Γκολ από τα αποδυτήρια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Τότε το μωράκι μου έλειπε για ένα μήνα και μόλις τελείωσε την εξεταστική του ήρθε στην Αθήνα για καλοκαίρι. Γύρισε την ημέρα του μεγάλου ημιτελικού με την Τσεχία.

Θυμάμαι ότι είχαμε πάει από νωρίς για καφεδάκι και μετά θα πηγαίναμε σε ένα φίλο του να δούμε τον αγώνα.

Λόγω των πολλών μερών που είχα να τον δω και να τον νιώσω (εγώ και το μουνάκι μου...) αρχίσαμε κάποια φιλάκια και χαϊδεματάκια στην καφετέρια, αλλά όχι πολλά πράγματα.

Η ώρα περνούσε και έφτανε η ώρα του αγώνα... Ξαφνικά, χτυπάει το τηλέφωνό του και ήταν οι γονείς του που του είπαν ότι θα πηγαίνανε σε κάτι φίλους τους να δουν τον αγώνα.

Κοιταχτήκαμε, πληρώσαμε και φύγαμε αμέσως για το σπίτι του το οποίο ευτυχώς δεν απείχε πολύ από την καφετέρια...

Η προσμονή μου ήταν τεράστια... Ανυπομονούσα σαν τρελή να τον ξανανιώσω στο γυμνό μου σώμα.

Όμως, την ώρα που φθάναμε τον ξαναπήραν τηλέφωνο και είπαν ότι τελικά θα δουν τον αγώνα σπίτι. Είχε μείνει ένα μισάωρο μέχρι να αρχίσει ο αγώνας και εμείς είχαμε ήδη αρχίσει τις αγκαλίτσες και τα φιλάκια στο δωμάτιο του.

Εγώ για να πω την αλήθεια ψιλοξενέρωσα μόλις άκουσα ότι θα γυρνούσαν οι γονείς του. Όμως, το μωράκι μου δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να με ερεθίζει με κάθε τρόπο. Όπως ήμασταν όρθιοι με βουτάει και με ρίχνει στο πάτωμα...

Ταράχτηκα. Ήταν πολύ βίαιος πράγμα που μου αρέσει πάρα πολύ και του το ζητάω επανειλημμένα. Άρχισε να με γδύνει σαν τρελός και έβαλε τον πούτσο του με τη μία μέσα μου τόσο ξαφνικά που βόγκηξα!

Αυτό ήταν. Τον άρπαξα και άρχισα να τον φιλάω ασταμάτητα ενώ ο πούτσος του σφυροκοπούσε το μουνάκι μου που ήταν μούσκεμα. Τα χέρια του είχαν διατρέξει όλο μου το σώμα και τώρα βρίσκονταν στο κωλαράκι μου το οποίο σκαμπίλιζαν κατά διαστήματα...

Αυτά τα σκαμπιλάκια ειλικρινά είναι που με αποτρέλαιναν εντελώς. Βογκούσα και αναστέναζα ασταμάτητα... Μάταια έβαζε το χέρι του στο στόμα μου (βλέπετε καλοκαίρι ήταν, ανοιχτά παράθυρα...) να με σταματήσει.

Κάποια στιγμή μου λέει ότι δεν άντεχε άλλο και ότι ήθελε να τελειώσει. Δεν του απάντησα και τον αναποδογύρισα και πήρα στα χέρια μου (στην λεκάνη μου για την ακρίβεια) την κατάσταση.

Τέτοιο καβάλημα πραγματικά δεν του είχα ξανακάνει! Η λεκάνη μου χόρευε τσιφτετέλι πάνω στον πούτσο του μέχρι να τελειώσει...

Ένιωθα τις συσπάσεις του και συνέχισα μέχρι που με κράτησε σφιχτά από το κωλαράκι μου, σημάδι ότι δεν άντεχε άλλο το κούνημα.

Μπορεί η όλη πράξη να μην κράτησε πάνω από δέκα λεπτά αλλά ήταν μια από τις πιο έντονες επαφές που είχαμε.

Έτσι λοιπόν ο αγώνας για εμάς άρχισε με γκολ από τα αποδυτήρια…

(Copyright protected OW ref: 7039 "Erotic stories archive")