Η μάνα του φίλου μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Ήμουν καλεσμένος σε ένα φίλο μου στην Αθήνα. Αυτός στην ίδια ηλικία με μένα. 25 ετών. Οι γονείς του, ο πατέρας του 58 και η μητέρα του 46.

Μια γυναίκα φοβερή που αποτελεί φαντασίωση όλων των νεαρών. Μια κυρία που το σπίτι της ήταν πεντακάθαρο και το μυαλό της "βρώμικο"!

Στην αρχή εντυπωσιάζεσαι από την εμφάνιση της. Σέξι, χωρίς προκλητικό ντύσιμο, με στήθος μεγάλο και κώλο που θέλεις να τον χτυπάς από πίσω με τρέλα!

Δεν άργησαν πολύ τα πράγματα να επιβεβαιώσουν αυτό που σκεφτόμουν. Το πρώτο βράδυ και μετά από πολύ ποτό γυρίσαμε σπίτι όπου μας υποδέχτηκε η μάνα του.

Φορούσε το νυχτικό της μέσα από το οποίο ξεχώριζαν οι ρώγες της! Σκέφτηκα πόσο καυλωμένη μπορεί να είναι μια 46άρα με την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων να την ακολουθούν.

Πέσαμε για ύπνο με το φίλο μου. Εγώ είχα πάντα στο μυαλό μου αυτήν. Δεν άντεξα, ήθελα να την δω να γαμιέται η τουλάχιστον να την ακούσω να βογκάει πάνω στο σεξ.

Σηκώθηκα, δήθεν για τουαλέτα, και πλησίασα κοντά στην κρεβατοκάμαρα τους. Τους άκουσα να μιλούν.

Λέγανε για εμάς για το που πήγαμε, για τον αν γαμήσαμε. Αυτή έλεγε:

-    «Οι 25άχρονοι είναι σκέτη καύλα. Μπορούν να πηδάνε με τις ώρες! Όχι σαν και εσένα που μόλις ρίξεις ένα πέφτεις κάτω! Έναν τέτοιο 25άρη πουτσαρά θέλω, να το ευχαριστηθώ!»

Εγώ νόμιζα ότι μες στο δωμάτιο βρισκόταν κάποια άλλη από την μάνα του φίλου μου. Ήταν απίστευτη η καύλα που είχα καθώς άκουγα όλα αυτά!

Ο άντρας της τσατίστηκε λέγοντας της ότι θα την πεθάνει στον πούτσο. Αυτή γελούσε με αυτόν τον πρόστυχο τρόπο προκαλώντας τον ακόμη περισσότερο.

Δεν άντεχα, έπρεπε να τους δω. Πλησίασα ακόμη περισσότερο κοντά στο δωμάτιο τους. Για μια στιγμή σιώπησαν. Ώσπου κάποια στιγμή ένα βαθύ καυλιάρικο «αχ!» βγήκε από το στόμα της.

Η πόρτα τους δεν ήταν εντελώς κλειστή. Το θέαμα ήταν τρελό! Αυτή ήταν ανάσκελα με τα πόδια της περασμένα γύρω από τον λαιμό. Την γαμούσε σαν τρελός!

Αυτή είχε το βλέμμα μιας ώριμης κυρίας, που εύχομαι να έχετε γνωρίσει όλοι οι άντρες, γελούσε πρόστυχα, του έλεγε λόγια που δεν υπήρχε περίπτωση να μην σε φτιάξουν!

-    «Σ’ αρέσει ε; Γουστάρεις; Πιο δυνατά, πιο δυνατά!»

Κόντευα να εκραγώ! Συνέχισα να την βλέπω να γαμιέται σε κάθε στάση μέχρι που άρχιζε να φωνάζει δυνατά από ευχαρίστηση.

-    «Σιγά, μην φωνάζεις!», της είπε. «Θα μας ακούσουν!»

-    «Δεν με νοιάζει. Σκίσε με, σκίσε με!»

Έχυνε σαν τρελή!

-    «Μπράβο γαμιά μου! Έτσι, έτσι…»

Τελείωσαν και οι δυο και κοιμήθηκαν γυμνοί…

 

(Copyright protected OW ref: 7039 "Erotic stories archive")