Ξεπαρθένιασμα με παρτούζα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι η Χριστίνα από Αθήνα και είμαι 18 ετών. Έχασα την παρθενιά μου πριν από 3 χρόνια.

Είχα πάει στο σπίτι μιας φίλης μου για καφέ. Αυτή ήταν bi όπως και εγώ και την βρήκα στο σπίτι της μαζί με έναν εικοσάχρονο να γαμιούνται (η Άγκη με περνάει 2 χρόνια).

Όταν μπήκα μέσα, την είδα γυμνή. Μου είπε να περάσω και να πάω στο δωμάτιο της. Όταν πήγα, είδα τον Κώστα ξαπλωμένο και να τρίβει την ψωλή του.

Όταν τον είδα, καύλωσα και τότε ένοιωσα το χέρι της Άγκης να χουφτώνει τον κώλο μου! Γύρισα ξαφνιασμένη και την φίλησα στο στόμα. Μετά μου είπε να πάρω τσιμπούκι στον Κώστα και το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη. Πριν όμως τον πάρω στο στόμα μου άκουσα να χτυπάει η πόρτα.

Ήταν ο Γρηγόρης… ήρθε και άρχισε να μου χουφτώνει τον κώλο δεν είπα τίποτα γιατί απλά ήθελα να με γαμήσει.

Μετά από λίγο, ενώ τσιμπούκωνα τον Κώστα, ένοιωσα το καυλί του Γρηγόρη να μπαίνει στο κωλαράκι μου…

Δεν μπορώ να περιγράψω την καύλα που ένοιωσα! Μετά ο Γρηγόρης άρχισε να γλύφει το υγρό από τις απανωτές καύλες μουνάκι μου για να χωθεί μέσα.

Όταν μου τον έχωσε, στην αρχή πόνεσα αλλά μετά δεν ήθελα να σταματήσει ποτέ.

Αργότερα ο Κώστας μου τον έχωσε στον κώλο. Όταν ήρθε η ώρα να χύσουν, βγήκαν από τις τρύπες μου και έβαλαν τα καυλιά τους στο στόμα μου.

Πρώτα έχυσε ο Κώστας μέσα στο στόμα μου και μετά ο Γρηγόρης στο πρόσωπο και τα βυζιά μου, και μου τα πασάλειψε σε όλο μου το σώμα.

Από τότε, αν δεν γαμηθώ τουλάχιστον 4-5 φορές την εβδομάδα, δεν νοιώθω καλά. Τώρα στο πανεπιστήμιο μένω στην εστία και ανακουφίζω από τις καύλες τους όλους τους φοιτητές.

3 μέρες μετά από την παρτούζα, έμαθα ότι ήταν σχεδιασμένα όλα από την Άγκη.

Για να την ευχαριστήσω, όταν έλειπε η μάνα μου, ήρθε να κοιμηθεί σπίτι μου… δεν κοιμηθήκαμε όμως… άλλα πράγματα κάναμε...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")