Η πρώτη φορά της κολλητής μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Είμαι κολλητή με μια φίλη μου, ας την πούμε Βάσω. Είναι πολύ πιο σεμνή από μένα και 23 χρονών, ενώ εγώ μεγαλύτερη, λίγο. Δεν έχει πολλές παρέες αλλά είναι πολύ γλυκιά και ωραία γυναίκα.

Η ιστορία μου ξεκινάει όταν ο άντρας μου έλειπε για δουλειές στο εξωτερικό και είπαμε με την Βάσω να βγούμε για φαγητό. Μαζί μας κάλεσα και δύο φίλους μας γνωστούς μας, τον Δημήτρη και τον Κώστα..

Αφού ξεκινήσαμε για φαΐ τα αγόρια μας προτείνανε να πάμε στα μπουζούκια. Δεν είχαμε αντίρρηση και βρεθήκαμε όλοι μαζί να χορεύουμε στην πίστα γνωστού κέντρου.

Πέρασε η ώρα και είπαμε να φύγουμε και τότε τους πρότεινα να πάμε σπίτι μου να φτιάξω κρεπούλες.. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και φτάσαμε στο σπίτι μου. Η Βάσω και τα παιδιά κάθισαν στο σαλόνι κι εγώ πήγα για τις κρέπες.

Η Βάσω φορούσε μια κοντή φουστίτσα όπου είχε βγάλει τα μάτια του Δημήτρη και του Κώστα.. Κι έτσι η συζήτηση δεν άργησε να πάει εκεί. Εγώ καθόμουνα τώρα στην πολυθρόνα και οι τρεις τους απέναντι στον καναπέ.. Τότε είπα:

-    «Βρε Δημήτρη, όλο τα πόδια της Βάσως κοιτάς, αμάν!»

-    «Ε, τι να κάνω; Αφού μου αρέσουν…»

-    «Πιάστα τότε!», λέω εγώ.

Η Βάσω, κοκκίνισε, αλλά ο Δημήτρης το έκανε. Άρχισε να την χαϊδεύει πάνω από το γόνατο. Η Βάσω αντέδρασε και του πήρε το χέρι. Εγώ τότε της είπα ότι δεν είναι σωστό και πρέπει να μην λέει όχι στους άντρες.

-    «Σωστά!», λέει τότε ο Κώστας και της δαγκώνει το μάγουλο.

Την πλησιάζω κι εγώ και την φιλάω στο στόμα απαλά.

-    «Μη ρε παιδιά, σταματήστε! Δεν θέλω…», λέει η Βάσω.

Ο Δημήτρης την είχε ρίξει στον καναπέ.. Εγώ την φιλούσα στο στόμα ενώ ο Κώστας την έγλειφε στο λαιμό. Προσπαθούσε να αντιδράσει και πήγε να φωνάξει πάλι, αλλά μόλις ο Δημήτρης έβαλε το χέρι του κάτω από την φουστίτσα της έβγαλε μια κραυγούλα όλο καύλα.

-    «Α, έτσι σου αρέσει τελικά;»

-    «Όχι, όχι!», συνέχισε να λέει η Βάσω.

-    «Έλα μωρό μου, έλα… Θα περάσουμε καλά!», της λέμε όλοι μαζί.

Ο Κώστας της έβγαζε τη μπλούζα ενώ ο Δημήτρης της έσκιζε το καλσόν. Εγώ ξεντύθηκα μόνη μου και άρχισα να ξεντύνω και τους άντρες. Τότε ο Κώστας πήγε μπροστά στην Βάσω και έβαλε τον πούτσο του στο στόμα της. Αντέδρασε αλλά μόλις άρχισε να της γλείφει ο Δημήτρης το μουνάκι της άνοιξε το στόμα της σιγά - σιγά ενώ έβγαζε μικρές κραυγούλες.

-    «Σταματήστε παιδιά! Δεν το έχω ξανακάνει…», λέει και κατεβάζει το κεφάλι της.

Πάω τότε δίπλα της και δίνοντας φιλάκια μία στο μάγουλο της και μία στον πούτσο του Κώστα που ήτανε μπροστά της λέω:

-    «Μην ανησυχείς… όλα θα γίνουν τέλεια! Συνεχίστε παιδιά. Θα της τα μάθουμε όλα σήμερα, απαλά…»

Με την βοήθεια μου έβαζα τον πούτσο του Κώστα στο στόμα της. Ο Δημήτρης συνέχιζε να της γλείφει το μουνάκι της ενώ πλέον άρχισε να στάζει το μουνάκι της και οι κραυγές γίνανε πιο πολλές.

Οι άντρες σηκώθηκαν και πιάνοντας την από τα μαλλιά, την έβαλαν στα γόνατα και την έβαλαν να τους γλείφει μία τον έναν και μία τον άλλον. Πήγα κι εγώ να γλείψω αλλά ο Δημήτρης μου έδωσε ένα χαστούκι και μου είπε να κάτσω στην άκρη.

-    «Πρώτα έχει σειρά το παρθενάκι. Έλα, γλείψε μας. Έλα… Θα τα πιείς όλα και μετά θα τα γευτείς. Έλα μωρό, γλείφε!»

Και πετώντας την κάτω έβαλε ο ένας τον πούτσο του στα βυζιά της και ο άλλος στο στόμα της και άρχισαν να την χύνουν παντού, ενώ η Βάσω είχε κλείσει το στόμα και τα μάτια της.

Τότε διέταξαν εμένα να τους τσιμπουκώσω όπως και έκανα. Είχα καυλώσει πολύ. Η Βάσω είχε μείνει άφωνη. Τότε πήγα και την χάιδεψα απαλά… ήρθανε και τα παιδιά. Την γλείφαμε όλοι μαζί.

Είχε καυλώσει φανερά. Είχε ζαλιστεί από την καύλα. Ο ένας την φιλούσε, ο άλλος της έγλειφε το μουνί κι εγώ την χάιδευα. Άρχισε να φωνάζει πλέον.

-    «Ναι! Αχ… Αααααχ!!!», κραυγές πολλές. «Σας θέλω…», ακούστηκε να λέει.

-    «Αλήθεια;», ρωτάνε τα παιδιά. «Τι θέλεις; Ε; Πες μας. Σκίσιμο; Ε;»

-    «Θέλω να..», πήγε να πει αλλά ντράπηκε.

-    «Τι; Ε; Πες το καυλιάρα. Τι θέλεις παρθενάκι; Τσουλίτσα είσαι κι εσύ, σαν όλες. Θα σε γαμήσουμε τώρα. Θέλεις; Ε; Πες!»

-    «Ναι!», έβγαλε μια κραυγή, ίσα - ίσα που ακούστηκε.

Ο Δημήτρης τότε πήγε από πάνω της και της σήκωσε απαλά τα πόδια της. Η Βάσω κοιτούσε με βλέμμα απλανές. Ο Δημήτρης τότε με μια κίνηση ακούμπησε τον πούτσο στο μουνάκι της και άρχισε να τον σπρώχνει σιγά.

-    «Μμμμ… στενό, αλλά καυλωμένο!»

Και με μια κίνηση τον βάζει μέσα της και άρχισε σιγά - σιγά και όλο και πιο γρήγορα να την πηδάει. Η Βάσω μούγκριζε πλέον δυνατά.

-    «Ναι, ναι! Έτσι, αχ…. Αχ… ναι, ναι, κι άλλο, ναι!!!»

Έλεγε διάφορα ώσπου ο Κώστας πήγε κι έχωσε τον πούτσο στο στόμα της. Τότε μόνο μούγκριζε όλο και πιο δυνατά και έχυνε συνεχώς. Την χύσανε σχεδόν αμέσως και οι δύο πάνω στην κοιλιά της. Είχα καυλώσει κι εγώ πολύ. Ενώ η Βάσω άρχισε να λέει:

-    «Θέλω κι άλλο… κι άλλο…», με ένα νάζι που καύλωνε κι εμένα.

-    «Σειρά μου!», λέει ο Κώστας.

Ενώ εγώ κοίταξα τον Δημήτρη ο οποίος ήρθε και μου λέει:

-    «Εσύ γύρνα!»

Και γυρίζοντας με στα τέσσερα ήθελε να μου σκίσει το κωλαράκι μου. Ο Κώστας είχε κάτσει ανάσκελα και η Βάσω πήγε πάνω του. Ο Κώστας πιάνοντας τον πούτσο του τον έχωσε μέσα της. Η Βάσω άρχισε να κουνιέται λίγο και να λέει διάφορα.

-    «Μμμμμ…. Ναι! Σε καβαλάω. Ναι, ναι!!!»

Και όλο και πιο πολύ άρχισε να χοροπηδάει πάνω του.. Εμένα με έσκιζε από πίσω ο Δημήτρης και σε τέτοια στάση που να βλέπω τους άλλους να πηδιούνται μπροστά μου. Η Βάσω πλέον χοροπηδούσε και φώναζε:

-    «Ναι, ναι! Αχ, αχ, αχ! Πολύ… πολύ… πολύ…!»

Τα είχε χαμένα. Έλεγε διάφορα ξεκάρφωτα.

-    «Σε σκίζω καριόλα! Σε ιππεύω!», φώναζε ο Κώστας.

-    «Ναι, ναι! Σε ρουφάω!», έλεγε η Βάσω μέσα στην καύλα.

Ώσπου λίγο προτού χύσει, άρχισε να ουρλιάζει κυριολεκτικά:

-    «Ναιιιιιιιιιι! Ναιιι! Ναιιιιιιιι! Αχ! Αχ! Αχ! Σκίσε με. Ναι!!! Εμένα… ναι, εμένα. Ναι, αχ… χύνωωωωω!!!»

-    «Κι εγώ!!!», λέει ο Κώστας και βγάζει τον πούτσο του και τον βάζει στο στόμα της Βάσως όπου πήγανε όλα τα χύσια του.

Βλέποντας κι εγώ με τον Δημήτρη αυτά δεν αργήσαμε να χύσουμε κι εμείς…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")