Πως έγινε πουτάνα (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

...H Πόπη άνοιξε το στόμα της και άρχισε να γλείφει πρώτα το κεφαλάκι ενώ σιγά - σιγά άρχισε να χώνει και το υπόλοιπο καυλί μέσα στο στόμα της. Κατάφερε να το χώσει όλο μέσα της με σχετική ευκολία και το κράτησε ώσπου της ήρθε αναγούλα και τράβηξε το στόμα της γεμίζοντας τον πούτσο του πλοίαρχου με τα πηχτά της σάλια καυλώνοντας τον με την εικόνα.

-    «Θα γίνεις η προσωπική μου πουτάνα μικρή!», της είπε καθώς απομακρύνθηκε από το στόμα της και πήρε θέση πίσω της.

Άρχισε με τα δάχτυλά του να ανοίγει την κωλοτρυπίδα της ενώ συνέχιζε να καπνίζει το πούρο του και να φυσάει τον καπνό στην ελαφρά ανοιγμένη τρύπα της.

-    «Σκίστε μου τον κώλο!», του είπε η Πόπη τουρλώνοντας περισσότερο την λεκάνη της προς τα πίσω έτσι ώστε να έχει άνετη πρόσβαση ο νταβατζής της.

Της άρεσε τελικά ο ρόλος της πουτάνας και ήθελε να τον τρελάνει. Ο πλοίαρχος ακούμπησε την πούτσα του στην κωλάρα της και άρχισε να σπρώχνει ώστε να μπει μέσα της. Η Πόπη έσπρωχνε προς τα πίσω ώσπου χώθηκε το πουτσοκέφαλο και τον άκουσε να αναστενάζει, ήταν σίγουρη πως σύντομα θα την έχυνε όπως και έγινε. Ένιωσε τα χύσια του μέσα στο κωλάντερο της καυτά και αφού περίμενε ένα λεπτό του είπε:

-    «Βάλτε ένα ποτήρι ακριβώς κάτω από το κωλαράκι μου που μόλις ξεσκίσατε…»

Ο πλοίαρχος έβαλε το ποτήρι του, αφού ήπιε την τελευταία γουλιά ουίσκι, και η Πόπη άρχισε να σφίγγει τον κώλο της ώστε όλο το σπέρμα να καταλήξει μέσα στο κοντό ποτήρι.

-    «Και τώρα δώστε το μου να το πιω…», του είπε. «Αλλά πρώτα λύστε μου τα χέρια σας παρακαλώ κύριε…»

Ο πλοίαρχος αποκαμωμένος την έλυσε και της έδωσε το ποτήρι. Μετά σωριάστηκε ανάσκελα στο κρεβάτι του με την πούτσα πεσμένη. Η Πόπη ανέβηκε πάνω του, έβαλε το ποτήρι στα χείλη της, ήπιε μια μικρή γουλιά με τα αλμυρά του χύσια, έσκυψε προς το πρόσωπό του και άφησε δυο - τρεις σταγόνες να πέσουν πάνω στα χείλη του.

-    «Πιες τα χύσια σου μαζί με τα δικά μου. Αφού ξέρω πως το θέλεις καριόλη!», του είπε και περίμενε τις αντιδράσεις του.

Αυτός άνοιξε το στόμα του και άρχισε να γλείφει τα χείλη του σαν λυσσασμένος ενώ η πούτσα του άρχισε να σηκώνεται.

-    «Το ξέρω πως θα σας άρεσε κύριε…», του είπε και ξάπλωσε δίπλα του χαϊδεύοντας τα αρχίδια και την κωλοτρυπίδα του με το δεξί της χέρι.

-    «Είσαι μεγάλη πουτάνα!», αναστέναξε αυτός. «Αλλά ξέρω τι θα κάνω μαζί σου… Πόσα χρήματα θες για να κάτσεις σε όλο το ταξίδι στην καμπίνα μου; Μένουν ακόμα τέσσερις ώρες ταξίδι…», συμπλήρωσε κοιτώντας το ακριβό του ρολόι.

-    «Τι θα πρέπει να κάνω κύριε;», τον ρώτησε η Πόπη καθώς σηκωνόταν για να ανάψει ένα τσιγάρο.

-    «Θέλω να πλυθείς και να με περιμένεις γυμνή σε μία ώρα από τώρα!»

-    «Για να μου κάνετε τι κύριε;»

-    «Για να σου κάνω κάτι που το κοστολογώ 500 ευρώ. Θέλεις ή όχι;»

-    «Θέλω!», του απάντησε η Πόπη αφού το σκέφτηκε για λίγο. «Αλλά με έναν όρο: θα είστε μόνος σας».

-    «Ναι τσούλα μου, μόνος μου θα είμαι!», της είπε και πήγε στο μπάνιο για να κάνει ένα ντους.

Αφού έφυγε, η Πόπη έκανε ξανά ένα μπάνιο και ξάπλωσε γυμνή στο κρεβάτι. Δεν πρόλαβε να σκεφτεί τι είχε στο μυαλό του ο πλοίαρχος αφού την πήρε αμέσως ο ύπνος.

Ξύπνησε από τον πόνο που ένιωσε καθώς κάποιος την τράβαγε από τα μαλλιά της. Άνοιξε τα μάτια της και είδε τον πλοίαρχο αναψοκοκκινισμένο να προσπαθεί να την κατεβάσει από το κρεβάτι του.

-    «Με πονάτε Κύριε!», είπε προσπαθώντας να τον ηρεμήσει.

-    «Θα σου κάνω ότι θέλω πόρνη!», της είπε.

Τότε της πέταξε πέντε χαρτονομίσματα των 100 ευρώ στο πρόσωπό της.

-    «Μάζεψέ τα και έλα γονατιστή μπροστά μου!», την διέταξε.

Η Πόπη έβαλε τα χρήματα μέσα στην τσάντα της και σύρθηκε στα τέσσερα μπροστά του.

-    «Πήγαινε σκύλα στην τουαλέτα!», της είπε και την κλώτσησε.

Η Πόπη υπάκουσε και μπουσούλησε στην τουαλέτα.

-    «Ακούμπα το κεφάλι σου στην χέστρα και άνοιξε με τα χέρια σου τα κωλομέρια σου. Άνοιξέ τα για να βλέπω την τρύπα που σου άνοιξα πριν λίγο…»

Η Πόπη κατέβασε το καπάκι της τουαλέτας, ακούμπησε το κεφάλι της πάνω και άνοιξε τα κωλομάγουλά της, ένιωθε τον κώλο της να χάσκει. Άκουσε την ζώνη του πλοίαρχου καθώς την έβγαζε, το φερμουάρ της στολής του που κατέβαζε και το πρώτο που ένοιωσε ήταν την ζώνη να προσγειώνεται με δύναμη στο δεξί της κωλομέρι.

-    «Τώρα θα σου δείξω πουτάνα!», τον άκουσε να λέει πριν νιώσει την δεύτερη καμτσικιά πάνω της.

Και μετά από δέκα δευτερόλεπτα άρχισε να νιώθει τα κάτουρά του να σημαδεύουν την κωλοτρυπίδα της. Ήταν καυτά και μύριζαν έντονα. Συνέχιζε να την κατουράει χάνοντας τον έλεγχο… Τώρα ένας πίδακας έπεφτε στην πλάτη και στον σβέρκο της.

-    «Πάρ’ τα μωρή γαμιόλα!», φώναζε καθώς τελείωνε ενώ ξανάρχισε να την μαστιγώνει με την ζώνη του.

Ευτυχώς σε δυο λεπτά τέλειωσε το μαρτύριο της.

-    «Πλύσου μωρή κι έλα να μου γλύψεις την κωλοτρυπίδα και την ουρήθρα!», της είπε και έφυγε από την τουαλέτα.

Γυρνώντας μετά από δέκα λεπτά στο δωμάτιο τον άκουσε να ροχαλίζει. Είχε βγάλει 2500 ευρώ, δεν ήταν άσχημα. Στον Πειραιά ο πλοίαρχος της έδωσε την κάρτα του. Από τότε συναντιέται είτε με αυτόν είτε με κάποιους φίλους του. Δεν χρειάζεται πια να δουλεύει.

 

(Copyright protected OW ref: 7038 "Erotic stories archive")