Πως γάμησα την Νατάσα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ο Γιώργος και θα σας πω πως ξεπαρθένεψα την Νατάσσα. Με την Νατάσσα είμαστε μαζί δυόμισι χρόνια. Αυτά τα δυόμισι χρόνια δεν είχαμε κάνει τίποτα παραπάνω από τα προκαταρτικά. Ήταν θεομούναρος.

Πολύ συχνά πηγαίναμε σπίτι μου αλλά και στο σπίτι της (όταν έλειπαν οι δικοί της) και κάναμε τα προκαταρτικά. Εγώ δεν άντεχα άλλο ήθελα να την πάρω από όλες τις τρύπες. Εκείνη, αν και ήθελε, δίσταζε καθώς φοβόταν μήπως πονέσει και μου έλεγε συνεχώς πως όταν έρθει η ώρα θα θέλει να βάλω προφυλακτικό.

Στα προκαταρτικά ήταν τέλεια, μου έπαιρνε τέλεια πίπα. Εμένα η φαντασίωση μου ήταν να χύσω μέσα στο στόμα της και εκείνη να τα καταπιεί όλα, αλλά δυστυχώς σιχαινόταν και μονίμως όταν μου έπαιρνε πίπα μου υπενθύμιζε να μην τελειώσω στο στόμα της. Αυτό με τρέλαινε καθώς σχεδίαζα μια φορά να την χύσω στο στόμα χωρίς να την ειδοποιήσω.  

Μια μέρα που ήμασταν σπίτι μου και είχαμε αρχίσει τα προκαταρτικά. Με είχε καυλώσει αφάνταστα και πήρα απόφαση ότι έπρεπε να την γαμήσω πάση θυσία. Όπως την είχα από κάτω μου και έτριβα τον πούτσο μου στο τέλειο μουνάκι της, χωρίς να το καταλάβει με αργές κινήσεις παραμέρισα το στρινγκάκι της, που όπως πάντα φορούσε, και σιγά - σιγά της έβαλα τον πούτσο μου όσο πιο βαθιά μπορούσα.

Εκείνη σάστισε αλλά συγχρόνως βόγκαγε πολύ δυνατά. Μετά άρχισε να φωνάζει και να μου λέει:

-    «Πονάω πολύ! Βγες… δεν είμαι έτοιμη…» της είπα.

-    «Καύλα μου αφού θες να σε πάρω, απόλαυσε το. Θα δεις στην πορεία ότι ήσουν έτοιμη…», της είπα.

Πόναγε πολύ, όμως όσο σκεφτόμουν ότι γαμούσα έναν τέτοιο μούναρο, την γάμαγα όλο και πιο δυνατά. Αφού συνήλθε από τον πόνο άρχισε να της αρέσει και συμμετείχε όλο και πιο πολύ. Κάναμε όλες τις στάσεις που λέγαμε ότι θα κάνουμε.

Στο τέλος της άφησα την αγαπημένη μου στάση που στην αρχή δεν την γούσταρε. Την έβαλα στα τέσσερα. Εκείνη μου είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν ήθελε ποτέ να την πάρουν από πίσω καθώς είχε διαβάσει ότι το πρωκτικό σεξ προκαλεί ζημιά.

Έτσι αφού την είχα βάλει στα τέσσερα και εκείνη νόμιζε ότι θα μπω στο μουνάκι της, εγώ ανέβηκα από πάνω της και της έβαλα τον πούτσο μου στον κώλο. Άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο και να προσπαθεί να με απομακρύνει αλλά εγώ της είπα:

-    «Καύλα μου δεν υπάρχει περίπτωση να φύγεις από εδώ χωρίς να σου σκίσω τον τέλειο κώλο σου!», και συνέχιζα να της σκίζω τον κώλο με όση δύναμη είχα.

Εκείνη ούρλιαζε και φώναζε να σταματήσω. Με παρακαλούσε αλλά εγώ είχα βουλώσει τα αφτιά μου και το μόνο που της έλεγα ήταν:

-    «Απόλαυσε το γαμήσι που σου κάνω από τον κώλο μουνάρα μου…»

Εκείνη, παρότι πόναγε πολύ, τελικά κάθισε και την έσκιζα για ένα τέταρτο και λίγο πιο μετά άρχιζε και έλεγε ότι παρά τον πόνο ότι της αρέσει και άρχιζε να φωνάζει:

-    «Σκίσε με καυλιάρη μου. Σκίσε με σαν πουτάνα. Είμαι η πουτάνα σου και μου παίρνεις όλες τις παρθενιές σήμερα!»

Είχα γίνει πέτρα με την όλη φάση. Λίγο πριν τελειώσω της είπα χαμηλόφωνα ότι ήθελα να την χύσω στο στόμα και εκείνη να τα καταπιεί όλα. Εκείνη δεν απάντησε και την ώρα που της είπα ότι χύνω, έβγαλε τον πούτσο μου στο στόμα της και μου τον ρούφαγε όλο.

Δεν άντεξα για πολύ και χωρίς να την ειδοποιήσω, άρχισα να χύνω στο στόμα της. Ένιωθα τόσο τέλεια που έχυνα στο στόμα της κοπέλας μου. Τόσο πολύ, που για σίγουρα ένα λεπτό έχυνα στο στόμα της μέσα.

Μόλις τελείωσα της ζήτησα να μου δείξει τα χύσια που είχε στο στόμα της. Της το είχα γεμίσει όλο. Το στόμα της ήταν τίγκα στα χύσια. Της είπα:

-    «Καύλα μου, κατάπιε τα όλα!»

Εκείνη τα κατάπιε και μου είπε πως της άρεσαν πάρα πολύ. Αφού κάναμε ένα μπάνιο ξαπλώσαμε και συζητήσαμε ότι έγινε και της ζήτησα συγγνώμη που της έκανα ότι έκανα. Εκείνη χαμογέλασε και είπε:

-    «Μπορεί να πονούσα πολύ, αλλά τελικά μου άρεσε… Και περισσότερο όταν μου τον έχωσες στον κώλο…»

Την ρώτησα πως της φάνηκαν τα χύσια τα οποία σιχαινόταν και μου απάντησε ότι της άρεσαν τρελά. Την ρώτησα αν θα ήθελε να μου πάρει μια πίπα και να της αδειάσω πάλι όλο μου και το σπέρμα να το καταπιεί, κι εκείνη δέχτηκε με χαρά.

Άρχισε να μου τον παίζει για περίπου πέντε λεπτά και ύστερα άρχισε να με τσιμπουκώνει ώσπου ξαναέχυσα μέσα στο στόμα της τα οποία ξανακατάπιε. Μετά μου είπε πως θέλει να γαμιόμαστε συνέχεια και πως κάθε μέρα θέλει να πίνει χύσια.

Έτσι κάθε μέρα της χύνω στο στόμα και εκείνη τα καταπίνει με ευχαρίστηση. Αυτό ήταν το ξεπαρθένιασμα της Νατάσσας.

 

(Copyright protected OW ref: 7160)