Τα ουρλιαχτά της Ελένης

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Γιάννη και είμαι 25 χρονών. Τα τελευταία τρία χρόνια είμαι δημόσιος υπάλληλος. Πριν μπω όμως στο δημόσιο, δούλευα από τα δεκαεννιά σε σούπερ μάρκετ στις παραλαβές.

Από την πρώτη μέρα που πήγα στο σούπερ μάρκετ μου έκανε εντύπωση η λογίστρια του καταστήματος. Την λέγανε Ελένη. Ήταν 35 χρονών και παντρεμένη με ένα παιδί. Ήταν γύρω στα 58 κιλά, με μικρά βυζάκια αλλά με πολύ πεταχτό κωλαράκι σαν βραζιλιάνα.

Τα μαλλιά της ήταν κόκκινα έντονα μάλιστα και σε συνδυασμό με το έντονο κόκκινο κραγιόν στα χείλη της και τις μίνι φούστες που φορούσε, έμοιαζε σαν πουτάνα.

Το θέμα όμως είναι ότι ήταν κιόλας, αφού γαμιόταν με τον διευθυντή, έναν άντρα γύρω στα πενήντα. Την είχα ακούσει τυχαία να το λέει στο τηλέφωνο την ώρα που της πήγα κάτι τιμολόγια. Η Ελένη δεν με είχε πάρει χαμπάρι ότι ήμουν πίσω της όταν το είπε με αποτέλεσμα όταν γύρισε και με είδε κατακοκκίνισε.

Παρόλα αυτά, όταν έκλεισε το τηλέφωνο, με παρακάλεσε να μην το πω σε κανέναν.

-    «Εντάξει!», της είπα.

Της δίνω τα τιμολόγια και πάω να φύγω για να συνεχίσω την δουλειά μου. Η Ελένη όμως με σταματάει κοιτάει χαμηλά και βλέπει από την φόρμα ένα μεγάλο εξόγκωμα. Βλέπετε η πούτσα μου είναι γύρω στους 25 πόντους και όταν ακούει τέτοια πράγματα, δεν μπορεί να κρυφτεί εύκολα.

Η Ελένη τότε με κοιτάει και κουνώντας το κεφάλι με νόημα μου λέει:

-    «Νομίζω ότι θα σε εμπιστευτώ. Δε νομίζω να πεις τίποτα… ¨

Και με αφήνει και φεύγω. Κατά τις εννέα παρά δέκα, χτυπάει το τηλέφωνο στο γραφείο μου στην αποθήκη. Ήταν η Ελένη και μου λέει:

-    «Μη φύγεις όταν σχολάσεις και τελειώσεις τις δουλειές που έχεις. Να ανέβεις στο γραφείο μου γιατί έχουμε πρόβλημα με ένα τιμολόγιο…»

-    «Τα κλειδιά για να κλείσει το κατάστημα τα έχει ο προϊστάμενος τροφίμων και θα φύγει. Πως θα κλείσει το κατάστημα μετά;», της λέω.

-    «Πήρα άδεια να μείνουμε εσύ κι εγώ παραπάνω γιατί προέκυψε κάποιο πρόβλημα με τα τιμολόγια και έτσι μου έδωσε τα κλειδιά».

Αφού κλείσαμε το τηλέφωνο, συνέχισα την δουλειά μου. Στο μυαλό μου όμως τριγύριζε η σκέψη ότι εγώ δεν κάνω λάθη στα τιμολόγια και ότι μάλλον θα γαμήσουμε σήμερα. Κατά τις δέκα παρά είκοσι, το σούπερ μάρκετ ήταν άδειο. Είχα μείνει εγώ και η Ελένη.

Αφού τελείωσα τις δουλειές, πάω πάνω στο γραφείο της. Μπαίνω μέσα, βλέπω την Ελένη και την ρωτάω:

-    «Τι πρόβλημα έχουμε;»

Εκείνη γυρνάει και μου απαντάει:

-    «Μου δημιούργησες μεγάλο πρόβλημα!»

-    «Τι πρόβλημα;»

-    «Από την στιγμή που σε είδα να καυλώνεις και να σου σηκώνεται η πούτσα όταν άκουσες ότι γαμιέμαι σαν πουτάνα με τον διευθυντή, δεν μπορούσα να δουλέψω γιατί σκεφτόμουνα να με γαμάς από παντού με την ψωλάρα σου!»

Και αμέσως σηκώνεται, μου πετάει κάτω τα χαρτιά που κρατούσα, μου κατεβάζει την φόρμα και άρχισε να μου ρουφάει την ψωλή. Στην αρχή την πιπιλούσε και μου έλεγε:

-    «Τι κοντάρι είναι αυτό; Να δω πως θα το χωρέσω μέσα στην μουνάρα μου…»

Άνοιξε τα σαρκώδη χείλη της και αφού τα τύλιξε γύρω από την πούτσα μου, άρχισε να τραβάει όλο το μήκος βαθιά μέσα στο λαρύγγι της.

-    «Έτσι… ρούφα την ψωλή μου παλιοπουτάνα!», της έλεγα. «Τι είσαι μωρή καριόλα;»

-    «Πουτάνα είμαι!»

-    «Τι κάνεις στην ψωλή μου;»

-    «Την ρουφάω! Αααααχχχχχ! Χύνω γαμημένε! Χύνω!!! Με φέρνει η ψωλή σου σε οργασμό ενώ την ρουφάω!»

Η Ελένη αρχίζει να ουρλιάζει δυνατά όπως ακριβώς κάνουν τα σκυλιά. Ομολογώ ότι δεν το περίμενα τέτοιο ουρλιαχτό αλλά όμως αυτό με καύλωσε ακόμα πιο πολύ…

Αμέσως της τον βγάζω, την σηκώνω όρθια, την βάζω να ακουμπάει τα χέρια της πάνω στην καρέκλα με την πλάτη την προς εμένα, της σηκώνω την φούστα της και αφού της κατεβάζω την κιλότα της, της τον καρφώνω στο ξυρισμένο της μουνάκι με τη μία.

Η Ελένη ούρλιαξε από τον πόνο. Παρόλα αυτά άρχισε να μου φωνάζει να της τον βάλω όλο μέσα.

-    «Το μουνάκι σου από δω και πέρα θα το γαμάω μόνο εγώ!», της λέω.

Και αμέσως με μια απότομη κίνηση μου, την τον έχωσα όλο μέσα. Τα αρχίδια μου ακούμπαγαν πάνω στα γυαλιστερά μουνόχειλα της. Να όμως που ο έλεγχος φεύγει από μένα…

Ξαφνικά η Ελένη άρχισε να χτυπιέται πέρα ο δώθε σαν υστερική. Στην αρχή τρόμαξα, αμέσως όμως κατάλαβα τι γινόταν, όταν άκουσα να ουρλιάζει σαν σκυλί για δεύτερη φορά, αλλά πιο έντονη…

-    «Ααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ! Χύνω καριόλη! Χύνωωωωω! Μόνο εσύ θα με γαμάς. Ούτε ο άντρας μου, ούτε ο διευθυντής, οι ψόφιοι. Μόνο εσύ! Ααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυυ!!! Δεν αντέχω άλλο… χύσε μέσα μου σε παρακαλώ…»

Εγώ ακούγοντας όλα αυτά τα λόγια, άρχισα να κουνιέμαι καυλωμένος στους ρυθμούς της Ελένης.

-    «Πάρτα καριόλαααα! Έρχομαι να πλημμυρίσω το μουνάκι σου! Έρχομαι… Αααααααα!!! Πάρταααααα! Χύνωωωωωωω! Ααααααα!!! Χύνω στη μουνάρα σου. Αααααααα!!!»

-    «Ναι, χύσε με μωράκι μου. Χύσε μεεεεε!!! Πνίξε το μουνάκι μου με το ποτάμι σου. Ναιιιι!!! Είμαι δικιά σου!»

Αφού τα άδειασα όλα στο μουνάκι της, καθίσαμε στην καρέκλα και αρχίσαμε να φιλιόμαστε ανταλλάσσοντας ερωτόλογα. Από εκείνη την στιγμή μοιραζόμαστε καταπληκτικές ερωτικές στιγμές, ακόμα και τώρα που είμαι σε άλλη δουλειά.

Βέβαια, λόγω του ουρλιαχτού της, την πάω σε απομακρυσμένα μέρη με το αμάξι ή την πηδάω ακόμα στο σούπερ μάρκετ, δηλαδή στην παλιά μου δουλειά. Βλέπετε σε ξενοδοχεία δεν τολμάω να την πάω γιατί θα μας ακούσουν όλοι.


(Copyright protected OW ref: 7035)