Μια ανάμνηση αθωότητας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Πέρασε καιρός από την τελευταία φορά που την είχα συναντήσει. Είχε έρθει από την επαρχιακή πόλη όπου έμενε στην Αθήνα για μια εκδρομή, όταν ήταν ακόμη στο Λύκειο.

Θυμάμαι πως είχε κανονίσει να βγούμε βράδυ παίζοντας ένα περίεργο κρυφτό με τους καθηγητές της. Έμοιαζε άγουρη τότε καθώς η άχαρη ηλικία της εφηβείας έκρυβε κάθε γυναικεία χάρη. Θυμάμαι πως ανταποκρινόταν το σώμα της σε κάθε τυχαίο μου άγγιγμα και με κοίταζε με μια υποψία ερωτισμού.

Είχα μόλις περάσει στο πανεπιστήμιο και αναγνώριζα τη λαγνεία και τον έρωτα ακόμη μόνο σαν υποψία ίσως. Η σχέση μας, σχεδόν συγγενική, δεν επέτρεπε βέβαια κάτι παραπάνω.

Ήταν αρχές Σεπτέμβρη. Εκείνη τη μέρα θα την συναντούσα. Η παρουσία μου σε μια πόλη γειτονική σε αυτή που σπούδαζε, για κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις, φάνηκε σαν ευκαιρία για να συναντηθούμε τόσα χρόνια μετά. Η όποια επαφή μας ήταν τηλεφωνική όλο αυτό το διάστημα.

Με συμβουλευόταν για διάφορα ζητήματα, και ερωτικά ενίοτε, σα μεγαλύτερο αδελφό. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο και η φωνή της συνέχιζε να είναι σχεδόν παιδική, τόσα χρόνια που με έπαιρνε για να την συμβουλεύσω για τις σπουδές της ή τις σχέσεις της.

Εμφανίστηκε ένα μελαχρινό κορίτσι με όμορφο πρόσωπο. Φορούσε ένα καλοκαιρινό φορεματάκι που έδειχνε πως είναι πια γυναίκα και όχι η φοβισμένη μαθήτρια που θυμόμουν. Πήγαμε με το αυτοκίνητο μέχρι το ξενοδοχείο όπου έμενα για να αλλάξει και να βγούμε. Απολογήθηκα διότι δεν μου έδωσαν στο ξενοδοχείο δωμάτιο με δύο κρεβάτια αλλά ένα διπλό και θα έπρεπε να κοιμηθούμε στο ίδιο.

Ήταν μαζεμένη στις κινήσεις και τα λόγια της. «Παρέμενε αρκετά συνεσταλμένη…», σκέφτηκα και ένιωσα ακόμη πιο άσχημα για την αμέλεια μου στο θέμα των κρεβατιών. Όταν μπήκαμε στο δωμάτιο, μπήκε στο μπάνιο για να αλλάξει. Επέστρεψε φορώντας ένα μαύρο φόρεμα το οποίο ανέτρεψε τα δεδομένα…

Η μικρή είχε μετατραπεί άξαφνα σε γυναίκα και το βλέμμα μου δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από το εξαιρετικά τολμηρό ντεκολτέ της. Το μεγάλο άνοιγμα στην πλάτη, το τολμηρό σκίσιμο στο τελείωμα και το μηδενικό μάκρος δεν άφηναν πολλά περιθώρια στη φαντασία. Η υποψία υφάσματος που κάλυπτε το στήθος της άφηνε ακόμη πιο περιορισμένα περιθώρια για τη στύση μου.

Κάποιος μέσα στο παντελόνι μου έπαιρνε την ανηφόρα. Η μικρή χαμογέλασε αυτάρεσκα αλλά διατηρώντας την ίδια συστολή. Σχολίασα προσποιούμενος τον αδιάφορο πως έχει γίνει γυναίκα και δεν το κρύβει καθόλου.

Μου χάρισε μια ακόμη έκπληξη όταν μου είπε πως προσπάθησε να μην είναι ιδιαίτερα τολμηρό το ντύσιμο της για να βγει μαζί της επειδή είμαι δεσμευμένος. Δεν έκρυψα την απορία μου και εκείνη δε δίστασε να μου αποκαλύψει πως συνήθιζε να μη φοράει σουτιέν με το συγκεκριμένο φόρεμα αλλά μαζί μου έκανε εξαίρεση.

Πήγαμε για φαγητό και η ατμόσφαιρα διατηρούσε έναν ηλεκτρισμό καθώς η στύση μου προσπαθούσε να ηρεμήσει. Μου διηγήθηκε κάποια γεγονότα σχετικά με το χωρισμό της μετά από μια πολυετή σχέση και με ρωτούσε για τη δική μου κοπέλα. Έλεγε πως θέλει να την γνωρίσει. Εκείνη μιλούσε περισσότερο και εγώ προσπαθούσα να ισορροπήσω τις σκέψεις μου.

Το αλκοόλ λένε πως απελευθερώνει τις κινήσεις και τα λόγια και αυτό συνέβη και στην περίπτωση μας. Μετά το κρασί που ήπιαμε μαζί με το φαγητό συνεχίσαμε σε ένα ήσυχο μπαράκι και το ποτό άρχισε να δουλεύει. Της εξομολογήθηκα πως μου έκανε εντύπωση πως το κοριτσάκι που θυμάμαι είχε μετατραπεί σε μια σέξι γυναίκα, καθώς προσπαθούσα να ζυγίσω τα λόγια μου και να μη μου ξεφύγει τίποτα “εκτός ορίων”.

Εκείνη δέχτηκε τη φιλοφρόνηση, αλλά μου απάντησε πως δεν ήταν και τόσο παιδάκι και τότε. Μου εξήγησε πως είχε από μικρή σεξουαλικές σχέσεις με το άλλο φύλο, ακόμη και αν έδειχνε συνεσταλμένη. Πριν προλάβω να την ρωτήσω άρχισε να μου διηγείται για τις πρώτες της ερωτικές περιπέτειες σε πολύ μικρή ηλικία χωρίς να αφήνει εκτός της κουβέντας όλες τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες της επαφής.

Χωρίς καμία πίεση η γλώσσα της είχε λυθεί. Το αλκοόλ έκανε τη δουλειά του με το παραπάνω. Μου διηγήθηκε πως από ανασφάλεια είχε κερατώσει άπειρες φορές τον γκόμενο της και πως αφού χώρισε του είχε δώσει να καταλάβει. Δε χρειαζότανε πολλή σκέψη για να καταλάβω πως κάτι θα παιχτεί και άρχισα να την ρωτάω για το πως ξεμοναχιάζει τα θύματα της, ενώ δείχνει τόσο μαζεμένη.

Δεν δίστασε να μου πει για το πως όταν ερεθίζεται μεταμορφώνεται σε άλλο άνθρωπο και δεν μπορεί να της ξεφύγει κανείς εύκολα. Το επίκεντρο της κουβέντας δεν άργησε να αλλάξει σε σχέση με τις τεχνικές της στο κρεβάτι, προτιμήσεις, στάσεις κλπ.

Τα χέρια μου άρχισαν να χάνουν τον έλεγχο μου και τα τυχαία αγγίγματα πολλαπλασιάστηκαν, καθώς αντιλήφθηκα πως παρά το ημίφως οι ρώγες της διακρίνονταν πια αιχμηρές κάτω από το φόρεμα και το σουτιέν της. Η παλάμη μου είχε αράξει μόνιμα ψηλά στο πόδι της και την χάιδευα “φιλικά”.

Στη διαδρομή της επιστροφής το φόρεμα της ήταν σηκωμένο λίγο παραπάνω αλλά δεν φαινότανε να καταλαβαίνει ακριβώς τι συμβαίνει, ενώ το μυαλό μου πάλευε να αντιμετωπίσει τη θολούρα της καύλας και τους φραγμούς της ηθικής…

Στο δωμάτιο ξαπλώσαμε με τα ρούχα στο κρεβάτι και συνεχίσαμε την κουβέντα μας. Μου είπε ότι είναι πιασμένη και προθυμοποιήθηκα να της κάνω μασάζ. Όλα έδειχναν να πηγαίνουν εκεί που δεν πρέπει. Τα χέρια μου επάνω στην πλάτη της δεν υπάκουαν στο μυαλό μου, αλλά ήταν παραδομένα στο ότι μου επέβαλε το κάτω μου κεφάλι.

Με πρόφαση πως με ενοχλεί της ζήτησα να λύσει το σουτιέν της. Δεν προβληματίστηκε καθόλου και το έβγαλε αμέσως. Το πρόβλημα είναι πως με την κίνηση που έκανε για να ανασηκωθεί και να ξεκουμπώσει το σουτιέν της ανασηκώθηκε επικίνδυνα το κοντό της φορεματάκι αποκαλύπτοντας ένα κόκκινο στρινγκ με μια μεγάλη κηλίδα από τα υγρά της στο επίμαχο σημείο.

Η θέα με έκανε να θολώσω. Προσποιήθηκα πως συνεχίζω το μασάζ αλλά σκεφτόμουν μόνο πως θα νιώσω τη ζεστασιά που έκρυβε κάτω από αυτό το μουσκεμένο της κιλοτάκι. Ασχολήθηκα ελάχιστα ακόμη με την πλάτη της φροντίζοντας όμως να την κάνω να νιώθει τη στύση μου που είχε απογειωθεί επάνω στο σώμα της. Είχε κλείσει τα μάτια και είχε αφεθεί.

Τα χέρια μου κατέβηκαν πιο χαμηλά μέχρι τα πόδια της. Στο πέρασμα πάνω από τον τουρλωτό πισινό της την χάιδεψα ελαφρά και έπιασα δουλειά με τα ποδαράκια της. Ένιωθα το μουνάκι της δίπλα μου και μύριζα τον ερεθισμό της. Πιστεύω πως όταν η καύλα ξεπερνά κάποια όρια μας μένουν μόνο τα ένστικτα και οι μυρωδιές σαν κριτήρια της πράξης.

Της μάλαξα τα μπουτάκια και πήρα στα χέρια μου τα πέλματα της κάνοντας τους ένα απαλό μασάζ. Άρχισε να μουγκρίζει και εγώ άρχισα να επιστρέφω προς τα πάνω. Έφτασα στον πισινό της και άρχισα να τον μαλάζω δυνατά. Ήταν ο πιο τέλειος πισινός που έχω συναντήσει, τουρλωτός σαν βραζιλιάνας χορεύτριας και σφιχτός σαν πέτρα. Είχε κλειστά τα μάτια και δεν κινούταν.

Την γύρισα ανάσκελα και συνέχισε να έχει τα μάτια κλειστά. Τα δύο βυζάκια της ξεπρόβαλαν μέσα από το μισοβγαλμένο φόρεμα και οι ρώγες τους στεκόντουσαν πρησμένες, όρθιες και απειλητικές. Έσκυψα και φυλάκισα τη μία στο στόμα μου, ενώ η γλώσσα και τα δόντια μου την ταλαιπωρούσαν. Το χέρι μου έπαιζε με την άλλη ρώγα και εκείνη αναστέναζε δυνατά.

Συνέχισα να παίζω λίγο ακόμα και μετά σταμάτησα καθώς ένιωσα το σώμα της να αντιδρά. Σηκώθηκε και τα χείλη μας ενώθηκαν σε ένα παθιασμένο φιλί. Με τα μάτια μισόκλειστα ακόμα μου ψιθύρισε παρακλητικά σχεδόν: «Γάμα με…».

Γδύθηκα και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της. Σχεδόν τον κατάπιε. Έσκυψα και παραμέρισα το μουσκεμένο κιλοτάκι της. Έσταζε πηχτό μουνόχυμα. Μούγκρισε σα ζώο όταν της έβαλα λίγο δάχτυλο. Ένιωθα το μουνί της να ρουφάει το δάχτυλο μου και σταματώντας την πίπα, επανέλαβε την ίδια φράση: «Γάμα με!». Η ίδια ντροπαλή φωνούλα με παρακάλαγε να την γαμήσω.

Ξάπλωσα επάνω της και χωρίς να της βγάλω το κιλοτάκι μπήκα μέσα της. Ήταν απίστευτα υγρή και ένιωθα τα τοιχώματα της να με ρουφάνε μέσα της, μια αίσθηση πραγματικά μοναδική. Την κάρφωνα αργά και δυνατά στην αρχή και άρχισα να επιταχύνω, καθώς μου φώναζε ανάμεσα στα βογκητά πως την σκίζω και είμαι καριόλης που δεν την γάμαγα τόση ώρα.

Την γύρισα στα τέσσερα και άρχισα να την καρφώνω κρατώντας την δυνατά από τα μαλλιά. Εκείνη έσκουζε παραδομένη και εγώ την γάμαγα σιωπηλά με τον ίδιο ρυθμό τραβώντας της τα μαλλιά κάθε φορά που την κάρφωνα στον πούτσο μου. Κάποια στιγμή την άκουσα να ψιθυρίζει. Δεν καταλάβαινα τι έλεγε και άρχισε να φωνάζει:

-    «Βάλε δάχτυλο στον κώλο μου ρε καριόλη!»

Ο σφιγκτήρας της ήταν δουλεμένος και έτσι παίζοντας λίγο μαζί του ο δείκτης μου δεν δυσκολεύτηκε να εξαφανιστεί μέσα στην κωλάρα της χωρίς να σταματήσω να γαμάω το μουνάκι της. Ταυτόχρονα ένιωσα το μουνί της να σφίγγεται γύρω απ' τον πούτσο μου και με τα χέρια με έσπρωξε επάνω της τρέμοντας.

Μια κραυγή βγήκε από το στόμα της καθώς έμπηγε τα νύχια της στον κώλο μου για να με χώσει όσο περισσότερο μπορούσε μέσα της. Σκεφτόμουν πως δεν είχα δει γκόμενα να τελειώνει πιο δυνατά πριν καν δω ένα ποτάμι από τα χύσια της να μου βρέχει τα αρχίδια. Έπεσε κάτω ξέπνοη και μου ψιθύρισε:

-    «Σε ευχαριστώ…», χαμογελώντας.

Πήγα να κάτσω στο κρεβάτι αλλά δεν μ' άφησε. Με σήκωσε όρθιο και έσκυψε στα γόνατα για να με πάρει ξανά στο στόμα. Άρχισε ξανά την πίπα με ακόμη μεγαλύτερη μαεστρία. Έβλεπα το γλυκό της προσωπάκι να με κοιτάει μες στα μάτια ενώ έβλεπε το στοματάκι της μπουκωμένο με τον πούτσο μου.

Απίστευτη εικόνα, απίστευτη αίσθηση. Ρούφαγε το πουτσοκέφαλο και το χεράκι της έπαιζε τον πούτσο μου. Έγλειφε τις μπάλες μου και κοιτώντας με ακόμη κατάματα μου είπε παρακλητικά «Χύσε με...». Πήρε το καυλί μου μέχρι το λαρύγγι της και δεν την ενόχλησε το μουγκρητό του δικού μου οργασμού.

Έτρεμα ολόκληρος και ένιωθα να χύνω μια τεράστια ποσότητα ενώ το υπόλοιπο σώμα μου είχε παραλύσει. Όταν τελείωσα άνοιξε το στόμα με ένα χαμόγελο ικανοποίησης. Ήταν γεμάτο σπέρμα. Το έκλεισε για μια στιγμή και όταν το άνοιξε ξανά τα είχε καταπιεί όλα.

Η νύχτα τράβηξε αρκετά και κοιμηθήκαμε στα σεντόνια του ξενοδοχείου λουσμένα από ιδρώτα και ερωτικά υγρά. Δεν έχουν σημασία οι υπόλοιπες λεπτομέρειες. Μπορείτε να φανταστείτε τα δυνατά βογκητά της όταν με δεχότανε στο σφιχτό της πανέμορφο πισινούλη. Δεν έχει σημασία η γεύση των υγρών της και το αν τα γεύθηκα ποτέ ξανά…

Σημασία για μένα έχει πως εκείνο το βράδυ χάθηκε από το μυαλό μου μια ανάμνηση της παιδικής αθωότητας. Χάθηκε μαζί με το σπέρμα μου στο στόμα της μικρής μου φίλης.

(Copyright protected OW ref: 7158)