Στο αεροπλάνο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Με την γυναίκα μου είχαμε αποφασίσει να πάμε Κούβα για δέκα μέρες. Οργανώσαμε όλο το ταξίδι και ταξιδεύαμε με γαλλική αεροπορική εταιρεία για Κούβα. Το ταξίδι ξέραμε ότι θα κρατούσε δέκα ώρες. Το αεροπλάνο ήταν μισογεμάτο μιας και ήταν τεράστιο.

Καθώς ξεκίνησε το ταξίδι, ήμασταν ενθουσιασμένοι και κάναμε χαβαλέ συνέχεια. Η γυναίκα μου είναι σχετικά ψηλή, με μεγάλο στήθος και ωραίο κωλαράκι και κάνει τρελά πηδήματα. Αφού μας τάισαν, τα φώτα χαμήλωσαν και όλοι έπεσαν για ύπνο, φυσικά και εμείς.

Κάποια στιγμή, ξυπνάω από ένα κούνημα του αεροπλάνου και βλέπω την γυναίκα μου να κοιμάται και να φαίνεται αρκετά το στήθος της από το μπλουζάκι που φορούσε.

Καύλωσα εκείνη την στιγμή και σκέφτηκα πόσο πολύ ήθελα να την γαμήσω χωρίς να μας καταλάβει κανείς. Αρχίζω και της γλείφω το λαιμό και χαϊδεύω ταυτόχρονα το μουνάκι της πάνω από το παντελόνι που φορούσε. Είχα ερεθιστεί πάρα πολύ, η πούτσα μου κόντευε να εκραγεί.

Ξυπνάει η γυναίκα μου και μόλις καταλαβαίνει τι γίνεται τραβιέται…

-    «Τι κάνεις ρε Νίκο; Θα μας δούνε και θα γίνουμε ρεζίλι!»

-    «Έλα μωρό μου, χάιδεψε λίγο την πούτσα μου, κοντεύω να σκάσω!»

Αφού την πίεσα αρκετά, έβγαλα το καυλί μου έξω και άρχισε να τον παίζει. Ίδρωσα, είχα τρελαθεί. Της τραβάω το κεφάλι με δύναμη και της το βάζω στο στόμα, σπρώχνω με μανία και πιέζω το κεφάλι της με δύναμη…

Πνιγόταν από την δύναμη που το έχωνα και ανά διαστήματα σταματούσε να πάρει ανάσα, το ρούφηγμα της όμως είναι απλά τέλειο…

-    «Έλα να σε γαμήσω. Βγάλε το παντελόνι τώρα!»

-    «Όχι, με τίποτα!» μου λέει, καθώς παίζει τον πούτσο μου. «Χύσε στο στόμα μου!»

Η αλήθεια είναι ότι δεν άντεχα πολύ ακόμα και σε δευτερόλεπτα σπρώχνω με δύναμη το καυλί μου και τελειώνω μέσα στο λαρύγγι της. Το μωρό μου συνέχισε να με γλείφει για ένα δίλεπτο ακόμα.

Είχα ένα εντελώς ηλίθιο χαμόγελο ικανοποίησης, καθώς σηκώθηκε η γυναίκα μου να πάει τουαλέτα να πλυθεί.

Κοιτάζω αριστερά μου και βλέπω μια αεροσυνοδό και τα παίζω! «Μας πιάσανε γαμότο!», σκέφτομαι αλλά δεν με ένοιαξε και πολύ… ωραίο μωρό ξαθομάλλικο, αλλά με αυτές τις στολές δεν καταλαβαίνεις ούτε τι στήθος έχει, ούτε τι κώλο, αλλά από προσωπάκι πήγαινε καλά.

Γυρνάει η γυναίκα μου, της το λέω και κολλάει λίγο, αλλά γέλασε τελικά. Ύστερα, μας πλησιάζει η αεροσυνοδός, σκύβει και μας λέει ψιθυριστά στα αγγλικά:

-    «Αν έχετε όρεξη και για δεύτερο γύρο, πατήστε το κουμπί να έρθω. Κώλωσα πολύ που σας είδα. Αν θέλετε έχουμε και ένα δωματιάκι μπροστά, για εμάς, μπορούμε να πάμε και εκεί…»

Σαστίσαμε και χαμογελάσαμε. Με την γυναίκα μου είχαμε κάνει μια παρτούζα μια φορά με μια φίλη της. Γούσταρε την όλη φάση με άλλη γυναίκα, αλλά δεν της άρεσε που γαμούσα εγώ άλλη γυναίκα. Οπότε δυστυχώς δεν δεχθήκαμε την πρόσκληση της κοπέλας.

 

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")