Οι βετεράνοι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Δεν ξέρω αν έπρεπε να το γράψω εδώ αυτό αλλά είμαι σίγουρος ότι ταιριάζει. Πριν τρία χρόνια, όταν πρωτοξεκίνησα να βγαίνω με την γκόμενά μου, ένα βράδυ σαν όλα τα άλλα ξεκινήσαμε στα προκαταρκτικά όπου προηγούνται ενός καλού γαμησιού.

Άρχισα εγώ να της γλείφω το μουνί κι αυτή τον πούτσο, μέχρι να καυλώσουμε και οι δύο. Της αρέσει πολύ από τον κώλο, έτσι έχει μαζί της πάντοτε το ΚΥ τζελ για να γλιστράει ο πούτσος μου μέσα της.

Εκεί που κάναμε το 69, και έγλειφα το μουνί της και γέμιζε το στόμα μου με τα γλυκά υγρά της, ξαφνικά την νοιώθω να προσπαθεί να μου βάλει ένα δάκτυλο στον κώλο, αφού το είχε αλείψει με το τζελ. Εγώ πάγωσα. Προς στιγμή της είπα να σταματήσει, διότι δεν είμαι κανένα πουστρόνι να τον παίρνω από τον κώλο.

Αυτή προσπάθησε να με καθησυχάσει, λέγοντάς μου ότι δεν έχει καμία σχέση αυτό με πούστηδες, και ότι διάβασε κάπου ότι ο κώλος έχει νεύρα τα οποία ερεθίζουν φοβερά. Έτσι μετά από λίγη συζήτηση με έπεισε να ξαναδοκιμάσει να δούμε, και αν δεν μου αρέσει τότε να σταματήσει αμέσως.

Έτσι στήθηκα κι εγώ στα τέσσερα (η αλήθεια ότι φοβόμουν λίγο μην πονέσω), άλειψε την τρύπα μου με το τζελ, και ξεκίνησε να χαϊδεύει την τρύπα μου απαλά με τα δάκτυλά της.

Σιγά - σιγά αφότου πρόσθεσε κι άλλο τζελ, εισχώρησε ένα δάκτυλο μέσα μου, αργά, και το γύρναγε σιγά - σιγά μην πονέσω (διότι όπως μου εξήγησε και αυτή την πρώτη φορά που το δοκίμασε πόνεσε επειδή το έκανε απότομα).

Έτσι μετά από δεκαπέντε λεπτά, ήμασταν πάνω στο κρεβάτι, εγώ στα τέσσερα κι αυτή να βάζει και να βγάζει το δάκτυλο της αργά αλλά σταθερά μέσα στον κώλο μου.

Αυτό που ένιωθα δεν το είχα ξανανιώσει ποτέ. Μια ηδονή, να διαπερνά τον κώλο μου και να φτάνει στον πούτσο μου, νομίζοντας ότι θα έχυνα χωρίς να αγγίξω καν τον πούτσο μου.

Βογκούσα σαν πουτάνα που τον παίρνει και μου άρεσε πάρα πολύ. Αυτή γεμάτη ευχαρίστηση, ξεκίνησε και προσπαθούσε να μου χώσει δύο δάκτυλα στον κώλο. Εκείνη την ώρα πόνεσα, και σταμάτησε αμέσως. Γύρισα και μου πήρε μια πίπα και έχυσα μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα από την πολλή καύλα που είχα.

Την επόμενη μέρα είχα κοιτάξει στο ίντερνετ και διάβασα για τεχνικές τις οποίες μπορείς να κάνεις για να μην πονέσει τόσο.

Το βράδυ είχε έρθει η γκόμενα μου όπως κάθε βράδυ στο διαμέρισμά μου, και καθόμασταν. Της έλεγα ότι διάβασα στο ίντερνετ τα διάφορα, και ξεκίνησα και καύλωνα απίστευτα, σκεφτόμενος την προηγούμενη νύχτα.

Τότε μου είπε ότι μου έχει μια έκπληξη, και άνοιξε την τσάντα της, και έβγαλε από μέσα ένα σχετικά μικρό δονητή και μου είπε:

-    «Θα στο χώσω στον κώλο παλιόπουστρα! Σου άρεσε και ψάχνεις και στο ίντερνετ; Θα σε γαμήσω εγώ!»

Τότε εγώ χωρίς δεύτερη κουβέντα, πήγα στο δωμάτιο, και στήθηκα στα τέσσερα, περιμένοντας την πούτσα στον κώλο μου. Ξεκίνησε και μου το έχωνε αργά. Σε πέντε λεπτά, τον είχα όλο μέσα, και το έβαζε και έβγαζε πολύ γρήγορα. Έχυσα μόνο που με γαμούσε με τον δονητή.

Της είπα μετά ότι ήθελα να με γαμήσει κανονικά, με στραπόν που είχα δει σε μια τσόντα με λεσβίες. Έτσι την επόμενη ημέρα, πήγαμε στο sex shop και πήραμε ένα πούτσο ψιλοχοντρό και λιπαντικό ειδικό για κώλο. Η πωλήτρια όταν πήγαμε στο ταμείο με κοίταξε με ένα βλέμμα σαν να μου έλεγε: «Τυχερέ! Θα φας πούτσο απόψε…!».

Όταν πήγαμε σπίτι δεν περίμενα ούτε δευτερόλεπτο και αφέθηκα στον πούτσο της γκόμενάς μου. Με γαμούσε σαν πουτάνα κι εγώ βογκούσα τόσο πολύ, και ένιωθα τόση πολλή ηδονή, που σε μια στιγμή ζαλίστηκα και νόμιζα να λιποθυμήσω. Τον έπαιρνα λες και ήμουν έτοιμος από καιρό. Δοκιμάσαμε όλες τις στάσεις.

Από τότε, έχουμε αγοράσει πιο χοντρούς πούτσους, και σχεδόν καθημερινά με γαμάει στον κώλο κι εγώ τρελαίνομαι.

Ξεκίνησα και έχω φαντασιώσεις να με γαμάνε άντρες, με χοντρούς πούτσους, και όταν της το είπα, τρελάθηκε από την καύλα. Μου είπε ότι θα ήταν τέλεια να με βλέπει να με γαμάνε κι αυτή να παίζει το μουνάκι της.

Σκεφτήκαμε πολλές φορές να κάνουμε γνωριμίες από ίντερνετ για να έρθει κάποιος να μας γαμήσει και τους δύο, αλλά ψιλο-κωλώνουμε μήπως συμβεί οτιδήποτε.

Από τότε που δοκίμασα πούτσο (έστω και πλαστικό) δεν μπορώ να το ξεπεράσω με τίποτε. Θέλω κάθε μέρα να πάρων ένα πούτσο στον κώλο μου. Με φοβίζει όμως το γεγονός μήπως ποτέ χωρίσουμε, πως θα κάνω την καινούργια μου γκόμενα να με γαμάει…

 

(Copyright protected OW ref: 7038 "Erotic stories archive")