Μια παράνομη σχέση

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μου αρέσει να πηγαίνω για φαγητό ή ποτό σε κάποιο γνωστό μέρος στη Λευκωσία.

Ένα βράδυ που καθόμουν πίνοντας το ποτό μου και περιμένοντας κάποιο φίλο που αργούσε, άρχισα να παίζω με τα μάτια με κάποια κυρία που καθόταν με τον άντρα της και κάποιο άλλο ζευγάρι λίγο πιο πέρα.

Επειδή σε ότι κάνω είμαι ειλικρινής και εχέμυθος (είμαι παντρεμένος) πρέπει να πω ότι δεν με προκαλούσε καθόλου η κυρία αλλά πέντε - έξι φορές που κοιταχτήκαμε είχε έντονο βλέμμα. Ήταν γύρω στα σαράντα, όχι ιδιαίτερα όμορφη, αλλά μου άρεσε. Είχε κάτι πάνω της που με τραβούσε.

Για να μην σας κουράζω, όταν κάποια στιγμή πήγε τουαλέτα, με διακριτικότητα την ακολούθησα. Στο διάδρομο την χαιρέτησα και της είπα ότι θα θελα να την γνωρίσω. Μου είπε όχι αλλά όταν έκανε να φύγει της έδωσα μια κάρτα με το τηλέφωνο μου. Αφού δεν μου την πέταξε κατάμουτρα είχα ελπίδες…

Πέρασε μια εβδομάδα… Τίποτα.

Τελικά με πήρε. Μιλούσαμε για ένα μήνα σχεδόν καθημερινά. Είχε κι αυτή τα προβλήματα της όπως κι εγώ. Την μέρα που κανονίσαμε να βρεθούμε, πήγαμε κάπου ορεινά. Όταν μπήκαμε στο δωμάτιο, οι γλώσσες μας άρχισαν ένα τρελό παιχνίδι. Τότε αφέθηκε.

Ήταν μια Έλενα διαφορετική από εκείνη που μιλούσαμε. Γονάτισε και πήρε την πούτσα μου στο στόμα της. Άρχισε να ρουφά με πάθος. Της γαμούσα το στόμα, τον έβγαζα, της τον έτριβα μαζί με τα σάλια της στα μούτρα, και της τον ξανάχωνα στο στόμα. Πρώτη φορά γυναίκα μου τον έπαιρνε τόσο βαθιά.

Ακουμπούσα στις αμυγδαλές της. Ξεντυθήκαμε και της τον έχωσα στο μουνί βάζοντας δύο και μετά τέσσερα δάκτυλα στον κώλο της. Ήταν πλημμύρα τα υγρά της. Με καβάλησε και της γαμούσα τον κώλο με τα δάκτυλα. Της τα έβγαζα και όπως ήταν πασαλειμμένα με τα υγρά του κώλου της, τα άπλωνα στο πρόσωπο.

Της άρεσε και καυλωμένη όπως ήταν, δυο - τρεις φορές χωρίς να το περιμένω, σηκωνόταν ρουφούσε την πούτσα μαζί με τα υγρά της και ξανακαθόταν λυσσασμένα μέχρι που μου έχυσε ουρλιάζοντας και μετά εγώ στο στόμα της όπου τα κατάπιε όλα.

Κάναμε μπάνιο, ανάψαμε τσιγάρο και άρχισε δεύτερος γύρος. Το καλύτερο ήταν όταν της είπα να την κωλογαμήσω. Την έπιασε και κοιτάζοντας με στα μάτια έκατσε πάνω μου βάζοντας την αργά - αργά, πόντο - πόντο στον κώλο της.

Μετά από λίγο, και στήνοντας την στα τέσσερα, χύσαμε σχεδόν ταυτόχρονα, εγώ μέσα στον κώλο της και αυτή παίζοντας το μουνί της.

Η σχέση μας διήρκησε ένα χρόνο και περνούσαμε υπέροχα, πάντα προσέχοντας, αφού είμαστε και οι δύο παντρεμένοι.

Γαμηθήκαμε σπίτι της, στο δικό μου, ένα βράδυ μέσα στα δένδρα, στα πλατάνια, σε ξενοδοχείο, στο αυτοκίνητο μου, στις τουαλέτες του καφέ που γνωριστήκαμε, και για τέσσερις ημέρες κάπου που όταν μου έρχεται στο μυαλό καταλαβαίνω πόσο τρελό ήταν αυτό που κάναμε.

Το γιατί χωρίσαμε είναι άλλο θέμα.

 

(Copyright protected OW ref: 7159)