Ξένια, η χωρισμένη γειτόνισσα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Σαν διαχειριστής της πολυκατοικίας όταν η Ξένια κατοίκησε σ’ αυτήν γνωριστήκαμε αμέσως. Μέτριας ομορφιάς, καστανή, μελί μάτια, λίγο μελαχρινούλα και κάτω από 1.55 με όλο καμπύλες σώμα. Φαινόταν πολύ σεξουλιάρα κοπέλα.

Την είχε εγκαταλείψει ο άντρας της μιας και είχε προβλήματα με την αρρώστια της εποχής μας, τα ναρκωτικά. Είχε παντρευτεί μικρή και είχε παιδί που φοιτούσε στο Δημοτικό.

Το ηθικό της ήταν πολύ πεσμένο μετά τον χωρισμό με τον ναρκομανή άντρα της. Εργαζόταν αλλά δεν ήταν ευχαριστημένη από την δουλειά της και με παρακάλεσε αν είχα γνωριμίες να προσπαθήσω να της βρω καλύτερη εργασία.

Της εισηγήθηκα να εργάζεται στο διαμερισματάκι της μια και μπορούσε να γυνή αυτό. Είχε πολλές γνωστές από τους χώρους οπού εργαζότανε πριν και της είπα ότι δεν θα της δημιουργούσα κανένα πρόβλημα σαν διαχειριστής αν δεχότανε πελάτισσες στο διαμερισματάκι της μετατρέποντας το ένα δωμάτιο σε εργαστήριο της.

Δίστασε στην αρχή αλλά μετά από κανένα δίμηνο αποφάσισε να ακολουθήσει την συμβουλή μου. Μετέτρεψε το ένα δωμάτιο όπως της είπα και προσωρινά το παιδί της έμενε με τους γονείς της μέχρι να μετακομίσει σε μεγαλύτερο διαμερισματάκι στην πολυκατοικία μας όταν ξενοικιαζόταν ένα άλλο λίγους μήνες αργότερα.

Μέτα από λίγες εβδομάδες, κάθε φορά που με έβλεπε με ευχαριστούσε, γιατί πραγματικά κέρδιζε πολύ περισσότερα λεφτά εργαζόμενη στο διαμερισματάκι της.

Είμαι στα 45 μου εγώ, έχω δύο παιδιά, ένα αρραβωνιασμένο και ένα που σπουδάζει εξωτερικό. Με την συμβία μου περνάμε καλά. Δεν έχω κανένα παράπονο απ’ αυτήν αλλά όταν έβρισκα καμιά ευκαιρία με θηλυκό δεν την άφηνα να πάει χαμένη.

Μερικά απογεύματα όταν σχόλαγα από την δουλειά μου, ακόμα και νωρίς τα βράδια, τύχαινε να είμαι μόνος, μια και η γυναίκα μου ήταν προσκολλημένη στην οικογένεια της και επισκεπτόταν τους γονείς της αδέλφια και αδελφές της.

Δεν με ενοχλούσε αυτό γιατί με τους δικούς της πάντα περνούσαμε καλά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Όταν συναντούσα μόνος την Ξένια, πάντα της έκανα κομπλιμέντα για το ντύσιμο της, γιατί πάντα σέξι ντυνόταν. Τα μάτια της έλαμπαν όταν την κολάκευα.

Μια Κυριακή που η γυναίκα μου απουσίαζε με τις αδελφές της εκτός πόλεως αρκετές ώρες, η Ξένια με προσκάλεσε όταν συναντηθήκαμε να πιούμε ένα καφεδάκι. Καθίσαμε στην κουζίνα ενώ ετοίμαζε τον καφέ.

Φορούσε μια μίνι φουστίτσα και κοντή φανελίτσα που άφηνε γυμνή τη μέση της. Χωρίς σουτιέν απάνω ενώ οι ρώγες των βυζιών της στητές τέντωναν την φανελίτσα. Ήταν καύλα μ’ αυτό το ντύσιμο.

Όταν έσκυψε να πάρει κουλουράκια από ένα ερμάρι και φάνηκε ο πισινός της, η πούτσα μου τινάχτηκε προσοχή βλέποντας τα κωλομάγουλα και το μαύρο στρινγκάκι της.

«Πω πω πω ρε Γιώργο…! Δεν σε βλέπω καλά. Αν σου σταθεί αυτό το μουνάκι θα την κερατώσεις πάλι την Άντα!», σκέφτηκα ξαναμμένος ενώ κοίταζα την Ξένια.

Κάθισε όχι απέναντι μου αλλά στην διπλανή καρέκλα, ενώ πίναμε το καφεδάκι μας, συζητώντας κυρίως τα δικά της με το χωρισμό και την δουλειά της. Είχε βάλει και το ένα πόδι πάνω στο άλλο και η ματιά μου συνεχώς έπεφτε στις γάμπες και στα βυζιά της.

-    «Γαμότο ρε Ξένια… όλα τα σέξι κορίτσια πάτε σαν χαζές και πέφτετε επάνω στον κάθε ανόητο και σπάτε τα μούτρα σας!», της είπα σε μια φάση.

Αυτή κούνησε καταφατικά το κεφάλι της αναστενάζοντας.

-    «Αν ήμουν εγώ και είχα μια κοπέλα σαν εσένα ποτέ δεν θα σε άφηνα!», συνέχισα και χαμογέλασε κολακευμένη.

-    «Είσαι καλός, πολύ καλός μαζί μου…», αναστέναξε.

Το χέρι της ενώ μιλούσε άγγιξε το δικό μου σφίγγοντας το κοιτάζοντας με στα μάτια. Της το χάιδεψα κι εγώ, ενώ το άλλο μου πήγε στα μακριά μαλλιά της χαϊδεύοντας τα και μετά το κατέβασα χαϊδεύοντας τους ώμους της.

Όταν τράβηξε το χέρι της από το δικό μου, ενώ χάιδευα την πλάτη της, το άλλο χέρι μου άγγιξε τις γυμνές γάμπες της με τόλμη, χαϊδεύοντας τες απαλά πάνω από το γόνατο ανεβαίνοντας όλο και πιο πάνω…

Με κοίταξε ξαναμμένη στα μάτια ενώ κατέβασε το ένα πόδι από το άλλο. Τα πόδια της μισάνοιξαν… το χέρι μου γλίστρησε κάτω από την μίνι φουστίτσα και σε δύο δευτερόλεπτα τα δάκτυλα μου τραβούσαν στην άκρη το στρινγκάκι της αγγίζοντας υγρά μουνόχειλα.

-    «Κύριε Γιώργοοοοοοοο!!!», βόγκηξε ανοίγοντας περισσότερο τα πόδια της ενώ το μεσαίο δάκτυλο μου μπαινόβγαινε στην μουνότρυπα της τρίβοντας την κλειτορίδα της.

Το άλλο χέρι μου άφησε την πλάτη της μπαίνοντας κάτω από την φανελίτσα… χάιδευα τα βυζιά της φέρνοντας ακόμα πιο έντονους στεναγμούς στα χείλια της. Απότομα την αφήνω, ανασηκώνομαι, αρχίζω να την γδύνω και με βοήθησε χωρίς κανένα δισταγμό.

-    «Είσαι πάρα πολύ σέξι κοπέλα!», στέναξα κοιτάζοντας την όταν έμεινε γυμνή.

Γρήγορα ξεντύθηκα ενώ αναστέναξε κι αυτή έντονα όταν είδε την στητή πούτσα μου. Όταν την τράβηξα στην αγκαλιά μου, κόλλησε σαν βδέλλα επάνω μου και φιληθήκαμε στα χείλη. Όταν τα χείλη μας χώρισαν, ασθμαίνοντας μου είπε ότι θα ήταν καλύτερα να πάμε στο στρώμα της.

Αγκαλιά πήγαμε στο δωμάτιο της… Τράβηξε από πάνω το σκέπασμα και μετά είμαστε ξαπλωμένοι μαζί αγκαλιά και φιλιόμασταν. Χάιδευα τα βυζιά της πριν αρχίσω να της τα θηλάζω, να ρουφάω τις ρώγες της, κάνοντας την να αναστενάζει έντονα.

Μετά, μιας και μύριζε καθαριότητα, φίλησα κάτω στο μισοξυρισμένο μουνάκι της και ξεφώνισε δυνατά όταν άρχισα να της το γλείφω.

-    «Κύριε Γιώργοοοοοοο! Ααααααχχχχχχχχχχχ! Τι μου κάνεις, τι μου κάνεις…! Αααααααααχχχχχ!!!», ξεφώνισε και όταν κοίταξα πάνω ήταν σαν παπαρούνα κατακόκκινη.

-    «Σου γλείφω το μουνάκι καύλα μου. Σ’ αρέσει;», ρώτησα.

-    «Ναι! Ααααααααχχχχχχχχχχ! Ναι, ααααααααχχχχχχχχχχχχχχχ! Ναι!!!», ξεφώνισε πριν γείρει το κεφάλι της πίσω συνεχίζοντας να αναστενάζει και να βογκάει.

Τρεμούλιαζε όταν την έφερα σε οργασμό και ξεφώνιζε σιγανά ότι έχυνε. Όταν χαλάρωσε κάπως και κατάλαβα ότι πέρασε ο οργασμός της, ανασηκώθηκα από το μουνάκι της.

-    «Ο άντρας μου ποτέ δεν μου το έκανε αυτό…», ομολόγησε ναζιάρικα τραβώντας με επάνω της φιλώντας με στα χείλη.

-    «Δεν έχω καπότα αλλά μην φοβάσαι, θα προσέχω…», της είπα κοιτάζοντας την στα μάτια.

-    «Δεν υπάρχει πρόβλημα, παίρνω αντισύλληψη. Πάντα έπαιρνα το τελευταίο διάστημα του γάμου μου όταν κατάλαβα ότι θα χωρίζαμε και συνέχισα να παίρνω…», μου ομολόγησε.

«Καλύτερα!», σκέφτηκα. Έτσι θα το απολαμβάναμε ακόμα πιο πολύ χωρίς καμιά προφύλαξη. Ανασήκωσε περισσότερο τα πόδια της και έσπρωξα την πούτσα μου στα υγρά μουνόχειλα της και αναστέναξε έντονα όταν έτριψα πάνω - κάτω μερικές φορές το πουτσοκέφαλο πριν σπρώξω μέσα.

-    «Αααααααααααχχχχχχχχχχχχχχ! Ναι, ναι, ααααααααχχχχχχχχχ!», ξεφώνισε όταν η πούτσα μου εισχώρησε σαν καυτό σπιρούνι στο υγρό θερμό μουνάκι της.

Της τον έδωσα όλον μέχρι της τρίχες, μέχρι τ’ αρχίδια μου και με αγκάλιασε σφικτά στο κορμί της και με φίλησε καυλιάρικα για μερικά δευτερόλεπτα αναστενάζοντας και βογκώντας. Μετά άρχισα να την τρομπάρω.

-    «Ναι, ναι, κύριε Γιώργο, ναι! Γάμησε με, γάμησε το μουνάκι μου! Γάμησε με! Ναι, ναι, αααχχχχχχχχχχχχχχ!», φώναξε κοιτώντας με καυλιάρικα.

-    «Ναι μωρό μου, ναι καύλα μου, σου το γαμάω το μουνάκι. Αααααααααχχχχχχχχχχχ, καύλα είσαι γλύκα μου, καύλαααααααααααααα!!!», της είπα ενώ την τρόμπαρα.

Κουνιόταν ξεδιάντροπα μαζί μου ενώ γαμιόμαστε με πάθος στο στρώμα που έτριζε από κάτω μας. Όταν έγερνα απάνω της ανταλλάξαμε σύντομα καυτά φιλιά ενώ ένιωθα το στέρνο μου να τρίβεται στα βυζιά και στις στητές ρώγες της. Κάποτε χούφτωνα τα κωλομάγουλα της μαλάζοντας τα, ενώ την καμάκωνα βαθιά.

-    «Θα χύσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Τώρααααααααα! Θα χύσωωωωωωωωω!!! Γάμησε με, γάμησε με! Θα χύσωωωωωωωωω! Ααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχ! τώρααααααααααααααααααααααααααα!!!», ξεφώνισε όταν το μουνάκι της έγινε κόλαση καύλας.

Άρχισε να σφίγγει σπασμωδικά την πούτσα μου που την τρόμπαρε συνεχώς. Δεν ήμουν κανένας εικοσάρης που θα έφτανε τόσο σύντομα μαζί της. Συνέχισα να γαμάω με δύναμη το μουνάκι της ενώ με κοίταζε απίστευτα ξαναμμένη.

Πέρασε ο οργασμός της και συνέχισα να την τρομπάρω. Μετά από κάποια χαλάρωση ξανάρχισε να κουνιέται ακόμα πιο καυλιάρικα από κάτω μου κοιτάζοντας με ξαναμμένη.

-    «Είναι γλύκα η πούτσα σου! Καύλααααααααααααα είναι!!!», ξεφώνισε μετά από λίγο ξαναμμένη.

Το σμίξιμο μας, το καυτό γαμήσι μας κράτησε ακόμα λίγα λεπτά ενώ όταν ξανάφτασε και ξεφώνισε ότι έχυνε, της είπα ότι θα έχυνα κι εγώ μαζί της, οπότε ο κόλπος της κουνιόταν σπασμωδικά, κι αυτή τριβόταν σαν λυσσασμένη επάνω μου. Σε λίγο, όταν ήταν στα χάι της, της τον έχωσα όλον μέσα και εκτόξευα το σπέρμα μου στο αχόρταγο μουνάκι της.

Μείναμε ενωμένοι ακόμα λίγο μετά που το μουνάκι της σταμάτησε να πάλλεται στην πούτσα μου που την είχε ξεζουμίσει. Μετά, όταν ανασηκώθηκα τραβώντας έξω την πούτσα μου και έγειρα στο πλάι της, άρχισε να κλαίει. Την πήρα αγκαλιά φιλώντας την και χαϊδεύοντας το κορμάκι της.

-    «Μην κλαις γλύκα μου… τι έπαθες; Ηρέμησε μωρό μου…», της μουρμούριζα.

-    «Θα νομίζεις ότι είμαι καμιά πουτάνα που σου δόθηκα…», κλαψούριζε σιγανά.

-    «Όχι μωρό μου ούτε για μια στιγμή πέρασε από το μυαλό μου αυτό!», της είπα απαλά. «Είσαι πολύ καλή κοπέλα και το να κάνεις έρωτα με έναν άντρα, δεν σημαίνει ότι είσαι και πουτάνα…!», συνέχισα καθησυχάζοντας την.

Μου πήρε αρκετά λεπτά να την ηρεμήσω. Αρκετά είχε περάσει αυτή η κοπέλα, ήθελε όχι μόνο γαμήσι, αλλά και τρυφερότητα να μην νιώθει ότι επειδή δόθηκε σ’ έναν άντρα ότι ήτανε κανένα πουτανάκι.

Την ηρέμησα τελικά και ανταλλάξαμε ακόμα μερικά θερμά φιλιά πριν χωρίσουμε. Τώρα θα μου πείτε, δεν ντρέπεσαι να τα έχεις με μια κοπέλα είκοσι χρόνια μικρότερη σου; Γιατί να ντραπώ;

Μου αρέσει της αρέσει αυτό που κάνουμε και κοντά μου αυτό το διάστημα που μένει εδώ έχει βρει στοργή και υποστήριξη που κανένας δεν της έδωσε ακόμα και συγγενείς της.

Βέβαια δεν κάνουμε κάθε μέρα έρωτα. Όμως έστω και τρεις - τέσσερις φορές την εβδομάδα βρίσκουμε την ευκαιρία και το κάνουμε.

 

(Copyright protected OW ref: 7038 "Erotic stories archive")