτα…!

Αρχίζω και παίζω με την μουνάρα της και μόλις βράχηκαν για τα καλά τα δάχτυλα μου, βγάζω ένα από εκεί και της το καρφώνω στην κωλάρα. Η τύπισσα έβαλε κάτι φωνές λες και την σφάζανε.

Μετά από λίγο γυρνάει και μου λέει:

-    «Δεν σε πειράζει που φωνάζω…;» 

-    «Όχι μωρό μου… Φώναξε όσο θες! Μισό μόνο να κλείσω το παράθυρο…», της λέω.

Μόλις γύρισα στο κρεβάτι, επιδόθηκε σε μια πίπα άλλο πράγμα! Για δεύτερη φορά στην ζωή μου είδα τον πούτσο μου να εξαφανίζεται ολόκληρος μέσα σε ένα στόμα κι εγώ να νοιώθω πάνω του της αμυγδαλές της. Ήταν απίστευτη εμπειρία!

Μόλις ήταν να τελειώσω, γυρνάει και μου λέει!

-    «Μωρό μου μην χύσεις μέσα γιατί δεν μπορώ…»

-    «Εντάξει, εντάξει…», της λέω.

Της πιάνω το κεφάλι και της τον ξανακαρφώνω βαθιά στο λαιμό. Σε λίγο άρχισα να χύνω και η τύπισσα τα ρούφαγε με μια απίστευτη λαιμαργία! «Σκέψου και να ήθελε…!», είπα από μέσα μου.

Πήγα στο μπάνιο, πλύθηκα και γύρισα για την συνέχεια… Το μωρό (τι μωρό δηλαδή) με ξαναπήρε στο στόμα της και έγινα τούρμπο πάλι. Σηκώθηκα, της άνοιξα τα πόδια (θαύμασα την μουνάρα της που την είχε ξυρίσει σε σχήμα τουλίπας) και της τον κάρφωσα.

Άρχισε της φωνές πάλι και όσο φώναζε αυτή, τόσο καύλωνα εγώ, και τόσο πιο δυνατά την γάμαγα. Σε λίγο ήρθε από πάνω μου και βρέθηκα να την γαμάω με την ψωλή μου στο μουνί της και με το δάχτυλο στον κώλο της.

-    «Ναι μωρό μου… αλλά δεν θέλω να μου γαμήσεις τον κώλο…», μου λέει.

Τι ήταν να μου το πει; Την γυρνάω στα τέσσερα, της πιάνω τα χέρια πισώπλατα και της τον καρφώνω στον κώλο με όλη μου την δύναμη! Ούτε σάλιο, ούτε λιπαντικά, ούτε τίποτα… ξερά, σκέτα, βρέθηκα μέσα στην κωλάρα της.

Σε λίγο έχυσα μέσα στον κώλο της και το μαρτύριο της έλαβε τέλος.

Δύο βδομάδες κράτησε η σχέση μας αλλά σ’ αυτές τις δύο βδομάδες έφαγε τέτοιο πούτσο που θα το θυμάται για πολύ καιρό…

(Copyright protected OW ref: 7026)