Μαθήματα Γερμανικών

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Όταν πήγαινα στην Τρίτη Λυκείου, η καθηγήτρια που μου έκανε ιδιαίτερα μαθήματα γερμανικών έπρεπε να φύγει από την Ελλάδα, καθότι γερμανίδα, και σύστησε στους γονείς μου μια φίλη της, γερμανίδα κι αυτή, για να συνεχίσω.

Ήταν Σεπτέμβριος και ήταν ακόμη καλοκαίρι. Εγώ ήμουν στο δωμάτιο μου και περίμενα να έρθει η καινούργια μου καθηγήτρια, παρακαλώντας να είναι κανένα ωραίο μουνί. Άκουσα την πόρτα να χτυπάει. Ήταν αυτή. Την υποδέχτηκαν οι γονείς μου και κάθισαν μαζί της αρκετή ώρα.

Ξαφνικά άκουσα να με φωνάζουν. Πήγα στο σαλόνι και αυτό που είδα δεν μπορούσα να το πιστέψω. Θα είχα για καθηγήτρια το απόλυτο μουνί. Ήταν ξανθιά με μπλε μάτια, μεγάλα βυζιά και υπέροχο κορμί, 24 χρονών από ότι έμαθα μετά. Συστηθήκαμε και πήγαμε στο δωμάτιο μου να ξεκινήσουμε το μάθημα.

Ήμουν ο καλύτερος μαθητής. Προχωράγαμε τόσο γρήγορα την ύλη που αποφασίσαμε να δώσω τον Σεπτέμβριο για το δεύτερο δίπλωμα. Αυτό βέβαια σήμαινε ότι θα έπρεπε να κάνω μαθήματα μέχρι τα μέσα Ιουλίου, αλλά αυτό δεν με πείραζε καθόλου αφού θα μπορούσα να βλέπω αυτό το μουνί.

Ήταν τέλη Ιουνίου, οι γονείς μου είχαν φύγει για το εξοχικό μας και εγώ έμενα μόνος μου αφού έπρεπε να κάνω μαθήματα. Ήταν απόγευμα και περίμενα την Γιολάντα για να κάνουμε μάθημα. Όταν ήρθε και την είδα καύλωσα. Φορούσε ένα αρκετά κοντό λευκό μίνι που τόνιζε τα μαυρισμένα της πόδια και από πάνω ένα πουκαμισάκι το οποίο ήταν αρκετά ανοιχτό.

Καθίσαμε στο γραφείο και η Γιολάντα τράβηξε την καρέκλα της πίσω, γύρισε απέναντί μου και έβαλε τα πόδια της σταυροπόδι. Πήρε το τετράδιο μου και ξεκίνησε να διαβάζει την εργασία που μου είχε βάλει να κάνω. Χωρίς να χάσω λεπτό τράβηξα και εγώ την καρέκλα μου και την γύρισα ώστε να μπορώ να βλέπω τα μπούτια της.

Η Γιολάντα ξαφνικά σταμάτησε το διάβασμα και κατέβασε το πόδι της. Με την κίνηση αυτή φάνηκε το λευκό κιλοτάκι που φορούσε. Τα μάτια μου είχαν κολλήσει στο μουνάκι της και δεν κατάλαβα ότι με είχε πάρει χαμπάρι. Χωρίς να πει τίποτα σηκώθηκε και έσκυψε πάνω στο γραφείο για να μου δείξει ένα λάθος που είχα κάνει.

Τότε ήταν που καύλωσα περισσότερο αφού όπως ήταν σκυμμένη έβλεπα από το ανοιγμένο της πουκάμισο τα βυζιά της. Σήκωσε το τετράδιο και ξαναέκατσε στην καρέκλα. Πήγε να βάλει το πόδι της πάλι σταυροπόδι, μόνο που αυτή τη φορά το σήκωσε λίγο πιο πολύ και έτσι τα μάτια μου καρφώθηκαν και πάλι στο μουνί της.

Όση ώρα διάβαζε κάποιες στιγμές άλλαζε και σταυροπόδι. Τα μάτια μου δεν είχαν ξεκολλήσει ούτε δευτερόλεπτο από πάνω της, μέχρι που σταμάτησε το διάβασμα. Μου έδωσε το τετράδιο και με έβαλε να κάνω μια άσκηση. Ξεκίνησα να γράφω και αυτή σηκώθηκε και πήγε στην τουαλέτα. Γύρισε και έκατσε πάλι όπως πριν και περίμενε αμίλητη να τελειώσω το γράψιμο.

Μετά από κανένα τέταρτο τελείωσα και της έδωσα να διαβάσει τι είχα γράψει. Είχα άλλη μια ευκαιρία να θαυμάσω το κορμί της. Τότε όμως ήταν που τρελάθηκα. Η φουστίτσα της είχε σηκωθεί αρκετά και όπως καθόταν σταυροπόδι φαινόταν ελάχιστα το μουνάκι της.

Άρχισα να καυλώνω τρελά ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσα να καταλάβω αν όντως πριν είχα δει το κιλοτάκι της ή όχι. Μέσα σε αυτές τις σκέψεις ήρθε και το τελειωτικό χτύπημα. Η Γιολάντα πήγε να αλλάξει σταυροπόδι και φάνηκε το ξανθό της μουνί. Είχα βάλει τα χέρια μου πάνω στον πούτσο μου για να μην φανεί η καύλα μου. Η Γιολάντα τελείωσε και ξεκινήσαμε να μιλάμε για διάφορα θέματα ώστε να εξασκηθώ στα προφορικά.

Ξαφνικά κόπηκε το ρεύμα με αποτέλεσμα να έχει αρκετή ζέστη χωρίς το κλιματιστικό. Είχαμε ανοίξει το παράθυρο αλλά μάλλον ήταν χειρότερα γιατί έξω είχε καύσωνα. Είχα λιώσει και αποφάσισα να βγάλω το μπλουζάκι μου. Εκεί που μίλαγε η Γιολάντα την σταμάτησα και της είπα:

-    «Γιολάντα, σε πειράζει να βγάλω το μπλουζάκι μου γιατί έχω σκάσει;»

-    «Όχι. Αν δεν σε πειράζει και εσένα να βγάλω το σουτιέν μου γιατί και εγώ έχω σκάσει».

Με μια κίνηση έβγαλα το μπλουζάκι μου και η Γιολάντα έλυσε το σουτιέν της και προσπαθούσε να το βγάλει πάνω από το πουκάμισο. Τελικά κατάφερε και το έλυσε, όπως όμως το τράβηξε έξω, μάγκωσε στο πουκάμισο της με αποτέλεσμα να φανεί το βυζί της. Ήταν υπέροχο με μία μικρή ροζ ρώγα.

Αμέσως καύλωσα και χωρίς να το καταλάβω το κεφαλάκι από τον πούτσο μου είχε πεταχτεί έξω από το παντελόνι με αποτέλεσμα η Γιολάντα να ρίχνει κλεφτές ματιές. Συνεχίσαμε το μάθημα μέχρι που ξαφνικά έπεσε η κόκα κόλα που έπινε, χύθηκε επάνω στην φούστα της.

Σηκώθηκα γρήγορα και πήγα να φέρω μια πετσέτα για να σκουπιστεί. Της την έδωσα και η Γιολάντα ξεκίνησε να σκουπίζει τα πόδια της. Όπως ήταν σκυμμένη και χωρίς σουτιέν φαινόντουσαν οι βυζάρες της. Τελείωσε και μου ζήτησε αν γίνεται να βρέξω την πετσέτα για να καθαρίσει την φούστα της γιατί θα λεκιάσει.

Το έκανα τρέχοντας και η Γιολάντα ξεκίνησε να την τρίβει. Δυστυχώς όμως η κόκα κόλα όχι μόνο δεν έφευγε αλλά απλωνόταν περισσότερο επάνω στην φούστα. Τότε μου ήρθε η ιδέα στο μυαλό για το πως θα αρπάξω αυτήν την ευκαιρία.

-    «Γιολάντα, γιατί δεν βγάζεις την φούστα σου να την πλύνουμε; Λες και δεν έχω ξαναδεί γυναίκα με εσώρουχα;»

-    «Καλή η ιδέα σου αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν φοράω…»

Με την απάντηση της δεν μπορούσα να πω κάτι και έμεινα αμίλητος. Όμως η Γιολάντα συνέχισε:

-    «Γαμότο… έχω γίνει ολόκληρη χάλια. Μπορώ να κάνω ένα ντουζάκι γιατί κολλάω ολόκληρη;»

-    «Φυσικά! Το ρωτάς;»

Σηκώθηκα και πήγα και έφερα μια καθαρή πετσέτα, της την έδωσα και πήγε στο μπάνιο. Μετά από κανένα δεκάλεπτο, βγήκε από το μπάνιο με την πετσέτα τυλιγμένη γύρω της. Το θέαμα ήταν καυλωτικό αφού η πετσέτα ήταν κοντή και κάλυπτε ίσα - ίσα το μουνί της. Μου έδωσε τα ρούχα της να τα απλώσω στον ήλιο και εκείνη έκατσε στην καρέκλα και με περίμενε.

Όταν επέστρεψα και έκατσα κι εγώ άρχισα πάλι να καυλώνω αφού η πετσέτα είχε σηκωθεί και φαινόταν ολοκάθαρα το μουνάκι της το οποίο ήταν αρκετά περιποιημένο με μία μόνο γραμμούλα από ξανθιές τρίχες. Η Γιολάντα ξεκίνησε πάλι το μάθημα σαν να μην τρέχει τίποτα.

Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ με τίποτα. Η Γιολάντα ξαφνικά σταμάτησε να μου μιλάει στα γερμανικά και μου είπε με τσαντισμένο ύφος:

-    «Τι θα γίνει Άρη, θα κάνουμε μάθημα ή θα παρακολουθείς άλλα πράγματα;», και μου έδειξε με τα μάτια της το μουνί της.

-    «Βλέπεις κάτι που δεν έχεις ξαναδεί;»

-    «Ναι…», απάντησα χωρίς να καταλάβω πως μου βγήκε και αμέσως σκέφτηκα ότι είπα μαλακία και τώρα θα γίνει χαμός.

Η Γιολάντα όμως αντί να με βρίσει με ρώτησε όλο απορία:

-    «Τι; Δεν έχεις ξαναδεί ποτέ γυναίκα γυμνή; Δηλαδή είσαι παρθένος;»

-    «Εεε, όχι έχω πάει πολλές φορές με γυναίκα, αλλά ποτέ μου δεν έχω ξαναδεί ξανθό…»

-    «Λοιπόν, για να τελειώνει αυτή η ιστορία, θα σε αφήσω να το δεις μια και καλή και μετά θα συνεχίσουμε το μάθημα χωρίς να χαζεύεις. Σύμφωνοι;»

Φυσικά εγώ απάντησα καταφατικά. Η Γιολάντα όμως έμεινε καθισμένη στην καρέκλα της και κάτι σκεφτόταν. Δεν μπορούσα να περιμένω και την ρώτησα:

-    «Τι έγινε, τι σκέφτεσαι;»

-    «Να… δεν είναι και πολύ δίκαιο το να είμαι εγώ γυμνή και εσύ ντυμένος. Αν είναι θα βγάλεις και εσύ το σορτσάκι σου. Εντάξει;»

Κόλλησα λίγο, γιατί δεν ήθελα να δει ότι έχω καυλώσει, αλλά συμφώνησα αφού δεν ήθελα να χάσω το θέαμα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα την γαμήσω αφού ήταν αρκετά μεγαλύτερη μου.

Σηκώθηκα μπροστά της και έβγαλα το σορτσάκι μου. Τα μάτια της καρφώθηκαν επάνω του μέχρι που ξαναέκατσα στην καρέκλα. Τότε σηκώθηκε η Γιολάντα με πλησίασε και σήκωσε την πετσέτα της. Το μουνί της ήταν εκατοστά από το πρόσωπό μου και μου ερχόταν η μυρωδιά του αφρόλουτρου που πριν από λίγο είχε πλυθεί. Χωρίς να το σκεφτώ της είπα:

-    «Μπορώ να το ακουμπήσω;»

-    «Α, είπαμε μόνο να δεις όχι και να ακουμπήσεις, αλλιώς ότι κάνεις θα κάνω!»

Άπλωσα το χέρι μου και ακούμπησα το μουνάκι της. Η Γιολάντα αμέσως έβγαλε ένα μικρό και πνιχτό αναστεναγμό καύλας. Άρχισα να το τρίβω και έβλεπα ότι η ανάσα της γινόταν πιο γρήγορη. Ξαφνικά μου έπιασε το χέρι και μου είπε με καυλωμένη φωνή:

-    «Σταμάτα γιατί αλλιώς θα κάνουμε πράγματα που δεν πρέπει. Λοιπόν, σειρά μου τώρα…»

Γονάτισε μπροστά μου και έπιασε τον πούτσο μου. Η καύλα μου ήταν απερίγραπτη. Άρχισε κι αυτή να μου τον παίζει και το πρόσωπο της το είχε φέρει τόσο κοντά μου, που αισθανόμουν την καυτή ανάσα της στο πουτσοκέφαλο μου.

Έγειρα το κεφάλι μου πίσω και απολάμβανα την μαλακία που μου έπαιζε, όταν ξαφνικά ένιωσα τα χείλη της να τυλίγουν τον πούτσο μου. Ένιωθα ότι θα πάθω καρδιά από την καύλα. Δυστυχώς όμως η Γιολάντα σταμάτησε γρήγορα, σηκώθηκε και μου είπε:

-    «Άρη συγνώμη, ξέφυγα από τον έλεγχο, δεν έπρεπε να το κάνω αυτό…»

-    «Ναι αλλά όμως είπες ότι θα κάνω θα κάνεις. Άρα, ισχύει και το αντίθετο…»

-    «Όχι δεν πρέπει γιατί μετά θα ξεφύγουμε τελείως…»

-    «Δεν είσαι δίκαιη. Θα πρέπει να με αφήσεις κι εμένα…»

Τελικά την έπεισα να της γλείψω το μουνί της όμως μόνο για ένα λεπτό. Την έβαλα και ξάπλωσε στο κρεβάτι, άνοιξε τα πόδια της κι εγώ χώθηκα ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να την γλείφω.

Κανένας μας δεν κράτησε χρόνο, το μόνο σίγουρο είναι ότι την έγλειφα για κανένα δεκάλεπτο και η Γιολάντα είχε χύσει τουλάχιστον δύο φορές. Σταμάτησα το γλείψιμο και ακούμπησα τον πούτσο μου στα μουνόχειλά της και άρχισα να τον τρίβω. Το μόνο που είπε η Γιολάντα ήταν:

-    «Ααααααααααααααααχ! Τι κάαααααανεις; Μηηηηηηηηηηη! Μηηη, σε παρακαλώ σταμάτα γιατί θα προχωρήσουμε κι άλλο και δεν πρέπει… Είπες μόνο να με γλείψεις…»

Συνέχισα χωρίς να την ακούω και σιγά - σιγά έβαζα το κεφαλάκι λίγο μέσα της και το ξαναέβγαζα. Είχα τρελαθεί από την καύλα. Το μουνάκι της ήταν πολύ στενό και καυτό.
Τότε η Γιολάντα με έσπρωξε και μου είπε με αυστηρό ύφος να κάτσω στην καρέκλα.

Δεν πίστευα ότι έφτασα μέχρι εδώ και δεν θα γαμήσω. Όμως η Γιολάντα είχε κάτι άλλο στο μυαλό της. Όπως καθόμουν στην καρέκλα ήρθε και έκατσε επάνω στον πούτσο μου, άρχισε να τρίβεται και μου είπε:

-    «Τώρα θα δεις πως είναι να σε ταλαιπωρούν από την καύλα. Άλλωστε είπαμε... ότι κάνεις κάνω!»

Μία έτριβε το μουνί της στον πούτσο μου, μία σταματούσε και άρχιζε το τσιμπούκι ώσπου κάποια στιγμή της έλυσα την πετσέτα και άρχισα να της γλείφω τα βυζιά. Είχαμε και οι δύο καυλώσει πολύ χωρίς να θέλουμε να τελειώσει αυτό το παιχνίδι.

Μετά από λίγο η Γιολάντα σηκώθηκε λίγο, έπιασε τον πούτσο και τον ακούμπησε όρθιο στο μουνί της. Άρχισε να ξανακάθεται αργά και ο πούτσος μου να μπαίνει αργά - αργά στο μουνί της. Ήταν απίστευτα στενό και καυτό. Όταν μπήκε όλος μέσα της άρχισε να κουνιέται σαν λυσσασμένη μέχρι που έχυσα.

Από τότε το μάθημα είχε πάρει άλλες διαστάσεις. Δυστυχώς την γάμησα λίγες φορές ακόμα γιατί μετά τις εξετάσεις δεν ξαναέκανα μάθημα.

 

(Copyright protected OW ref: 7155)