Η αφεντικίνα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Τα είχα σχεδόν ένα χρόνο με την «Κ» όταν έφυγε από την πόλη μας για να σπουδάσει. Αφού μείναμε σχεδόν πέντε - έξι μήνες μακριά ο ένας από τον άλλον, αποφάσισα να τα μαζέψω και να πάω κι εγώ εκεί.

Ξεκίνησα να ψάχνω εκεί για δουλειά και ήμουν πολύ τυχερός γιατί μέσα σε δύο εβδομάδες είχα βρει. Έπιασα δουλειά σαν οδηγός-πωλητής σε μια τοπική εταιρία που την είχανε δύο αδερφές, η «Α» χωρισμένη σαραντάρα εμφανίσιμη και η «Γ» χήρα μουνάρα κάνα δυο χρόνια μικρότερη της. Εγώ τότε ήμουνα 22.

Από τις πρώτες εβδομάδες η «Α» μου έδειχνε μια ιδιαίτερη συμπάθεια. Μετά από μερικούς μήνες άρχισε να έρχεται καμιά φορά στο δρομολόγιο παρέα μου. Μια από αυτές τις φορές μας είχε πιάσει βράδυ στην επιστροφή μας και ενώ όλη την ώρα τα μάτια της ήταν καρφωμένα πάνω μου, μου λέει:


-    «Σταμάτα λίγο σε ένα πάρκινγκ γιατί δεν νιώθω καλά…»

-    «Τι έπαθες;», της λέω.

-    «Σε παρακαλώ… σταμάτα».


Στο πρώτο πάρκινγκ που συνάντησα σταμάτησα.

-    «Τώρα;», της λέω ενώ αυτή είχε γυρίσει ολόκληρη προς το μέρος μου και με κοιτούσε.

-    «Τίποτα… απλά θέλω να μείνω λίγο έτσι να σε κοιτάω…», μου λέει.

Γέλασα την κοίταξα και σκέφτηκα μέσα μου να ορμήξω και να την χουφτώσω, αλλά δεν ξέρω τι με κράτησε…  Αφού μείναμε κανένα δεκάλεπτο έτσι να με κοιτάει της λέω:

-    «Ξεκινάω να φύγουμε γιατί έχουμε αργήσει και με περιμένει η Κ…»

Αφού έγνεψε καταφατικά ξεκίνησα και μέχρι που φτάσαμε δεν πήρε τα μάτια της από πάνω μου.

Αφού πέρασε καμιά εβδομάδα και αφού απέφευγα να μείνω μόνος μαζί της, ακόμη και στο γραφείο της, μια μέρα μου λέει:

-    «Θέλω να μείνεις λίγο παραπίσω σήμερα το μεσημέρι να με βοηθήσεις να βρούμε κάτι τιμολόγια…»

Δεν αρνήθηκα, αφεντικό μου ήτανε άλλωστε. Είχανε φύγει όλοι όταν μπήκαμε στο γραφείο και ξεκινήσαμε να ψάχνουμε τα ράφια για τα τιμολόγια. Ξαφνικά ήρθε δίπλα μου, κόλλησε πάνω μου και με φίλησε στην ψύχρα στο στόμα.

Κόμπλαρα. Αφού περάσανε μερικά δευτερόλεπτα αμηχανίας, την έριξα στο πάτωμα και άρχισα να την φιλάω και ταυτόχρονα να την γδύνω. Ξαφνικά ακούστηκε η εξωτερική πόρτα να ξεκλειδώνει και να ανοίγει.

Πεταχτήκαμε πάνω και οι δύο σαν ελατήριο. Αυτή προσπαθούσε να κουμπωθεί γρήγορα - γρήγορα και εγώ προσπαθούσα να μην φαίνεται ο όρθιος πούτσος μου.
Ήτανε η αδερφή της, είχε γυρίσει πίσω. Η «Α» προσπαθούσε να συνέλθει από την καύλα της και να μιλήσει στην αδερφή της κι εγώ την έκανα με ελαφρά.

Όλο το βράδυ σκεφτόμουνα να το κάνω ή όχι. Σκεφτόμουνα την κοπέλα μου και ότι δεν το άξιζε. Την επόμενη μέρα το αφεντικό μου, μου λέει:

-    «Θέλω να έρθεις το μεσημέρι σπίτι να με βοηθήσεις να κουβαλήσω κάτι έπιπλα».

Το έπιασα το υπονοούμενο αμέσως. Αφού έγινε ένας πόλεμος στο κεφάλι μου, τελικά άκουσα το κάτω κεφάλι και αποφάσισα να πάω.

Μόλις μπήκαμε δεν χάσαμε στιγμή. Την ξάπλωσα στον καναπέ και άρχισα να την φιλάω. Της ξεκούμπωσα το πουκάμισο, της κατέβασα το σουτιέν και άρχισα να της γλείφω τις βυζάρες. Άρχισε να βογκάει να μου ανακατεύει τα μαλλιά μου με τα χέρια της. Σε μια φάση μου ψιθυρίζει:

-    «Πάμε πάνω, στην κρεβατοκάμαρα».

Ανεβαίναμε τις σκάλες… την κοιτούσα και πρώτη φορά έβλεπα τόσο καυλωμένη γυναίκα. (Θα μου πεις σιγά τις πολλές που είχα πάει μέχρι τότε). Μπήκαμε στην κρεβατοκάμαρα μου λέει:

-    «Ξεντύσου. Κάνω ένα μπανάκι κι έρχομαι…»

Γδύθηκα, ξάπλωσα και σκεφτόμουνα… Βγήκε από το μπάνιο και ήρθε μέσα με το μπουρνούζι το οποίο το άφησε να πέσει κάτω μόλις έφτασε στο κρεβάτι. Ανέβηκε πάνω και έσκυψε κατευθείαν πάνω από τον πούτσο μου.

Άρχισε να γλείφει τα αρχίδια μου και ταυτόχρονα τρόμπαρε τον πούτσο μου. Σε μια φάση άρχισε να τα ρουφάει τόσο πολύ που πονούσα και νόμισα ότι θα ξεκολλήσουνε.

Αφού τελείωσε με τα αρχίδια μου, πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της. Μου είχανε ξανακάνει τσιμπούκι τα κοριτσάκια που είχα σχέση, αλλά αυτό ήτανε το κάτι άλλο.
Η γυναίκα με τρέλαινε με την γλώσσα της! Κρατούσα τα χύσια μου με δυσκολία.

Ξαφνικά σηκώνει το κεφάλι της, αναστενάζει, παίζει τον πούτσο μου με το χέρι της και σιγά - σιγά με καβαλάει… Ο πούτσος μου έχει ακουμπήσει στα μουνόχειλα της. Αναστενάζει πάλι και ψιθυρίζει:

-    «Πάνε τόσα χρόνια…»

Είχε να γαμηθεί, απ’ ότι μου είπε μετά, 15 χρόνια, όσο ήτανε χωρισμένη δηλαδή. Άρχισε να ανεβοκατεβαίνει σαν δαιμονισμένη πάνω στον πούτσο μου με τα μάτια κλειστά και βογκούσε.

Προσπαθούσα να το ελέγξω αλλά δεν μπορούσα. Είχα φτάσει στα όρια μου. Ο πούτσος μου ήτανε έτοιμος να εκραγεί.

-    «Κατέβα!», της λέω.

Τίποτα αυτή. Τη δεύτερη φορά που πήγα να το επαναλάβω, πρόλαβα να πω μόνο το: «Κατ…», και άρχισα φωνάζοντας από την καύλα να χύνω ακατάπαυστα μέσα στο μουνί της. Μέχρι και την τελευταία σταγόνα που έβγαλα δεν έλεγε να σταματήσει να κουνιέται.

-    «Α!!!», φώναξα δυνατά.

Άνοιξε τότε τα μάτια της. Τελείωσα και της λέω:

-    «Σταμάτα γιατί με πονάς κιόλας!»

Κατέβηκε και άρχισε να με φιλάει.

-    «Θέλω να κάνω ένα μπάνιο…», της είπα.

Μπήκα, έκανα μπάνιο και βγαίνοντας είχε πάλι ορέξεις…

-    «Θα φύγω γιατί έχει περάσει η ώρα και θα με καταλάβει η Κ…», της είπα.

Έφυγα, γύρισα σπίτι με την κοπέλα μου να ζητάει εξηγήσεις γιατί άργησα. Αφού τα μπάλωσα, έκατσα στον καναπέ να δω τηλεόραση.

Με την «Α», όσο καιρό έμεινα εκεί, έβγαλα όλες τις φαντασιώσεις μου και τα γούστα, ειδικά το τρίο με την αδερφή της ήτανε φανταστικό (θα το γράψω άλλη φορά).

Με την τότε κοπέλα μου σήμερα είμαι παντρεμένος και έχουμε και παιδιά. Την «Α» την σκέφτομαι ακόμη και καυλώνω. Αν βρω χρόνο λέω να την επισκεφτώ.


(Copyright protected OW ref: 7028)