Στην είσοδο του Αγίου Όρους

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Με λένε Κωνσταντίνα και εδώ και πέντε χρόνια κάνω chat με μια μαύρη φοιτήτρια από την Αμερική που την λένε Wendy. Είμαστε και οι δύο 24 ετών, μιλάμε συχνά και στέλνουμε φωτογραφίες και βίντεο από την ζωή μας και τους φίλους μας. Έχουμε δώσει υπόσχεσή ότι αν κάποια ταξιδέψει στην χώρα της άλλης να κάνουμε ότι μπορούμε για να γνωριστούμε από κοντά.

Την άνοιξη του 2009 μου ανακοίνωσε ότι μια φιλική της οικογένεια θα ταξίδευε στην Ελλάδα για διακοπές. Μου άρεσε η ιδέα να έχουμε κοινούς γνωστούς και της είπα ότι θα ήθελα να τους συναντήσω. Εκείνη δίσταζε γιατί δεν ήταν δικοί της φίλοι αλλά των γονιών της. Την έπεισα όμως και μεταβίβασε την πρόταση μου στην άλλη οικογένεια.

Η ιστορία πήρε άλλη τροπή όταν ο George, ο σύζυγος της εν λόγω οικογένειας ξεκίνησε με δική του πρωτοβουλία μια πολύ πιο προσωπική επικοινωνία μαζί μου, που κατέληξε στην συνάντηση μας στην Ελλάδα. Είχα τις αμφιβολίες μου επειδή ήταν παντρεμένος και γιατί φοβόμουν ότι μπορεί να ήταν η Wendy που παρουσιάζονταν σαν George μέχρι που προχωρήσαμε σε Cam2Cam και είδα μπροστά μου ένα πολύ ξανθό αμερικάνο αντί για μαύρο που περίμενα.

Μου ζήτησε να τους ακολουθήσω στην Κρήτη και να τον συναντάω κρυφά στο ξενοδοχείο του και προσφέρθηκε να πληρώσει αυτός τα έξοδα διαμονής. Δεν το έκανα γιατί δεν βόλευε τα υπόλοιπα σχέδια που είχα κάνει. Ο George μετά την Κρήτη θα έμπαινε με τον γιο του στο Άγιο Όρος. Το κανονίσαμε λοιπόν και μια μέρα πριν άφησε την οικογένεια του στην Ουρανούπολη και ήρθε να με βρει στα Νέα Ρόδα. Γέλαγα πολύ με την όλη κατάσταση, ήταν τόσο μεγάλος υποκριτής!

Τον περίμενα στο δωμάτιο που νοίκιαζε, χτύπησε την πόρτα, του άνοιξα και για πρώτη φορά τον είδα από κοντά. Δεν ήταν και κανένας παίδαρος αλλά είχε κάτι. Τον ρώτησα αν ήταν όλα εντάξει με την γυναίκα του και μου είπε ότι δεν είχε καταλάβει τίποτα. Εγώ μόλις είχα τελειώσει το μπάνιο μου και φιληθήκαμε. Με χάιδευε σε όλο μου το σώμα, ανάσαινε βαριά και φαίνονταν ότι ήταν πολύ καυλωμένος. Πήγα για να τον οδηγήσω στην κρεβατοκάμαρα αλλά με σταμάτησε και μου είπε ότι θα προτιμούσε αν έκανα ότι ήθελε εκείνος.

Είχε πάρει ένα πολύ σοβαρό ύφος όταν με κοίταζε σαν να ήμασταν τσακωμένοι. Αφού ήθελε να το παίξει έτσι κανένα πρόβλημα δεν είχα. Ένας από τους λόγους που δέχθηκα να τον συναντήσω ήταν γιατί μου άρεσαν οι φαντασιώσεις του. Έκλεισα τα μάτια μου και στάθηκα προσοχή. Έλυσε το μπουρνούζι μου και το άφησε να πέσει στο πάτωμα. Κάμποσο διάστημα πέρασε χωρίς να με ακουμπάει καθόλου.

Χούφτωσε και έσφιξε το στήθος μου, μετά μου άνοιξε το στόμα και μου έδωσε να πιω ένα ποτήρι νερό. Ήταν πολύ, κάμποσο κύλησε από το στόμα μου ενώ πάλευα να το καταπιώ. Ο George χώρισε κωλομάγουλά μου με την παλάμη του και έφερε κάποιο δάχτυλο πάνω στην σούφρα μου ξεκινώντας μια επίθεση. Εγώ χοροπήδαγα προσπαθώντας να χάσω την επαφή με το ξένο σώμα που προσπαθούσε να εισβάλει.

Σταμάτησε για να βάλει αμέσως μετά δύο δάχτυλα στο μουνί μου και τέσσερα στο στόμα μου. Έκλεισα τα μάτια μου και το απόλαυσα. Έγλειφα δάχτυλα ενώ το μουνί μου δέχονταν την δική του περιποίηση. Είχα αφεθεί στα χέρια του και όταν έφτασα σε οργασμό έπεσα στην αγκαλιά του όσο προσπαθούσα να βρω την αναπνοή μου. Καθώς τα πόδια μου είχαν λυγίσει και δεν ήταν και πολύ δυνατός με άφησε κάτω αλλά δεν είχε τελείωσε μαζί μου ακόμα…

Γραπώθηκα με παιχνιδιάρική διάθεση από το πόδι του και ανέβηκα προς τα πάνω για να του κάνω πίπα αλλά εκείνος με κλότσησε μακριά.Μου έκλεισε τα μάτια με την ζώνη από το μπουρνούζι, μου έδωσε να πιω άλλο ένα ποτήρι νερό και με άφησε να τον περιμένω. Κάθε τόσο σταμάταγε ότι έκανε και με χάιδευε ανάμεσα στα σκέλια για να μην ξενερώσω.

Μου πέρασε μια χαλαρή θηλιά γύρω από τον λαιμό και με τράβηξε μαζί του μέχρι το κρεβάτι. Πήρε τον χρόνο του για να με τοποθετήσει όπως ήθελε. Είχε δέσει χέρια και πόδια μαζί και στεκόμουν με τον κώλο στον αέρα τελείως ακάλυπτο. Δεν ανησυχούσα όμως, είχαμε κάνει σε online role play πολλές φαντασιώσεις μας. Πολλά από αυτά μου ήταν γνώριμα και περισσότερο προσπαθούσα να μαντέψω την συνέχεια.

Ανεβοκατέβαινε συνέχεια στο κρεβάτι μέχρι να τα έχει όλα έτοιμα. Έβγαλε το ύφασμα που μου κάλυπτε τα μάτια και είδα μπροστά μου μια αλουμινένια φόρμα ψησίματος που στην τελευταία επίσκεψη του στην κουζίνα την γέμισε νερό. Πέρασε λίγη ώρα θαυμάζοντας το έργο του ή χαϊδεύοντας το κορμί μου. Μετά πήρε θέση από πίσω μου και ένιωσα το μαλακό καυλί του να μπαίνει μέσα μου.

Είχε πρόβλημα να κρατηθεί σκληρός αλλά ήταν ωραία και χαλαρά με τα χέρια του να με χαϊδεύουν συνέχεια στην κλειτορίδα και το νερό που μου είχε βάλει να κρατάει το στόμα μου υγρό. Εγώ δεν έχυσα ξανά αλλά εκείνος τελείωσε πάνω μου και άπλωσε τα υγρά του παντού στην πλάτη μου.

Με έλυσε και αγκαλιαστήκαμε για μια τελευταία φορά. Τον φίλησα στο στόμα και κατάλαβα ότι του άρεσα πάρα πολύ. Τον ρώτησα αν είχε χρόνο για άλλη μία φορά αλλά γελώντας μου είπε ότι με την ψυχή στο στόμα θα προλάβαινε να γυρίσει και χωρίσαμε.

Στην Wendy δεν έχω πει τίποτα για το θέμα και με τον George τώρα πια είμαστε περισσότερο φίλοι.

 

(Copyright protected OW ref: 7163)