Με γαμούσε μπροστά στην κόρη μου (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.25 (2 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Μετά από εκείνο το τέλειο ξέσκισμα εκείνη την μέρα που είχα από τον γείτονα μου, είχα μετανιώσει φριχτά που ένιωσα να μου αρέσει κιόλας.

Ζήτησα από την κόρη μου να μην πει τίποτα στον άνδρα μου και της είπα ότι δεν θα επιτρέψω ξανά να γίνει αυτό. Η κόρη μου επειδή είχε καταλάβει ότι ένιωθα τύψεις συμφώνησε να μην πει τίποτα.

Έτσι την ίδια νύχτα όταν ήρθε ο άνδρας μου, του αραδιάσαμε ένα σορό ψέματα γιατί ήμουν αναστατωμένη, γιατί περπατούσα περίεργα και γιατί δεν μπορούσα να κάτσω όπως πάντα.

Εγώ συνέχισα όμως να είμαι αναστατωμένη…

Πριν ξαπλώσουμε για ύπνο είχα μπει για ντους. Είχα γονατίσει και άφησα το νερό να τρέχει από πάνω μου για πολλή ώρα. Άρχισα τότε κλαίγοντας να παίζω το μουνάκι μου ενώ το νερό συνέχιζε να τρέχει πάνω μου.

Όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι που ο άνδρας μου έφυγε και πάλι για επαγγελματικό ταξίδι για δύο μέρες. Τότε ο γείτονας είχε μπει και πάλι σπίτι. Είχαμε καταλήξει πάλι στο να παίζουμε κυνηγητό.

Εγώ είχα καταλάβει ότι με το κυνηγητό καύλωνε ακόμη περισσότερο. Δεν είμαι σίγουρη αν έτρεχα για να τον αποφύγω ή για να τον καυλώσω ακόμη περισσότερο…

Αυτή τη φορά όταν με ξεγύμνωσε έβγαλε μια φωτογραφική μηχανή και μου ζήτησε να ποζάρω γυμνή. Εγώ είχα αρνηθεί αλλά αυτός με απείλησε ότι αν δεν το έκανα θα με γάμαγε πάλι. Η κόρη μου που στεκόταν λίγο πιο μακριά μου είπε:

-    «Μαμά κάνε ότι σου ζητάει, δεν θέλω να σε γαμήσει πάλι».

Εγώ άρχισα να ποζάρω με νάζι στον φακό. Έλπιζα ότι με τις φωτογραφίες κιόλας θα μαλακιζόταν σπίτι του, μόνος του, και δεν θα ενοχλούσε ξανά. Όμως όταν τέλειωσε με την φωτογράφηση μου είπε:

-    «Θα ξεκινήσω γαμώντας σε από το κωλαράκι…», και βρέθηκε πίσω μου αναγκάζοντας με να σκύψω.

-    «Μαλακισμένε με εξαπάτησες!», είπα εγώ.

-    «Όχι, όχι!», φώναζε η κόρη μου.

-    «Όχι, όχι!!!», άρχισα να φωνάζω κι εγώ.

-    «Σκάσε μωρή πουτάνα! Συμφώνησες να φωτογραφηθείς γυμνή και τώρα το παίζεις δύσκολη να γαμηθείς;», είπε αυτός και άρχισε να μου γαμάει τον κώλο.

Ο πούτσος του ήταν χοντρός και με δυσκόλευε αλλά αυτός με το ένα του χέρι με τραβούσε με φόρα κατά πάνω του και με το άλλο έπαιζε με την κλειτορίδα μου. Μετά αφού έβγαλε τον πούτσο του από τον κώλο μου όπως ήμουν σκυφτή μπροστά του συνέχισε στο μουνάκι μου.

Η κόρη μου σηκώθηκε για να φύγει όταν της είπε λαχανιασμένος αυτός καθώς με γαμούσε:

-    «Σταμάτα! Θέλω να δεις κάτι…»

-    «Τι;», τον ρώτησε η κόρη μου.

-    «Τα βλέπεις τα βυζιά της μαμάς σου πως κουνιούνται πέρα - δώθε;»

-    «Ε, και;»

-    «Τέτοια βυζιά θέλω να έχετε εσείς οι νεαρές. Σφιχτά αλλά και ζουμερά».

Η κόρη μου είχε φύγει για λίγο αλλά επέστρεψε ύστερα. Τότε εγώ διαπίστωσα ότι ένιωθα ακόμη περισσότερη καύλα άμα με έβλεπε να με γαμάει. Κατάλαβα ότι με το να με ξεφτιλίζει μπροστά σε άλλους ένιωθα πιο μεγάλη ηδονή. Το μουνάκι μου είχε υγρανθεί εντελώς. Ο πούτσος του έμπαινε και έβγαινε με μανία μέσα μου.

Αφού πέρασε ώρα και με έκανε και πάλι να έχω πολλαπλούς οργασμούς γύρισε και πάλι στην κόρη μου και της είπε:

-    «Τώρα θέλω να βγάλεις εσύ φωτογραφία».

-    «Όχι, δεν θα το κάνω!», του απάντησε.

-    «Κάνε το!»

-    «Αφού ήδη την έχεις βγάλει φωτογραφίες».

-    «Θέλω να φαίνομαι κι εγώ μέσα που την γαμάω».

-    «Όχι, όχι!»

-    «Κάνε το αν δεν θες να χύσω μέσα στο μουνί της μαμάς σου και να σου ετοιμάσω κανένα μπάσταρδο αδελφάκι».

-    «Αγαπούλα μου, κάνε το…», της είχα πει τότε εγώ.

Η κόρη μου μας έβγαλε φωτογραφία που με γαμούσε από μουνί και από κώλο. Μας έβγαλε επίσης που του έπαιρνα πίπα. Αφού έβγαλε όσες της ζήτησε τότε είπε:

-    «Και τώρα ας τελειώνουμε!»

Και αφού με γάμησε ακόμα λίγο έχυσε όλο του το χύμα μέσα στο μουνάκι μου.

-    «Μαλακισμένε, μας ξεγέλασες!», του είπαμε και οι δύο με μιας.

Εκείνη την νύχτα έμεινε σπίτι μας και κοιμήθηκε εκεί γαμώντας με κάθε φορά που είχε καύλες.

Μετά για να με ξεφτιλίσει ακόμα περισσότερο έδωσε όλες τις φωτογραφίες στην γειτονιά και γελούσανε μαζί μου και πίσω από την πλάτη του άνδρα μου.

Ο γείτονας συνέχιζε να έρχεται και να με γαμάει όποτε έλειπε ο άνδρας μου.

Η κόρη μου μια μέρα λοιπόν έξαλλη με το γεγονός ότι δεν έκανα κάτι για να το αποφύγω, μου είχε πει ότι θα τα έλεγε όλα στον μπαμπά της. Εγώ πανικοβλημένη έτρεξα σπίτι του γείτονα και του το είπα. Αυτός τότε με έπιασε, με πήρε πίσω σπίτι μου και τότε εκεί ξεγύμνωσε την κόρη μου και άρχισε να την γαμάει.

Την έκανε να έχει οργασμούς κι αυτή. Η κόρη μου, μου απολογήθηκε και είπε ότι δεν θα έλεγε τίποτα στον άνδρα μου. Είχε πει και στο αγόρι της να χωρίσουν χωρίς να δώσει ποτέ εξηγήσεις. Μάλιστα όταν της είπα να τον λυπηθεί μου είπε:

-    «Τι να κάνουμε μαμά…; Μας πέσανε σύντροφοι με μικρά γαριδάκια! Ευτυχώς που είναι και ο γείτονας εδώ αλλιώς δεν θα ξέραμε τι σημαίνει γαμήσι…!»

Από τότε έρχεται μας γαμάει και τις δύο και μας κάνει να αναστενάζουμε.

 

(Copyright protected OW ref: 7156)