Κολλητήρι από γκόμενα μέσα σε λεωφορείο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Πως να ξεχάσω εκείνες τις εποχές της νιότης μου όπου με μια απλή σκέψη ο πούτσος μου γινότανε ξύλινος πύραυλος και δεν έπεφτε παρά μόνο με ολοκληρωμένη μαλακία… Μια μέρα που πήγαινα για αγγλικά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση μου συνέβη ένα αξέχαστο συμβάν που θέλω να σας διηγηθώ.

Ανέβηκα στο λεωφορείο από μια στάση στη Νέα Σμύρνη. Ήταν απόγεμα κι είχε συνωστισμό. Σε κάθε νέα στάση το στρίμωγμα γινόταν ανυπόφορο. Κάποια στιγμή μπήκε μια νεαρή πανέμορφη κοπέλα κι αναζήτησε χώρο να βολευτεί. Δεν ξέρω γιατί ενώ ο χώρος γύρω μου ήταν ελάχιστος εκείνη ήρθε και στάθηκε μπροστά μου. Ίσως να ‘χε κι αυτή τις κρυφές προμελετημένες επιδιώξεις της…

Είχε φρεσκάδα και δέρμα απαλό, προκλητικό.. τέλειο. Ήταν πολύ όμορφη, δροσερή, με βυζάκια στρογγυλά και σφιχτά σαν μπαλίτσες, που δεν χρειάζονταν σουτιέν για να μείνουν όρθια και πεταχτά. Φορούσε ένα ημιδιαφανές πουκάμισο χωρίς σουτιέν (της ήταν όπως είπαμε άχρηστο!) κι ένα λινό λευκό παντελόνι εφαρμοστό γύρω από το τέλειο πεταχτό κωλαράκι της.

Ήταν φρεσκοπλυμένη και μύριζε λεβάντα. Το προσωπάκι της αθώο που θα σ’ έκανε να την εμπιστευτείς και να σεβαστείς την αυτονόητη παρθενιά της, αν και όπως λένε ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια.

Μέσα σ’ εκείνο το συνωστισμό μου ήταν αδύνατο ν’ αποφύγω την επαφή μαζί της. Όμως ήμουν διακριτικός κι απέφευγα τις επικίνδυνες καταστάσεις. Ν’ αφήσω δηλαδή τον πούτσο μου ν’ αγγίξει είτε το μπούτι της είτε κάτι άλλο που θα την έκανε να νιώσει άσχημα. Όμως κάποια στιγμή παρατήρησα από μέρους της μάλλον πονηρές προμελετημένες κινήσεις…

Γύρισε έτσι ώστε τα κωλομέρια της να βρίσκονται ακριβώς ζυγισμένα, το ένα δεξιά και το άλλο αριστερά από το τεντωμένο παντελόνι μου, όπου δυσανασχετούσε ο σηκωμένος πούτσος μου. Ύστερα άρχισε το παιχνίδι της. Πίεσε τον κώλο της πάνω μου. Έκανα να τραβηχτώ προς τα πίσω. Όμως αυτή κάλυπτε συνεχώς το χώρο που της άφηνα.

Δεν υπήρχε πια αμφιβολία πως "τα θελε ο κώλος της". Όχι μόνο πίεσε τα κωλομέρια της πάνω στον πούτσο μου αλλά και κουνιόταν δεξιά - αριστερά για να τον τρίβει ερεθίζοντάς τον επικίνδυνα, και για ν’ απολαύσει κι εκείνη την επαφή της με το σκληρό καυλί μου.

Ήταν τόσος ο κόσμος που στριμωχνότανε μέσα στο λεωφορείο που κανείς δεν μπορούσε να διακρίνει το ερωτικό παιχνίδι που έκανε η μικρή με τον πούτσο μου και το πεταχτό κωλαράκι της. Δεν της έφτανε η τριβή δεξιά κι αριστερά… τη συμπλήρωνε με μια καλά μελετημένη κίνηση πάνω - κάτω ώστε να μαλακίζει τον πούτσο μου ανεβοκατεβάζοντας το κάλυμμα της βαλάνου μου όπως θα έκανε με το χέρι της. Η τέλεια μαλακία με μαεστρία και τέχνη!

Ήμουν στα σύννεφα. Με δυσκολία κρατιόμουν να μην εκσπερματώσω. Ξεθάρρεψα κι άφησα τα χέρια μου να περιπλανηθούν στην αρχή στα πλευρά της.. ελαφρά.. ανεπαίσθητα. Δεν αντέδρασε παρά συνέχισε πιο επίμονα τις ερεθιστικές κινήσεις της. Συνέχισα κι εγώ πιο τολμηρά… πήρα ανάμεσα στις παλάμες μου το κωλαράκι της και το ακολουθούσα στις διάφορες κινήσεις του χαϊδεύοντάς το με λαγνεία.

Κατάλαβα πως της άρεσε γιατί με κοίταξε μ’ ένα πονηρό χαμόγελο.. Νόμιζα πως διέκρινα την έγκρισή της να συνεχίσω και να προχωρήσω. Άφησα το δεξί μου χέρι να προχωρήσει προς το μπροστινό μέρος του κορμιού της και να πιέσει το μέσα μέρος των μηρών της. Η μικρή αναστέναξε και σφίχτηκε πάνω μου.

Το χέρι μου τώρα άγγιξε την ήβη της… Το τρίγωνο του μουνιού της που διακρινόταν με την πλαστικότητά του πάνω από το παντελόνι της. Διέκρινα μάλιστα μια εμφανή υγρασία που έδειχνε την κατάσταση του ερεθισμού της. Άρχιζα να μαλάζω κυκλικά το φούσκωμά της πιέζοντας περισσότερο εκεί που ήξερα πως είναι η κλειτορίδα της.

Δεν άργησα να νιώσω την τρεμούλα που την κατέλαβε και πρόδιδε φανερά τους σπασμούς του δυνατού οργασμού της. Πίεσε τη λεκάνη της επάνω μου και προκάλεσε το δικό μου έντονο ηδονικό χύσιμο κάνοντας με να εκσπερματώσω μια τεράστια ποσότητα που είχε παραχθεί από τις λάγνες κινήσεις της μικρής πάνω στον πούτσο και τ’ αρχίδια μου.

Έχυνα ρυθμικά με ριπές… νομίζω πως ήταν πάνω από δέκα όσο κι εκείνη σπαρταρούσε με λίγα πνιχτά βογγητά ικανοποιημένης γατούλας που είχε φτάσει στα όρια αυτού που προσδοκούσε…

Ν’ απολαύσει έναν αναπάντεχο οργασμό, σε δημόσιο χώρο.. χωρίς κανείς να την πάρει είδηση και να της ζητήσει το λογαριασμό.

Ευτυχώς που φορούσα σλιπ το οποίο συγκράτησε τα χύσια μου που απορροφήθηκαν και από το μέρος του πουκάμισου που ήταν μέσα στο παντελόνι μου.

Το παράξενο είναι πως κατέβηκε στο τέρμα και πήρε την ίδια κατεύθυνση που είχα κι εγώ, προς την οδό Μασσαλίας και την Ελληνοαμερικανική Ένωση. Δυστυχώς δεν τόλμησα να της μιλήσω ελπίζοντας να ‘χω μια πιο καλή ευκαιρία αν κάπου σταματούσε… όμως επιτάχυνε ξαφνικά και χάθηκε μέσα στο εξαώροφο κτίριο, όπου την έχασα.

Μου έμεινε όμως μια μοναδική γλυκιά ανάμνηση από ένα απροσδόκητο χύσιμο που προξένησε η ηδονική επαφή με μια φρέσκια γυναικεία σάρκα και τις τέλειες προκλητικές καμπύλες ενός απίθανα σφιχτού νεανικού κώλου!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")