Η τριαντάρα Αφροδίτη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Είμαι τεχνικός ηλεκτρολόγος, κοντά στο 1.72, συμπαθητικός τύπος. Είχα τις επιτυχίες μου με θηλυκά απ’ όταν πήγαινα σχολείο, και αργότερα στα ΤΕΙ, ακόμα και όταν ήμουν φανταράκι.

Τίποτα όμως δεν με είχε προετοιμάσει για την 32άρα Αφροδίτη. Μια γυναίκα παντρεμένη κοντά στο 1.64, με ευλύγιστο καλοσχηματισμένο σώμα, μέτρια ομορφιά αλλά με τόσο γλυκούς τρόπους που σε σκλάβωναν.

Ήμουν στα 25 πια εργαζόμενος. Θέλοντας να βγάζω περισσότερα λεφτά, είχα τυπώσει καρτούλες που έριχνα σε ταχυδρομικές θυρίδες στις γειτονιές της πόλης, κοντά στον τόπο οπού κατοικούσα. Φυσικά διαφήμιζα ότι ήμουν διαθέσιμος μετά τις ώρες εργασίας μου και τα Σαββατοκύριακα που δεν εργαζόμουν.

Μόλις είχε πέσει το σκοτάδι εκείνο το Σαββατόβραδο, τέλη Μαΐου, όταν κτύπησε το κινητό μου την στιγμή που ετοιμαζόμουν να βγω για μια βόλτα.

Μια γλυκιά γυναικεία φωνή, λίγο αναστατωμένη, μου μίλησε ζητώντας την βοήθεια μου γιατί είχε πρόβλημα με τα ηλεκτρικά του σπιτιού της. Η διεύθυνση που μου έδωσε ήταν κανένα χιλιόμετρο μακριά και λίγα λεπτά αργότερα ήμουν στο σπίτι της.

Φυσικά ήταν σκοτεινά γιατί δεν είχε ρεύμα. Δεν μου πήρε πολύ χρόνο να επιδιορθώσω τη βλάβη και όταν αποκαταστάθηκε η παροχή ρεύματος, ανέπνευσε ανακουφισμένη. Μόλις τελείωσα με προσκάλεσε να πιω ένα ποτό.

Φορούσε ένα απλό φόρεμα που ταίριαζε στο σώμα της, ήταν πολύ γλυκότροπη και κάθισα στην κουζίνα ενώ έβαζε αναψυκτικό. Όταν μου πρόσφερε το αναψυκτικό με ρώτησε αν είχα δειπνήσει και απάντησα αρνητικά. Είχα σκοπό να καθίσω να φάω σουβλάκι σ’ ένα κεντράκι όταν έφευγα από το σπίτι.

Πριν προλάβω να πω τίποτα, είχε βγάλει από τον φούρνο φαγητό που είχε ετοιμάσει νωρίτερα ενώ εγώ ψέλλιζα ότι δεν ήθελα να γίνω βάρος.

-    «Είμαι μόνη απόψε. Ο άντρας μου απουσιάζει έκτακτα και είχα ετοιμάσει το φαγητό. Είναι πολύ νόστιμο. Είμαι καλή μαγείρισσα!», είπε χαμογελώντας.

Ήταν πραγματικά πολύ γευστικό το φαγητό και ενώ τρώγαμε, μαζί με τον γλυκό τρόπο της είπα όλα τα οικογενειακά μου, ενώ και εκείνη μου είπε τα δικά της. Όπως κατάλαβα την χαλούσε η δουλειά του άντρα της που την άφηνε μόνη μερικές μέρες της εβδομάδας.

Τρώγοντας, κουβεντιάζοντας, όσο η ώρα περνούσε, τόσο περισσότερο συμπαθούσα αυτή την γυναίκα. Είπα ότι ήταν μέτρια ομορφιά αλλά τόσο γλυκιά και καλότροπη που σε σκλάβωνε.

Όταν κοίταξα το ρολόι μου είδα ότι ήμουν εκεί πάνω από μιάμιση ώρα κάνοντας τη δουλειά μου και κουβεντιάζοντας μ’ αυτή την γλυκιά γυναίκα ενώ είχαμε μετακινηθεί από την κουζίνα στο σαλονάκι του σπιτιού.

-    «Βιάζεσαι να φύγεις; Έχεις κανένα ραντεβουδάκι;» ρώτησε όταν με είδε να κοιτάζω το ρολόι.

-    «Όχι, δεν έχω κάτι κανονισμένο…», απάντησα.

Με κοίταξε ενώ τα μάτια της γυάλισαν από ευχαρίστηση. Τότε έκανε κάτι που δεν περίμενα… Σηκώθηκε από την πολυθρόνα που καθόταν ήρθε και κάθισε πλάι μου στον καναπέ. Ένιωσα ανατριχίλες όταν το χέρι της άγγιξε χαϊδεύοντας το δικό μου.

Οι ματιές μας συναντήθηκαν ενώ έγειρε το κορμί της στο δικό μου. Σε δευτερόλεπτα είμαστε αγκαλιασμένοι και τα χείλη μας ήταν ενωμένα σ’ ένα καυτό φιλί. Το στόμα της άνοιξε και η γλωσσίτσα της σαν φίδι βρήκε την δική μου και τριβόταν επάνω της.

Το ένα χέρι μου ήταν στην πλάτη της ενώ το άλλο είχε χουφτώσει το ένα βυζί της χαϊδεύοντας το. Η πούτσα μου είχε γίνει κάγκελο στην καύλα και τιναζότανε σαν αφηνιασμένη όταν το χέρι της την άρπαξε έστω και πάνω από το παντελόνι μου.

-    «Σε θέλωωωωωω!!!», βόγκηξε ασθμαίνοντας όταν τα χείλια μας χώρισαν.

-    «Κι εγώ σε θέλω!», στέναξα.

Ξαναρχίσαμε φιλιά και τα χάδια αλλά αυτή την φορά την έγδυνα και με έγδυνε. Όταν γύμνωσα τα στήθια της πήγα επάνω στα βυζιά της γλείφοντας και θηλάζοντας τις ρώγες τους, ενώ οι στεναγμοί της γέμισαν το σαλονάκι. Οι ρώγες της πρήστηκαν και έγιναν σαν πέτρα.

Σύντομα είμαστε γυμνοί και άρπαξε την πούτσα μου στο χέρι μουρμουρίζοντας ότι ήμουν πολύ καυλιάρης. Το μουνάκι της το είχε μισοξυρισμένο στο πλάι για να μην εξέχουν οι τρίχες από τα κιλοτάκια της.

-    «Σε θέλω μέσα μου. Είμαι πολύ καυλωμένη. Θέλω πούτσααααααααα!», βόγκηξε κοιτάζοντας με.

-    «Δεν, δεν έχω καπότα…», ψέλλισα.

-    «Παίρνω αντισυλληπτικά. Είμαι καθαρή, δεν πηγαίνω με κανέναν άλλον και ο άντρας μου δεν είναι τύπος που με απατά. Μην ανησυχείς αν το κάνουμε χωρίς καπότα…», ψέλλισε με την γλυκιά λάγνα φωνή της.

Η πούτσα μου πήγαινε να σπάσει από την καύλα και χωρίς πολύ σκέψη την έσπρωξα κάτω στον καναπέ. Άνοιξε τα πόδια της κοιτάζοντας με ξαναμμένη ενώ έσπρωξα την πούτσα μου στα υγρά μουνόχειλα της.

-    «Αααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχ, καυλιάρη μου. Πουτσαρά μου, ααααααααααχχχχχχχχχχχχχ!», στρίγκλισε όταν έσπρωξα την πούτσα μου στο υγρό όλο καύλα μουνάκι της.

Πω πω πω πω! Τι καύλα ήταν θεούλη μου! Ήταν η πρώτη μου αυτής την ηλικίας και δεν περίμενα τριαντάρα παντρεμένη πάνω από μια τριετία να έχει τόσο στενό καυλιάρικο μουνάκι.  Ήταν τόσο καυλιάρα που άρχισε να κουνιέται από κάτω μου πριν αρχίσω να γαμάω το καυτό μουνάκι της.

-    «Γάμησε με, γάμησε με! Γάμα το μουνάκι μου καυλιάρη μου. Γάμησε με πουτσαρά μου! Ααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχ! Ναι, ναι, γάμησε με. Ναι, ναι, καυλιάρη μου! Αααααααααχχχχχχχχχ!», ξεφώνιζε ενώ τρόμπαρα με δύναμη το μουνάκι της.

Με είχε τυλίξει με χέρια και πόδια για να νιώθει το κορμί μου στο δικό της. Χούφτωσα τα κωλομέρια της μαλάζοντας τα ενώ τα δάκτυλα μου έτριβαν το μουνάκι της εκεί γύρω από την πούτσα μου που της τρόμπαρε με δύναμη.

Ήταν τόσο καυλιάρα που κατάλαβα ότι δεν θα άντεχα αυτό το γλυκό καυλιάρικο γαμήσι για πολύ χρόνο χωρίς να χύσω. Λίγα λεπτά ήταν αρκετά…

-    «Θα χύσωωωωωωωωωωωω!!!», ξεφώνισα ενώ την γαμούσα ακόμα πιο δυνατά, πιο γρήγορα.

-    «Ναι, ναι γαμιά μου, έλααααααααααααααα! Φτάνω κι εγώωωωωωωωωωωωω! Φτάνω κι εγώ μαζί σου. Χύσεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Τώραααααααααααααααα! Έλααααααααααα, τώρααααααααα, χύσεεεεεεεεεεεε!!!», ξεφώνιζε.

Το μουνάκι της άρχισε να πάλλεται, να σφίγγει την πούτσα μου, πριν της την δώσω βαθιά μέσα και να εκτοξεύω τα καυτά μου χύσια μέσα της.

-    «Τώρααααααααααααααααααα! Ααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχ, τώρααααααααααααααααααα!!!», ξεφώνισα όταν της έχωσα βαθιά μέσα με την αφηνιασμένη πούτσα μου να τινάζει καυτά χύσια στο ηφαιστειώδες μουνάκι της.

Τα κορμιά μας πιέζονταν μαζί ενώ βογκούσαμε και αναστενάζαμε μέχρι που σιγά περνούσαν οι οργασμοί μας. Μετά μείναμε ενωμένοι βαριανασαίνοντας μέχρι που σταμάτησαν τελείως οι σπασμοί στο μουνάκι της.

-    «Είσαι απίθανος!», βόγκηξε φιλώντας με παθιασμένα. «Ήμουν καλή; Σου άρεσα;» ρώτησε κάπως ντροπαλά κοιτάζοντας με στα μάτια.

-    «Είσαι η πιο καυλιάρα που το έκανα μαζί της!», της είπα με ειλικρίνεια.

Τα μάτια της γυάλισαν από ικανοποίηση. Με έσφιξε με δύναμη στο κορμί της και με φίλησε παθιασμένα στα χείλια. Τα χύσια μου και τα υγρά της έρεαν σιγά από την μουνότρυπα της όταν χαλάρωσε και ανασηκώθηκα από πάνω της.

-    «Πάμε να ξεπλυθούμε…», είπε παίρνοντας με αγκαλιά οδηγώντας με στο ντους.

Προσεκτικά για να μην βραχούν τα μαλλιά της ξέπλυνε την πούτσα, τ’ αρχίδια μου, προσέχοντας να μην τα ζουλίσει πολύ και να με πονέσει, ενώ μετά ενώ στέγνωνα το κορμί μου ξέπλυνε το κορμί της.

Όταν στέγνωσε το κορμί της, με πήρε αγκαζέ και με οδήγησε στο υπνοδωμάτιο της. Ξαπλώσαμε στο στρώμα και μετά από μερικά καυτά παθιασμένα φιλιά βρέθηκε να φιλάει και να θηλάζει την πούτσα μου.

Είχα κάνει το 69 μερικές φορές με άλλες κοπέλες και δεν δίστασα να το κάνω και μαζί της. Σε ελάχιστα λεπτά άφησε την πούτσα μου που είχε γίνει πάλι κάγκελο στην καύλα και μου φώναξε να την κάνω να χύσει.

Έφτασε σε κανένα δίλεπτο ενώ όλο το κορμί της τρεμούλιαζε ενώ έγλειφα την κλειτορίδα της που είχε πρηστεί. Όταν ανασηκώθηκε από πάνω μου κοιτάζοντας με στα μάτια, μου είπε ότι ο άντρας της δεν της είχε γλείψει ποτέ το μουνάκι.

Χωρίς χρονοτριβή βρέθηκε καβάλα στην πούτσα μου σαν Αμαζόνα. Μπορεί να ήταν παρθένα, όπως μου αποκάλυψε όταν αρραβωνιάστηκε, αλλά αυτά τα πέντε χρόνια που ήταν με τον άντρα της, ήταν αρκετά για να αποκτήσει εμπειρίες και ήταν πολύ καυλιάρα.

Έμεινε γαμώντας το μουνάκι της στην πούτσα μου μέχρι που είχε δύο οργασμούς. Εγώ κινιόμουνα μαζί της, ενώ χάιδευα το κορμί της, το μουνάκι, αλλά όταν άγγιξα την κωλοτρυπίδα της έσπρωξε το χέρι μου μακριά λέγοντας μου ότι δεν ήθελε να την αγγίζω εκεί.

Καλά, ήθελα να γαμήσω και κωλαράκι, αλλά όταν η γυναίκα λέει όχι ποτέ δεν επιμένω. Μετά την πήρα πισωκολλητά στα τέσσερα στο στρώμα και φτάσαμε μαζί σε οργασμό.

Όταν έχυνα είχε απλώσει το χέρι της κάτω ανάμεσα στα πόδια της χουφτώνοντας τ’ αρχίδια μου, χαϊδεύοντας τα μ’ ένα απαλό τρόπο που με τρέλανε, ενώ η πούτσα μου τίναζε ξανά καυτά χύσια στο καυλιάρικο μουνάκι της.

Θέλαμε και οι δύο να συνεχίσουμε να κάνουμε έρωτα, αλλά φοβόταν μην υποψιαστεί κανένας γείτονας βλέποντας εκεί έξω το αμάξι μου. Έτσι, χωρίσαμε λίγο αργότερα.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά, αλλά από εκείνο το βράδυ ξεσκιζόμαστε τακτικά. Βρισκόμαστε κυρίως στο διαμερισματάκι μου όπου δεν υπάρχει κίνδυνος να την εντοπίσει κανένας γνωστός της. Είναι απίθανη στα γαμήσια και στα γλειψίματα της.

Καμιά κοπέλα που είχα κάνει έρωτα μαζί της δεν συγκρίνεται μαζί της. Πάει σχεδόν ένας χρόνος από τότε και για μένα η Αφροδίτη είναι το πιο γλυκό ναρκωτικό. Απίθανη γυναίκα και γκόμενα.

 

(Copyright protected OW ref: 7038 "Erotic stories archive")