Πως έγινε πουτάνα (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

-    «Μπράβο πουτανάκι» της είπε ο πλοίαρχος. «Πήγαινε βάλε μας ποτά, να ξεκουραστούμε και να αρχίσει ο δεύτερος γύρος…»

Αφού τους σέρβιρε άλλο ένα γύρο ποτά κάθισε απέναντί τους, πάνω στο τραπεζάκι και τους κοίταγε που χάιδευαν και οι τρεις τις ψωλές και τα αρχίδια τους.

-    «Πάρε το μπουκάλι και χώστο στο μουνί σου καριόλα!», της είπε ο πλοίαρχος.

-    «Μην μου ζητάτε κάτι τέτοιο…», τόλμησε να πει η Πόπη για να δεχτεί ένα δυνατό σκαμπίλι από τον υποπλοίαρχο που σηκώθηκε κατευθείαν από τον καναπέ.

-    «Μην ξαναρνηθείς τίποτε στον πλοίαρχο και ποτέ τσούλα!», της είπε και της έδωσε το μπουκάλι στο χέρι της.

Η Πόπη γνωρίζοντας πως είχε πλέον παγιδευτεί, έγειρε το κορμί της πίσω, άνοιξε τα πόδια της και ακούμπησε απαλά το μπουκάλι στα μουνόχειλά της.

-    «Μέσα είπα βρώμα!», φώναξε ο πλοίαρχος. «Μην προσπαθείς να μας κοροϊδέψεις. Τα λεφτά τα πήρες, κάνε τώρα την δουλειά σου!»

Η Πόπη άρχισε να σπρώχνει το μπουκάλι μέσα της και να κοιτά τον πλοίαρχο στα μάτια… μια ιδέα είχε γεννηθεί στο μυαλό της. Άρχισε να αναστενάζει και να χώνει το μπουκάλι όσο περισσότερο μπορούσε προσέχοντας ταυτόχρονα να μην κάνει ζημιά στον εαυτό της.

-    «Κοιτάξτε πόσο πουτάνα είναι! Σίγουρα το έχει ξανακάνει η τσουλίτσα!», φώναξε ο πλοίαρχος και ήρθε μπροστά της με την πούτσα μισοσηκωμένη. «Φίλα με βρώμα!», της είπε και έσκυψε πάνω στο στόμα της.

Η Πόπη γύρισε λίγο το κεφάλι της και του ψιθύρισε:

-    «Αν ήμασταν μόνο οι δυο μας θα σας έκανα πράγματα που δεν φαντάζεστε!», και μετά έχωσε την γλώσσα της στο στόμα του που βρώμαγε.

-    «Ελάτε να την γαμήσετε τώρα!», φώναξε ο πλοίαρχος στους άλλους δύο. «Την βαρέθηκα την καριόλα και έχετε και άλλες δουλειές να κάνετε…»

Την γύρισε ώστε να είναι ξαπλωμένη με τα βυζιά της να ακουμπάνε στο τραπέζι και της έχωσε τον πούτσο του στο στόμα της. Πρώτος ήρθε πίσω της ο λογιστής που χώθηκε στο μουνί της και άρχισε να κουνιέται. Η Πόπη κοίταγε στα μάτια τον πλοίαρχο που τσιμπούκωνε και έσφιγγε το μουνί της ώστε να κάνει τον άλλο να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ο λογιστής δεν άργησε να αρχίσει να βογκάει, βγήκε από μέσα της και ένιωσε λιγοστά χύσια να κυλάνε στα μπούτια της.

-    «Εγώ θα σε γαμήσω από τον κώλο μωρή!», είπε ο υποπλοίαρχος παίρνοντας θέση πίσω της.

Η Πόπη συνεχίζοντας το τσιμπούκι στον πλοίαρχο τον κοίταξε με ικετευτικό ύφος.

-    «Κώλο θα πάρω μόνο εγώ!», τον άκουσε να διατάζει τον υποπλοίαρχο. «Γάμα της το μουνί και πηγαίνετε και οι δύο στην γέφυρα!», κατέληξε.

Εκνευρισμένος ο υποπλοίαρχος μπήκε με δύναμη μέσα της και άρχισε να σκαμπιλίζει τα κωλομάγουλά της καθώς της τον κάρφωνε.

-    «Θα σε κάνω να μην μπορείς να κάτσεις μωρή!». της φώναζε καθώς την γάμαγε και την χτύπαγε με λύσσα.

Λίγα δάκρυα κύλησαν από τα μάτια της αλλά δεν σταμάτησε στιγμή να γλείφει τον σηκωμένο πλέον πούτσο του πλοίαρχου και να κουνάει την λεκάνη της προς τα πίσω.

-    «Σε χύνω πουτάνα!», άκουσε μετά από λίγα λεπτά και ένιωσε τα καυτά χύσια του υποπλοίαρχου πάνω στην γυμνασμένη πλάτη της.

Τα κωλομέρια της ήταν κόκκινα, το στόμα της μουδιασμένο αλλά έπρεπε να περιμένει, να παίξει τον ρόλο της για να μείνει μόνη με τον πλοίαρχο.

-    «Και τώρα φύγετε και σε λίγο έρχομαι κι εγώ…», είπε ο πλοίαρχος αναγκάζοντας τους άλλους δύο να ντυθούν και να βγουν από την καμπίνα. «Οι δυο μας λοιπόν πορνίδιο. Τι είναι αυτά που θα μου κάνεις και δεν μου το έχουν ξανακάνει;», ρώτησε την Πόπη.

-    «Θα μπορούσαμε να πάμε στην καμπίνα σας; Θέλω να πλυθώ λίγο, να μην έχω τα χύσια των άλλων πάνω μου και θα σας περιποιηθώ όπως σας αξίζει κύριε. Μπορώ να σας φωνάζω κύριε, έτσι δεν είναι;»

-    «Μπορείς. Και εγώ θα σε φωνάζω τσουλάκι από εδώ και πέρα, αυτό θα είναι το όνομα σου!»

-    «Μάλιστα κύριε…», είπε η Πόπη και άρχισε να ντύνεται.

Σε λίγο βρέθηκαν στην καμπίνα του πλοίαρχου που ήταν σαφώς πιο μεγάλη από αυτή του λογιστή. Η Πόπη ζήτησε άδεια να κάνει μπάνιο και απόλαυσε ένα κρύο ντους προσπαθώντας να συνέλθει, αφενός από το ξέσκισμα που είχε προηγηθεί, και αφετέρου από τα ποτά που είχε κατεβάσει. Βρήκε μια λευκή πετσέτα, τυλίχτηκε με αυτή και βγήκε από το μπάνιο ενώ από το κορμί της έσταζαν ακόμα σταγόνες νερού βρέχοντας το πάτωμα.

-    «Τι κάνεις τσουλάκι; Μου λερώνεις το πάτωμα και εμφανίζεσαι και ντυμένη! Όση ώρα θα είσαι μαζί μου θα είσαι ολόγυμνη ή θα φοράς αυτά που θα σου λέω εγώ. Πέτα την πετσέτα και πέσε στα γόνατα για να γλείψεις τα νερά που έριξες τώρα!»

Η Πόπη υπάκουσε και άρχισε να γλείφει αργά τις σταγόνες που είχαν πέσει στο πάτωμα. Όταν τελείωσε είπε:

-    «Κύριε, μπορώ να σας ζητήσω μια χάρη;»

-    «Πες τσουλάκι…»

-    «Μπορείτε να μου δώσετε δύο από τις γραβάτες σας;»

-    «Τι τις θέλεις μωρή;»

-    «Θα δείτε κύριε, έχετε εμπιστοσύνη στο τσουλάκι σας…»

-    «Άνοιξε την ντουλάπα και πάρε όσες θέλεις!»

Η Πόπη άνοιξε την ντουλάπα και πήρε τέσσερις φρεσκοσιδερωμένες γραβάτες. Πήρε την καρέκλα με πλάτη που ήταν μπροστά στο γραφειάκι του πλοίαρχου και έκατσε σε αυτή ανάποδα, ακουμπώντας το στήθος της στην πλάτη. Πήρε την μία γραβάτα, έσκυψε και έδεσε το δεξί της πόδι πάνω στο ξύλινο πόδι της καρέκλας. Επανέλαβε το ίδιο με το αριστερό της πόδι. Μετά έδεσε το δεξί της χέρι στην πλάτη της καρέκλας και είπε:

-    «Κύριε, ελάτε να δέσετε και το άλλο χέρι της τσούλας σας ώστε να είμαι στο έλεος σας…»

Ο πλοίαρχος σηκώθηκε, έδεσε σφικτά και το αριστερό της χέρι και της είπε:

-    «Και τώρα φέρε πίσω την λεκάνη σου. Τούρλωσε τον κώλο σου έτσι ώστε να είναι έξω από το κάθισμα της καρέκλας!»

Η Πόπη υπάκουσε και έσπρωξε τον κώλο της πίσω έτσι ώστε να είναι στον αέρα. Ο πλοίαρχος άνοιξε ένα συρτάρι, έβγαλε ένα κουτί και μέσα από το κουτί διάλεξε ένα χοντρό πούρο.

-    «Και τώρα θα χώσω το πούρο στο κωλαράκι σου για να μου το υγράνεις τσουλάκι!», της είπε καθώς έσπρωχνε το πούρο στην σφικτή της τρύπα.

Η Πόπη πόνεσε καθώς της έχωσε σχεδόν το μισό πούρο με την μία αλλά δεν είπε κουβέντα. Θα ακολουθούσε το σχέδιο της ως το τέλος. Ο πλοίαρχος έβγαλε μετά το πούρο μετά από λίγο, έκοψε τη άκρη με τον κόφτη του, το άναψε με ένα μεγάλο σπίρτο και στάθηκε μπροστά της.

-    «Γλείψε με καθώς θα καπνίζω ώστε να μου σηκώσεις τον πούτσο και να σου σκίσω την κωλάρα σκρόφα!», της είπε.

Συνεχίζεται…

 

(Copyright protected OW ref: 7161)