Μπροστά σε όλους και κρυφά από όλους

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Τις προάλλες είχα πάει για νυχτερινό μπάνιο με κάτι φίλους. Φτάνοντας στην παραλία συναντήσαμε κάτι γνωστούς μας και κάτσαμε μαζί τους. Ανάμεσά τους ήταν και μία πρώην μου, σημασία όμως δεν έχει αυτό αλλά το ότι ήταν μαζί και οι γονείς της.

Στο σημείο αυτό να κάνουμε λόγο για το πρόσωπο που με καύλωνε αφάνταστα, για όσο καιρό τα είχα (και όχι μόνο) με την πρώην μου και φυσικά δεν μιλάω για τον πατέρα της...!

Η μητέρα της, λοιπόν, είχε έναν περίεργο τρόπο - χωρίς να είναι το απόλυτο milf - να σε κάνει να θέλεις να την ξεσκίσεις όσο δεν πάει.

Είναι περίπου σαράντα χρονών, κοντούλα, γύρω στο 1.60 με μερικά κιλά παραπάνω, ωραίο και πρόστυχο πρόσωπο και τα δύο εκείνα χαρακτηριστικά που διαβάζουμε στις περισσότερες ιστορίες εδώ και αφορούν μαμάδες και θείες: πελώρια βυζόμπαλα και μια κωλάρα, που, πραγματικά θα μπορούσες να αφήσεις και τον καφέ σου επάνω, αν στεκόταν όρθια...

Εγώ 23 χρονών, 1.70 και γενικά ένας συνηθισμένος τύπος με ένα συνηθισμένο όργανο. Όταν είδα την Ε. (μητέρα), να κάθεται δίπλα στη φωτιά που είχαν ανάψει, έμεινα να την κοιτάζω κάμποση ώρα.

Φορούσε ένα μαύρο μπικίνι, και έβλεπα τις βυζάρες της να θέλουν να βγουν απ’ έξω σαν να ασφυκτιούσαν εκεί μέσα από την πίεση. Το μόνο που ήθελα, ήταν να σηκωθεί κάποια στιγμή για να χαζέψω και την κωλάρα της.

Η στιγμή εκείνη δεν άργησε να έρθει καθώς μετά από λίγο κάποιοι σηκώθηκαν - μαζί κι εκείνη - για να βουτήξουν. Φυσικά, δεν έχασα ευκαιρία και βούτηξα μαζί τους στη ζεστή κατά τ’ άλλα θάλασσα. Η καύλα μου δεν περιγραφόταν, μετά κι απ’ όσα είχα δει και προσπαθούσα συνεχώς να την πλησιάσω.

Σε λίγο, είχαμε κάνει όλοι έναν κύκλο μέσα στη θάλασσα και συζητούσαμε δυνατά γελώντας. Εγώ φυσικά είχα πάει δίπλα της και προσπαθούσα με κάθε τρόπο να την αγγίξω. Ο πούτσος μου δεν άντεχε άλλο, είχε γίνει τέντα και σιγά - σιγά τον οδηγούσα σε αυτήν. Όταν τελικά την άγγιξε, τινάχτηκε, νομίζοντας ότι είναι κάποιο θαλάσσιο «ον»!

-    «Συγνώμη…», της είπα. «Δεν ήθελα να σε τρομάξω».

-    «Δεν πειράζει…», απάντησε. «Απλά δεν κατάλαβα ότι ήσουν εσύ…», και με ένα πονηρό γελάκι, επέστρεψε στη συζήτηση με τους υπόλοιπους.

Από εκείνο το σημείο, άρχιζα να την ακουμπάω ακόμα περισσότερες φορές, κι εκείνη, όχι μόνο δεν αντιδρούσε αρνητικά, αλλά ανταποκρινόταν (!) απ’ ότι κατάλαβα με ελαφριές κινήσεις της μέσης της.

Αμέσως αναθάρρησα και είπα να γίνω ακόμα πιο τολμηρός: Άπλωσα το χέρι μου με προορισμό το θεϊκό βυζί της. Το ακούμπησα. Καμία αντίδραση. Το έβαλα προσεκτικά μέσα από το μαγιό της και άρχιζα να χαϊδεύω την καυλωμένη της ρώγα.

Μπορεί να μην την έβλεπα καλά, αλλά είχα καταλάβει ότι είχε καυλώσει όσο κι εγώ, και δεν άργησε να κάνει την κίνηση της. Αφημένη στα χάδια μου, μου έλυσε το μαγιό και άρχισε να μου την παίζει με γρήγορες κινήσεις που παραλίγο να χύσω. Της έκοψα το ρυθμό γιατί δεν ήθελα να τελειώσει εκεί.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά είχαμε απομακρυνθεί από τους υπόλοιπους οπότε πήγα από πίσω της και της κατέβασα το μαγιό. Είχα χουφτώσει τα βυζόμπαλά της, ενώ πίεζα το καυλί μου στην κωλάρα της κάτι που φαίνεται να απολάμβανε καθώς κουνιόταν ρυθμικά πάνω κάτω στον πούτσο μου.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχα επαφή με το (ξυρισμένο) μουνάκι της αλλά τη στιγμή που της το ακούμπησα τελείωσε κατευθείαν σπαρταρώντας πάνω μου, βγάζοντας πνιχτές κραυγές για να μην ακουστούμε. Αυτό δε φάνηκε να την πτοεί, καθώς εκείνη τη στιγμή άρπαξε το καυλί μου με το χέρι της και το οδήγησε στο μουνί της.

Αυτό ήταν. Τη γαμούσα μπροστά στον άντρα της και στα παιδιά της χωρίς να μας έχει πάρει χαμπάρι κανείς. Η καύλα μου ήταν στα ουράνια. Μπαινόβγαινα συνεχώς στη μουνάρα της, μαλάζοντας ταυτόχρονα τα μαστάρια της, τα οποία δεν άφησα στιγμή από τα χέρια μου.

Εκείνη παραδομένη εντελώς, κουνιόταν σαν τρελή χτυπώντας με τα χέρια της το νερό, ώσπου ένιωσα ένα κύμα ζεστασιάς πάνω στον πούτσο μου. Η καριόλα με έχυσε για δεύτερη φορά και εκεί δεν άντεξα ήμουν έτοιμος να χύσω και εγώ.

Πήγα να τραβηχτώ από το μουνάκι της αλλά εκείνη αντέδρασε και με έσφιξε πάνω της με αποτέλεσμα να της τα πετάξω όλα μέσα. Στο διάστημα που γαμιόμασταν δεν είχαμε ανταλλάξει κουβέντα και όταν τελειώσαμε και οι δύο, έβαλε το μαγιό της και πήγε προς τους άλλους χωρίς να πει κουβέντα. Δε γύρισε να με κοιτάξει καν.

Από εκείνη τη μέρα συνεχώς με αποφεύγει (καθότι μένουμε και κοντά), αλλά ψάχνω την κατάλληλη ευκαιρία να την ξαναπετύχω μόνη, αφού μετά το πρώτο γαμήσι θέλω να τη σκίζω συνέχεια. Μέχρι την επόμενη φορά λοιπόν, καλή συνέχεια…

 

(Copyright protected OW ref: 7039 "Erotic stories archive")