Το κάτι άλλο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Θα ήθελα να σας διηγηθώ μια δική μου εμπειρία. Συνέβη πριν αρκετά χρόνια πίσω. Όταν ήμουν 35 ετών, σήμερα 52. Το πρόβλημα βασικά ξεκινά από την γυναίκα όταν δεν ενδιαφέρεται για τον άντρα της. Πράγμα που το έχω εδώ και πολλά χρόνια. Για να μην πολυλογώ…

Καλοκαίρι γνωρίζω σε μια καφετέρια μια κοπελίτσα 25 ετών. Μετρίου αναστήματος, όχι κάτι το ιδιαίτερο. Μετά από αρκετή ώρα συζήτησης αποφασίσαμε να φύγουμε. Προσφέρθηκα να την πάω με το αυτοκίνητό μου σπίτι της.

Καθοδόν η κουβέντα μας συνεχιζόταν. Κάποια στιγμή φτάσαμε και πήγαμε να δώσουμε ένα φιλί αποχαιρετισμού στα μάγουλα. Αλλά ξαφνικά της αγκαλιάζω το κεφάλι και της κλείνω το στόμα με το δικό μου. Την φιλούσα πάνω από δέκα λεπτά. Οι γλώσσες μας πάλλονταν τρελά.

Η πούτσα μου είχε σηκωθεί η κοπέλα άρχισε να σπαρταράει. Βάζω το χέρι μου κάτω από την φούστα και πιάνω την μουνάρα της η οποία ήταν πλέον κατά-μούσκεμη. Αρχίζω και χώνω το δάκτυλο μέσα στο μουνί της. Μου πιάνει την πούτσα και αρχίζει να μου την τρίβει. Η καύλα μας έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Τη σταματάω και της προτείνω να πάμε κάπου ερημικά. Το δέχεται και ξεκινάμε. Μέχρι να φτάσουμε δεν άφησε από χέρι της την πούτσα μου. Φτάσαμε επιτέλους. Της προτείνω να πάμε στο πίσω κάθισμα. Πάμε πίσω και ξαπλώνει η κοπέλα.

Αρχίζω να την φιλάω από τα γόνατα και πάνω αργά - αργά ακουμπώντας σταδιακά την γλώσσα μου και ανεβαίνοντας όλο και πιο πολύ προς το πολυπόθητο σημείο. Σε κάθε άγγιγμα της γλώσσας μου, έκανε και ένα σπασμό… καταλάβαινα ότι την βασάνιζα αλλά μου άρεσε.

Έφτασα στο υγρό κιλοτάκι της. Αρχίζω και της γλείφω την μουνάρα πάνω από την κιλότα. Αυτή σπαρταράει… Πιάνω την κιλότα και της την σκίζω με μια απότομη κίνηση. Μου λέει:

-    «Καλά, τι κάνεις;»

-    «Τώρα θα δεις…», της απαντώ.

Της πιάνω τα πόδια, τα σηκώνω ψηλά και της καρφώνω με μανία την πούτσα μου μέσα της. Ένα ουρλιαχτό πόνου και καύλας βγήκε από το στόμα της.

-    «Μαλάκα, με ξέσκισες!», μου λέει.

Τον άφησα για αρκετά λεπτά έτσι μέσα της χωρίς να κουνιέμαι καθόλου μέχρι να συνέλθει. Μετά από λίγο μου λέει:

-    «Έλα, γάμησε με! Σε θέλω…»

Αυτό ήταν. Άρχισα να τη γαμάω αλλά όχι για πολύ γιατί ήμουν πλέον έτοιμος να χύσω. Της λέω:

-    «Γλυκιά μου θα χύσω!»

-    «Ναι καύλα μου, χύσε μέσα μου. Θα χύσω κι εγώ…»

-    «Χύνωωωωωω!!!», λέω. φωνάζει αυτή

-    «Κι εγώωωωωωωωω!!!», φωνάζει αυτή.

Με είχε πιάσει από το κεφάλι και δεν με άφηνε. Αλλά η πούτσα μου δεν κατέβαινε. Ξαναρχίζω να την γαμάω και αυτή να σπαρταράει και να χτυπιέται.

-    «Θέλω να σε ξεσκίσω μουνάρα μου! Θέλω να σε γαμάω από παντού!»

Γαμιόμασταν για ώρες… Τα κορμιά μας στάζανε από ιδρώτα. Σταματήσαμε κάποια στιγμή να ξεκουραστούμε. Άναψα ένα τσιγάρο… Είχα τις πόρτες ανοικτές και φυσούσε ένα ελαφρύ αεράκι, απόλαυση!

Εκεί πού συζητούσαμε άρχισε να μου πιάνει την πούτσα πάλι (άλλο που δεν ήθελα). Υπέροχο πράγμα να ξέρει η γυναίκα να φτιάχνει τον άντρα. Αρχίζει και τον παίζει απαλά.

-    «Ξάπλωσε!», μου λέει.

Ανεβαίνει από πάνω και αρχίζει να τον βάζει απαλά - απαλά στο στόμα. Αρχίζει να τον ρουφάει, να τον δαγκώνει, αλλά απαλά, να τον γλείφει από πάνω μέχρι κάτω στα αρχίδια.

Ξαφνικά σηκώνεται και κάθεται επάνω στον πούτσο μου με το ένα πόδι να ακουμπά το πάτωμα και το άλλο στο κάθισμα, και αρχίζει να γαμιέται, χωρίς όμως να κάθεται εντελώς επάνω μου… γαμήσι στον αέρα. Τι ήταν αυτό; Το κάτι άλλο!

Της έτριβα τις ρώγες με το ένα χέρι και με το άλλο την κλειτορίδα της. Φώναζε αυτή και μαζί κι εγώ μέχρι που κάθισε απότομα εντελώς επάνω μου και κατάλαβα ότι έχυνε και ταυτόχρονα κι εγώ.

Πιστεύω αυτή η κοπέλα ήταν ότι καλύτερο είχα συναντήσει στον έρωτα. Βρεθήκαμε πολλές φορές μετά από αυτό και γαμιόμασταν για ώρες.

Σήμερα είναι παντρεμένη. Έχουμε να ιδωθούμε πολλά χρόνια. Μόνο μια φορά μου έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό το οποίο έλεγε: «Για μια φορά ακόμη να γαμιόμασταν και ας πέθαινα:». Δεν τις απάντησα ποτέ.

Περνάω καμιά φορά με το αυτοκίνητο, το οποίο έχω αλλάξει, και την βλέπω από μακριά. Να πω ότι μόνο που την βλέπω θέλω να την γαμήσω! Τελικά δεν έχει σημασία αν γυναίκα είναι θεά ή όχι, αρκεί να ξέρει τι θέλει.

Μακάρι να ήταν και η γυναίκα μου έτσι και θα την γαμούσα κάθε στιγμή…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")