Η πρώτη μας βραδιά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Μπαίνω συχνά και διαβάζω τις ιστορίες της σελίδας και αποφάσισα να σου στείλω κι εγώ μια που είναι αληθινή. Είναι το πρώτο μου ραντεβού με την κοπέλα μου κι έγινε πριν από 5 μήνες που γνωριστήκαμε.

Το όνομά μου είναι Αλέξης και είμαι 24 χρονών. Πήγαινα σε μια σχολή πληροφορικής για κάτι σεμινάρια πέρυσι τον Μάιο. Περιττό να σου πω οτι ψαχνόμουνα να γαμήσω γκομενάκια αλλά όλα εκεί μέσα ήταν μπάζα! Μια μέρα όπως καθόμουνα στη γραμματεία και χαβαλέδιαζα περνάει από μπροστά μου ένα γκομενάκι με κάτι χαρτιά στο χέρι σκέτη καύλα! Όπα λέω εδώ είμαστε και ρωτάω την κοπέλα που ήταν στη γραμματεία και με την οποία είχα γινει φίλος, ποιό είναι αυτό το γκομενάκι.

Μου λέει οτι είναι η απογευματινή γραμματέας και ότι είχε έρθει μόνο για σήμερα πρωί για κάτι δουλειές που είχε. Εκείνη τη στιγμή έπρεπε να πάω στο μάθημα κι έφυγα από τη γραμματεία. Πέρασαν μέρες και δεν την ξαναείδα. Μετά από καμιά 10ριά μέρες την ξαναβλέπω πρωί να κάθεται στη γραμματεία με τη φίλη μου. Χώνομαι κατευθείαν στην κουβέντα και αφού τη γνωρίζω της λέω αν θέλει να βγούμε. Ήταν Παρασκευή πρωί κι εγώ έπρεπε να πάω εκτός Αθηνών για το διήμερο οπότε κανονίζουμε για Κυριακή βράδυ.

Την Κυριακή το απόγευμα γυρίζω Αθήνα. Αράζω στο διαμέρισμα με ένα φίλο και βλέπαμε τον ολυμπιακό μέχρι να περάσει η ώρα. Ήπιαμε και τα τσιγαράκια μας για να χαλαρώσουμε. Το βράδυ αφού ετοιμάστηκα πήγα εκεί που είχαμε κανονίσει. Περίμενα κανένα 10λεπτο και εμφανίστηκε η Νάντια. Φόραγε μια φουστίτσα που μόλις την είδα καύλωσα με τη μια. Μπήκε στο αυτοκίνητο και κανονίσαμε να πάμε ζέπελιν. Πάμε ζέπελιν, καθόμαστε καμιά ώρα. Είχαμε αρχίσει να λέμε διάφορα πράγματα άσχετα. Αφού βερεθήκαμε της λέω να φύγουμε. Μου λέει που θες να πάμε;

Της λέω πάμε Γλυφάδα. Μόλις φτάνουμε Γλυφάδα, πέρνουμε κάτι μπίρες και αρχίσαμε να πίνουμε μέσα στ’ αμάξι. Η κουβέντα μας είχε φέρει πιο κοντά και σε κάποια ανύποπτη στιγμή σκύβω και τη φιλάω. Αυτή χωρίς να κολλήσει, μου χώνει τη γλώσσα της κατευθείαν μέσα στο στόμα και μου λέει ότι με γουστάρει πολύ.

Αρχίσαμε να χαϊδευόμαστε και μετά από λίγο το χέρι μου είχε μπει κάτω από τη φουστίτσα της και έπαιζα με το υγρό μουνάκι της. Ήταν γουλί ξυρισμένο και με είχε καυλώσει πολύ. Αυτή, σαν αληθινό καριολάκι, μου είχε ξεκουμπώσει το παντελόνι και τον είχε πάρει όλο μέσα στο στόμα της. Είχαμε καυλώσει πολύ και με μια απότομη κίνηση την τραβάω να ανέβει πάνω μου.

Φοράω στα γρήγορα την καπότα και της τον χώνω στο μουνί. Άρχισε να κουνιέται πάνω- κάτω και να φωνάζει να τη γαμήσω δυνατά. Εγώ σαν υπάκουο αγόρι την ξέσκιζα και μετά από λίγο έχυσε! Περιττό να σας πω οτι μας άκουσε όλη η παραλία όταν έχυνε γιατί είχαμε ανοιχτά τα παράθυρα λόγω της ζέστης. Κατεβαίνει από το καυλί μου και τον ξαναπέρνει στο στομα. Άρχισε να μου τον γλύφει ρυθμικά ενώ με τα χεράκια της χάιδευε τα μεγάλα μου αρχίδια. Δεν άργησα να τελειώσω μέσα στο στόμα της. Τα κατάπιε όλα τα χύσια μου. Χωρίς να το πολυσκεφτώ της πρότεινα να πάμε σπίτι μου να συνεχίσουμε. Αυτή δέχτηκε φυσικά. Σε 30 λεπτά είχαμε φτάσει στο Γαλάτσι. Είμασταν ακόμα τόσο πολύ καυλωμένοι…

Μπαίνουμε μέσα και αμέσως αρχίσαμε να γδυνόμαστε. Τη στήνω στα τέσσερα και της τον καρφώνω με τη μια μες στο μουνί. Άρχισε να βογγάει και να μου φωνάζει δυνατά να την ξεσκίσω. Δεν άργισε να χύσει πάλι και γυρίζει μπροστά ανοίγωντας τα πόδια της. Θέλω κι άλλο μου λέει.

Το καυλί μου ακόμα σκληρό όπως ήταν της το ξαναχώνω. Σε λίγο ξανάχυσε το πουτανάκι μου. Βγάζω την καπότα και της τον χώνω στεγνό… Τρελάθηκε εκεί… Δεν έκανα πολλές κινήσεις και της φωνάζω ότι θα χύσω… Χύσε στο μουνί μου λέει παίρνω χάπι… Με την ιδέα και μόνο δεν κρατήθηκα… Της έχυσα το μουνάκι και φώναζε από καύλα… Συνέχισα να τη γαμάω μέχρι να ξημερώσει. Την επόμενη μέρα δεν πήγαμε στη σχολή.

Πήρε τηλέφωνο να δικαιολογηθεί ότι είναι άρρωστη κι εγώ πήρα κανονικά τις απουσίες… Με τη Νάντια είμαστε ακόμα μαζί μέχρι σήμερα! Τώρα που σας γράφω κάθεται στο σαλόνι δίπλα μου και παίζει το μουνάκι της και με ρωτάει αν το καυλί μου ειναι φουσκωμένο…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")