Γαμήσι στο τρένο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η ιστορία μου συνέβη μόλις πριν τρεις ημέρες. Λόγω εργασίας έπρεπε να ανέβω Θεσσαλονίκη και λόγω απεργίας των φορτηγών, το μόνο μέσο που μπορούσα να χρησιμοποιήσω ήταν το τρένο. Ταξίδι πολύωρο και βαρετό αλλά... Βολεύτηκα στο κάθισμα μου και έκανα υπομονή. Είχα χρόνια να χρησιμοποιήσω τρένο και αυτό μάλλον για να με πιάσει πελάτη με αντάμειψε με ένα καταπληκτικό γαμήσι. Πώς;

Σε κάποιο σταθμό ήρθε και έκατσε δίπλα μου μια μουνάρα που φορούσε άσπρο λινό παντελόνι που από μέσα μπορούσες να δεις το στρινγκάκι της και τα χοντρά μουνόχειλα της. Όταν την είδα μου έτρεξαν τα σάλια. Αμέσως μου σηκώθηκε και έβαλα το χέρι μου μπροστά να κρύψω την καύλα μου. Κάτι η μουνάρα απέναντι, κάτι οι κραδασμοί του τρένου, ένιωθα ότι αν δεν έκανα κάτι θα έχυνα εκεί μπροστά στα μάτια της.

Σηκώθηκα και πήγα τουαλέτα για να μην ξεφτιλιστώ. Μπαίνω μέσα αλλά δεν κλειδώνω, για καλή μου τύχη. Μέσα σε ένα λεπτό κάποιος σπρώχνει την πόρτα για να μπει, και ποιος ήταν; Η μουνάρα.

- «Συγνώμη…», μου λέει και κάνει να φύγει.

- «Δεν πειράζει…», της λέω και της δείχνω το φούσκωμα στο παντελόνι.

- «Χρειάζεσαι κάτι;», ρωτάει.

- «Όλα!», της απαντάω.

Μπαίνει μέσα και κλειδώνουμε. Χωρίς δεύτερη κουβέντα πιάνει τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι.

- «Με το μαλακό… γιατί θα χύσω και θα σου μείνει η γλύκα!», της λέω.

Σκύβει κατευθείαν και ανοίγει τα κουμπιά. Ήταν πολύ καυλωμένη κι αυτή, τα χέρια της έτρεμαν. Με βάζει να τον ξεπλύνω στον νιπτήρα και τον βάζει με τη μία στο στόμα. Πέθανα. Τι τσιμπούκι ήταν αυτό! Το βαθύ λαρύγγι. Τα είδα όλα.

Έπαιζε με τα μπαλάκια μου και με το πουτσοκέφαλό μου που είχε γίνει χοντρό σαν μανιτάρι και κατακόκκινο. Είχα χάσει επαφή. Κρατιόμουν να μην χύσω με τα χίλια ζόρια. Την σηκώνω όρθια και αρχίζουμε τα γλωσσόφιλα και το χέρι μου έψαχνε το μουνάκι της. Ήταν μούσκεμα και έκαιγε. Το τρένο να κουνάει και εμείς στριμωγμένοι στην τουαλέτα...

Κόσμος χτυπούσε να μπει μέσα και εγώ μέσα σε αναστεναγμούς φώναζα: «Άλλος!». Όπως την είχα σφιχτά αγκαλιά την γυρίζω απότομα πλάτη και σκεπτόμενος εκείνη την ώρα με το κάτω κεφάλι, δίνω μία και τον καρφώνω στην μουνάρα της. Μαλακία μου, ούτε καπότα ούτε τίποτα.

Αυτή παρόλο που φαινόταν κυρία έκανε σαν πουτανάκι, έτρεμε, χτυπιόταν και αναστέναζε σαν πρωτάρα. Δεν θα κρατιόμουν για πολύ. Ένιωθα ότι σε λίγο θα έχυνα. Κάνω να τραβηχτώ αλλά αρχίζει να σπρώχνει τη λεκάνη της προς τα μέρος μου και να φωνάζει:

- «Χύσε μέσα!»

Εγώ ο μαλάκας ήμουν υπνωτισμένος. Άρχισα να χύνω μέσα στη μουνάρα της με έναν τρόπο που δεν είχα ξαναχύσει. Πρέπει να άδειασα ένα ποτήρι ψωλόχυμα μέσα της όταν τραβήχτηκα ξέπνοος από μέσα της.

Αυτή, δεν ξέρω τι πρόβλημα είχε, έβαλε τα κλάματα, σήκωσε το παντελόνι της και βγήκε τρέχοντας από την τουαλέτα. Εγώ έμεινα μαλάκας προσπαθώντας να συνέλθω από το χύσιμο. Έμεινα, πλύθηκα και βγήκα να την ψάξω.

Δεν την βρήκα πουθενά. Έψαξα όλο το τρένο αλλά πουθενά. Προφανώς κατέβηκε από το τρένο αλλά εγώ δεν πήρα χαμπάρι τίποτα. Ρε μάγκες μου έχουν τύχει πολλές ξεπέτες αλλά σαν αυτή καμιά. Είχε κάτι το περίεργο.

Φυσικά μετάνιωσα που γάμησα χωρίς καπότα και που έχυσα μέσα. Λέτε σε λίγους μήνες να γίνω πατέρας και να μη γνωρίσω ποτέ το παιδί μου;

(Copyright protected OW ref: 7039 "Erotic stories archive")